QUOTE(lisik @ 2016 02 09, 18:26)
as irgi bijau, kad bus skausminga ir sunkoka iskest, visgi bikini plotas mazesnis, o koju daug didesnis... bent jau kai turi aparata namie galima daryt pertraukas ir prisest kita diena kai jau nebenori kentet.
O siaip gal kas zinote ir bandet elektroepiliacijai koki vietini anestetika be lidokaino? Lidokainas receptinis, tai galvoju jei nieko kito nerasiu paprasysiu gydytojos jo israsyt...
ir ko gero tada man daro neteisingai mano kosmetologe, jei netaiko i kanala... bet is tikruju nyksta ir taip, tik po 51 proceduros liko kiek maziau nei puse, gal jei daryt kitaip uztektu ir kokiu 25...
kaip idomu - vieniems lieka, kitiems ne gal ir nuo aparato priklauso. Aciu uz informacija apie adatu stori ir nustatymus.
Beje, dar norejau paklaust - pas Jus aparatas su tuo ant rankos uzdedamu elektrodu? ar tas paprastas variantas, be elektrodo ir pedalu ir kitu dalyku.
O siaip gal kas zinote ir bandet elektroepiliacijai koki vietini anestetika be lidokaino? Lidokainas receptinis, tai galvoju jei nieko kito nerasiu paprasysiu gydytojos jo israsyt...
ir ko gero tada man daro neteisingai mano kosmetologe, jei netaiko i kanala... bet is tikruju nyksta ir taip, tik po 51 proceduros liko kiek maziau nei puse, gal jei daryt kitaip uztektu ir kokiu 25...
kaip idomu - vieniems lieka, kitiems ne gal ir nuo aparato priklauso. Aciu uz informacija apie adatu stori ir nustatymus.
Beje, dar norejau paklaust - pas Jus aparatas su tuo ant rankos uzdedamu elektrodu? ar tas paprastas variantas, be elektrodo ir pedalu ir kitu dalyku.
Pas mane aparatas su elektrodu ant rankos ir pedalu. Beje saseliai ir randeliai po truputi nyksta, jau visai pakenciamai atrodo. Tikriausiai supratau kodel juos isitaisiau. Nebereikalo sakoma, kad tik per praktika ateina patyrimas. Kai pradejau proceduras nusistaciau aparata auto rezimu, t.y. kad kai adata ivedu i plauko kanala, man automatiskai pasileis elektro impulsas, taigi, maniau cia ir klaida Pradedanciosioms siulau atisakyti sio pasirinkimo nes is pradziu nesame igudusios, tad kol ivedame taisyklingai adata praeina daug laiko ir kartais adata gali dar tebebuti labai negiliai, o impulsas ims i pasileis, taip nusideginsite odos pavirsiu ir gausite randelius (taip kaip as ) Todel dabar naudoju pedala. pirma ivedu adata i kanala ir kai jau manau kad gerai - spauziu ir paleidziu elektros impulsa. Dabar nebelieka tokiu zymiu kokiu buvau prisidariusi pirma karta.