Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 20:01)
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima  g.gif . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.

Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas.....  blink.gif ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....

Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu  g.gif
Ka jus manot apie pataisymus ????

kažkaip nepastebėjau, kad kas pavadinimus rašytų, išskyrus šią savaitę. aš jau pavadinimų tikrai nesiruošiu rašinėt, nes neturiu tam laiko liezuvis.gif
o jei kas norit, prašom junkitės patys ir susikelkit nuotraukas.

nikas - bitemaja
slaptažodis - bitemaja.

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 18, 19:37)
kažkaip nepastebėjau, kad kas pavadinimus rašytų, išskyrus šią savaitę. aš jau pavadinimų tikrai nesiruošiu rašinėt, nes neturiu tam laiko  liezuvis.gif

nikas - bitemaja
slaptažodis - bitemaja.

As neturejau nieko asmenisko mirksiukas.gif , na o mintis kad kiekvienas ikels savo ir pavadins tai tikrai gera thumbup.gif

Oi oi oi ...... vel gausiu velniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 18 birželio 2007 - 19:52
Pastaruoju metu čia dažni susidvejinimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 06 18, 19:51)
  Oi oi oi ...... vel gausiu velniu  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta @ 2007 06 18, 20:51)
As neturejau nieko asmenisko  mirksiukas.gif , na o mintis kad kiekvienas ikels savo ir pavadins tai tikrai gera  thumbup.gif
  Oi oi oi ...... vel gausiu velniu  doh.gif

už ką gi? mirksiukas.gif
kažkas anksčiau tą mintį buvo išsakęs. dabar tikrai bus daug geriau. patys įsikelsit, jei norėsit ištrinsit etc. biggrin.gif ir nuo mano gležnų pečių nukris tokia atsakomybė hihihi.gif

jau supratau, už ką tu velnių gausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 18 birželio 2007 - 19:58
Matyt ir man laikas pasirodyt su namų darbais smile.gif

Nuotraukos iš tos pačios šventės, kurią jau parodė roolys (priminsiu, tai kasmetinė bulvių šventė). Rinkau nuotraukos, kurios po vieną ir visos kartu pasakotų istorijas. Taigi:

Pažiūrėk, kaip aš šoku...
145mm, 1/320s, f/7.1, ISO800

user posted image

Jeigu mes dar kartą, išlipsiu ir prilupsiu...
82mm, 1/250s, f/7.1, ISO400

user posted image

Jūs šokat, kiaušiais mėtotės, visaip kaip linksminatės, o bulves Kolumbas tai iš mūsų pavogė...!!!
300mm, 1/40s, f/7.1, ISO400

user posted image
Atsakyti
sillwio trečioji su komentaru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif žvengiu jau kelias minutes ir vis negaliu atsižiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 18, 20:30)
sillwio trečioji su komentaru  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif žvengiu jau kelias minutes ir vis negaliu atsižiūrėt  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Malonu, kad patiko. Iš tikro kokius 3 reportažus po 3 nuotraukas surinkčiau iš šventės. Kiekviena įdėta nuotrauka tik pradžia visai kitos istorijos.
Šį savaitgalį artėja švediškos joninės (midsummer - vidurvasario šventė). Reportažą pažadu ax.gif
Atsakyti
sutinku su Sansara - trečioji nuotrauka thumbup.gif pavadinimas irgi thumbup.gif lotuliukas.gif
pirmoji ir žavi thumbup.gif
Atsakyti
sillwio, o as, kaip visada, tavo nuotrauku nematau sad.gif kas zinot, kas tai galetu buti?
Atsakyti
sillwio, trečia nuotrauka thumbup.gif wub.gif niekaip negaliu atititraukt akių...
QUOTE(bite maja @ 2007 06 18, 20:37)
kažkaip nepastebėjau, kad kas pavadinimus rašytų, išskyrus šią savaitę. aš jau pavadinimų tikrai nesiruošiu rašinėt, nes neturiu tam laiko  liezuvis.gif

nikas - bitemaja
slaptažodis - bitemaja.

kažkaip man kilo idėja...tik neužmėtikit pomidorais...juk gali kiekvienas su pavadinimu įkelt savo foto :)tuo labiau kad slaptažodžiai paskelbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 18, 21:12)
sillwio, o as, kaip visada, tavo nuotrauku nematau sad.gif kas zinot, kas tai galetu buti?

Neturiu supratimo g.gif Sumečiau į konkursą, jei ką.

QUOTE(Atra @ 2007 06 18, 22:06)
sillwio, trečia nuotrauka  thumbup.gif  wub.gif niekaip negaliu atititraukt akių...

kažkaip man kilo idėja...tik neužmėtikit pomidorais...juk gali kiekvienas su pavadinimu įkelt savo foto :)tuo labiau kad slaptažodžiai paskelbti smile.gif

Ačiū 4u.gif
Kai kas jau taip ir padarė ax.gif
Atsakyti