Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:23)
didelis tavo vyresnelis smile.gif
komentuot galima? g.gif man tie sviesos atsvaitai balutese blasko demesi unsure.gif

Cia kompozicijos dalis mirksiukas.gif . Budamas uz grotu zmogus ir tegali matyt saules atspindzius lubose kurie atsispindi nuo tu baluciu .... rolleyes.gif .... As cia siaip improvizuoju lotuliukas.gif
Gal truputi per ryskus, bet na o taciau zinai koks as usispyres ir nemegstu dailinti fotografiju su programomis. Tai todel akivaizdziai aiskus rezultatas, kad nepakankamai ispuoseleta fotografija ir ideta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .... bandau pasiteisint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 01:20)
schmoll.gif nesimiega... skaitau vis apie kompozicija doh.gif siaip akys limpa jau, ale diena laiko ner visai biggrin.gif
o tu? cool.gif

dirbu blink.gif akys jau panašiai taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:29)
Cia kompozicijos dalis  mirksiukas.gif . Budamas uz grotu zmogus ir tegali matyt saules atspindzius lubose kurie atsispindi nuo tu baluciu ....  rolleyes.gif .... As cia siaip improvizuoju  lotuliukas.gif
Gal truputi per ryskus, bet na o taciau zinai koks as usispyres ir nemegstu dailinti fotografiju su programomis. Tai todel akivaizdziai aiskus rezultatas, kad nepakankamai ispuoseleta fotografija ir ideta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .... bandau pasiteisint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na taip, nedailintojas tu visai... na o bet taciau, turedamas ta galvoje, galejai kokio rubo nepagailet ir i tas balutes imesti, o tada fotografuoti g.gif nu nes tikrai per ryskus biggrin.gif ju nebutu liuks man patiktu - dabar uzkabina zvilgsni tos balutes ir nebepaleidzia unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 20, 00:29)
dirbu  blink.gif akys jau panašiai taip atrodo...

blink.gif oho darbininke... paguodai - ''darbas zmogu puosia'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:34)
na taip, nedailintojas tu visai... na o bet taciau, turedamas ta galvoje, galejai kokio rubo nepagailet ir i tas balutes imesti, o tada fotografuoti g.gif nu nes tikrai per ryskus biggrin.gif ju nebutu liuks man patiktu - dabar uzkabina zvilgsni tos balutes ir nebepaleidzia unsure.gif  biggrin.gif

ax.gif daug tiesos tavo pirstuose (todel kad pirstais kalbi mirksiukas.gif ). Na o bet taciau visdelto gal kaipnors susiimsiu ir patamsinsiu tas balutes, kad tau patiktu rolleyes.gif .

user posted image

Gal dabar geriau ziurisi tavo akiai g.gif . Sudebejau tik apkarpyt mirksiukas.gif , daugiau neleidzia isitikinimai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 00:47
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:39)
ax.gif daug tiesos tavo pirstuose (todel kad pirstais kalbi  mirksiukas.gif ). Na o bet taciau visdelto gal kaipnors susiimsiu ir patamsinsiu tas balutes, kad tau patiktu  rolleyes.gif .

lotuliukas.gif kol dasilo doh.gif

... del tamsinimo tai palauk ka ryt gerbiami kolegos pasakys... gal jie izvelgs tame daugiau nei zvilsni blaskancias balutes tongue.gif biggrin.gif

kai laukiausi, MB mane taip fotografavo blink.gif sakau visos nestuke.gif graziai - prieblandoj, aksomais ar silkais apsisiautusios, vaikiskus batukus belaikancios, o tas mane i griuvesius ir dar uz grotu nuvare blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:48)
o tas mane i griuvesius ir dar uz grotu nuvare blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif uzjauciu. Na o bet taciau visdelto akivaizdu kad, TB meniskos sielos zmogus mirksiukas.gif Turetu but sukreciantys kadrai su moterim kuri laukiasi ir dar uz grotu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 00:52
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:39)

Gal dabar geriau ziurisi tavo akiai  g.gif .

geriau, bet nezymiai... pasakysiu kodel - dabar zvilgsnis i zaluma krypsta, per mazai juodumo ir neuzkimba uz tamsaus vaiko silueto, kuris, mano supratimu, cia pagrindinis gerojus g.gif jei dar vos vos to seselio daugiau paliktum g.gif

ale dar reik ir rytdienos laukt, kad dar karta fotografija paziuret... man pasiteisina taisykle, kad rytas uz vakara protingesnis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:54)
geriau, bet nezymiai... pasakysiu kodel - dabar zvilgsnis i zaluma krypsta, per mazai juodumo ir neuzkimba uz tamsaus vaiko silueto, kuris, mano supratimu, cia pagrindinis gerojus g.gif jei dar vos vos to seselio daugiau paliktum g.gif

ale dar reik ir rytdienos laukt, kad dar karta fotografija paziuret... man pasiteisina taisykle, kad rytas uz vakara protingesnis cool.gif

Nemanau kad kita diena pasitaisys fotografija schmoll.gif . Jai ziurisi nekaip , tai reiskia ir yra nikaip atlikta... g.gif

As sioje fotografijoje matau savo vaika kuris uz grotu, tai mane ir sukrecia. Manu todel ji man tokia paliekanti ispudi, o visiem kitiem isskyrus MB tai tik vaiko siluetas ir pora baluciu perdaug blizganciu mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 00:59
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:51)
lotuliukas.gif uzjauciu. Na o bet taciau visdelto akivaizdu kad, TB meniskos sielos zmogus  mirksiukas.gif Turetu but sukreciantys kadrai su moterim kuri laukiasi ir dar uz grotu  sad.gif

...o geriausia dalis - fotografavo su mamya ir po kazkiek laiko isryskines sugalvojo, kad vis gi ne taip viskas gavosi, kaip uzmanes buvo... zodziu pozavimas suniui ant uodegos nuejo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:56)
Nemanau kad kita diena pasitaisys fotografija  schmoll.gif . Jai ziurisi nekaip , tai reiskia ir yra nikaip atlikta...  g.gif

... ir kodel tu toks uzsispyres nedailintojas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:57)
...o geriausia dalis - fotografavo su mamya ir po kazkiek laiko isryskines sugalvojo, kad vis gi ne taip viskas gavosi, kaip uzmanes buvo... zodziu pozavimas suniui ant uodegos nuejo doh.gif

blink.gif uzjauciu tikrai... bet bandysiu ir as juostoje uzfiksuoti kokiu fotografiju su grotomis rolleyes.gif . Gera minti davei ..... jau turiu galvoje vizija g.gif

Manau reiks modeliu pasikviesti abu savo vaikus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:59)
... ir kodel tu toks uzsispyres nedailintojas... g.gif

Net pats nezinau ... unsure.gif . Matyt todel kad AVINAS bigsmile.gif . Taigi sako '' uzsispyres kaip avinas '' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 01:02
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:56)
Nemanau kad kita diena pasitaisys fotografija  schmoll.gif . Jai ziurisi nekaip , tai reiskia ir yra nikaip atlikta...  g.gif

As sioje  fotografijoje matau savo vaika kuris uz grotu, tai mane ir sukrecia. Manu todel ji man tokia paliekanti ispudi, o visiem kitiem isskyrus MB tai tik vaiko siluetas ir pora baluciu perdaug blizganciu  mirksiukas.gif ...

4u.gif kaip sako MB - svarbiausia, kad tau kazka sako ir patinka. jei patiktu visiems, bet tau ne, butu kur kas blogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 01:05)
4u.gif kaip sako MB - svarbiausia, kad tau kazka sako ir patinka. jei patiktu visiems, bet tau ne, butu kur kas blogiau 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif idomiai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti