QUOTE(Sv@june @ 2011 09 12, 13:26)
Monsit, na, kad ir kaip skaičiavau man labiau apsimoka pirkti naminį aparačiuką, o ne darytis procedūras salone. Pas mane šiek tiek daugiau nei keli plaukeliai ir dar tokiose vietose, kuriose tikrai neturėtų būti, tad man tai tikrai didelė problema, jau daug vargo sukėlusi...O dėl įgudimo ir šiaip "savęs badymo" specifikos, skausmo, tai pati manau ir labai tikiuos, kad ko jau ko kantrybės ir noro man tikrai nepristigs kovojant su plaukeliais, manau tikrai verta dėl to pasistengti...Kiek supratau, procedūra laikoma pavykusia, kada plaukelis laisvai išsiima, o tai taip dažniausiai po pirmo "tikslaus pataikymo" į svogunėlį ir išsiima, ar kaip kada? na nelabai supratau, tai ir klausiu Ir dar dėl adatų, jas užsisakei iš karto kartu su epiliatorium, ir kaip del tų storių, kaip žinoti kokio storio reikia? Dar kartą labai dėkoju už atsakymus ir pagalbą.
Svajūne, dabar turiu mažai laiko, parašysiu rytoj ir atsakysiu į tavo klausimus. Noriu tavęs paklausti, ar tu gali laisvai skaityti rusų kalba? Nes yra ta kalba nemažas puslapis, kuriame šia tema daug naudingos informacijos. kaip tik šiandien ten radau, kad aparatu EP200 atliekant procedūras elektrolize(kaip jau rašiau, gerokai ilgiau užtrunka), skausmas daug mažesnis, o tiesą sakant daugeliu atveju ir visai neskausminga. O EP300 šalina plaukus neblogai ir greitai, bet tai daug skausmingesnės procedūros (čia rašė moterys, pačios išbandžiusios). Taip, plaukas turi lengvai išsiimti, kad procedūra būtų veiksminga. Vienas plaukas gali jau po pirmo karto nebeataugti, o kitas atauga ir keletą kartų.Užtai ir klausiu, ar moki rusų kalbą, nes puslapyje rusų kalba galima sužinoti daug naudingų dalykų šia tema. Su epiliatoriumi ateina gal 5 adatos, o paskui galima užsisakinėtiatskirai, bet vėl kainuoja tarptautinis pavedimas ir transporto išlaidos (mažesnės, negu pirmą kartą). Bet tų 5 adatų labai mažai, nes jos labai plonos. Apie adatas parašysiu rytoj.