Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(lisik @ 2016 03 10, 20:20)
jo, pas ja tikrai vintazinis, net neaisku kokio gamintojo, berods ne biomak.  Ir vietoj adatu - vielutes. O Biomak bus su uni-probe adatom...
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=518HR_elUoU  adatos smile.gif

oi oi doh.gif vienu žodžiu, lauksim atsiliepimų smile.gif gal kada taip pramoksi, kad ir mus į gražinimosi seansus priimsi hihihi.gif
Atsakyti
ir kiek zinau, elektrolizei butinai reikalingas elektrodas ant rankos.

tas EP200 veikia dvigubu principu: yra termolize (veikimas karsciu) ir elektrolize (veikimas sarmine terpe), o pas musu meistre as speju tik termolize...

QUOTE(mamulioka @ 2016 03 10, 20:25)
oi oi  doh.gif vienu žodžiu, lauksim atsiliepimų smile.gif gal kada taip pramoksi, kad ir mus į gražinimosi seansus priimsi hihihi.gif

kodel gi ne mirksiukas.gif pradzioj pabusiu bandomuoju triushiuku, gal ismoksiu biggrin.gif uzsisakiau dar Lidokaino, tikiuosi nebus jau baisiai baisiai skausminga. Skaiciau, kad teisingai pasirinkus nustatymus yra visai pakenciama. Mano beda, kad prastai toleruoju skausma smile.gif ziuresiu kaip man seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 kovo 2016 - 19:28
Labas vakaras,
Perskaičiau beveik visą temą, tiek naujo ir naudingo sužinojau, tad labai didelis ačiū visoms, kas randate laiko dalintis savo patirtimi su kitomis 4u.gif
Iš viso perskaityto supratau, kad:
1. Ir su savo aparatu, ir labai įgudus, "gražinimo" procesas trunka ne 1 ir ne du metus ir reikalauja pasiruošimo, žinių ir ypatingo atsargumo; Atkakliausios džiaugiasi.
2. O jei nesi tokia drąsi ax.gif (t.y. neperki prietaiso), dalyvauji loterijoje - pataikys kosmetologė į plauko svogūnėlį ar tiesiog pabadys veidą, palikdama ne visad užgijančius pėdsakus. Brrr . g.gif
Tad dabar tėra vienas pagrindinis klausimas: kaip ir kur atrasti tikrai sąžiningą meistrę (nesvarbu kokiame mieste), kuriai drąsiai būtų galima patikėti savo veidą doh.gif Gal turite minčių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2016 03 10, 20:30)
Labas vakaras,
Perskaičiau beveik visą temą, tiek naujo ir naudingo sužinojau, tad labai didelis ačiū visoms, kas  randate laiko dalintis savo patirtimi su kitomis 4u.gif 
Iš viso perskaityto supratau, kad:
1. Ir su savo aparatu, ir labai įgudus, "gražinimo" procesas trunka ne 1 ir ne du metus ir reikalauja pasiruošimo, žinių ir ypatingo atsargumo; Atkakliausios džiaugiasi.
2. O jei nesi tokia drąsi  ax.gif (t.y. neperki prietaiso),  dalyvauji loterijoje - pataikys kosmetologė į plauko svogūnėlį ar tiesiog pabadys veidą, palikdama ne visad užgijančius pėdsakus. Brrr .  g.gif
Tad dabar tėra vienas pagrindinis klausimas:  kaip ir kur atrasti  tikrai sąžiningą meistrę (nesvarbu kokiame mieste), kuriai drąsiai būtų galima patikėti savo veidą   doh.gif  Gal turite minčių?  smile.gif

panasiai ir yra 4u.gif del pedsaku - dazniausiai vis vien viskas sugyja, tik klausimas kiek reikes kartu badyt - siaip jo, kiek zinau reikia maziausiai metu, t.y. maziausiai 12 proceduru (jei karta per menesi), kad visiems laikams isnyktu plaukai. Pas mane pirmiausia isnyko keli plaukeliai buve ant pilvo (takelis) biggrin.gif tiems uzteko gal kokiu 8 proceduru ir viskas, jau virs metu nebeatauga thumbup.gif

Del meistres - bandziau dvi, pirmosios is Epil visai nerekomenduoju, antraja is Gydomosios kosmetologijos centro galiu rekomenduot, jei reikes kontaktu - brukstelkit i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 kovo 2016 - 19:54
QUOTE(lisik @ 2016 03 10, 19:50)
panasiai ir yra  4u.gif  del pedsaku - dazniausiai vis vien viskas sugyja, tik klausimas kiek reikes kartu badyt - siaip jo, kiek zinau reikia maziausiai metu, kad visiems laikams isnyktu plaukai.

Del meistres - bandziau dvi, pirmosios is Epil visai nerekomenduoju, antraja is Gydomosios kosmetologijos centro galiu rekomenduot, jei reikes kontaktu - brukstelkit i AZ  smile.gif

Ačiū, smile.gif Dar norėjau paklaust kokiu dažnumu (maždaug) reikėtų lankytis, nes važiuočiau iš kito miesto.
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2016 03 10, 20:56)
Ačiū,  smile.gif Dar norėjau paklaust kokiu dažnumu (maždaug) reikėtų lankytis, nes važiuočiau iš kito miesto.

as eidavau mazdaug kas 3 savaites, bet cia individualu, vieniems greiciau atauga plaukeliai, kitiems leciau. Siaip pastebejau, kad geriausia kai visi atauga, tada lengvai visi ir pasalinami iskart. Bet jei kalba apie veida - nzn, tikriausiai noretusi kuo dazniau? kad nieko nesimatytu

realiai kai jau yra pora milimetru naujo plaukelio virs odos - ji jau galima salinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 kovo 2016 - 19:59
Ačiū, Lisik. smile.gif Parašysiu Jums į AŽ.
Atsakyti
isbandziau siandien savarankiska elektroepiliacija bigsmile.gif ka gi - viskas veikia puikiai assa.gif

bijojau, kad labai skaudes, bet paskaicius forumu pasirinkau optimalius nustatymus: BLEND termolysis 30, electrolysis 0.85 ir buvo visai pakenciama smile.gif

taip pat atjungiau automatini rezima, kad srove pasileistu tik kai paspaudi pedala, tokiu budu galima neskubant gerai ivest adata.

Sunku buvo save badyti, ypac kai as tokia baile biggrin.gif bet nieko, pasirodo imanoma.

stai taip atrodo aparatas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2016 03 23, 18:47)
isbandziau siandien savarankiska elektroepiliacija  bigsmile.gif  ka gi - viskas veikia puikiai  assa.gif

bijojau, kad labai skaudes, bet paskaicius forumu pasirinkau optimalius nustatymus: BLEND termolysis 30, electrolysis 0.85 ir buvo visai pakenciama smile.gif

taip pat atjungiau automatini rezima, kad srove pasileistu tik kai paspaudi pedala, tokiu budu galima neskubant gerai ivest adata.

Sunku buvo save badyti, ypac kai as tokia baile  biggrin.gif  bet nieko, pasirodo imanoma.

stai taip atrodo aparatas  biggrin.gif

didvyrė drinks_cheers.gif beje, tai ar tas elektrodas ant rankos kažkiek jaučiasi, na nežinau, dilgčiojimas gal koks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2016 03 23, 19:36)
didvyrė  drinks_cheers.gif beje, tai ar tas elektrodas ant rankos kažkiek jaučiasi, na nežinau, dilgčiojimas gal koks... unsure.gif

biggrin.gif aciu mirksiukas.gif o elektrodo visai nesijaucia, nei dilgciojimo, nieko. As ji vis pastumdavau i kita vieta, kad neliktu nudegimo, kaip daug kas ispedavo.

Kai darai bikini blend rezimu biski jauciasi kad bega elektra, t.y. ne tik skausmas, bet ir siek tiek dilgciojimas, bet jauciasi durio vietoje, ne elektrodo. O kai dariau kojas - jauciau tik skausma, to "elektrinio" jausmo nebuvo, gal maziau nervu koju srity...
Atsakyti
lisik, visgi nusprendei nuo fotoepiliacijos pereiti prie elektroepiliacijos? 4u.gif

Aš kol kas tikrai patenkinta fotoepiliatoriumi, nes mano tamsūs plaukai žyymiai lėčiau auga, nemaža dalis jau visai nebeatauga ir nejaučiu jokio skausmo ar šalutinio poveikio bei jau esu įgudusi - minimaliai laiko skiriu "apsišaudymui". Tarsi svajonėse norėčiau visai atsikratyti nereikalingų kūno plaukų, bet turbūt tik tam tikrais etapais, nes atrodo, jog stipri ir iškart plaukus panaikinanti priemonė gali turėti neigiamos įtakos organizmui, sveikatai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 kovo 2016 - 20:33
QUOTE(Victorious @ 2016 03 23, 21:25)
lisik, visgi nusprendei nuo fotoepiliacijos pereiti prie elektroepiliacijos? 4u.gif

Aš kol kas tikrai patenkinta fotoepiliatoriumi, nes mano tamsūs plaukai žyymiai lėčiau auga, nemaža dalis jau visai nebeatauga ir nejaučiu jokio skausmo ar šalutinio poveikio bei jau esu įgudusi - minimaliai laiko skiriu "apsišaudymui". Tarsi svajonėse norėčiau visai atsikratyti nereikalingų kūno plaukų, bet turbūt tik tam tikrais etapais, nes atrodo, jog stipri ir iškart plaukus panaikinanti priemonė gali turėti neigiamos įtakos organizmui, sveikatai. unsure.gif

As pasilieku prie abieju - fotoepiliacija pazastims ir braziliskam bikini (kur labai nepatogu su adatom) ir elektroepiliacija visur kitur (kojos, bikini virsus).

Man rodos, elektro kaip tik yra sveikesnis budas, ypac tom vietom, kurios idega (kojos, bikini sonai), nes foto tik papildomai apsvitina oda. Be to, elektro veikia tikslingai, konkrecius plaukelius, o su foto reikia svilinti visa oda aplink, tai neaisku kokios bus pasekmes... (man, pavyzdziui, atsirado siek tiek pigmentacijos ant koju ilgiau panaudojus fotoepiliatoriu, nors siaip irgi esu juo patenkinta smile.gif ) Realiai nezinau ar uzteks man kantrybes zaist su kojom ir elektroepiliacija, tikiuosi uzteks.... smile.gif na ir paskutinis argumentas buvo tai kad nuo elektro plaukai po kurio laiko dingsta visam gyvenimui, o su foto visgi atauga, kadangi folikulas nesunaikinamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 23 kovo 2016 - 20:54