Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 19, 21:31)
Vienas renginys (didziausias pasaulyje maratonas):

man paskutinė labai patinka thumbup.gif senatvė ir jaunystė bigsmile.gif
Atsakyti
Užuolaidos reportažas bigsmile.gif super!! maratono antroj foto, tas plikis su ausine, tai kaip koks universalus karys lotuliukas.gif energizer..

Šis reportažas kol kas mano favoritas cool.gif
Atsakyti
jaučiuoi kaip šitas paršiukas smile.gif
user posted image
Fotolama, labai ačiū, bandžiau ir taip, ir anaip - 0 emocijų, viskas gerai, kol kortelės neįdedi į fotoaparatą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 19 birželio 2007 - 21:03
AŠA, atsiprašau, suklaidinau tave. Žmonės sako, kad reikia kompiuteryje suformatuoti tą kortelę naudojant FAT32. Ir tada, aseit, veikia su D50.

wyshnia, apie SD korteles žinau dėl to, kad kai pačiam reikėjo jas pirkti, nenorėjau prašauti ir susiieškojau informacijos internete smile.gif

Beje, ar žinote, kad SD kortelės nebijo panardinimo į vandenį? smile.gif Negi į sūriame jūros vandenyje jos galėtų būti panardintos iki 24 val. ir visvien bus darbingos wink.gif Praeitą savaitgalį pats tuo įsitikinau: neapsižiūrėję išskalbėm šortus, o jų kišenėj buvo trys SD kortelės. post faktum suradau jas ten. Pasekmių jokių smile.gif
Atsakyti
Uzuolaida,man paskutine tavo foto irgi labai patinka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Bite maja,tavo foto pelne mano simpatija biggrin.gif tu viena is tu,kur nuotraukos idealiai gaunasi mirksiukas.gif
Fotolama,negi nepamatysim tavo nuotrauku g.gif tave irgi gerai reikia prie sienos priremt biggrin.gif (kaip mane wyshnia su zuvialia)
Bilekas,su fotoaparato intrukcija ir man tas pat,skaitau skaitau ir suprantu kad nieko nesuprantu ir vel skaitau doh.gif as ir knyga nusipirku butent apie 30D,bet vistiek neaisku dar daug kas,geriausias mokytojas wyshnia pas mane wub.gif O koki tu objektyva nusiziurejai?isduok paslapti bigsmile.gif
Atsakyti
užuolaida, man trečioji iš maratono, kur su startais visi thumbup.gif thumbup.gif irgi nuotaiką kelią... o dar taip juokingai tie teisėjai (ar kas ten) išsirykiavę kaip pingvinai biggrin.gif ir visi su startais po pažastimi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O tai kokia kitos savaites tema... ar sios savaites bus tapati, kad dar nebalsavo niekas g.gif

Ar as praleidau kazka ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 19, 22:01)
O tai kokia kitos savaites tema... ar sios savaites bus tapati, kad dar nebalsavo niekas  g.gif

Ar as praleidau kazka ???  unsure.gif

Praleidai tongue.gif Balsavimas prasides uz 2 valandu, o rytoj vakare turetumem zinoti kitos savaites tema namu darbams biggrin.gif
Beje, ir pats prabalsuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 19, 21:13)
Praleidai  tongue.gif  Balsavimas prasides uz 2 valandu, o rytoj vakare turetumem zinoti kitos savaites tema namu darbams  biggrin.gif
Beje, ir pats prabalsuok  mirksiukas.gif

Aciu uz info mirksiukas.gif lauksiu ir prabalsuosiu, kit dar nesu apsisprendes pakankamai. Na o bet taciau elgsiuos kaip visada... rolleyes.gif asidarysiu visas foto ir atmetinesiu po viena kol isliks nugaletojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 06 19, 20:47)
AŠA, atsiprašau, suklaidinau tave. Žmonės sako, kad reikia kompiuteryje suformatuoti tą kortelę naudojant FAT32. Ir tada, aseit, veikia su D50.

Jei kalbate apie Nikon. Bent jau maniskeje instrukcijoje (Nikon D80) aiskiai parasyta, kad koretele neveiks, jei bus formatuota kompiuteryje.
Tiesa, jei as formatuoju paspaudus 3 mygtukus, jis daznai man ja prastai suformatuoja. Bet kai nueinu per "meniu", tuomet suformatuoja labai gerai. Pas mane 2Gb talpos. Kolkas jokiu problemu.

bite maja ar nebutu sunku dar karteli mestelti nuoroda i konkursiuka. Dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 birželio 2007 - 21:39
sveiki gyvi.. mes iš kaimo, su krūva reportažų, bet kuo daugiau žiūriu savo "namu darbus" tuo mažiau lieka šansų kad pateiksiu Jūsų kritikai ir Pagyrom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jei gamalia, tai bent jau prabalsuosiu..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 06 19, 21:58)
Jei gamalia, tai bent jau prabalsuosiu..

gamalia gamalia biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti