Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Sillwio,man trecia ir antra thumbup.gif bet trecia tai super,ner prie ko prikibt blush2.gif
Metu ir as pazadetas savo foto blush2.gif komentarai,pastabos laukiami aciuks.gif
zinau kad su pirma persistengiau,su PS blush2.gif o parametru nesurasysiu nes nzn kaip doh.gif user posted image

su antra nieko nedaryta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gus , man patinka smile.gif . tik pirmoj nuotraukoj gal reikėjo smičių (?) visą paimt. nors gal ir netrukdo. ir su PS viskas normaliai. kodėl sakai, kad persistengei?

QUOTE(Atra @ 2007 06 18, 23:06)
kažkaip man kilo idėja...tik neužmėtikit pomidorais...juk gali kiekvienas su pavadinimu įkelt savo foto :)tuo labiau kad slaptažodžiai paskelbti smile.gif

tai taip ir daryk mirksiukas.gif tam ir paskelbiau juos, kad galėtumėt susidėt.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 18, 23:29)
Sillwio,man trecia ir antra thumbup.gif bet trecia tai super,ner prie ko prikibt blush2.gif
Metu ir as pazadetas savo foto blush2.gif komentarai,pastabos laukiami aciuks.gif

man patinka, ypac antroji - ji tokia naturalesne, nepozuota atrodo bigsmile.gif Tik apie ka cia reportazas? unsure.gif
Kol kas man roolys nuotraukos (visos trys) pacios "reportaziskiausios", kiekviena pasakoja visa istorija, net ir be pavadinimu aisku apie ka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 18, 22:29)
zinau kad su pirma persistengiau,su PS blush2.gif o parametru nesurasysiu nes nzn kaip doh.gif user posted image

su antra nieko nedaryta blush2.gif
user posted image

Nuostabus reportazas. Man pirma ypatingai patinka (mane nuginklavo truputi sarkastiskas zvilgsnis, kupinas pasitikejimo savim). Jei nebus daugiau reportazu, jau zinau kas pateks i trejetuka mirksiukas.gif Beja, su PS tikrai nepersistengei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 birželio 2007 - 08:43
Gus, man irgi patinka smile.gif gal antroji labiau, gana neblogas reportažas apie įsijautimą į muziką smile.gif antroje taip ir atrodo, kaip skrieja smuiko garsas vėjo genamas..

Sillwio, man trečia liux biggrin.gif išraiška jėginė indėno thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
man Silwio antra ir tecia foto thumbup.gif Pirmojoj, gal per daug priartinta, truksta kazko g.gif

Gus, mane taip pat uzbure tavo nuotraukos, tokia ramybe, pasitikejimu, siluma dvelkia. thumbup.gif

O del balsavimo, kaip tai daroma, ir ar gali balsuoti tas, kas nedalyvauja sikart konkurse g.gif
Kitame pasizadu prisijungti, tiesiog dabar neturejau is ko Reportaza padaryti ax.gif

Dar klausimelis, PS - tai photoshopas? Ir kaip supratau kazkur yra pamokeles - kur g.gif

Atsakyti
sveikuciai

man irgi patiko sillwio trecia 4u.gif

o Gus nuotraukos man siuo metu labiausiai is visu wub.gif labai suzavejo, ypac pirma wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Jus turbut nei vienas neissivaizduojat,ka man reiskia jusu komentarai wub.gif likau be zado blush2.gif aciu visiem 4u.gif

As dar laukiu Fotolama,Wyshnios,Californigirl nuotrauku,jauciu kad kazkas bus nerealaus ax.gif
Bilekas,sveikinu su pirkiniu 4u.gif koki pirkai 30D? biggrin.gif manau kad isbandes ir mums parodysi rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka reiskia savokos:
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas

Kiek Jie svarbus fotoaparate?
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 19, 11:10)
Ka reiskia savokos:
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas

Kiek Jie svarbus fotoaparate?

Diafragmos prioritetas leidzia rankytemis reguliuoti diafragma, islaikymo - islaikyma. Jeigu dar nezinai ar sitie dalykai svarbus, fotografuok ant auto ir nesinervuok. Kai jau tikrai susidomesi siulau paskaityti pirmasias temas. Ten buvo kalbeta apie tai ir dar daug apie ka.

Reiks kuri vakara prisest ir surinkt FAQ, tik kaip laiko atrast g.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 06 19, 11:18)
As dar laukiu Fotolama,Wyshnios,Californigirl nuotrauku,jauciu kad kazkas bus nerealaus ax.gif

Deja... Planavom šeštadienį važiuoti į Karmėlavą, į tą aviacijos šventę, bet planai apvirto aukštyn kojom, tad reportažo nebus...

Smuikininkės foto tiesiog thumbup.gif
Man antra daug labiau patinka, labai žaismingai plaukų sruoga užkritus, be to, pirmoje nuotrukoje jaučiamas pozavimas, o antroje atrodo, kad iš tikrųjų yra grojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 19 birželio 2007 - 12:23
jaučiu šį kartą ir aš su namų darbais pasuosiu doh.gif gatvėje fotografuot žmonių jiems matant nesiryžtu, o kad likt nepastebėtai, tektų objektyvo kito ieškot, nes su mano kitiniu, kad gaut tokį indeną, kaip sillwio, aš turėčiau prie to paties stalo sėdėt lotuliukas.gif turiu prifotografavus masę konteinerių, šiukšlių ir net šiukšlių išvežimo mašiną ( kažkaip šiukšlės už akių kliuvo).... bet nei viena man jų kažko ypatingo nekalba sad.gif žiūrėsiu, nebent stebuklas kokią kaimynką į šalia esantį balkoną atvestų, vat jų veidai tiiiiek visada man sako lotuliukas.gif
Atsakyti