QUOTE(Victorious @ 2016 03 23, 21:25)
lisik, visgi nusprendei nuo fotoepiliacijos
pereiti prie elektroepiliacijos?
Aš kol kas tikrai patenkinta fotoepiliatoriumi, nes mano tamsūs plaukai žyymiai lėčiau auga, nemaža dalis jau visai nebeatauga ir nejaučiu jokio skausmo ar šalutinio poveikio bei jau esu įgudusi - minimaliai laiko skiriu "apsišaudymui". Tarsi svajonėse norėčiau visai atsikratyti nereikalingų kūno plaukų, bet turbūt tik tam tikrais etapais, nes atrodo, jog stipri ir iškart plaukus panaikinanti priemonė gali turėti neigiamos įtakos organizmui, sveikatai.
As pasilieku prie abieju - fotoepiliacija pazastims ir braziliskam bikini (kur labai nepatogu su adatom) ir elektroepiliacija visur kitur (kojos, bikini virsus).
Man rodos, elektro kaip tik yra sveikesnis budas, ypac tom vietom, kurios idega (kojos, bikini sonai), nes foto tik papildomai apsvitina oda. Be to, elektro veikia tikslingai, konkrecius plaukelius, o su foto reikia svilinti visa oda aplink, tai neaisku kokios bus pasekmes... (man, pavyzdziui, atsirado siek tiek pigmentacijos ant koju ilgiau panaudojus fotoepiliatoriu, nors siaip irgi esu juo patenkinta
) Realiai nezinau ar uzteks man kantrybes zaist su kojom ir elektroepiliacija, tikiuosi uzteks....
na ir paskutinis argumentas buvo tai kad nuo elektro plaukai po kurio laiko dingsta visam gyvenimui, o su foto visgi atauga, kadangi folikulas nesunaikinamas.
Suaugę tampame tada, kai instinktas mylėti tampa didesnis nei noras būti mylimam