Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2007 07 01, 22:02)
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif  wub.gif

Tikrai su Toniuku darosi X-failai,nes dabar vel jis kaip sveikas ir temp nera doh.gif Na nesuprantu kas cia darosi doh.gif
Papildyta:

dangire labai sudominai su masinom 4u.gif Kokios markes masinos ir kokios kainos?Gali parasyti i az thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

Uzjauciu del tokio renginio console.gif Tik jau gerai,kad jau atostogos prasides thumbup.gif Tai pailsesi ir atsigausi thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

saules mamyte, kaip siandien toniuko sveikatele? tikiuosi jam tikrai jau geriau? laikau kumstukus kad tik kuo greiciau susitvarkytu jam sveikatele ir tu pati galetum pagaliau pailseti ir nuo visko atsigauti. console.gif tikiuos per si atostogu menesiuka visiskai atsigausiu ir as. stengiuos dabar kiek galiu daugiau ilsetis ir pastaruosiom dienytem jauciuos jau daug geriau, tfu, tfu, tfu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 02, 13:34)
Nu žinokit šiandien sprogstu iš pykčio nuo bobų liežuvių jėtus kaip sunku gyvent ir nekreipt dėmesio kai tau pastoviai primena jog vaikas nepilnavertis doh.gif Man jau neverkt norisi,o jas iššaudyt gun_rifle.gif  bicycle.gif sutrypt kad klyktų išskausmo rolleyes.gif Nu tokią neapykantą priverčia jaust kad net pačiai bjauru man tai į akis nieko nesako,o uošvienei viską suvarto atėjo vakar kaimynė ir sako tavo vaikam daug pinigū reik,nes jug vaikas ne įvaiką panašus netoks turi būt 3 metų mažas ūgis tai pas jį ir smegenys nesivystys tai kiek ateity jie bėdų turės,o svarbiausia tai kad jos pačios sveikam sūnui prieš 2 metus įvyko didelė nelaimė išgulėjo 3mėn komoj ir dabar turi bėdų su emocijom ir psichika.Net per vyro gimtadienį viena jų giminaitė užmetė kai apie vaikus su uošvierne šnekėjo tai jau pati girdėjau sako tau geriau patylėt,vadinas mes net teisės šnekėt nebeturim,nes invalidą paigimdėm nu nebegaliu išmaugyt man jas norisi,nu bjaurybės nerealios žodžių nėra,va kaip tokios moka gyvenimus kitirm gadint,va tokiam tikriausiai ir reik būt tada savęs nematai tik kitus ir gyveni gerai ir dar šaipais ir didžiuojis ir žemini kitus,ir ima nervas kad nieėkam už tai neatsieina kad bent po kiek laiko suprastų kad blogai darė,bet ne taip nebūna.................. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kokenyte nusiramink ir nesinervuok juk nieko nepakeisi,tik nervus gadinsies.Tu pletkininkiu buvo ir bus visur ir mes nuo ju niekur nedingsim doh.gif
Mano kaimyne irgi tokia bjauri ir vis sneka apie Toniuka,bet as jau nekreipiu i ja demesio.Is pradziu labai pergyvenau,nes kaip pirkom buta ji sake,kad dabar cia gyvens invalidas ir ji negales iseiti i kiema,nes mano invalidas jai kazka padarys doh.gif

dangire labai didelis dekui uz pagalba del masinos wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif Bandysim pirkti ford ka jeigu greitai surinksim pinigu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 02, 16:58)
saules mamyte, kaip siandien toniuko sveikatele? tikiuosi jam tikrai jau geriau? laikau kumstukus kad tik kuo greiciau susitvarkytu jam sveikatele ir tu pati galetum pagaliau pailseti ir nuo visko atsigauti. console.gif tikiuos per si atostogu menesiuka visiskai atsigausiu ir as. stengiuos dabar kiek galiu daugiau ilsetis ir pastaruosiom dienytem jauciuos jau daug geriau, tfu, tfu, tfu.  mirksiukas.gif

Siandien Toniukui vel temperatura kyla doh.gif doh.gif doh.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 07 02, 15:08)
Kokenyte nusiramink ir nesinervuok juk nieko nepakeisi,tik nervus gadinsies.Tu pletkininkiu buvo ir bus visur ir mes nuo ju niekur nedingsim doh.gif
Mano kaimyne irgi tokia bjauri ir vis sneka apie Toniuka,bet as jau nekreipiu i ja demesio.Is pradziu labai pergyvenau,nes kaip pirkom buta ji sake,kad dabar cia gyvens invalidas ir ji negales iseiti i kiema,nes mano invalidas jai kazka padarys doh.gif 

dangire labai didelis dekui uz pagalba del masinos wub.gif  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif Bandysim pirkti ford ka jeigu greitai surinksim pinigu 4u.gif
Papildyta:

Siandien Toniukui vel temperatura kyla doh.gif  doh.gif  doh.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

vargsiukas, dieve kaip jo neramu. verysad.gif o meginai skambintis i vilniu? jei dar ne, tikrai pamegink nes kaip sakiau is savo patirties ten tikrai daug geresni daktarai. mirksiukas.gif console.gif

kokenyte, nekreipk demesio i bobulyciu tokias snekas. joms bele pakalbet, nes daugiau matyt neturi ka veikt, ir tu tikrai del to nesuk galvos. kartais is paziuros sveiki, protingi zmones pasirodo daug bukesni nei zmoguciai su tikrai psichine negalia. isivaizduokit i kokia as vienasyk buvau patekus situacija. gryzinejom viena vasara is kazkur namo su mama ir beeinat priejo is paziuros normali solidi moteriske ir paklause manes "mergina, ar jums labai smagu vaidint negalia, ar jus tikrai neigali?" blink.gif apsalau net. nebezinojau ar pradet juoktis ar verkt. dievazi pritrukom su mama zodziu ... doh.gif niu bet kaip sakoma reik duot durniams kelia... jei zmogus nesugeba priimt kito zmogaus tokio koks jis yra, tai jo problema ne musu, ir imt kiekvieno iskreipta nuomone i sirdi tikrai neverta, tereik specialiai eiti per gyvenima iskelta galva ir su sypsenyte, o jei kam tai nepatinka lai paspringsta su savo gailesciais ir nesupratingumu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Siaubingus dalykus ir tau ir vaikiukui tenka patirti,bet jug turi tai baigtis kažkada,nu košmaras pas jus darosi ir nesuprantu kaip tie daktarai nusispjauna ir visiški nebekovoja doh.gif
O į tuos pletkus dėmesio nekreipčiau,bet jaunet per kokį susiėjimą pradeda akis drakyt kad patylėtum kad to ir ano nesakytum kad tavo gyvenimas nebus normalus,va tas tai erzina kokį kart aš kamnors įplaukus įkibsiu šį kart dar kantrybė netrūko cool.gif
Džiugu ernestulka kad bent tavo sveikatėlė taisosi 4u.gif Tavo istorija žinoka mane net su juokino če tai tiesiog patikėt sunku kad tokių kvaišų būna doh.gif ir svarbiausia drąsuolių nu tu mane pritrėkšk aš nedrįsčiau taip niekam niekada pasakyt,o va pasirodo jog atsiranda tokių būtybių bigsmile.gif man ji tik juoką sukėlė
Atsakyti
sveikuciai.regis simta metu nerasiau ir taip visu pasiilgau. mes laikomes blogai. tikiuosi nepamirsote apie musu susitikima. siaip siulyciau siek tiek atideti ir susirinkti pirma rugpjucio savaitgali. skelbiu visom savo tel.nr. 61533658 prasom registruotis thumbup.gif
vieta yra tik laikas toks nekonkretus. siauliu raj. kuziai gruzdziu 30. labai laukciau visu norinciu susitikti pasibendrauti ir susipazinti. zinoma papramogauti. alge marijas kviecia visus draugus.
tai ka mamytes sutariam?
butinai atsiuskit nors sms kad galeciau pasiplanioti kas noretu kas galetu kas siaip uzsuktu. nekantriai laukiam.
Atsakyti
Laba diena visoms.

Saulesmamyte, o ką sako jūsų šeimos gydytoja?

Mes su šeimyna Šventojoje būsime nuo liepos 15 iki 21. Neaišku, kaip bus su sekančiu savaitgaliu.
Atsakyti
labas rytas.Vakar paskambino,kad ta kelione i zirgyna atideda rugpjucio menesiui,tai apsidziaugiau,nes galesim tada ir mes ten nuvaziuot su Goda clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 07 03, 09:31)
labas rytas.Vakar paskambino,kad ta kelione i zirgyna atideda rugpjucio menesiui,tai apsidziaugiau,nes galesim tada ir mes ten nuvaziuot su Goda clap.gif

Smagu girdeti,kad atkele jum patogiu laiku thumbup.gif .Butinai gausit papasakoti,kaip jum ten sekesi,ir kaip ten yra g.gif .Naisivaizduoju g.gif .

Tai kur darom ta susitikima.Mamytia siulo siauliuose.,Reiketu jau apsispresti kur:siauliuose ar sventojoje g.gif .O kad atideti rugpjucio pirmam savaidgaliui tai nezinau,as bijau,kad mus gali i RC iskviesti.Juk ten jokiu konkreciu datu nera verysad.gif
Siulyciau visoms parasyti,ar isena,ar neiseina ir kur geriau.Po to jau padarysim suvestine ir nuspresim.Na mamytes organizuojames

Saules mamyte,kaip Toniukas siandien g.gif .Gal jau geriau.Sveikateles jum,ir nereikia mum dekoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

kokenyte sveikinam tave su tortadieniu ir linkim visko ko geriausio happybday.gif happybday.gif happybday.gif friends.gif oro_buckis.gif

Siandien Toniuka nuveziau i kita musu miesto ligonine ir ji pagulde doh.gif Greitai gryzau pasiimti daiktu ir vaziuosiu pas savo mazuleli wub.gif Zodziu,kai dabar parasysiu,tai nukrisit!Pdare jam plauciu nuotraukyte ir ant plauciuku matosi juodos demes,tai itaria,kad plauciu uzdegimas.Nuotrauka nunese pas gydytoja ir jis ja aprasys.Tai kaip jums patinka?Mus isleido is kliniku su plauciu uzdegimu namo doh.gif doh.gif doh.gif Tai vaikas galejo ir numirti doh.gif doh.gif doh.gif Dar neaisku kas ten per tokios juodos demes?Gal jau ten isisenejas plauciu uzdegimas doh.gif Man zodziu truksta doh.gif Toje ligonineje kurioje dabar gulim padarys visus issamius tyrimus,net is akyciu paims paseli!O klinikose,tai tik ir ziuri,kaip isideti i kisene doh.gif

Buciuojam visus ir linkim nesirgti wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dėl pletkų labai suprantu verysad.gif pastebiu,kad apie gabytę taip pat jau šurmuliuoja verysad.gif Kai vaikas buvo mažas,beveik nesiskyrė nuo kitų ir gydytojai guodė, kad daro beveik taikas pagal amžių, tačiau augant pasimato vis daugiau dalykų,ko ji nedaro. Žiuriu aš savo draugės 10 mėn. mažylę ir matau,kad ji jau dabar daug kuo lenkia mano dukrytę verysad.gif tiekdaug moka, kad aš net nežinau, kada manoji tiek mokės verysad.gif Ir žmonės jau tai pastebi, stebisi, kiti paslaptingai nutyli, o kad už nugaros kalba tai tikrai. o kiti, drasesni ir izulesni atvirai pakomentuoja kad dar nevaikšto,kad nežino žodelių verysad.gif taip skaudu būna cray.gif Bet yra kaip yra unsure.gif

Kokenyte, prisidedam prie sveikinimų happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif Linkim daug daug džiagsmo, sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 03 liepos 2007 - 13:10
Kokenyte ir mes prisidedam prie sveikinimu 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif .daug daug istvermes kantrybes ir begalines laimes.isimintinai atsvesk sia diena. 4u.gif

Na va saules mamyte,gal tikrai tik ligonine ir daktarus reikia pakeisti.Duok dieve kad tik pasveiktumet ir nesikomplikuotu tos ligeles. 4u.gif Bukit stipri ir sveikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 03 liepos 2007 - 13:22
Ačiū visom už sveikinimus,jūsų palinkėjimū tikrai prireiks aciuks.gif
Na dabar jau įsižiebė dar didesnė viltis,kad Toniukui bus viskas gerai ir pagaliau džiaugsitės abu ramiu gyvenimu saulėsmamyte 4u.gif
O tu Trude neliūdėk taip baisei,nieko jau nebepakeisim reikia valytis ašaras ir kovot už vaikelį,nes niekas kitas to nepdarys,o kad mus skaudina tai manau skaudins ir toliau reikia prie to priprasti,nes visuomenei neužteks kelių metelių kad atmerktų akis į save pažoūrėt.
Labia didelė paspirtis ta kad viltė daivuškė ir dar dvi mamytės mūsų forume rodo tokį tvirtą pavizdį jū vaikučiai jau dideli ir jos viską jau ištvėrė tai ištversim ir mes smile.gif
Atsakyti