Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 23:00)
neapgauna ax.gif iš kur pažįsti jei ne paslaptis?

is mokyklos biggrin.gif klasiokes buvom drinks_cheers.gif o jus gal gimines? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 19, 23:02)
Jai teisingai supratau, tai jau galima balsuot ?? Jau 12 suskambejo lietuvoj ???  unsure.gif

galima 4u.gif
roolys, balsuojam dabar ten prie nuotrauku palikdami komentara mirksiukas.gif na ir jei turim ka parasyti apart to, kiek skiriam balu, rasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:06)
is mokyklos biggrin.gif klasiokes buvom drinks_cheers.gif  o jus gal gimines? ax.gif
Papildyta:

galima 4u.gif
roolys, balsuojam dabar ten prie nuotrauku palikdami komentara mirksiukas.gif na ir jei turim ka parasyti apart to, kiek skiriam balu, rasom 4u.gif

nea. mes draugės l geros smile.gif Rūta, dar kažkada klausė manęs kaip galėtų visus klasiokus susiburt ax.gif
Atsakyti
oi negaliu lotuliukas.gif

kartais ta Ruta nera dabar isvykus is LT?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 23:12)
nea. mes draugės l geros smile.gif Rūta, dar kažkada klausė manęs kaip galėtų visus klasiokus susiburt ax.gif

yra keli klase.lt uzsiregistrave biggrin.gif o jei susitikima darys, tegu daro spalio vidury - mes atostogu vaziuosim biggrin.gif nu kaip gerai jauciuosi bigsmile.gif jei gali, linkejimus jai nuo Aurelijos perduok 4u.gif

atsiprasom, kad mes cia ne i tema ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulka @ 2007 06 19, 23:14)
oi negaliu  lotuliukas.gif

kartais ta Ruta nera dabar isvykus is LT?

biggrin.gif

blink.gif o cia tai geras butu...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 19, 23:17)

blink.gif o cia tai geras butu...

cia gal tik man labai panasi i viena Ruta g.gif

tikrai cia mes ne i tema jau biggrin.gif bet labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Na stai atlikau savo pareiga ir prabalsavau... g.gif Jai tikrai teisingai supratau rreportazines fotografijos prasme unsure.gif . Na o jai nusigrybavau tai tikiuos niekam nepakenksiu smile.gif
Atsakyti
paziurejau, negaliu balsuoti, nes gi o bet taciau Uzuolaidos reportazas neidetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 20, 00:59)
paziurejau, negaliu balsuoti, nes gi o bet taciau Uzuolaidos reportazas neidetas g.gif

... ir aš dėl tos pačios priežasties negaliu balsuot..

Nesimiega? cool.gif
Atsakyti
''Nelaisves skonis''
user posted image
# Flash used: No
# Focal length: 14.6mm
# Exposure time: 0.0025 s (1/400)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: shutter priority (semi-auto)
Pozavo mano vyresnelis ax.gif , jis pas mane labai jau megsta pozuoti biggrin.gif
Cia kad nepasidarytu nuobodu smile.gif , ir pasijaustumet laisvesni mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 20, 00:01)
Nesimiega? cool.gif

schmoll.gif nesimiega... skaitau vis apie kompozicija doh.gif siaip akys limpa jau, ale diena laiko ner visai biggrin.gif
o tu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 19, 23:59)

Na as jau nebekeisiu , nes negrazu butu kitu atzvilgiu, bet na o taciau galbut ir buciau balsaves truputi kitaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 20 birželio 2007 - 00:21
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:18)
''Nelaisves skonis''

Pozavo mano vyresnelis  ax.gif , jis pas mane labai jau megsta pozuoti  biggrin.gif
Cia kad nepasidarytu nuobodu  smile.gif , ir pasijaustumet laisvesni  mirksiukas.gif .

didelis tavo vyresnelis smile.gif
komentuot galima? g.gif man tie sviesos atsvaitai balutese blasko demesi unsure.gif
Atsakyti