Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

bandau dėti, labai neužmėtykit....foto dar taisyt nepribrendau blush2.gif nes dar neįsisavinau visko....dar tik trečią temą apie foto įpusėjau blush2.gif
reportažą dariau su ta mintim, norėjau parodyti kaip švenčia senimas, vaikai ir jaunimas vaikų gimtadienius (čia šeštadienį buvom mergytės 1nerių metukų gimtadienyje)

vaikai
user posted image
4 kartos
user posted image
senimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 19 birželio 2007 - 22:39
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 23:34)

vienas akivaizdus minusas- viskas sulieta.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 23:34)
bandau dėti, labai neužmėtykit....foto dar taisyt nepribrendau blush2.gif nes dar neįsisavinau visko....dar tik trečią temą apie foto įpusėjau blush2.gif
reportažą dariau su ta mintim, norėjau parodyti kaip švenčia senimas, vaikai ir jaunimas vaikų gimtadienius (čia šeštadienį buvom mergytės 1nerių metukų gimtadienyje)

Mintis thumbup.gif
bet... ar man jau miegoti laikas, ar trūksta fokuso ir nuotraukos atrodo susiliejusios g.gif man žiūrint šiek tiek galva sukasi unsure.gif Paskutinėje nuotraukoje nesimato vyriškio veido unsure.gif
oi, nebėra paskutinės foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 19 birželio 2007 - 22:42
realiai kol nemažinau foto tai tų baisių susiliejimų ir nesimatė, bet šiaip tai dar visgi neišmokau kartais kaip judesį fotografuot, nes atrodo visi vietoj stovi o tada...
Atsakyti
na ka gi... zuikis mano miega, galiu dabar paplepeti.. (nes diena tai tik prabegom prabegom viska praziuriu...

nesuprantu, kodel nematau sillwio nuotrauku g.gif gerai, kad i konkursa sudetos biggrin.gif
gus nuotraukos labai labai wub.gif man asmeniskai labiau antroji prie sirdies, jauciasi nuotaika labiau (tik man remuku truksta mirksiukas.gif ) saunuole 4u.gif
Bilekas, sveikinu su pirkiniu... as pastebiu, kad man mano 300 jau irgi nebeuztenka ir vis apie 30 galvoju rolleyes.gif
laukiam ko nors ziurimo mirksiukas.gif
ajas, patiko ir tavo reportazine nuotrauka. tikrai is gatves. drinks_cheers.gif dar tiesa, tas vargsas ne toks ir vargsas - kurpaites tokios pas mus londone labai jau madingos biggrin.gif
Sansara - labai fainuolis tavo svajoklis wub.gif (sveikatytes jam wub.gif ) ar neturi is tos serijos nuotraukyciu truputi kitu kampu fotografuotu? g.gif
bite maja, a cia musu sostine taip auga? biggrin.gif nuotrauka grazi, bet is taves laukiu daugiau tongue.gif mirksiukas.gif
na viena is Uzuolaidos nuotrauku mano favorite biggrin.gif kaip visada doh.gif o ta su bobule irgi gerule bigsmile.gif

...as tai tema paskelbus dedu i krumus... kaltinu laika (kad jo vis truksta) ir savo kukluma - nesugebejau normaliai issitraukti fotoaparato ir fotografuoti nepazistamus zmones doh.gif situs namu darbus pasilieku skoloj iki kokio idomaus renginio musu kaimuky 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 23:44)
realiai kol nemažinau foto tai tų baisių susiliejimų ir nesimatė, bet šiaip tai dar visgi neišmokau kartais kaip judesį fotografuot, nes atrodo visi vietoj stovi o tada...

Tada gal rankos dreba? Ar prizoom'inus fotografavai? Man su senu fotoaparatu seniau irgi taip būdavo, kai zoom'indavau- tai pamatydavau tik perkėlusi nuotraukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 22:34)

na labai neuzmetysim 4u.gif ryskumo nuotraukose tikrai truksta, o dar man noretusi daugiau erdves 4u.gif gal gali parasyti, kokie nuotraukos parametrai?

p.s. atrodo matau pazistama veida... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 19, 23:47)
Tada gal rankos dreba? Ar prizoom'inus fotografavai? Man su senu fotoaparatu seniau irgi taip būdavo, kai zoom'indavau- tai pamatydavau tik perkėlusi nuotraukas  doh.gif

prizoominus, nes kurias fotografavau iš arti tai visos thumbup.gif gavosi, tai tikriausiai tas pats ir bus, aišku ir ranka sudrebėt gali, nes ganiau ir dukriuką ir fotografavau ax.gif tai kaip suprantu nelabai su mano fotiku zooomint gerai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 19, 23:49)
na labai neuzmetysim 4u.gif ryskumo nuotraukose tikrai truksta, o dar man noretusi daugiau erdves 4u.gif gal gali parasyti, kokie nuotraukos parametrai?

p.s. atrodo matau pazistama veida... g.gif

ryt jau parašysiu....
maždaug taip - čia į vieną foto pažiūrėjau, iso 80, F 3,5, 1/13sec

ką? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 19 birželio 2007 - 22:57
QUOTE(Atra @ 2007 06 19, 22:52)

jei akys neapgauna - Ruta g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 19, 23:56)
jei akys neapgauna - Ruta g.gif

neapgauna ax.gif iš kur pažįsti jei ne paslaptis?
Atsakyti
Jai teisingai supratau, tai jau galima balsuot ?? Jau 12 suskambejo lietuvoj ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 20, 00:02)
Jai teisingai supratau, tai jau galima balsuot ?? Jau 12 suskambejo lietuvoj ???  unsure.gif

jau dvylika biggrin.gif
Atsakyti