Silwio, nepatinka moterys su ataugusiais dazyais plaukais, kad tu ja sitaip
Labas visiem , as jau is atostogu gryzau. Ir tiesa pasakius labai pasiilgau pablevyzgot apie fotografijas . Uzims daug laiko kol perskaitysiu viska, o gal net ir neskaitysiu , bo labai daug priraset......
turiu pora kadru jusu teismui is gimtosios zemeles , kai apsilsiu kojas namie tai idesiu. Gal poryt imesiu nes ryt nusimato baliukas su draugais
Kas laimetojai ir kokios naujos temos ??? niezti rankos labai
Ir dar jai galima tai darasykit prie mano fotokameru NIKON F75 (nes jau ruosius paleist i darba)
turiu pora kadru jusu teismui is gimtosios zemeles , kai apsilsiu kojas namie tai idesiu. Gal poryt imesiu nes ryt nusimato baliukas su draugais
Ir dar jai galima tai darasykit prie mano fotokameru NIKON F75 (nes jau ruosius paleist i darba)
QUOTE(Sansara @ 2007 06 15, 08:17)
ir dar pratęsiant:
jei lieki tik šiame skyrelyje, vadinasi ir lieki eilinis fotiko "user'is" nenorintis tobulėt...
aš jau nelabai suprantu kuo skiriasi skyreliai "mokomės fotografuoti" ir "rodome ką gražaus nufotografavome" o čia dabar gaunas "mokomės fotografuoti", tai kažkas iškirpto iš konkteksto, tik techniniai dalykai? tai kam tada konkursai kažkokie, kam aptarimai kompozicijų? juk tai tarsi dubliuojasi meninės fotografijos temoj nežinau, tas susisegmentavimas yra kažkokia nesąmonė, kuri balamutina viską.
ir sąžiningai atsakykit, kurie dalyvaujat abiejuose skyreliuose. jei turėsim minimaliai laiko, kuriuos namų darbus ruošit pirma? ar kur gaunat autoritetingą kritiką, analizę, literatūros pasiskaitymui? ar mūsų skyrelį, kuriame tiesiog kažkas kažkam nuotraukoje maišo, pratrintų ir t.t.
sąžiningai: aš pasimetus nes visi kurie tik tobuliau valdė fotikus, pasidavė ten, o čia tik užbėgs trumpam, bet jei laiko neturės, tai niekas nieko ir nekomentuos
jei lieki tik šiame skyrelyje, vadinasi ir lieki eilinis fotiko "user'is" nenorintis tobulėt...
aš jau nelabai suprantu kuo skiriasi skyreliai "mokomės fotografuoti" ir "rodome ką gražaus nufotografavome" o čia dabar gaunas "mokomės fotografuoti", tai kažkas iškirpto iš konkteksto, tik techniniai dalykai? tai kam tada konkursai kažkokie, kam aptarimai kompozicijų? juk tai tarsi dubliuojasi meninės fotografijos temoj nežinau, tas susisegmentavimas yra kažkokia nesąmonė, kuri balamutina viską.
ir sąžiningai atsakykit, kurie dalyvaujat abiejuose skyreliuose. jei turėsim minimaliai laiko, kuriuos namų darbus ruošit pirma? ar kur gaunat autoritetingą kritiką, analizę, literatūros pasiskaitymui? ar mūsų skyrelį, kuriame tiesiog kažkas kažkam nuotraukoje maišo, pratrintų ir t.t.
sąžiningai: aš pasimetus nes visi kurie tik tobuliau valdė fotikus, pasidavė ten, o čia tik užbėgs trumpam, bet jei laiko neturės, tai niekas nieko ir nekomentuos
Sansara, pasirasau po tavo "postu"
Man ir si tema daug laiko uzima, o tenai as patyliu....net nesuprantu kalbos
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 15, 21:44)
Darei is RAW? Labai idomu kaip tu plaukus taip nusviesinai. Klonavai?
Ne. Iš jpg ir net ne originalo. Nusviesinau toj pacioj Capture NX su control points funkcija. Pasirodo ji veikia ne tik su RAW.
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 15, 22:09)
Silwio, nepatinka moterys su ataugusiais dazyais plaukais, kad tu ja sitaip
Toks prašymas buvo
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 06 15, 22:25)
Labas visiem , as jau is atostogu gryzau. Ir tiesa pasakius labai pasiilgau pablevyzgot apie fotografijas . Uzims daug laiko kol perskaitysiu viska, o gal net ir neskaitysiu , bo labai daug priraset......
Sveikas gyvas
Nauja tema - reportažas. Praeitą temą laimėjo wyshnia.
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 15, 22:27)
Sansara, pasirasau po tavo "postu"
Nu negaliu,kaip prajuokinai as ten kaip kazkas sake,neakivaizdine skaitytoja irgi
Negaliu dar vis patiket,kaip Zuvialia mus pasikeite pasiilgsiu as jos stiliaus siam skyreli
Roolys,o as galvojau kad tu palikai mus tai sveikas parvykes is atostogu
Ryt ir as bandysiu padaryt nuotrauku,savaitgali pasipils reportazai
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 22:48)
Nauja tema - reportažas. Praeitą temą laimėjo wyshnia.
Ir uzpraeita
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 14, 19:08)
Klausykit, kas Kaune kur nuotraukas darot? Padavėm šian kelias įprastas šeimynines padaryt, tai atidavė mol kojom, galvom nukapotom. Mol 10x15 formato prašėm tai negalėjo perspėt - anksčiau pati skaitmeninį sužiūrėdavau koks ten , ale va šian kitam padaviau nunešt tai turiu rezultatą nors verk. Taigi vis tiek skaitmeninukės dabar einamiausios, tai negi jie taip masiškai ir karpo (nu negi sunku bent perspėt)...ai žodžiu...kaip atrodo mano galva labiau vykusios foto išvis nekalbu - apkarpytos ir dar blyškios Marazmai kažkokie - gyvenam Kaune, o fotoatelje darbų kokybe patenkinti likom tik Panevėžy vienoj vietoj - nei klausimų dėl formato nekilo, nei apkarpė O gal tik pasisekė. Žodžiu gal jūs ką gero parekomenduot galėtumėt?
Vilbroj daro savanoriu pr. neblogai, pats kioske kortelę įkiši ir turi rezultatą kad nenukarpytų ar nepaliktų baltų plotų, reikia pasiruošti foto 2:3 proporcijas
ši labai įdomi tema- fotoreportažas, bandysiu spėti ką nors nufotkinti. nors jokios bulvių šventės nenusimato iki kada galima dėti foto?
mane labai užkabino šita sillwio foto http://picasaweb.goo...634957121454098 . papasakok kaip darei?
rolly,privietas!
californiete,as irgi nesuprantu,bet labai stengiuos suprast .Kolkas grybauju,ale kolkas nera laiko knygu skaitymui,bet ytariu bisky pasedejus butu galima prisijungt,Bo seniau ir pas jum neprisijungdavau,bo nesuprasdavau,kas ta diafragma,ar ISO per velnia yr
gus,isspardysiu uzupakali!! ot zuoska.Kas per mergiote..,kabinejas visaip. ; As ta pati.T-A P-A-T-I [motera nuo kaimo,tvarkynga,su charakteriu viska].Jauciu ce mane provokuoji pasispardymui Pasiilgsiu.pasiilgsiu.Ateik dazniau,tai gausi to mano stiliaus tiesa,primink,koks tas mano stilius?
tiesa,ce jau ta silwio pakoreguota foto isbaigta?nesupratau man ji tokia dirbtina.Pirma man ziuris,o antra kazkaip per daug veidas netikras.
californiete,as irgi nesuprantu,bet labai stengiuos suprast .Kolkas grybauju,ale kolkas nera laiko knygu skaitymui,bet ytariu bisky pasedejus butu galima prisijungt,Bo seniau ir pas jum neprisijungdavau,bo nesuprasdavau,kas ta diafragma,ar ISO per velnia yr
QUOTE(gus @ 2007 06 15, 21:51)
Negaliu dar vis patiket,kaip Zuvialia mus pasikeite pasiilgsiu as jos stiliaus siam skyreli
gus,isspardysiu uzupakali!! ot zuoska.Kas per mergiote..,kabinejas visaip. ; As ta pati.T-A P-A-T-I [motera nuo kaimo,tvarkynga,su charakteriu viska].Jauciu ce mane provokuoji pasispardymui Pasiilgsiu.pasiilgsiu.Ateik dazniau,tai gausi to mano stiliaus tiesa,primink,koks tas mano stilius?
tiesa,ce jau ta silwio pakoreguota foto isbaigta?nesupratau man ji tokia dirbtina.Pirma man ziuris,o antra kazkaip per daug veidas netikras.
prašau pagalbos norim pirkt fotoaparatą. turim +-1000Lt,ką daugiausia ir geiausia galima už tokią sumą išspaust??? Į ką svarbiausia atkreipt dėmesį? Esu visai žalia
QUOTE(gus @ 2007 06 15, 22:51)
Ir uzpraeita
ot skundike
rooly, sveikas grizes lauksim nuotrauku
zmones, nu nesakykit, kad mes kokie isdavikai tai gis ir man ten kosmosas, bet kazkaip stengiuosi suprasti, ziuresim, kad bus...
o del vienos bendros temos, na juk jei viska i viena rasytume, tai susidetu lygiai tiek pat, kiek atskirose dvejose ir vistiek laiko tiek pat uzimtu skaitymas
Stigma, negali pasakyti, kas yra geriau uz tokia suma- priklauso ko mazdaug nori, ka mazdaug megsti fotografuoti, kiek giliai zadi klimpti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 15, 22:21)
Padaryk geriau
Duok šitą aną tą pačią ...Capture NX
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 16, 00:44)
Bo seniau ir pas jum neprisijungdavau,bo nesuprasdavau,kas ta diafragma,ar ISO per velnia yr
Už šitų dalykų paaiškinimus aš irgi dėkinga šiam skyreliui iki grabo lentos Ir už spyrį link platesnio domėjimosi menu dėkinga
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 16, 01:26)
... kiek giliai zadi klimpti
Papildyta:
Roolys, grait tik rodai savo internetinį albumą. Ar jau apsisprendei kur? koks?
Maniau kad jau vakar vakare nieks neberasys ir nuejau miegot , o pasirodo cia dar prirase kiek daug
na mano puslapis internete liks sitas ir manau pildysiu i ji www.roolyso.projektas.lt .
Tuoj imesiu fotkiu pora , nes nesimiega is ryto
na mano puslapis internete liks sitas ir manau pildysiu i ji www.roolyso.projektas.lt .
Tuoj imesiu fotkiu pora , nes nesimiega is ryto