Talpinam iki rytojaus vidurnakcio.
QUOTE(cara @ 2007 06 18, 14:02)
apie ką rolly reportažas, tai nesupratau. nes ir arklys ir baikeriai, ir dar daug visko visko toks jausmas, kad ėjau ir fotkinau ką pamačiau nors foto įdomios.
O kodel butinai turi but reportazas is keliu fotografiju ??????? As pilnai isitikines kad gali but reportazas ir is vienos fotografijos .... ar as cia jau visai kvailai mastau ???
As savo fotografijas dejau kaip atskirus reportazus:
Pirmas reportazas apie vikstanti dideli ispardavima mieste ....
Antras reportazas apie vargsa gyvuna kuris atsidure mieste ir papuole i autoavarija.
Trecias reportazas apie baikeriu suvaziavima.
Jai as mastau ne taip , tada prasom paaiskinti
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 16:21)
O kodel butinai turi but reportazas is keliu fotografiju ??????? As pilnai isitikines kad gali but reportazas ir is vienos fotografijos .... ar as cia jau visai kvailai mastau ???
as mastau lygiai taip, kaip tu ir tema galvodama galvojau apie viena foto... zinoma, galima ir is keliu kas taip fotografuoja
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 18, 17:48)
as mastau lygiai taip, kaip tu ir tema galvodama galvojau apie viena foto... zinoma, galima ir is keliu kas taip fotografuoja
Aš irgi panašiai galvojau ir būčiau greičiausiai taip ir pasielgus - talpinčiau tik vienos fotografijos reportažą, jei nebučiau apsilankiusi tam renginyje..
Labradoriuke, iš šunų lauko bandymų manau galima buvo pagauti įdomesnių reportažinių nuotraukų pirmoji kaip jau kiti minėjo - tamsoka, su Levels galima pagerinti, antroji visai ne ir man dar visai nieko buvo, kur dėjai kompozicijai ketvirtą, o čia neįdėjai.. nors pripažįstu, kad pavadėlių, žmonių, susierzinusių šunų makalynėj gana sunku fotografuoti, tai esu išbandžiusi jau ne kartą.. galų gale tas zujimas, šunų, žmonių balškymasis ir panašiai priveikia.. Beje su pergale!!!
Čia turbūt man Victor atsakė apie Picasa, turiu Picasa kompiutery, bet nepagalvojau, kad su ja galima konvertuoti RAW.. Ačiū, bandysiu žiūrėt!
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 18, 17:01)
Čia turbūt man Victor atsakė apie Picasa, turiu Picasa kompiutery, bet nepagalvojau, kad su ja galima konvertuoti RAW.. Ačiū, bandysiu žiūrėt!
Va del raw failu konvertavimo picasoje man idomu Nezinojau, kad galima, o picasa turiu kompe...Gal kas jau issiaikinot kaip tai padaryti???
Opa dekui
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 18, 18:10)
Va del raw failu konvertavimo picasoje man idomu Nezinojau, kad galima, o picasa turiu kompe...Gal kas jau issiaikinot kaip tai padaryti???
va, ką tik apžiūrėjau, pakoregavau nuotrauką, bet kaip išsaugot jpg failu, tai ir neberandu beje nerandu ir kaip keisti WB.. na čia paskubom tik peržiūrėjau, gal įsigilinsiu kada..
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.
Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas..... ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....
Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu
Ka jus manot apie pataisymus ????
Sios savaites namu darbam tikrai svarbus pavadinimas, nes tai reportazas..... ir nezinant pavadinimo labai sunku ka norejo pasakyt autorius....
Ir siaip koks skirtumas kas nufotografavo .... jug balsuojama uz fotografijas o ne autoriu
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 20:01)
Turiu viena labai dideli pastebejima/nusiskundima . Ar nebutu geriau Namu darbu albume fotografijas pavadinti butent tais pavadinimais kuriais jas pavadina autorius.
Pritariu, ypač tai aktualu šią savaitę..
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 19:01)
As jau norejau tai sakyti anksciau, bet bijojau pasirodyti skundike Nes yra buve, kad pvz. vienas dalyvis dalyvuja su daugiau nuotrauku, kitas tik su viena...ir balsuojant pirmasis dalyvis surenka per visas nuotraukas daugiausia balsu, kai tuo tarpu kito dalyvio viena nuotrauka surenka daug balsu, kaip atskira nuotrauka daugiausia. Bet laimetoju paskelbiumas dalyvis surinkes per visas nuotrqaukas daugiausia balsu, kad ir nuotraukos po viena surinko maziau balsu, nei to kito dalyvio viena nuotrauka....Nu primaliau, kazi ar supratotot Siulau balsuoti uz NUOTRAUKA ir skelbti nuotrauka nugaletoja, o ne dalyvi. Tada nuotraukos autorius ir skelbia nauja tema
QUOTE(roolys @ 2007 06 18, 17:21)
as visiskai pritariu, kad viena nuotrauka irgi gali buti reportazine Tik nelabai man aisku, kaip si karta balsuosim - nes vienu reportazai is keletos nuotrauku, kiti deda po kelis vienos foto reportazus
QUOTE(ajas @ 2007 06 18, 20:17)
as visiskai pritariu, kad viena nuotrauka irgi gali buti reportazine Tik nelabai man aisku, kaip si karta balsuosim - nes vienu reportazai is keletos nuotrauku, kiti deda po kelis vienos foto reportazus
gal už reportažą? nesvarbu ar tą reportažą sudaro viena nuotrauka ar kelios... na nežinau, aš čia naujokė, tai nelabai galiu ir reikštis