Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(robkytexex @ 2011 11 09, 09:38)
Labai naudinga, Monsit, dar kartą ačiū  4u.gif

Žmonėms neapsimoka tokių priemonių kūrti, bet ir gamta mus žiauriai paveda. Suprantu nosies, bikinio plaukų apsauginę funkciją, o kokią funkciją turi kojų plaukai??? Kad šildytų?  lotuliukas.gif  Seniai jau nebereikalingi jie, galėtų mutuoti ir pranykt. Monsit, nebuvo Jums tokių incindentų, kad adata po odą nulūžtų? Atsiprašau, jei labai kvailas klausimas, kol nebandžiau, visokių minčių kyla, ar taip negali nutikti?  blush-anim-cl.gif

Gal po daugelio metų ir pranyks,arba žmonės išras tikrai efektyvų būdą lengvai be skausmo pašalinti tuos niekadėjus. ax.gif
Robkytexex, tai Jūs irgi pati sau atliekate elektroepiliacijos procedūras ar tik ruošiatės? Visai nekvailas klausimas: iš tikrųjų taip būna. Įkišu adatą ir aparatas nepypteli:reiškia,kad jis neveikia. Pasižiūriu-gi adatos jau nebėra, tik plastmasinis jos galiukas likęs,adata likusi odoje. Bet visados jos galas būna išlindęs ir su pincetu lengvai išsitraukia. Nemanau, kad įmanoma ją įkišti taip giliai, kad net vos matytųsi.Man daug kartų jis pasiliko nulūžęs odpje, bet labai lengvai išsiima. O nepamatyti, kad nulūžo, irgi neįmanoma, nes kitamkartui besti jau nebebūna adatos.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 09, 11:15)
Gal po daugelio metų ir pranyks,arba žmonės išras tikrai efektyvų būdą lengvai be skausmo pašalinti tuos niekadėjus. ax.gif
Robkytexex, tai Jūs irgi pati sau atliekate elektroepiliacijos procedūras ar tik ruošiatės? Visai nekvailas klausimas: iš tikrųjų taip būna. Įkišu adatą ir aparatas nepypteli:reiškia,kad jis neveikia. Pasižiūriu-gi adatos jau nebėra, tik plastmasinis jos galiukas likęs,adata likusi odoje. Bet visados jos galas būna išlindęs ir su pincetu lengvai išsitraukia. Nemanau, kad įmanoma ją įkišti taip giliai, kad net vos matytųsi.Man daug kartų jis pasiliko nulūžęs odpje, bet labai lengvai išsiima. O nepamatyti, kad nulūžo, irgi neįmanoma, nes kitamkartui besti jau nebebūna adatos.

Monsit, aš tik ruošiuosi, aplamai tokia atsilikus pasijutau, visai neseniai ir visai netyčia sužinojau, kad yra toks būdas kaip ilgalaikis plaukų šalinimas doh.gif Netyčia, pirkdama visai kitas prekes, pamačiau ir pasirodo, visi jau seniai apie tai žino, o aš..... blush-anim-cl.gif Dėl fotoepiliacijos man jau viskas aišku, dėl aparatų ir dėl procedūrų viską sužinojau, bandau, bet per daug vilčių nededu, dar neaišku, ar šis būdas man suveiks, plaukai gan šviesūs, kai kurie į raudonumą. Jei nepaveiks, lieka elos ir elektroepiliacija. Bandau viską sužinoti apie šiuos būdus, dar kartą ačiū Jums už patarimus ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti
užsienyje ji skiriasi tuo, kad procedūros metu tau nuskausmina ir tu jauti tik tada kai eina srovė, bet tai neskauda visiškai, skauda tik tada kai suleidžia nuskausminamuosius, na bet dabar su tokiom adatom reik pakentet tik kol ileis vaistus. ir dar vienas dalykas- užsienyje pasklausia kokiu stiprumu tau daryti, ar tu nori kuo greitesnio efekto ir tau tiesiog leidzia didesne srove, tačiau perspeja, kad bus paraudimas, ištinimas ar gali likti net tokie kaip sakiukai, nu bet jie trumpalaikiai, ar tu nori geriau po biski, kad isejus is salono nieko nesimatytu, bet tada jie naudoja silpnesne srove. ten as tai privaciai buvau, taip, buvo sakyta, kad pazastu nepatartina, paaiskino kad ten ir lifmazgiu man atrodo ar ko ten tokio pilna, paaiskino rizika,as sutikau. man suleido vaistus ir liko viena nedidele kaip melyne, bet ji buvo perspejus kad liks, ir kai dare pazasti as nieko nejaučiau, tai buvo geriausia. pažasti nuiminejo du kartus, tai dvi valandas, viena karta ir poto antra karta po beveik triju savaiciu. daabar abejos pazastys svarios, tik db eisiu dar kartą, nes pati jau pradedu kabinetis, matau ten kur nuepiliavo tai gerai, bet aplink yra tokiu kaip pukelių tai prašysiu kad ir juos nueimtų. o pylimo g ten ne privaciai? nes as net negalvojau kad grozio procedura gali buti ne privaciai...
Atsakyti
QUOTE(serpovaite @ 2011 11 10, 12:43)
užsienyje ji skiriasi tuo, kad procedūros metu tau nuskausmina ir tu jauti tik tada kai eina srovė, bet tai neskauda visiškai, skauda tik tada kai suleidžia nuskausminamuosius, na bet dabar su tokiom adatom reik pakentet tik kol ileis vaistus. ir dar vienas dalykas- užsienyje pasklausia kokiu stiprumu tau daryti, ar tu nori kuo greitesnio efekto ir tau tiesiog leidzia didesne srove, tačiau perspeja, kad bus paraudimas, ištinimas ar gali likti net tokie kaip sakiukai, nu bet jie trumpalaikiai, ar tu nori geriau po biski, kad isejus is salono nieko nesimatytu, bet tada jie naudoja silpnesne srove. ten as tai privaciai buvau, taip, buvo sakyta, kad pazastu nepatartina, paaiskino kad ten ir lifmazgiu man atrodo ar ko ten tokio pilna, paaiskino rizika,as sutikau. man suleido vaistus ir liko viena nedidele kaip melyne, bet ji buvo perspejus kad liks, ir kai dare pazasti as nieko nejaučiau, tai buvo geriausia. pažasti nuiminejo du kartus, tai dvi valandas, viena karta ir poto antra karta po beveik  triju savaiciu. daabar abejos pazastys svarios, tik db eisiu dar kartą, nes pati jau pradedu kabinetis, matau ten kur nuepiliavo tai gerai, bet aplink yra tokiu kaip pukelių tai prašysiu kad ir juos nueimtų. o pylimo g ten ne privaciai? nes as net negalvojau kad grozio procedura gali buti ne privaciai...

Nu ir kankyne blink.gif ... Net nebuciau pagalvojusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 11 09, 10:43)
Monsit, aš tik ruošiuosi, aplamai tokia atsilikus pasijutau, visai neseniai ir visai netyčia sužinojau, kad yra toks būdas kaip ilgalaikis plaukų šalinimas  doh.gif Netyčia, pirkdama visai kitas prekes, pamačiau ir pasirodo, visi jau seniai apie tai žino, o aš..... blush-anim-cl.gif Dėl fotoepiliacijos man jau viskas aišku, dėl aparatų ir dėl procedūrų viską sužinojau, bandau, bet per daug vilčių nededu, dar neaišku, ar šis būdas man suveiks, plaukai gan šviesūs, kai kurie į raudonumą. Jei nepaveiks, lieka elos ir elektroepiliacija. Bandau viską sužinoti apie šiuos būdus, dar kartą ačiū Jums už patarimus ir atsakymus  4u.gif

Mano plaukai juodi ir oda šviesi-lyg ir idealus variantas fotoepiliacijai, bet gal tiesiog stiprus plauko augimas ir man nelabai padeda foto, nebent trumpam sulėtina augimą. Bet dideliems odos plotams tinka tik lazeris bei foto. O gal padės Jums, arba nors plaukai lėčiau augs. Žinoma, reikia bandyti viską-kiekvienam savo.
Papildyta:
QUOTE(serpovaite @ 2011 11 10, 12:43)
užsienyje ji skiriasi tuo, kad procedūros metu tau nuskausmina ir tu jauti tik tada kai eina srovė, bet tai neskauda visiškai, skauda tik tada kai suleidžia nuskausminamuosius, na bet dabar su tokiom adatom reik pakentet tik kol ileis vaistus. ir dar vienas dalykas- užsienyje pasklausia kokiu stiprumu tau daryti, ar tu nori kuo greitesnio efekto ir tau tiesiog leidzia didesne srove, tačiau perspeja, kad bus paraudimas, ištinimas ar gali likti net tokie kaip sakiukai, nu bet jie trumpalaikiai, ar tu nori geriau po biski, kad isejus is salono nieko nesimatytu, bet tada jie naudoja silpnesne srove. ten as tai privaciai buvau, taip, buvo sakyta, kad pazastu nepatartina, paaiskino kad ten ir lifmazgiu man atrodo ar ko ten tokio pilna, paaiskino rizika,as sutikau. man suleido vaistus ir liko viena nedidele kaip melyne, bet ji buvo perspejus kad liks, ir kai dare pazasti as nieko nejaučiau, tai buvo geriausia. pažasti nuiminejo du kartus, tai dvi valandas, viena karta ir poto antra karta po beveik  triju savaiciu. daabar abejos pazastys svarios, tik db eisiu dar kartą, nes pati jau pradedu kabinetis, matau ten kur nuepiliavo tai gerai, bet aplink yra tokiu kaip pukelių tai prašysiu kad ir juos nueimtų. o pylimo g ten ne privaciai? nes as net negalvojau kad grozio procedura gali buti ne privaciai...

Oho, užteko dviejų kartų, nieko sau kaip gerai dirba. Ir be skausmo tai jau visai idealus variantas!

Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2011 11 10, 12:57)
Nu ir kankyne  blink.gif ... Net nebuciau pagalvojusi  doh.gif

Šiaip tai skausminga procedūra, nors ir ne visada, priklauso nuo būdo ir srovės stiprumo. O šiuo atveju taigi visai be skausmo, tai jokios kankynės kaip ir nebuvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 10, 13:48)
Šiaip tai skausminga procedūra, nors ir ne visada, priklauso nuo būdo ir srovės stiprumo. O šiuo atveju taigi visai be skausmo, tai jokios kankynės kaip ir nebuvo. ax.gif

Nabet jau iki vaistu prieita doh.gif Kvepia mazochizmu g.gif O kiek kainuoja tokios proceduros? Nebent jei finansiskai apsimoka, tai gal ir verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 10, 14:25)
Nabet jau iki vaistu prieita  doh.gif  Kvepia mazochizmu  g.gif  O kiek kainuoja tokios proceduros? Nebent jei finansiskai apsimoka, tai gal ir verta  rolleyes.gif

Ši procedūra atliekama ne dėl "malonumo" save pakankinti, o "iš reikalo". Na pažastyse tokiu būdu plaukus šalinti gal ir nėra būtinybės, bet turint problemą su ne vietoje augančiais plaukais, patikėkit, skausmas nėra pats svarbiausias faktorius. Moterys, turinčios šią problemą, tiesiog nori bet kokia kaina išnaikinti plaukus visam laikui. Ir tai vienintelis būdas tai pasiekti, o ne sustabdyti jų augimą keletui mėnesių ar metų. Nors ir pažastyse išnaikinti plaukus visai neblogai,nes gi nusibosta juos skusti.
Kaina labai įvairi:pažiūrėjau elektroepiliacijos salone Vilniuje už valandą laiko kaina įrašyta gan didelė - net 200 lt., bet manau yra ir gerokai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 10, 15:06)
Ši procedūra atliekama ne dėl "malonumo" save pakankinti, o "iš reikalo". Na pažastyse tokiu būdu plaukus šalinti gal ir nėra būtinybės, bet turint problemą su ne vietoje augančiais plaukais, patikėkit, skausmas nėra pats svarbiausias faktorius. Moterys, turinčios šią problemą, tiesiog nori bet kokia kaina išnaikinti plaukus visam laikui. Ir tai vienintelis būdas tai pasiekti, o ne sustabdyti jų augimą keletui mėnesių ar metų. Nors ir pažastyse išnaikinti plaukus visai neblogai,nes gi nusibosta juos skusti.
Kaina labai įvairi:pažiūrėjau elektroepiliacijos salone Vilniuje už valandą laiko kaina įrašyta gan didelė - net 200 lt., bet manau yra ir gerokai pigiau.

Nu jooooooo... Kai man visam kunui reikia, tai manau geriau lazeriu, o jei dings beda bent 3-5 metams, tai jau bus nerealu bigsmile.gif O po tiek metu gal dar kokiu naujoviu atsiras, nes kaip suprantu ta elektroepiliacija tinka tik mazoms zonoms ar pavieniams plaukeliams.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 10, 15:14)
Nu jooooooo... Kai man visam kunui reikia, tai manau geriau lazeriu, o jei dings beda bent 3-5 metams, tai jau bus nerealu  bigsmile.gif  O po tiek metu gal dar kokiu naujoviu atsiras, nes kaip suprantu ta elektroepiliacija tinka tik mazoms zonoms ar pavieniams plaukeliams.

Taip, dideliems odos plotams lazeris arba foto, tik reikia gerai išsiaiškinti, kurie lazeriai veikia efektyviausiai, internete gan daug informacijos šia tema. Kiek skaičiau, tai būna kam labai padeda, bet yra nemažai ir kam visai nepadeda, nulinis rezultatas ir tūkstančiai litų išleisti veltui. Blogiausia tai,kad pas mus įprasta paimti didelius pinigus ir nesuteikti net menkiausios garantijos. Na suprantu, kad garantijos nesuteikia metams ar keletui metų, bet nors keletui mėnesių turėtų būti. Man po lazerio grožio terapijos ir kosmetologijos centre Sugiharos gatvėje ant smakro ir virš lūpos visi plaukai ataugo jau po pustrečio mėnesio, o sumokėjauaš tada apie tūkstantį litų. Ir jų nei sumažėjo, nei suplonėjo.
Belieka tikėtis naujų išradimų, bet didžiulei grožio pramonei tai visai nenaudinga.Dabar žmonės kiek pinigų pastoviai išleidžia plaukų šalinimui, o jei būtų išrastas būdas, kaip lengvai ir visamlaikui atsikratyti plaukų, tai gigantiškam verslui tiesiog būtų nenaudinga: kiek žmonija sunaudoja skustuvų, peiliukų, kremų, jau nekalbant apie didžiulius pinigus kitiems plaukų šalinimo būdams.
Taip,elektroepiliacija tinka nedideliems plotams, nes tai kruopštumo ir laiko reikalaujanti procedūra. ax.gif
Atsakyti
na, tas kad elektroepiliacija skirta tik maziams plotams, manau, buvo del to,kad skauda, db kai nuskausmina ir nieko nejauti, tai galima daryt kiek nori. mano pazastys nebuvo jau labai pasakykit taip- apzelusios, tai man reikejo tik 2 val vienai pazasciai, zinoma,kai kam reikes gal ir daugiau. ir kaip kazkas ir rase kad valanda 200lt,as manau as ten ir ejau, tik mokejau uz valanda 140, nes ten nuolaidos, bet ten tokia kaina manau nes nuskausmina ir tu nieko nejauti. na nzn, as db daurausi bikini ir ten kazkaip kai jau ateini ne viena karta tau daro vis didesnes nuolaidas, tai manau man paskui isvis papigiai viskas iseis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, klausykit, o kaip del tu limfmazgiu? Kodel perspeja? Gali infekcija uznest, ar del kokio nors supiktybejimo rizikos? As turiu gan nemazus limfmazgius kirksnyse, siaip, visur ju turiu, kiek tyriausi anksciau, neiko nepavyko issiaikint, gal del citomegalo viruso... Tai vat klausiau kosmetologes, ar galiu su savais limfmazgiais darytis - sako, viena su dar didesniais vaiksto, ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2011 11 12, 11:51)
Merginos, klausykit, o kaip del tu limfmazgiu? Kodel perspeja? Gali infekcija uznest, ar del kokio nors supiktybejimo rizikos? As turiu gan nemazus limfmazgius kirksnyse, siaip, visur ju turiu, kiek tyriausi anksciau, neiko nepavyko issiaikint, gal del citomegalo viruso... Tai vat klausiau kosmetologes, ar galiu su savais limfmazgiais darytis - sako, viena su dar didesniais vaiksto, ir nieko...

Limfmazgius galima pavadinti organizmo apsaugos sistema- tai organizmo imuninės sistemos dalis. Paprastai jie padidėja, kai organizmas kovoja su infekcija ar pan. Gal infekcijos ir nelabai užneš, atliekant elektroepiliacijos procedūras, jei tik laikysis higienos. Tikriausiai labiau dėl supiktybėjimo rizikos. Ar juos liesti visai nekenksminga, tikriausiai niekas negali pasakyti. Tik ar verta, reikia labai apsvarstyti procedūrų būtinybę. Gal ta rizika ir nėra labai didelė, bet jei jau tai ir taip yra problematiška organizmo vieta, atsargumas turėtų būti keleriopas. Ir jei kažkas vaikšto ir atlieka procedūras su dar didesniais, tai dar joks argumentas. Juk kiekvienas rizikuojam tik savo sveikata, organizmai taip pat labai skirtingai į viską reaguoja.
Papildyta:
QUOTE(serpovaite @ 2011 11 12, 09:16)
na, tas kad elektroepiliacija skirta tik maziams plotams, manau, buvo del to,kad skauda, db kai nuskausmina ir nieko nejauti, tai galima daryt kiek nori. mano pazastys nebuvo jau labai pasakykit taip- apzelusios, tai man reikejo tik 2 val vienai pazasciai, zinoma,kai kam reikes gal ir daugiau. ir kaip kazkas ir rase kad valanda 200lt,as manau as ten ir ejau, tik mokejau uz valanda 140, nes ten nuolaidos, bet ten tokia kaina manau nes nuskausmina ir tu nieko nejauti. na nzn, as db daurausi bikini ir ten kazkaip kai jau ateini ne viena karta tau daro vis didesnes nuolaidas, tai manau man paskui isvis papigiai viskas iseis  biggrin.gif

Jei neskauda, tai žinoma ir didesnius plotus galima nuepiliuoti. Moterys net visas kojas taip susitvarko per ilgą laiką. Reikia tik užsispyrimo ir pinigų dideliems plotams taip pat nemažai. Puiku tai, kad tai veiksmingas būdas. O kaip po procedūrų Jūs gydot tas vietas? Aš purškiu pantenolio putomis. O Jums gal kokį tepaliuką paskiria, kad greičiau gytų ?
Atsakyti