Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Talpinam iki rytojaus vidurnakcio.
Atsakyti
kažkaip pasirodė, kad šiandien talpinam, ryt balsuojam, o vakare tema skelbiama g.gif na, bet jei jau taip sakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 18, 14:02)
apie ką rolly reportažas, tai nesupratau. nes ir arklys ir baikeriai, ir dar daug visko visko  g.gif toks jausmas, kad ėjau ir fotkinau ką pamačiau smile.gif nors foto įdomios.

O kodel butinai turi but reportazas is keliu fotografiju g.gif ??????? As pilnai isitikines kad gali but reportazas ir is vienos fotografijos .... ar as cia jau visai kvailai mastau ???

As savo fotografijas dejau kaip atskirus reportazus:

Pirmas reportazas apie vikstanti dideli ispardavima mieste ....

Antras reportazas apie vargsa gyvuna kuris atsidure mieste ir papuole i autoavarija.

Trecias reportazas apie baikeriu suvaziavima.

Jai as mastau ne taip , tada prasom paaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 16:21)
O kodel butinai turi but reportazas is keliu fotografiju  g.gif ??????? As pilnai isitikines kad gali but reportazas ir is vienos fotografijos .... ar as cia jau visai kvailai mastau ???

Jai as mastau ne taip , tada prasom paaiskinti  g.gif

as mastau lygiai taip, kaip tu g.gif ir tema galvodama galvojau apie viena foto... zinoma, galima ir is keliu kas taip fotografuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 18, 17:48)
as mastau lygiai taip, kaip tu g.gif ir tema galvodama galvojau apie viena foto... zinoma, galima ir is keliu kas taip fotografuoja unsure.gif

Aš irgi panašiai galvojau ir būčiau greičiausiai taip ir pasielgus - talpinčiau tik vienos fotografijos reportažą, jei nebučiau apsilankiusi tam renginyje..

Labradoriuke, iš šunų lauko bandymų manau galima buvo pagauti įdomesnių reportažinių nuotraukų wink.gif pirmoji kaip jau kiti minėjo - tamsoka, su Levels galima pagerinti, antroji visai ne ir man dar visai nieko buvo, kur dėjai kompozicijai ketvirtą, o čia neįdėjai.. nors pripažįstu, kad pavadėlių, žmonių, susierzinusių šunų makalynėj gana sunku fotografuoti, tai esu išbandžiusi jau ne kartą.. galų gale tas zujimas, šunų, žmonių balškymasis ir panašiai priveikia.. Beje 4u.gif su pergale!!!

Čia turbūt man Victor atsakė apie Picasa, turiu Picasa kompiutery, bet nepagalvojau, kad su ja galima konvertuoti RAW.. Ačiū, bandysiu žiūrėt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 18 birželio 2007 - 17:03
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 18, 17:01)
Čia turbūt man Victor atsakė apie Picasa, turiu Picasa kompiutery, bet nepagalvojau, kad su ja galima konvertuoti RAW.. Ačiū, bandysiu žiūrėt!

Va del raw failu konvertavimo picasoje man idomu g.gif Nezinojau, kad galima, o picasa turiu kompe...Gal kas jau issiaikinot kaip tai padaryti???

Opa dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 18, 18:10)
Va del raw failu konvertavimo picasoje man idomu g.gif  Nezinojau, kad galima, o picasa turiu kompe...Gal kas jau issiaikinot kaip tai padaryti???

va, ką tik apžiūrėjau, pakoregavau nuotrauką, bet kaip išsaugot jpg failu, tai ir neberandu unsure.gif beje nerandu ir kaip keisti WB.. na čia paskubom tik peržiūrėjau, gal įsigilinsiu kada..
Atsakyti
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima g.gif . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.

Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas..... blink.gif ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....

Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu g.gif

Ka jus manot apie pataisymus ????
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 20:01)
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima  g.gif . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.

Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas.....  blink.gif ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....

Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu  g.gif

Pritariu, ypač tai aktualu šią savaitę..
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 19:01)
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima  g.gif . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.

Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas.....  blink.gif ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....

Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu  g.gif

As jau norejau tai sakyti anksciau, bet bijojau pasirodyti skundike biggrin.gif Nes yra buve, kad pvz. vienas dalyvis dalyvuja su daugiau nuotrauku, kitas tik su viena...ir balsuojant pirmasis dalyvis surenka per visas nuotraukas daugiausia balsu, kai tuo tarpu kito dalyvio viena nuotrauka surenka daug balsu, kaip atskira nuotrauka daugiausia. Bet laimetoju paskelbiumas dalyvis surinkes per visas nuotrqaukas daugiausia balsu, kad ir nuotraukos po viena surinko maziau balsu, nei to kito dalyvio viena nuotrauka....Nu primaliau, kazi ar supratotot lotuliukas.gif Siulau balsuoti uz NUOTRAUKA ir skelbti nuotrauka nugaletoja, o ne dalyvi. Tada nuotraukos autorius ir skelbia nauja tema ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 17:21)
O kodel butinai turi but reportazas is keliu fotografiju  g.gif ??????? As pilnai isitikines kad gali but reportazas ir is vienos fotografijos .... ar as cia jau visai kvailai mastau ???

drinks_cheers.gif as visiskai pritariu, kad viena nuotrauka irgi gali buti reportazine mirksiukas.gif Tik nelabai man aisku, kaip si karta balsuosim - nes vienu reportazai is keletos nuotrauku, kiti deda po kelis vienos foto reportazus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 18, 20:17)
drinks_cheers.gif  as visiskai pritariu, kad viena nuotrauka irgi gali buti reportazine  mirksiukas.gif  Tik nelabai man aisku, kaip si karta balsuosim - nes vienu reportazai is keletos nuotrauku, kiti deda po kelis vienos foto reportazus  unsure.gif

gal už reportažą? nesvarbu ar tą reportažą sudaro viena nuotrauka ar kelios... na nežinau, aš čia naujokė, tai nelabai galiu ir reikštis ax.gif
Atsakyti