Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(trude @ 2007 06 29, 10:15)
Aš dėl susitikimo turiu pasiūlymą, užsisakom šventojoj namelius ir bus aišku, tik reikia suderinti laiką, kaip supratau labiausia tinka paskutinis liepos savaitgalis  ax.gif O gal klystu  blush2.gif Ir reikia tiksliai žinoti kiek bus važiuojančių  ax.gif o kas jau didesni, gal ir palapinėse galima, mes tai jei šilta bus irgi galim palapinėje  bigsmile.gif bet tik to oro nenumatysi doh.gif sinoptikai sakė, kad bus kartšta vasara doh.gif

Labutis 4u.gif ,mes pritariam tau Trude.Ir su viskuo sutinkam.

As visada sakau,kad bedos po viena nevaiksto,bet ateis tokia diena kai tu Saules mamyte is visko tik nusijuoksi.Reikia tik tiketis.Kaip siandien sveikatele musu ligoniuko g.gif
Na pagaliau sulaukem saulytes,gal vasarele sugryzta ax.gif
Atsakyti
4u.gif KUO bėdos labiau spaudžia tuo labiau kovoti reikia,tikrai nebus visada gyvenime tokia audra išauš ir giedros dienos kurios bus ilgos ir smagios 4u.gif
O dėl susitikimo paskutinis savaitgalis man tinka,o mum namelio nereik mes galėsim ir į namučius grįžt,mum apie 40km iki šventosios,na jei jau labai nusidūktume,bet net nežinau kur skambint jei tu trude žinai parašyk numereiuką,kažin kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 29, 14:16)
4u.gif KUO bėdos labiau spaudžia tuo labiau kovoti reikia,tikrai nebus visada gyvenime tokia audra išauš ir giedros dienos kurios bus ilgos ir smagios 4u.gif
O dėl susitikimo paskutinis savaitgalis man tinka,o mum namelio nereik mes galėsim ir į namučius grįžt,mum apie 40km iki šventosios,na jei jau labai nusidūktume,bet net nežinau kur skambint jei tu trude žinai parašyk numereiuką,kažin kokios kainos g.gif

Vienu namelių turiu nr. bet reik pasiskambint, kaip dėl savaitgalio, nes kartais savaitgaliais neužsakynėja, gal verta kartu užsakinėti visiems? rolleyes.gif
gal dar kas kokiu siulymų turit?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal jus ir teisybe sakot,kad po tokiu nesamoniu ateis ir giedros dienos blush2.gif Bet dabar,tai vien nelaimes dedasi verysad.gif doh.gif Siandien atsikeliau ir negaliu kaklo pajudinti,tai tikriausiai per avarija pasitempiau,o del soko nieko nejauciau doh.gif

Del susitikimo,tai tikriausiai negalesiu atvaziuoti,nes neturiu masinos,o kol draudimas man ismokes nuostolius,tai praeis ir 5men doh.gif O dar kol nusipirksiu masina,tai ir pavasaris ateis doh.gif O kaip noreciau su jumis susitikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 29, 20:59)
Sveikutes 4u.gif

Gal jus ir teisybe sakot,kad po tokiu nesamoniu ateis ir giedros dienos blush2.gif Bet dabar,tai vien nelaimes dedasi verysad.gif  doh.gif Siandien atsikeliau ir negaliu kaklo pajudinti,tai tikriausiai per avarija pasitempiau,o del soko nieko nejauciau doh.gif

Del susitikimo,tai tikriausiai negalesiu atvaziuoti,nes neturiu masinos,o kol draudimas man ismokes nuostolius,tai praeis ir 5men doh.gif O dar kol nusipirksiu masina,tai ir pavasaris ateis doh.gif O kaip noreciau su jumis susitikti wub.gif

kaip Toniukas siandien jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 06 29, 21:52)
kaip Toniukas siandien jauciasi?

Toniukui siandien pirma naktis,kai nebuvo temperaturos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet nakti labai blogai miega doh.gif Per miegus saukia doh.gif Jis turbut jau sapnuoja,kaip jam duria kateteri doh.gif verysad.gif

Vilte kaip tavo skrandis?Kaip Godute gyvena?Tikriausiai dziaugiasi atostogomis? wub.gif

Enestulka kaip tavo sveikatele? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 29, 22:01)
Toniukui siandien pirma naktis,kai nebuvo temperaturos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet nakti labai blogai miega doh.gif Per miegus saukia doh.gif Jis turbut jau sapnuoja,kaip jam duria kateteri doh.gif  verysad.gif

Vilte kaip tavo skrandis?Kaip Godute gyvena?Tikriausiai dziaugiasi atostogomis? wub.gif

kaip smagu girdet,kad Toniukui geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Siandien buvau pas gyditojus,prirase visokiu vaistu,kita savaite reiks ta baisuji tyrima darytis doh.gif zarna ryt,labai bijau,sakau jei man nuo tu vaistu pageres,tai turbut nesidarysiu to tyrimo,zinau,kad reiktu,bet man toks baisus tas tyrimas,kad net naktim sapnuojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 06 29, 22:04)
kaip smagu girdet,kad Toniukui geriau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Siandien buvau pas gyditojus,prirase visokiu vaistu,kita savaite reiks ta baisuji tyrima darytis doh.gif zarna ryt,labai bijau,sakau jei man nuo tu vaistu pageres,tai turbut nesidarysiu to tyrimo,zinau,kad reiktu,bet man toks baisus tas tyrimas,kad net naktim sapnuojasi blush2.gif

Jau isivaizduoju,koks bjaurus tas tyrimas,bet jeigu jau nebus kitos iseities,tai darykis.Gal tikrai kas nors negero ten yra? doh.gif Laikykis pamatysi viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 29, 20:01)
Toniukui siandien pirma naktis,kai nebuvo temperaturos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet nakti labai blogai miega doh.gif Per miegus saukia doh.gif Jis turbut jau sapnuoja,kaip jam duria kateteri doh.gif  verysad.gif

oi kaip dziugu kad toniukui jau geriau. thumbup.gif is visos sirdeles linkiu kad daugiau nebesirgtumet ir kuo greiciau pasimirstu sios baisios dienytes. friends.gif oro_buckis.gif

o man nuo vaistuku jau trupuciuka geriau, tik paskutinem dienytem truputi tempa nagucius parode ir trupuciuka visi silpnumeliai buvo pradeja lyst, bet cia gal viskas nuo pervargimo nes sia visa savaitele labai intensyviai dirbom, ruosem projekta rygai ir repetavomes rytojuko pasirodymui klaipedoj, rytoj nuo pat ankstaus ryto isvaziuojam. thumbup.gif niu bet tai jau paskutinis pasispardymas, nes nuo pirmadienio visa liepos menesiuka pagaliau issvajotos atostogos. thumbup.gif tikiuos per jas paiilsejus ir pagerus vaistukus, atsigausiu visiskai. thumbup.gif

vilte ir trude, ir jums sveikatytes oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif kad kuo greiciau baigtus visos sveikateliu bedeles. friends.gif
Atsakyti
Labai gera naujiena,kad Toniukui pagerėjo thumbup.gif thumbup.gif Mažutis iškankintas tikriausiai dar ilgai košmarus sapnuos vaikai labai įsimena juos skaudinančius dalykus,vakar buvo vyro gimtadienis,tai mano mažius toks kietuolis visiem pasirodė dar aaa pupa prie stalo atsistojęs padainavo,tai kai pradėjo jam plot nenustojo maivytis siaubingas pamaiva yra palikęs,nupirkau vakar tokių ryškių spalvų guašą ir plastilino tai pabandysim šiandien kąnors pasimokint,kažin kaip seksis g.gif nelabai jam patinka doh.gif
Na o kaip dėl susitikimo kiek suprantu
Trudė

Dangirė
O kaip kitos ar jum data irvieta netinka tai gal kitam pajūry gal į palangą kitirm patogiau nu siūlykyt kąnors labai jau noriu jus susitikt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 29, 22:59)
oi kaip dziugu kad toniukui jau geriau.  thumbup.gif is visos sirdeles linkiu kad daugiau nebesirgtumet ir kuo greiciau pasimirstu sios baisios dienytes.  friends.gif  oro_buckis.gif

o man nuo vaistuku jau trupuciuka geriau, tik paskutinem dienytem truputi tempa nagucius parode ir trupuciuka visi silpnumeliai buvo pradeja lyst, bet cia gal viskas nuo pervargimo nes sia visa savaitele labai intensyviai dirbom, ruosem projekta rygai ir repetavomes rytojuko pasirodymui klaipedoj, rytoj nuo pat ankstaus ryto isvaziuojam.  thumbup.gif niu bet tai jau paskutinis pasispardymas, nes nuo pirmadienio visa liepos menesiuka pagaliau issvajotos atostogos.  thumbup.gif tikiuos per jas paiilsejus ir pagerus vaistukus, atsigausiu visiskai.  thumbup.gif
vilte ir trude, ir jums sveikatytes  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif kad kuo greiciau baigtus visos sveikateliu bedeles.  friends.gif

Tai dziaugiuosi,kad tau nuo vaistuku pagerejo ir aciu dievui,kad jau paskutinis isvaziavimas ir parsides atostogos thumbup.gif Tai tikrai truputeli pailsesi ir atsigausi thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 30, 11:06)
Labai gera naujiena,kad Toniukui pagerėjo thumbup.gif  thumbup.gif Mažutis iškankintas tikriausiai dar ilgai košmarus sapnuos vaikai labai įsimena juos skaudinančius dalykus,vakar buvo vyro gimtadienis,tai mano mažius toks kietuolis visiem pasirodė dar aaa pupa prie stalo atsistojęs padainavo,tai kai pradėjo jam plot nenustojo maivytis siaubingas pamaiva yra palikęs,nupirkau vakar tokių ryškių spalvų guašą  ir plastilino tai pabandysim šiandien kąnors pasimokint,kažin kaip seksis g.gif nelabai jam patinka doh.gif
Na o kaip dėl susitikimo kiek suprantu
Trudė

Dangirė
O kaip kitos ar jum data irvieta netinka tai gal kitam pajūry gal į palangą kitirm patogiau nu siūlykyt kąnors labai jau noriu jus susitikt wub.gif

Sveikinam tavo vyra su tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Augustelis tikras saunuoliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

O Toniukui vel temperatura auksta doh.gif Darosi kazkokie X failai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O kaip pas jus tas siaubingas kosulys?gal sumažėjo,o temp dėl ko kyla jie teip ir nesupranta?Tai jau sakė tą bacilą rado o ko nepagydo nu niekaip nesuprantu jausmas tarsi gyventume viduramžiais.
Stiprybės tau ir mažiukui 4u.gif
Atsakyti