Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(~Tanitaa @ 2011 10 27, 11:44)
Na mokausi dabar  rolleyes.gif

Tanitaa, gal Jus moko ir elektroepiliacijos procedūras daryti? Jei taip, tai gal žinote, kaip teisingai įtempti odą, kad kuo tiksliau pataikyti į plauko šaknį? smile.gif
Atsakyti
Aš tai dariausi elektroepiliaciją, tačiau tai dariau užsienyje. Grįžus ilgai ieškojau kur ją pasidaryt lietuvoje,daug kur bandžiausi ir pasakysiu kad taip kaip daro užsieny tai radau tik vivulskio gatvėj. Ten bent jau ne šiaip kažkokia kosmetologė daro, o moteris su medicininiu išsilavinimu. Aš pasakiau,kad labai bijau skausmo tai ji pasakė, kad pas juos nuskausmina. Aš jau pasidariau pažastis ir dabar bikini darausi.
Atsakyti
QUOTE(serpovaite @ 2011 11 04, 18:43)
Aš tai dariausi elektroepiliaciją, tačiau tai dariau užsienyje.  Grįžus ilgai ieškojau kur ją pasidaryt lietuvoje,daug kur bandžiausi ir pasakysiu kad taip kaip daro užsieny tai radau tik vivulskio gatvėj. Ten bent jau ne šiaip kažkokia kosmetologė daro, o moteris su medicininiu išsilavinimu. Aš pasakiau,kad labai bijau skausmo tai ji pasakė, kad pas juos nuskausmina. Aš jau pasidariau pažastis ir dabar bikini darausi.

O kokia cia istaiga butu, ar privaciai?
As tai darausi P ylimo gatveje.
Atsakyti
[quote=serpovaite,2011 11 04, 18:43]
Aš tai dariausi elektroepiliaciją, tačiau tai dariau užsienyje. Grįžus ilgai ieškojau kur ją pasidaryt lietuvoje,daug kur bandžiausi ir pasakysiu kad taip kaip daro užsieny tai radau tik vivulskio gatvėj. Ten bent jau ne šiaip kažkokia kosmetologė daro, o moteris su medicininiu išsilavinimu. Aš pasakiau,kad labai bijau skausmo tai ji pasakė, kad pas juos nuskausmina. Aš jau pasidariau pažastis ir dabar bikini darausi.

O as skaiciau, kad pazastu nerekomenduoja daryt... Tiesa, priezasties nenurode... g.gif
Atsakyti
[quote=mamulioka,2011 11 04, 21:24]
[quote=serpovaite,2011 11 04, 18:43]
O as skaiciau, kad pazastu nerekomenduoja daryt... Tiesa, priezasties nenurode... g.gif
[/quote]

Aš irgi skaičiau. Gal todėl nerekomenduoja, kad ten yra limfmazgiai g.gif Bet limfmazgių yra ir kaklo bei kirkšnių srityse unsure.gif Gal tai ir nieko tokio. Man kai prieš daug metų darydavo elektroepiliaciją, pataikydavo į kaklo limfmazgius, tai ne tik labai skaudėdavo, bet ir labai nemalonu būdavo, tai pati jautriausia vieta, nes jie tokie kieti mazgeliai.
Papildyta:
QUOTE(serpovaite @ 2011 11 04, 17:43)
Aš tai dariausi elektroepiliaciją, tačiau tai dariau užsienyje.  Grįžus ilgai ieškojau kur ją pasidaryt lietuvoje,daug kur bandžiausi ir pasakysiu kad taip kaip daro užsieny tai radau tik vivulskio gatvėj. Ten bent jau ne šiaip kažkokia kosmetologė daro, o moteris su medicininiu išsilavinimu. Aš pasakiau,kad labai bijau skausmo tai ji pasakė, kad pas juos nuskausmina. Aš jau pasidariau pažastis ir dabar bikini darausi.

O kuo ypatinga elektroepiliacija užsienyje? Ar plaukai po 1-3 kartų neatauga, ar kad neskauda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 10 26, 14:49)
Ne, aparato as nenuomoju smile.gif Jeigu Jums tai nedidele problema, galit lankytis pas kosmetologe ir nereiks sukti galvos. ax.gif

Labas. Gaila, kad nenuomojate. Dėl veido tikrai eisiu į kliniką, bet norėtųsi dar kojas ir bikinį. Bandau fotoepiliaciją, bet gali nesuveikti, nes šviesoki plaukai verysad.gif liks tik elektroepiliacija...

Monsit, kaip dažnai jūs adatas keičiate? Ir kaip jas valot?
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 11 07, 09:38)
Labas. Gaila, kad nenuomojate. Dėl veido tikrai eisiu į kliniką, bet norėtųsi dar kojas ir bikinį. Bandau fotoepiliaciją, bet gali nesuveikti, nes šviesoki plaukai  verysad.gif  liks tik elektroepiliacija...

Monsit, kaip dažnai jūs adatas keičiate? Ir kaip jas valot?

Aš adatų nevalau, nes tik pati viena jas naudoju ir po naudojimo jos įsikiša į tokį mažą uždedamą galiuką. Naujos adatos irgi būna su užmautais plastmasiniais galiukais. Pradžioje aš jų sunaudodavau per kartą po kokias dvi, nes buvo daug plaukų, o adatos gan plonos. O dabar keliems kartams užtenka vienos.
Prieš einant į kliniką, pasistenkit susirinkti kuo daugiau informacijos apie ten dirbančios kosmetologės patirtį, kad nebūtų laikas, vargas ir pinigai išmesti į balą schmoll.gif Neikit pas pirmą pasitaikiusią, nes jos profesionalumas nulems procedūrų sėkmę. Ir kiek žinau, pinigus ima už laiką, tai svarbu ir pataikymas, ir greitis. Puslapiuose rusų kalba skaičiau, kad būna, jog moteris vaikšto kokius metus pas vieną kosmetologę daryti elektroepiliacijos, o plaukų dauguma vis atauga, o pakeičia - ir iš karto pasimato rezultatai. Ten moterys dalinasi patirtimi, kas buvo pas kokią ir pas kurią buvo kokie rezultatai bent jau po keleto kartų. Tada nereikia be reikalo gaišti savo laiko ir "kankinti" odos (Vis tik tai yra odos mikro nudegimai), kol sulauki rezultato...arba ne. schmoll.gif Gaila, pas mus nėra kur pasidalinti šia informacija. Aš čia irgi niekuo negaliu padėti, nes lankiau šias procedūras prieš daug metų ir jos nebuvo man efektyvios, deja. O dabar patikėjau, kad plaukus vis tik galima išnaikinti! Bet manyčiau, kad ši procedūra tinka plaukų šalinimui tik nuo nedidelių odos plotų. Arba "pasiutusiai" kantrioms, užsispyrusioms ir nuo didesnių... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 04, 09:30)
Tanitaa, gal Jus moko ir elektroepiliacijos procedūras daryti? Jei taip, tai gal žinote, kaip teisingai įtempti odą, kad kuo tiksliau pataikyti į plauko šaknį? smile.gif

Kaip laikyti, kad oda patogiau isitemptu pameginsiu nufotografuoti siandien, o kad geriau i sakni pataikyti na man asmeniskai reikia patogiai isitaisyti, mazdaug tokiu kampu, kad adata butu ivedama ta pacia kryptimi kaip isauga pats plaukas, tada labai lengvai adatele islysta i svoguneli, o jei kampas bent truputi ne tas tada atrodo lyg biskuti odos pradurtu ieidama ten. Dar aisku reikia atsizvelgti ir i adatos dydi.
Atsakyti
QUOTE(~Tanitaa @ 2011 11 07, 13:49)
Kaip laikyti, kad oda patogiau isitemptu pameginsiu nufotografuoti siandien, o kad geriau i sakni pataikyti na man asmeniskai reikia patogiai isitaisyti, mazdaug tokiu kampu, kad adata butu ivedama ta pacia kryptimi kaip isauga pats plaukas, tada labai lengvai adatele islysta i svoguneli, o jei kampas bent truputi ne tas tada atrodo lyg biskuti odos pradurtu ieidama ten. Dar aisku reikia atsizvelgti ir i adatos dydi.

Ačiū labai, Tanitaa. Kaip taisyklingai patempti odą: arį tą pusę, į kurią pusę pasviręs plaukas, ar į priešingą, prieš plauko augimo kryptį, kad tiksliau pataikyti į plauko šaknį? Ir labai sunku pataikyti į to plauko šaknį, kuri auga po oda užsisukus ir netgi į priešingą pusę, nei įeina plaukas: po oda jis keičia augimo kryptį ir auga kaip beveik c raidė ar dar kaip nors kitaip pasisukęs. Kaip pataikyti į taip augančio plauko šaknį? Tik išrovus pamatai, kaip jis auga. Tada išrovus plauką bandau besti pakartotinai į tą pusę. Bet gal kaip nors patempus odą, ta netiesi šaknis išsitiesina?
Dėkui labai.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 07, 14:18)
Pradžioje aš jų sunaudodavau per kartą po kokias dvi, nes buvo daug plaukų, o adatos gan plonos. O dabar keliems kartams užtenka vienos.

O kaip Jūs matot, kad adata jau susidėvėjo? Susikreivina, ar nulūžta, kas jai nutinka?

Ir labai didelis ačiū Jums, kad dalinatės patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2011 11 08, 11:06)
O kaip Jūs matot, kad adata jau susidėvėjo? Susikreivina, ar nulūžta, kas jai nutinka?

Ir labai didelis ačiū Jums, kad dalinatės patirtim  4u.gif

Prašom, jei tik naudinga.Labai norisi padėti ir kitoms, turinčioms šią didelę problemą, ypač šiais laikais, kai moterys reklamuojamos visai be nei vieno plaukelio ant kūno, išskyrus galvą ir antakius. Net jau darosi kaip ir negarbinga net ir tarp kojų turėti nors kiek plaukų-ta visagalė reklama ir noras būti kaip visoms. Jau tikriausiai ir vyrai mus įsivaizduoja esančias visai beplaukio kūno, tai kas belieka daryti mums toms, kurioms plaukai auga net ir visai "nederančiose vietose". schmoll.gif Kažkur teisingai buvo parašyta, kad iš ko gi laikysis tokia gigantiška depiliatorių, epiliatorių ir visa kita plaukų šalinimo pramonė, nelabai ir apsimoka išrasti priemonę, kuri lengvai, be skausmo ir iš tikrųjų visam laikui pašalintų plaukus.
O adatos iš pradžių nulinksta, tai patiesinu su pincetu, net ir daug kartų kartais tenka tiesint, jei tik smarkiau smeigiu į odą, kai nenori lįsti. O paskui ir visai nulūžta ir tenka pakeisti kita. Tos adatos gan plonos.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2011 11 08, 14:50)
Prašom, jei tik naudinga.Labai norisi padėti ir kitoms, turinčioms šią didelę problemą, ypač šiais laikais, kai moterys reklamuojamos visai be nei vieno plaukelio ant kūno, išskyrus galvą ir antakius. Net jau darosi kaip ir negarbinga net ir tarp kojų turėti nors kiek plaukų-ta visagalė reklama ir noras būti kaip visoms. Jau tikriausiai ir vyrai mus įsivaizduoja esančias visai beplaukio kūno, tai kas belieka daryti mums toms, kurioms plaukai auga net ir visai "nederančiose vietose". schmoll.gif Kažkur teisingai buvo parašyta, kad iš ko gi laikysis tokia gigantiška depiliatorių, epiliatorių ir visa kita plaukų šalinimo pramonė, nelabai ir apsimoka išrasti priemonę, kuri lengvai, be skausmo ir iš tikrųjų visam laikui pašalintų plaukus.
O adatos iš pradžių nulinksta, tai patiesinu su pincetu, net ir daug kartų kartais tenka tiesint, jei tik smarkiau smeigiu į odą, kai nenori lįsti. O paskui ir visai nulūžta ir tenka pakeisti kita. Tos adatos gan plonos.

Labai naudinga, Monsit, dar kartą ačiū 4u.gif

Žmonėms neapsimoka tokių priemonių kūrti, bet ir gamta mus žiauriai paveda. Suprantu nosies, bikinio plaukų apsauginę funkciją, o kokią funkciją turi kojų plaukai??? Kad šildytų? lotuliukas.gif Seniai jau nebereikalingi jie, galėtų mutuoti ir pranykt. Monsit, nebuvo Jums tokių incindentų, kad adata po odą nulūžtų? Atsiprašau, jei labai kvailas klausimas, kol nebandžiau, visokių minčių kyla, ar taip negali nutikti? blush-anim-cl.gif
Atsakyti