QUOTE(robkytexex @ 2011 11 07, 09:38)
Labas. Gaila, kad nenuomojate. Dėl veido tikrai eisiu į kliniką, bet norėtųsi dar kojas ir bikinį. Bandau fotoepiliaciją, bet gali nesuveikti, nes šviesoki plaukai
liks tik elektroepiliacija...
Monsit, kaip dažnai jūs adatas keičiate? Ir kaip jas valot?
Aš adatų nevalau, nes tik pati viena jas naudoju ir po naudojimo jos įsikiša į tokį mažą uždedamą galiuką. Naujos adatos irgi būna su užmautais plastmasiniais galiukais. Pradžioje aš jų sunaudodavau per kartą po kokias dvi, nes buvo daug plaukų, o adatos gan plonos. O dabar keliems kartams užtenka vienos.
Prieš einant į kliniką, pasistenkit susirinkti kuo daugiau informacijos apie ten dirbančios kosmetologės patirtį, kad nebūtų laikas, vargas ir pinigai išmesti į balą
Neikit pas pirmą pasitaikiusią, nes jos profesionalumas nulems procedūrų sėkmę. Ir kiek žinau, pinigus ima už laiką, tai svarbu ir pataikymas, ir greitis. Puslapiuose rusų kalba skaičiau, kad būna, jog moteris vaikšto kokius metus pas vieną kosmetologę daryti elektroepiliacijos, o plaukų dauguma vis atauga, o pakeičia - ir iš karto pasimato rezultatai. Ten moterys dalinasi patirtimi, kas buvo pas kokią ir pas kurią buvo kokie rezultatai bent jau po keleto kartų. Tada nereikia be reikalo gaišti savo laiko ir "kankinti" odos (Vis tik tai yra odos mikro nudegimai), kol sulauki rezultato...arba ne.
Gaila, pas mus nėra kur pasidalinti šia informacija. Aš čia irgi niekuo negaliu padėti, nes lankiau šias procedūras prieš daug metų ir jos nebuvo man efektyvios, deja. O dabar patikėjau, kad plaukus vis tik galima išnaikinti! Bet manyčiau, kad ši procedūra tinka plaukų šalinimui tik nuo nedidelių odos plotų. Arba "pasiutusiai" kantrioms, užsispyrusioms ir nuo didesnių...