Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

[quote=lisik,2016 03 23, 20:49]

Man rodos, elektro kaip tik yra sveikesnis budas, ypac tom vietom, kurios idega (kojos, bikini sonai), nes foto tik papildomai apsvitina oda. Be to, elektro veikia tikslingai, konkrecius plaukelius, o su foto reikia svilinti visa oda aplink, tai neaisku kokios bus pasekmes... (man, pavyzdziui, atsirado siek tiek pigmentacijos ant koju ilgiau panaudojus fotoepiliatoriu, nors siaip irgi esu juo patenkinta smile.gif )

Tikrai niekas negali pasakyti, ar fotoepiliacija nekenkia organizmui. Mano manymu, kad odą tie blyksniai veikia neigiamai. juk jei stabdo plauko augimą, tai negali neturėti neigiamo poveikio ir odai. unsure.gif Aš pati nieko prieš neturiu prieš fotoepiliaciją, pati naudoju fotoepiliatorių kojoms, rankoms ir pažastims. Kadangi mano plaukai tamsūs, tai pastoviai kartojant, plaukai auga lėčiau. Tik kai ilgesnį laiką nenaudojau, viskas vėl atsistatė. Gal naudojant keletą metų, nebebus tokio greito plaukų atsigavimo. Bet naudojant daugybę kartų, poveikis odai ir visam organizmui nemanau, kad bus naudingas. mirksiukas.gif Ką gi, reikia rinktis iš dviejų blogybių: skustuvas kasdien ar susitaikyti su neigiamu foto poveikiu.
O kas dėl elektroepiliacijos, šis būdas naudojamas ilgus dešimtmečius. Jei oda nėra nudeginama, tai elektros poveikis organizmui, ko gero, mažesnis, nei foto. Elektros krūviai, impulsai žmogaus organizme veikia pastoviai. ax.gif
Atsakyti
lisik, bus įdomūs tolimesni atsiliepimai 4u.gif. Kokia tavo aparato kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2016 03 24, 13:03)
O kas dėl elektroepiliacijos, šis būdas naudojamas ilgus dešimtmečius. Jei oda nėra nudeginama, tai elektros poveikis organizmui, ko gero, mažesnis, nei foto. Elektros krūviai, impulsai  žmogaus organizme veikia pastoviai. ax.gif

pritariu smile.gif yra tik kelios kontraindikacijos, o sveikiems zmonems turetu visiskai nekenkt (jei tinkamai atliekama)

QUOTE(Victorious @ 2016 03 24, 22:30)
lisik, bus įdomūs tolimesni atsiliepimai 4u.gif. Kokia tavo aparato kaina? smile.gif

smile.gif kol kas viskas thumbup.gif dabar laukiu kol drauge parves Lidokaino is uzsienio, nes pas mus jis receptinis. Ir be jo skausmas pakenciamas, darau toliau, bet su lidokainu turetu but dar geriau, ypac kojom jo norisi...

visas kojas per viena karta tikrai neimanoma apdorot, reikia skaidyt i kelias proceduras ir daryt pertraukas, nes skauda nugara nuo itampos susilenkus smile.gif bet su pertraukom liuks smile.gif

kainavo €457.80 su siuntimu ir su keliom atsarginem adatom. Neseniai Biomak savo puslapyje pakele kainas, anksciau pats aparatas buvo €421.80, pries pat mano apsipirkima padare 431,84

pristatymas kainavo 20,50 ir atsargines adatos 5,46
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 30 kovo 2016 - 16:13
QUOTE(lisik @ 2016 03 30, 16:12)
p

kainavo €457.80 su siuntimu ir su keliom atsarginem adatom. Neseniai Biomak savo puslapyje pakele kainas, anksciau pats aparatas buvo  €421.80, pries pat mano apsipirkima padare  431,84

pristatymas kainavo 20,50 ir atsargines adatos 5,46

Sveiki. Gal galit pasidalinti iš kur pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 26 balandžio 2016 - 19:07
QUOTE(viliuosi @ 2016 04 26, 20:06)
Sveiki. Gal galit pasidalinti iš kur pirkote?

Sveiki smile.gif dalinuosi nuoroda http://biomak.eu/epilator-blend-ep200
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2016 04 26, 20:21)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2016 01 08, 15:33)
Pradžioje lankiausi maždaug kas 3-4 sav, poto karta į pusantro mėnesio, poto kas pora mėnesiu. Taip apie metus laiko vis nueidavau. Paskutinį karta kai buvau, tai buvo po puses metu pertraukos, pamačiau keletą tamsesnių plaukų, kuriu realiai nieks nematė  :)
Tikslaus skaičiaus nepasakysiu. Mano procedūros pradžioje truko apie 30-40 min, poto aišku laikas mažėjo. Smakras buvo mano pešiotias, o su ūsais niekad nieko nedariau. Kai kuriems plaukeliams prireikė keletą procedūrų, silpnesni gi pasidavė ir iš karto.

annushka,
o kokiame salone ir pas ką lankotes 4u.gif ? Nes aš vargstu jau daug metų ir be rezultato
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2016 09 03, 14:59)
annushka,
o kokiame salone ir pas ką lankotes 4u.gif ? Nes aš vargstu jau daug metų ir be rezultato
.

Nutilusi tema visai blink.gif taip idomu butu isgirsti, kaip sekasi naikinant plaukelius? Tikiuos tema prisikels 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dova-30 @ 2017 03 17, 14:16)
.

Nutilusi tema visai blink.gif taip idomu butu isgirsti, kaip sekasi naikinant plaukelius? Tikiuos tema prisikels 4u.gif

Jau metai tikrai niekur nesilankiau, viskas isnaikinta, gal kokius 10 sviesesniu ir ilgesniu israuciau, bet ju nieks tikrai nemato, o dabar tiesiog nescia.
Su elektroep. naikinau usiukus ir baisuju smakra (šeriai jau tikri buvo, nes ta vieta ilgesni laika pesiojau pincetu).
Man the best Epil Siaures miestely, geriausiai man sekesi su Marija, nors ir ta kita meistre visai nieko.
Tokia pat patirti turi ir mano sesuo.
Labai svajoju kada pasidaryti ta procedura ir kojom, tiesiog pinigu tam daug reiktu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pasižiūrėjau, kad senai čia besilankiau, nes man jau tai nebe taip aktualu.
Jau metai laiko kaip naudoju Biomak elektroepiliatorių ir jis tikrai veikia. Plaukus naikinu nuo smakro, seniau jaučiau didelį kompleksą, kiekvieną dieną prieš eidama į darbą ant lango pasistatydavau veidrodį, kad daugiau būtų šviesos ir su pincetu naikindavau plaukus, sakyčiau šerius nes pati esu šviesi, o plaukai ant smakro kieti ir juodi arba pilki. Ryte ištraukusi plaukus vakare vėl sugebėdavau jų rasti. Net lankiausi salone kur daro elektroepiliacią, sumokėjau 500 eurų ir rezultatas 0.
Dabar nepatikėsit, turbūt ir aš nebūčiau patikėjusi, bet galiu nieko nedaryti net iki kelių savaičių. Kartais išlenda koks vienas kitas plaukas, tai net rankos sunkiai kyla aparatą išsitraukti dėl tų kelių menkų plaukų. Aj tiesa, kokį kartą per 3-6 mėn. salone (tik jau kitame) pasidarau elektroepiliaciją nes po smakru yra šviesių, ilgų plaukų, bet aš ne visada pasiekiu juos. Kas dėl pačio aparato tai jis vis dar puikiai veikia, naudoju pedalą, man labai patogu, buvau minėjusi, kad pirmą kartą nusideginau odą, bet ji jau beveik sugijo, pora randelių dar yra, bet vasarą kai oda įdega, jų net nesimato. todel dar kart pasikartosiu, pirmam kartui nusistatykit mažus impulsus (pas mane 0,3s, 4padala, kartais 5 jei storesnis plaukas) ir reikia kantrybės. Iš pradžių prasėdėdavau po 2 val rakinėdama, išraudavau apie 300 plaukų (aparatas skaičiuoja) Dabar po 2 savaičių nieko nedarymo -20 max.
Aparatas kainavo apie 200 eurų, tai galiu sakyti tikrai atsipirko, bet turit turėt kantrybės. Beje man namie darantis yra skaudžiau nei salone, bet tikrai priprantama, gal tiesiog sakyčiau nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(Dova-30 @ 2017 03 17, 14:16)
.

QUOTE(annushka @ 2017 03 17, 14:39)
Jau metai tikrai niekur nesilankiau, viskas isnaikinta, gal kokius 10 sviesesniu ir ilgesniu israuciau, bet ju nieks tikrai nemato, o dabar tiesiog nescia.
Su elektroep. naikinau usiukus ir baisuju smakra (šeriai jau tikri buvo, nes ta vieta ilgesni laika pesiojau pincetu).
Man the best Epil Siaures miestely, geriausiai man sekesi su Marija, nors ir ta kita meistre visai nieko.
Tokia pat patirti turi ir mano sesuo.
Labai svajoju kada pasidaryti ta procedura ir kojom, tiesiog pinigu tam daug reiktu biggrin.gif

as vis dar darausi bikini pati smile.gif pastebejau, kad kai pradejau pati epiliuotis daug greiciau plaukeliai nyksta, matyt del to, kad darau "kaip sau", nei vieno neisraunu paskubom ar nepataikydama i sakni. tai jau beveik nieko ir nebeliko, labai nedaug ir gan plonu atauga.

o del koju - pradejau darytis aleksandrito lazeriu, kol kas buvo 1 procedura, planuoju pasidaryt visa kursa (maziausiai 6), nes baisiai skauda elektroepiliuoti, net ir su lidokainu, na didelis plotas ir nesinori kankintis, be to, kai daraisi elektro jie is pradziu iaugineja, ir nuo rovimo vaidzas nekoks (raudoni taskai ir t.t.), as jau pora metu dariausi fotoepiliacija su naminiu aparatu Philips Lumea tai oda labai pagrazejo, kai plaukeliai neberaunami, todel nutariau test lazeriu, o ne elektro.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2017 03 17, 17:42)

o del koju - pradejau darytis aleksandrito lazeriu, kol kas buvo 1 procedura, planuoju pasidaryt visa kursa (maziausiai 6), nes baisiai skauda elektroepiliuoti, net ir su lidokainu, na didelis plotas ir nesinori kankintis, be to, kai daraisi elektro jie is pradziu iaugineja, ir nuo rovimo vaidzas nekoks (raudoni taskai ir t.t.), as jau pora metu dariausi fotoepiliacija su naminiu aparatu Philips Lumea tai oda labai pagrazejo, kai plaukeliai neberaunami, todel nutariau test lazeriu, o ne elektro.

Ir kaip Jums tas Philipsas? Ar vertas savo pinigu? Kiek laiko uztrunka apsaudyt viena koja? Labai noriu, bet bijau ar bus protingai isleisti pinigai, ar veiksmingas.
Atsakyti