QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 02, 13:34)
Nu žinokit šiandien sprogstu iš pykčio nuo bobų liežuvių jėtus kaip sunku gyvent ir nekreipt dėmesio kai tau pastoviai primena jog vaikas nepilnavertis

Man jau neverkt norisi,o jas iššaudyt

sutrypt kad klyktų išskausmo

Nu tokią neapykantą priverčia jaust kad net pačiai bjauru man tai į akis nieko nesako,o uošvienei viską suvarto atėjo vakar kaimynė ir sako tavo vaikam daug pinigū reik,nes jug vaikas ne įvaiką panašus netoks turi būt 3 metų mažas ūgis tai pas jį ir smegenys nesivystys tai kiek ateity jie bėdų turės,o svarbiausia tai kad jos pačios sveikam sūnui prieš 2 metus įvyko didelė nelaimė išgulėjo 3mėn komoj ir dabar turi bėdų su emocijom ir psichika.Net per vyro gimtadienį viena jų giminaitė užmetė kai apie vaikus su uošvierne šnekėjo tai jau pati girdėjau sako tau geriau patylėt,vadinas mes net teisės šnekėt nebeturim,nes invalidą paigimdėm nu nebegaliu išmaugyt man jas norisi,nu bjaurybės nerealios žodžių nėra,va kaip tokios moka gyvenimus kitirm gadint,va tokiam tikriausiai ir reik būt tada savęs nematai tik kitus ir gyveni gerai ir dar šaipais ir didžiuojis ir žemini kitus,ir ima nervas kad nieėkam už tai neatsieina kad bent po kiek laiko suprastų kad blogai darė,bet ne taip nebūna..................
Kokenyte nusiramink ir nesinervuok juk nieko nepakeisi,tik nervus gadinsies.Tu pletkininkiu buvo ir bus visur ir mes nuo ju niekur nedingsim
Mano kaimyne irgi tokia bjauri ir vis sneka apie Toniuka,bet as jau nekreipiu i ja demesio.Is pradziu labai pergyvenau,nes kaip pirkom buta ji sake,kad dabar cia gyvens invalidas ir ji negales iseiti i kiema,nes mano invalidas jai kazka padarys
dangire labai didelis dekui uz pagalba del masinos

Bandysim pirkti ford ka jeigu greitai surinksim pinigu
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 02, 16:58)
saules mamyte, kaip siandien toniuko sveikatele? tikiuosi jam tikrai jau geriau? laikau kumstukus kad tik kuo greiciau susitvarkytu jam sveikatele ir tu pati galetum pagaliau pailseti ir nuo visko atsigauti.

tikiuos per si atostogu menesiuka visiskai atsigausiu ir as. stengiuos dabar kiek galiu daugiau ilsetis ir pastaruosiom dienytem jauciuos jau daug geriau, tfu, tfu, tfu.
Siandien Toniukui vel temperatura kyla