QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 18, 10:56)
Na dedu namų darbus.. nebeturiu laiko tvarkyt visų nuotraukų ir krapštyt iš RAW (su PS taip letai dirba, jau pradeda nervint, gal yra kokia kita software kad greičiau dirbtų? ta prasme konvertuoti iš RAW pareguliuojant WB ir ekspoziciją..), taigi komentarai ir kritika wellcome
www.picasa.com
greita, patogu, paprasta, nemokama
tiesa, ekspozicija koreguot gal ir nilabai,bet uztat keli mieli filtriukai yra;)
vai kokia reklama gavosi..
))
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 06 18, 08:46)
Sveiki
Smalsumas mane iveike ir as ilindau pasiziuret
Califoniagirl albumo.
, labai labai grazu
Tikejausi padaryt pirmuosius namu darbus, ir renginys buvo tinkamas - netoli namu vyko pliazo tinklinio varzybos, deja pirma diena buvau be fotiko, o kita diena mane issiveze i stepes.
Likau be reportazo, bet su daugybe klausimu...
Matyt daug kartu nagrineta tema, bet vis tik. Fotografuojant sauleje, ypac peizaza, mano nuotraukos gaunasi lyg padengtos pilku ruku.O kartais visai tamsios. Ar cia kaltas objektyvas (Canon kitinis) ar vis tik fotografas su savo neismanymu
(as
) Kaip ir patarete, bandziau keleta kartu, pyskinau ir ieskojau sviesiausio varianto. Va kas gavosi...
Kaip isgauti geresni rezultata?
Opa, labas,
Fotoshopas isspres visas tavo problemas
O siaip- o filtriuko jokioneturi ant objektyvo? koks nors poliarizacinis labai padetu isgauti ryskiai melyna dangu net ir sauleta diena... ir vandeniui nepakenktu...
Beje, horizontas ten pas jus visad griuna, ar tik kartais?