Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti, 14 dalis

Sveiki, nu va ir as pagaliau parsiradau namo bigsmile.gif
Pasigirsiu: musu suo siandien laimejo 1 vieta medziokliniu sunu lauko bandymuose ir gavo I laipsnio diploma blush2.gif Vis delto puse metu darbo nenuejo suniui ant uodegos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 17 birželio 2007 - 21:19
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 17, 20:56)
Sveiki, nu va ir as pagaliau parsiradau namo  bigsmile.gif
Pasidirsiu: musu suo siandien laimejo 1 vieta medziokliniu sunu lauko bandymuose ir gavo I laipsnio diploma  blush2.gif  Vis delto puse metu darbo nenuejo suniui ant uodegos biggrin.gif

dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Konkursui.
Orūs bumbuliukai
user posted image
Atsakyti
Dekui Rimulka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 06 17, 21:18)
Konkursui.
Orūs  bumbuliukai
user posted image

thumbup.gif labai patiko. Dėk didesnę. Beja, kieno čia uniformos tokios?
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 17, 20:56)
Sveiki, nu va ir as pagaliau parsiradau namo  bigsmile.gif
Pasigirsiu: musu suo siandien laimejo 1 vieta medziokliniu sunu lauko bandymuose ir gavo I laipsnio diploma  blush2.gif  Vis delto puse metu darbo nenuejo suniui ant uodegos biggrin.gif

Sveikinu ir laukiam fotkių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 17 birželio 2007 - 21:34
Paruosiau ir as namu darbus smile.gif Jai nusigrybavau tai sakykit, bet reportaza supratau sitaip g.gif tiksliau mano zmona pasufleravo ax.gif

''Ispardavimas''
user posted image
# Flash used: No
# Focal length: 19.2mm
# Exposure time: 0.0100 s (1/100)
# Aperture: f/3.5
# ISO equiv.: 80
# Whitebalance: Auto
# Metering Mode: center weight
# Exposure: program (auto)

''Briedis mieste''
user posted image
# Focal length: 28.4mm
# Exposure time: 0.0063 s (1/160)

''Rokeriu suvaziavimas''
user posted image
# Focal length: 26.7mm
# Exposure time: 0.0040 s (1/250)
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 06 17, 23:24)
''Ispardavimas''

o ten kampe sillwio? hihihi.gif
Atsakyti
savarzele - biggrin.gif

o as apie kompozicija skaitau... ale kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu... kaip sake vienas filosofas - zinau, kad nieko nezinau doh.gif (pasiguodziau)
Atsakyti
Tave turėtų labiau paguosti kito filosofo mintis - "mąstau, vadinasi esu" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 18, 00:15)
Tave turėtų labiau paguosti kito filosofo mintis - "mąstau, vadinasi esu"  hihihi.gif

cha cha, saipykites, saipykites... tongue.gif tame ir reikalas, kad teorijos galva prigrusta, o visai nemastau doh.gif buvau reportazo fotografuot ir nieko nesigavo - vien trikampiai, istrizaines ir kitos geometrines figuros akyse... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 18, 01:22)
cha cha, saipykites, saipykites... tongue.gif tame ir reikalas, kad teorijos galva prigrusta, o visai nemastau doh.gif buvau reportazo fotografuot ir nieko nesigavo - vien trikampiai, istrizaines ir kitos geometrines figuros akyse... doh.gif

Tai tuos trikampius ir reikėjo fotkint. pavadint kokiu tai iškalbingu pavadinimu "trikampių paradas" hihihi.gif
Kas dėl mąstymo, tai pagal visus požymius jūs vis dar mąstote, nors to ir nepastebite - ankstesnėje žinutėje parašyta - "žinau, kad nieko nežinau" , apie medžius ir t.t. tai jei žinote, kad nieko nežinote ir dar prisimenate, kad tai kažkaip susiję su filosofija, manau tai vis tik turėtų būti susiję ir su mąstymo apraiškomis. g.gif

O bet tačiau gal man miegot laikas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 18, 00:31)
Tai tuos trikampius ir reikėjo fotkint. pavadint kokiu tai iškalbingu pavadinimu "trikampių paradas"  hihihi.gif
Kas dėl mąstymo, tai pagal visus požymius jūs vis dar mąstote, nors to ir nepastebite  - ankstesnėje žinutėje parašyta - "žinau, kad nieko nežinau" , apie medžius ir t.t. tai jei žinote, kad nieko nežinote ir dar prisimenate, kad tai kažkaip susiję su filosofija, manau tai vis tik turėtų būti susiję ir su mąstymo apraiškomis.  g.gif

O bet tačiau gal man miegot laikas?  mastau.gif

blink.gif iskalbinga.... lotuliukas.gif
...o bet taciau man tai ne gal, o tikrai laikas biggrin.gif
labos 4u.gif
Atsakyti