Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

Sveiki smile.gif Darausi elektroepiliacija veidui Gydomosios kosmetologijos centre Vilniuje. Labai tinka ir patinka. Veidui tikrai siulyciau tik si plauku salinimo buda, nes terliojimasis vaskais yra beprasmis, jie tik labiau suaktyveja, o lazeris ar fotoepiliacija sviesiu plaukeliu nepanaikina... Ruosiusi ko gero i vasaros gala pribrest ir bikini sryties elektroepiliacijai... Jauciu, bus "idomiu"ispudziu, bet vis delto surizikuosiu. Butinai pasidalinsiu patirtim
Atsakyti
Pritariu mamuliokai, kad veido plaukelių šalinimui tikrai verta rinktis elektroepiliaciją. Ir ne vien tada, kai plaukeliai ant veido šviesūs, nes tada dar mažesnė problema, jie ne tokie pastebimi, bet kam auga tamsūs plaukai virš lūpos ar ant smakro, tai remiantis ilgamete patirtimi galiu pasakyti, kad visi kiti būdai tik laikinai pašalina plaukus. O ar šiuo būdu pašalinti plaukai tikrai niekada neataugs, galėsiu teigti tik po ilgo laiko. Šiai dienai esu labai laiminga, kai nebereikia kiekvieną rytą pešioti plaukų nuo smakro ar virš lūpos, ax.gif nors prieš kiek metų toks efektas buvo ir po plaukų šalinimo lazeriu. g.gif Tiesiog reikia ilgesnio laiko tarpo, kad galėčiau apibendrinti, bet po keturių mėnesių elektroepiliatoriaus namuose naudojimo rezultatu esu labai patenkinta, bigsmile.gif nors ne iš karto procedūras aš teisingai atlikau, viskas ateina su laiku ir kaupiantis patirčiai.
Mamulioka, jei plaukeliai šviesūs, ko gero nelengva kosmetologei pataikyti į šaknį, bet tai jau ne Jūsų rūpestis. Kadangi aš pati darausi šias procedūras, man būna problema, kai atauga šviesus plaukas, tiksliai pataikyti į plauko pagrindą. O įdomu, su kokiuo aparatu Jums atlieka šias procedūras, taiko elektrolizę ar termolizę, ar skausminga?
Atsakyti
[quote=Monsit,2011 07 20, 12:02]
Pritariu mamuliokai, kad veido plaukelių šalinimui tikrai verta rinktis elektroepiliaciją.

Na, tikrai tuos veido plaukelius, t.y. gyvaplaukius, sunkiau isnaikint... Visu pirma, sunkiau pataikyt, o be to, net ir po kosmetologes lieka ant smakro siek tiek nepasalintu plaukeliu, nes vienu kampu jie matomi, kitu ne, esant vienam apsvietimui, atrodo ner, esant kitam - jau izvelgiami... O kur buvo tamsesniu, riebesniu plaukeliu eide, tie jau senokai nebeatauga smile.gif

Kadangi nesigaudau as kirtumuose, kas ta termolize, kas elektrolize, ir terminu nezinojau, tai ir neklausiau, kokio tipo aparata naudoja... Tik ka zinau, kiek pavyko man, kaip dilenantei, is pokalbiu issiaiskint - kad jos kolege, dirbanti kitoj pamainoj, naudoja senesni ir prastesni - jis veikia kazkaip panasiai kaip pincetas, tik kad elektrinis smile.gif Vienu zodziu, nieko tame nesuprantu, bet vat taip, atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, smile.gif paskutinėse žinutėse niekas neužsimena apie baisų skausmą, kurį anksčiau rašiusios minėjo. Ar patobulėjo aparatai, ar reikia žinoti dar ką nors? Man būtų patogiau atlikti elektroepiliaciją Kaune. Gal kas jau atradote, kur galima tai profesionaliai atlikti?
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2011 08 20, 20:45)
Sveiki, smile.gif  paskutinėse žinutėse niekas neužsimena apie baisų skausmą, kurį anksčiau rašiusios minėjo. Ar patobulėjo aparatai, ar reikia žinoti dar ką nors? Man būtų patogiau atlikti elektroepiliaciją Kaune. Gal kas jau atradote, kur galima tai profesionaliai atlikti?

Dariausi pries keleta savaiciu bikinio sryties elektroepiliacija. Veido sryty man asmeniskai visai neskauda, tik usiukus salint nemalonu. O bikini nepasakyciau, kad nezmoniskai skaudejo. Aisku, ne pati maloniausia procedura, net siek tiek koja trukciojo, kai i koki nerva pataikydavo, bet tikrai galima kentet, i proceduros viduri jau labiau priprantama prie tu pojuciu. Na, bet gal cia mano nepakenciamo skausmo barjeras yra toks pakankamai aukstas, bet tikrai iskentejau, ir dar eisiu, neatbaide, man vasku salint, kad ir staigiai, bet zymiai skaudziau
Atsakyti
[quote=mamulioka,2011 07 20, 15:05]
[quote=Monsit,2011 07 20, 12:02]
Pritariu mamuliokai, kad veido plaukelių šalinimui tikrai verta rinktis elektroepiliaciją.
Na, tikrai tuos veido plaukelius, t.y. gyvaplaukius, sunkiau isnaikint... Visu pirma, sunkiau pataikyt, o be to, net ir po kosmetologes lieka ant smakro siek tiek nepasalintu plaukeliu, nes vienu kampu jie matomi, kitu ne, esant vienam apsvietimui, atrodo ner, esant kitam - jau izvelgiami... O kur buvo tamsesniu, riebesniu plaukeliu eide, tie jau senokai nebeatauga smile.gif

Kadangi nesigaudau as kirtumuose, kas ta termolize, kas elektrolize, ir terminu nezinojau, tai ir neklausiau, kokio tipo aparata naudoja... Tik ka zinau, kiek pavyko man, kaip dilenantei, is pokalbiu issiaiskint - kad jos kolege, dirbanti kitoj pamainoj, naudoja senesni ir prastesni - jis veikia kazkaip panasiai kaip pincetas, tik kad elektrinis smile.gif Vienu zodziu, nieko tame nesuprantu, bet vat taip, atrodo smile.gif
[/quote]

Kadangi man ant smakro buvo daug tamsių plaukų ir tai buvo didelė problema, aš pati įsigijau elektroepiliacijos aparatą. Prieš daug metų aš dariausi elektroepiliacijos procedūras pas kosmetologę, reikėjo pas ją dažnai vaikščioti ir grįžusi matydavau nepašalintų plaukų. Jie tikrai iš vienos pusės matosi, iš kitos ne. Dar priklauso ir nuo kosmetologės regėjimo aštrumo, ypač jei ji virš 40, iš arti gali blogiau matyti. Dabar aš galiu juos šalinti sau patogiu metu, nors ir po keletą plaukų, jei lieka nepamatyti, nesu priklausoma nuo to, kada kosmetologė dirbs ar pan. Dažniausiai procedūrą atlieku vakare, kad praeitų raudonis, nes pradžioje reikėdavo labai daug plaukų išbadyti ir smakras būdavo net tamsiai raudonas. Dabar plaukų liko nedaug, o sunkiausia pataikyti į šviesius plaukus, nes tiksliai nesimato vietos, iš kurios jie dygsta. Bet tada rezultato aš nepajutau, o skaudėdavo tikrai smarkiai, net ašaros norom nenorom ištrykšdavo. Tada nepastebėjau, kad plaukų mažėtų, gal nelabai pataikydavo į folikulą, nežinau. Man tada nebuvo veiksminga, vaikščiojau nemažai laiko ir pas dvi skirtingas kosmetologes. O dabar esu labai laiminga, bent kol kas. ax.gif Plaukų liko nedaug, ypač tamsių. Tai tikras stebuklas, po daugelio metų pešiojimo kiekvieną rytą, kai jausdavausi nepilnavertė, pagaliau aš keliuosi rami. Kiek skaičiau apie elektroepiliaciją, šiuo būdu pašalinti plaukai turėtų NIEKADA neataugti. Na matysim, parašysiu po keleto mėnesių kaip bus iš tikrųjų. Ir skauda daug mažiau, palyginus su procedūromis prieš daugelį metų, nors net ir veide skauda skirtingai, gal kai pataikai į jautresnę vietą ar kokį nervą, labiau. Be to, elektrolizė ilgesnis procesas ir visai neskausmingas, bent su mano aparatu, o termolizė trumpas ir skausmingas, bet man gana pakenčiamai.
Šalinant plaukus elektrolizės būdu, reikalingas papildomas elektrodas, tai yra ant rankos ar kojos užrišamas ar reikia laikyti papildomą laidą su metaliniu galu. Čia įvyksta cheminė šarminė reakcija, o termolizė- kai plauko svogūnelis tiesiog sudeginamas karščiu. Daug skaičiau šia tema. Rašo, kad elektrolizė lyg tai veikia efektyviau ir greičiau, kadangi galima ir ne taip tiksliai pataikyti į plauko svogūnėlį, bet vienam plaukui sunaikinti reikia daugiau laiko, o termolizės metu plaukas paveikiamas labai greitai. O paskui radau, kad vienam žmogui vienas būdas efektyvesnis, o kitam kitas.
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2011 08 20, 19:45)
Sveiki, smile.gif  paskutinėse žinutėse niekas neužsimena apie baisų skausmą, kurį anksčiau rašiusios minėjo. Ar patobulėjo aparatai, ar reikia žinoti dar ką nors? Man būtų patogiau atlikti elektroepiliaciją Kaune. Gal kas jau atradote, kur galima tai profesionaliai atlikti?

Anksčiau manau daug labiau skaudėdavo, o šiuolaikiniai aparatai sukelia mažesnį skausmą. Pavyzdžiui, aš darausi elektroepiliaciją pati namie, tai elektrolizės būdu visai neskauda, bet trunka ilgokai, o termolizė gana skausminga, tik tas skausmas trunka trumpai. Puslapiuose rusų kalba apie elektrolizės procedūras irgi rašoma, kad elektrolizė yra neskausminga, atliekant procedūras pirktais aparatais (ne namie pasigamintais, nes ten aprašyta kaip pačiam pasidaryti paprastą elektolizės prietaisą) bet kiekvienam plaukui pašalinti reikia nemažai laiko. Kadangi elektrolizė užima daug laiko, tai manyčiau, kad kosmetologijos kabinetuose yra naudojami aparatai, veikiantys termolizės metodu, kadangi ten dirbama už pinigus ir reikalingas greitesnis metodas. Šis metodas irgi pakankamai efektyvus. Be to, kiekvienam skausmo slenkstis yra skirtingas, mes skirtingai pakeliame skausmą. Jei labai skauda, gal galima paprašyti nuskausminti, juk tam yra būdų.
Atsakyti
Sveikos merginos. Norėjau paklausti Monsit, jei ne paslaptis, kur įsigijai tą vadinamą naminį elektroepiliatorių ir kiek kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@june @ 2011 09 06, 09:09)
Sveikos merginos. Norėjau paklausti Monsit, jei ne paslaptis, kur įsigijai tą vadinamą naminį elektroepiliatorių ir kiek kainavo? rolleyes.gif

Svajūne, elektroepiliatorių aš pirkau tiesiogiai iš gamintojo Lenkijos firmos Biomak. Jei nori, atsiversk BIOMAK puslapį, uždėk vertimą į lietuvių kalbą, įeik "fotoaparatai kosmetikos", toliau pasirink "plaukų ir krešėjimo" (toks netaisyklingas vertimas) ir ten bus trys elektroepiliacijos aparatai. Aš pirkau maždaug už 1800, o kiti du po 650-800 lt. Tiesiai sumokėjau ir atsiuntė. Jei domins, pasidalinsiu patirtimi. Nuo didesnių plotų šalinti plaukus reikia didelės kantrybės ir ištvermės, bet jei yra problema su mažesniais, tokiais kaip smakras, virš lūpos ir pan., tikrai verta. Mano aparate yra trys plaukų šalinimo būdai, o tuose pigesniuose tik vienas -termolizė, bet irgi pakankamai efektyvus. Apie mano išbandytus kitus plaukų šalinimo būdus ir plačiau apie mano patirtį, šalinant plaukus šiuo aparatu, aš rašiau anksčiau šioje temoje, gali pasiskaityti 4 ir 5 puslapiuose. Jei moki rusų kalbą, užsidėk nuorodą naminis elektroepiliatorius ir įeik į temą apie tai rusų kalba.
Jei kils klausimų, atsakysiu būtinai. smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū Monsit, už info ir patarimus 4u.gif va būtent man ir reikia gan nedideliem ploteliam ir nors pavieniai bet tamsūs ir labai stori plaukeliai pas mane, tai manau toks aparačiukas būtų kaip tik. Nepagailėčiau ir 1800 už tą tobulesnį epiliatorių, bet pagalvojus gal puikiausiai užtektų ir paprastesnio bei pigesnio varianto...tuo labiau, perskaicius tavo ankstesnius pasisakymus šia tema, supratau, kad tiek termolizė, tiek elektrolize panašaus efektyvumo...beje, rasei, kad sumokėjai tiesiai t.y. pervedei į sąskaita?
Atsakyti
QUOTE(Sv@june @ 2011 09 06, 16:06)
Labai ačiū Monsit, už info ir patarimus  4u.gif va būtent man ir reikia gan nedideliem ploteliam ir nors pavieniai bet tamsūs ir labai stori plaukeliai pas mane, tai manau toks aparačiukas būtų kaip tik. Nepagailėčiau ir 1800 už tą tobulesnį epiliatorių, bet pagalvojus gal puikiausiai užtektų ir paprastesnio bei pigesnio varianto...tuo labiau, perskaicius tavo ankstesnius pasisakymus šia tema, supratau, kad tiek termolizė, tiek elektrolize panašaus efektyvumo...beje, rasei, kad sumokėjai tiesiai t.y. pervedei į sąskaita?

Svajūne, jei plaukų labai mažai, gal net neverta pirkti to aparato, gal labiau apsimokėtų elektroepiliacijos procedūras atlikti kosmetikos kabinete? Man tai buvo didelė problema, buvo nemažai tamsių storų plaukų ant smakro, virš lūpos (daug metų iki šių procedūrų aš juos kiekvieną rytą išpešiodavau) ir aš tiesiog negalėjau laukti, kol mane paskirtu laiku priims kosmetologė (atliekantprocedūras, geriau jau jų nepešioti). Dabar galiu jų nepešioti, o sau patogiu laiku atlikti procedūras. Aš daug skaičiau puslapiuose rusų kalba apie įvairius vadinamus elektroepiliatorius, ten moterys dalijasi savo patirtimi, pataria viena kitai. Ar termolize, ar elektrolize šalinant plaukus, vis vien reikia pataikyti į plauko svogūnėlį, o tiksliau truputį už svogūnėlio, kad visiškai suirtų plauko svogūnėlio mityba. Vienu žodžiu, tai įvyksta tada, kai plaukas lengvai išsiima. Tuose puslapiuose moterys giria ir elektroepiliatorių EP300,(jo kaina 806 zlotai,t.y. arti 700 litų) kad plaukas lengvai ir greitai pasišalina. Termolizė daug trumpesnis procesas, bet gal ir skausmingesnis. Nors ten reguliuojasi režimai ir prailginus laiką, skausmas būna mažesnis. O elektrolizė yra visai neskausminga procedūra,(ši procedūra yra EP200) tik nusibosta laukti, įkišus adatą, kol baigsis procedūra ir aparatas supypsės, pranešdamas apie procedūros pabaigą.(apie keliasdešimt sekundžių) Jei plaukas labai storas, dar tenka ir pakartoti, tai gaunasi, kad vieno plauko pašalinimui su visu įdūrimu reikia kokių 2-3 minučių. Termolizė daug greitesnė procedūra. Dar neparašiau apie tai, kad pradžioje reikia perlipti barjerą, kai reikia daryti dūrius sau ir kol "atmuši ranką" pataikant. Visame kame reikalinga patirtis, bet kokio dalyko reikia mokytis. Jei vis tik nuspręsi įsigyti šį aparatą, aš pasidalinsiu patarimais vėliau. Aš sumokėjau tiesiai gamintojui. Pirmiausia rekia užsiregistruoti jų puslapyje kaip vartotojui, įsivesti slaptažodį, kaip ir visose internetinėse parduotuvėse pasirinkti prekes į krepšelį, suformuoti užsakymą ir užpildyti savo duomenis, adresą, kuriuo siųsti prekes. Jie atsiunčia sąskaitą apmokėjimui, atlieki apmokėjimą iš savo banko sąskaitos. Kai jie gauna pinigus į savo sąskaitą,(po apmokėjimo praeina kokios 3-4 dienos) išsiunčia prekes ir ne ilgiau kaip per savaitę jos ateina.Be to, į el. paštą tu gauni siuntos numerį, pagal kurį gali matyti, kada ir kur tavo užsakytos prekės keliauja. Tarptautinis bankinis pavedimas kainuoja pav.SEB banke 45-55 lt.(mokesčius moka ir mokėtojas, ir gavėjas). Jei kils daugiau klausimų, prašau klausti. Aš tiesiog noriu padėti toms, kurios turi šią nemažą problemą, kaip ir aš.
Papildyta:
QUOTE(Sv@june @ 2011 09 06, 16:06)
Labai ačiū Monsit, už info ir patarimus  4u.gif va būtent man ir reikia gan nedideliem ploteliam ir nors pavieniai bet tamsūs ir labai stori plaukeliai pas mane, tai manau toks aparačiukas būtų kaip tik. Nepagailėčiau ir 1800 už tą tobulesnį epiliatorių, bet pagalvojus gal puikiausiai užtektų ir paprastesnio bei pigesnio varianto...tuo labiau, perskaicius tavo ankstesnius pasisakymus šia tema, supratau, kad tiek termolizė, tiek elektrolize panašaus efektyvumo...beje, rasei, kad sumokėjai tiesiai t.y. pervedei į sąskaita?

Tiesa,dar neparašiau, kad reikia papildomai įsigyti adatų, kurios yra skirtingų storių. Ir dar: BIOMAK puslapį galima googleje internete iš karto išversti į lietuvių kalbą, tada lengviau orientuotis, nors vertimai ir labai netaisyklingi, bet prasmė aiški.
Atsakyti
Monsit, na, kad ir kaip skaičiavau man labiau apsimoka pirkti naminį aparačiuką, o ne darytis procedūras salone. Pas mane šiek tiek daugiau nei keli plaukeliai ir dar tokiose vietose, kuriose tikrai neturėtų būti, tad man tai tikrai didelė problema, jau daug vargo sukėlusi...O dėl įgudimo ir šiaip "savęs badymo" specifikos, skausmo, tai pati manau ir labai tikiuos, kad ko jau ko kantrybės ir noro man tikrai nepristigs kovojant su plaukeliais, manau tikrai verta dėl to pasistengti...Kiek supratau, procedūra laikoma pavykusia, kada plaukelis laisvai išsiima, o tai taip dažniausiai po pirmo "tikslaus pataikymo" į svogunėlį ir išsiima, ar kaip kada? na nelabai supratau, tai ir klausiu ax.gif Ir dar dėl adatų, jas užsisakei iš karto kartu su epiliatorium, ir kaip del tų storių, kaip žinoti kokio storio reikia? Dar kartą labai dėkoju už atsakymus ir pagalbą. wub.gif
Atsakyti