QUOTE(Ernestulka @ 2007 06 29, 22:59)
oi kaip dziugu kad toniukui jau geriau.

is visos sirdeles linkiu kad daugiau nebesirgtumet ir kuo greiciau pasimirstu sios baisios dienytes.
o man nuo vaistuku jau trupuciuka geriau, tik paskutinem dienytem truputi tempa nagucius parode ir trupuciuka visi silpnumeliai buvo pradeja lyst, bet cia gal viskas nuo pervargimo nes sia visa savaitele labai intensyviai dirbom, ruosem projekta rygai ir repetavomes rytojuko pasirodymui klaipedoj, rytoj nuo pat ankstaus ryto isvaziuojam.

niu bet tai jau paskutinis pasispardymas, nes nuo pirmadienio visa liepos menesiuka pagaliau issvajotos atostogos.

tikiuos per jas paiilsejus ir pagerus vaistukus, atsigausiu visiskai.
vilte ir trude, ir jums sveikatytes

kad kuo greiciau baigtus visos sveikateliu bedeles.
Tai dziaugiuosi,kad tau nuo vaistuku pagerejo ir aciu dievui,kad jau paskutinis isvaziavimas ir parsides atostogos

Tai tikrai truputeli pailsesi ir atsigausi
Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 30, 11:06)
Labai gera naujiena,kad Toniukui pagerėjo

Mažutis iškankintas tikriausiai dar ilgai košmarus sapnuos vaikai labai įsimena juos skaudinančius dalykus,vakar buvo vyro gimtadienis,tai mano mažius toks kietuolis visiem pasirodė dar aaa pupa prie stalo atsistojęs padainavo,tai kai pradėjo jam plot nenustojo maivytis siaubingas pamaiva yra palikęs,nupirkau vakar tokių ryškių spalvų guašą ir plastilino tai pabandysim šiandien kąnors pasimokint,kažin kaip seksis

nelabai jam patinka
Na o kaip dėl susitikimo kiek suprantu
Trudė
aš
Dangirė
O kaip kitos ar jum data irvieta netinka tai gal kitam pajūry gal į palangą kitirm patogiau nu siūlykyt kąnors labai jau noriu jus susitikt
Sveikinam tavo vyra su tortadieniu
Augustelis tikras saunuoliukas
O Toniukui vel temperatura auksta

Darosi kazkokie X failai