Sillwio,man trecia ir antra bet trecia tai super,ner prie ko prikibt
Metu ir as pazadetas savo foto komentarai,pastabos laukiami
zinau kad su pirma persistengiau,su PS o parametru nesurasysiu nes nzn kaip
su antra nieko nedaryta
Gus , man patinka . tik pirmoj nuotraukoj gal reikėjo smičių (?) visą paimt. nors gal ir netrukdo. ir su PS viskas normaliai. kodėl sakai, kad persistengei?
tai taip ir daryk tam ir paskelbiau juos, kad galėtumėt susidėt.
QUOTE(Atra @ 2007 06 18, 23:06)
kažkaip man kilo idėja...tik neužmėtikit pomidorais...juk gali kiekvienas su pavadinimu įkelt savo foto :)tuo labiau kad slaptažodžiai paskelbti
tai taip ir daryk tam ir paskelbiau juos, kad galėtumėt susidėt.
QUOTE(gus @ 2007 06 18, 23:29)
man patinka, ypac antroji - ji tokia naturalesne, nepozuota atrodo Tik apie ka cia reportazas?
Kol kas man roolys nuotraukos (visos trys) pacios "reportaziskiausios", kiekviena pasakoja visa istorija, net ir be pavadinimu aisku apie ka
QUOTE(gus @ 2007 06 18, 22:29)
su antra nieko nedaryta
su antra nieko nedaryta
Nuostabus reportazas. Man pirma ypatingai patinka (mane nuginklavo truputi sarkastiskas zvilgsnis, kupinas pasitikejimo savim). Jei nebus daugiau reportazu, jau zinau kas pateks i trejetuka Beja, su PS tikrai nepersistengei.
Gus, man irgi patinka gal antroji labiau, gana neblogas reportažas apie įsijautimą į muziką antroje taip ir atrodo, kaip skrieja smuiko garsas vėjo genamas..
Sillwio, man trečia liux išraiška jėginė indėno
Sillwio, man trečia liux išraiška jėginė indėno
Sveiki,
man Silwio antra ir tecia foto Pirmojoj, gal per daug priartinta, truksta kazko
Gus, mane taip pat uzbure tavo nuotraukos, tokia ramybe, pasitikejimu, siluma dvelkia.
O del balsavimo, kaip tai daroma, ir ar gali balsuoti tas, kas nedalyvauja sikart konkurse
Kitame pasizadu prisijungti, tiesiog dabar neturejau is ko Reportaza padaryti
Dar klausimelis, PS - tai photoshopas? Ir kaip supratau kazkur yra pamokeles - kur
man Silwio antra ir tecia foto Pirmojoj, gal per daug priartinta, truksta kazko
Gus, mane taip pat uzbure tavo nuotraukos, tokia ramybe, pasitikejimu, siluma dvelkia.
O del balsavimo, kaip tai daroma, ir ar gali balsuoti tas, kas nedalyvauja sikart konkurse
Kitame pasizadu prisijungti, tiesiog dabar neturejau is ko Reportaza padaryti
Dar klausimelis, PS - tai photoshopas? Ir kaip supratau kazkur yra pamokeles - kur
sveikuciai
man irgi patiko sillwio trecia
o Gus nuotraukos man siuo metu labiausiai is visu labai suzavejo, ypac pirma
man irgi patiko sillwio trecia
o Gus nuotraukos man siuo metu labiausiai is visu labai suzavejo, ypac pirma
Jus turbut nei vienas neissivaizduojat,ka man reiskia jusu komentarai likau be zado aciu visiem
As dar laukiu Fotolama,Wyshnios,Californigirl nuotrauku,jauciu kad kazkas bus nerealaus
Bilekas,sveikinu su pirkiniu koki pirkai 30D? manau kad isbandes ir mums parodysi rezultatus
As dar laukiu Fotolama,Wyshnios,Californigirl nuotrauku,jauciu kad kazkas bus nerealaus
Bilekas,sveikinu su pirkiniu koki pirkai 30D? manau kad isbandes ir mums parodysi rezultatus
Ka reiskia savokos:
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas
Kiek Jie svarbus fotoaparate?
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas
QUOTE(BOZZENA @ 2007 06 19, 11:10)
Ka reiskia savokos:
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas
Diafragmos prioritetas
Išlaikymo prioritetas
Diafragmos prioritetas leidzia rankytemis reguliuoti diafragma, islaikymo - islaikyma. Jeigu dar nezinai ar sitie dalykai svarbus, fotografuok ant auto ir nesinervuok. Kai jau tikrai susidomesi siulau paskaityti pirmasias temas. Ten buvo kalbeta apie tai ir dar daug apie ka.
Reiks kuri vakara prisest ir surinkt FAQ, tik kaip laiko atrast
QUOTE(gus @ 2007 06 19, 11:18)
Deja... Planavom šeštadienį važiuoti į Karmėlavą, į tą aviacijos šventę, bet planai apvirto aukštyn kojom, tad reportažo nebus...
Smuikininkės foto tiesiog
Man antra daug labiau patinka, labai žaismingai plaukų sruoga užkritus, be to, pirmoje nuotrukoje jaučiamas pozavimas, o antroje atrodo, kad iš tikrųjų yra grojama.
jaučiu šį kartą ir aš su namų darbais pasuosiu gatvėje fotografuot žmonių jiems matant nesiryžtu, o kad likt nepastebėtai, tektų objektyvo kito ieškot, nes su mano kitiniu, kad gaut tokį indeną, kaip sillwio, aš turėčiau prie to paties stalo sėdėt turiu prifotografavus masę konteinerių, šiukšlių ir net šiukšlių išvežimo mašiną ( kažkaip šiukšlės už akių kliuvo).... bet nei viena man jų kažko ypatingo nekalba žiūrėsiu, nebent stebuklas kokią kaimynką į šalia esantį balkoną atvestų, vat jų veidai tiiiiek visada man sako