Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Irreelle @ 2014 03 01, 19:42)
Berods 5, bet senokai nebuvau Jogailos g., nes dabar sios proceduros vazineju pas ja namo, man taip patogiau smile.gif gal Jogailos g. nueme jau jai sia procedura? Ten pries metus vyko permainos kazkokios, reikes kada prie progos paklausti  g.gif Pasiskambinkite i registratura, pasiklauskite, turetu tiksliai pasakyti ar Roma vis dar daro jas Jogailos g.

vardas tai tikrai girdetas, kosmetologe zinau kad tokia turi.. reikes paklaust... idomiai, idomiai... g.gif
o pas Angele tai ir as nerekomenduociau...
Papildyta:
QUOTE(pavasaroju @ 2014 03 01, 19:52)
Klausiu, bet mandagiai, nes tiesiog įdomu, o kodėl daug metų tenka lankytis...?

ne manes klauset, bet ir as pasisakysiu, jei leisite 4u.gif
lankausi ir as daugybe metu. vienu metu buvo labai situacija pagerejusi, plaukeliu beveik neliko. bet mano hormonu fonas labai svyruojantis - ir moterisku, ir skydliaukes... teko turet ir cistu kiausidese, tuo metu ziauriai veidas apzeles buvo, ypac is vienos puses, pridygo daug nauju, sviesiu, bet ilgu ir labai matomu plaukeliu. taip kad daug kas priklauso, deja, ne tik nuo meistres, o dar ir nuo musu organizmo..
Atsakyti
QUOTE(pavasaroju @ 2014 03 01, 19:52)
Klausiu, bet mandagiai, nes tiesiog įdomu, o kodėl daug metų tenka lankytis...?

Nes pradejau nuo veido(virsutines lupos), o dabar po biski bandau atsikratyti visu nereikalingu plauku tik beda, kad ta reik daryti reguliariai, o man nelabai tas pavyksta
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 01, 19:57)

ne manes klauset, bet ir as pasisakysiu, jei leisite  4u.gif
lankausi ir as daugybe metu. vienu metu buvo labai situacija pagerejusi, plaukeliu beveik neliko. bet mano hormonu fonas labai svyruojantis - ir moterisku, ir skydliaukes... teko turet ir cistu kiausidese, tuo metu ziauriai veidas apzeles buvo, ypac is vienos puses, pridygo daug nauju, sviesiu, bet ilgu ir labai matomu plaukeliu. taip kad daug kas priklauso, deja, ne tik nuo meistres, o dar ir nuo musu organizmo..

Visiskai jums pritariu, nes netgi gyvenimo budas ir vartojami vaistai tam turi itakos...

pvz. mano drauge pirma atrado sia meistre, tai lankesi pas ja del virsutines lupos pries kokiu 13 metu, proceduros retedavo ir retedavo, dabar , kiek zinau, nebesidaro, nes nebereikia, tad kiekvienam skirtingai
Atsakyti
QUOTE(pavasaroju @ 2014 02 13, 21:25)
vis nueidavau į Epil, nu ir man pasimatė tas nežmoniškas skirtumas kokybės...

Iš visos širdies rekomenduoju Epil salone kosmetologę. Visiškai neturiu priekaištų, daro tikrai profesionaliai:)

is tikruju tai manau Epil nekelia ypatingo pasitikejimo jau vien del klaidinancios reklamos - nuotrauku ju puslapyje. Po 1-2 kartu zada akivaizdu rezultata (nuotraukose teigiama, kad vaizdas po 1-2 kartu). Tokiam rezultatui pasiekti reikia maziausiai 10-15 kartu, o ne 1-2 smile.gif o zinant ju kainas tai 1500/2250 lt su nuolaida (valanda be nuolaidos kainuoja 200 lt).

o tas "po" tai net nenurodomas apytikslis proceduru skaicius, nes jis yra isties didelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 kovo 2014 - 19:22
apie Jogailos g. girdėja gerus atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 03 24, 20:31)
Vat vat, mane irgi kaina domintu, tik nesakykit, kad skausmas didesnis, nei atliekant bikinio depiliacija vasku blink.gif  blink.gif  blink.gif

kaip juokinga smile.gif ryškiai nesiorentuojate smile.gif))))
Aišku, kad didesnis, net nelyginamas, bet bikinio zonos su elektrolize neikas ir nedaro nes neįmanoma iškęsti (nors esu mačiusi vieną merginą, pasidarius gaktos srityje) - užuojauta jai.
Papildyta:
QUOTE(angel007 @ 2014 04 02, 11:33)
kaip juokinga smile.gif ryškiai nesiorentuojate smile.gif))))
Aišku, kad didesnis, net nelyginamas, bet bikinio zonos su elektrolize neikas ir nedaro nes neįmanoma iškęsti (nors esu mačiusi vieną merginą, pasidarius gaktos srityje) - užuojauta jai.

Klausykit panos - yra nauja alternatyva - į lietuvą kažin ar ją kas atsiveš, nes nu aparatas kosmosą kainuoją, o procedūros kaina sąlyginai nedidelė. Bet skausmo nėra! Viekai visokį plauką ir šviesų ir žilą ir kokį nori - nu elektrolizės alternatyva. Veikia audio garsu. Buvau šios naujienso pristatyme prieš mėnesį - įspūdinga tikrai, o ypač, kad neskauda.
o kas liečia elektrolizę tai siūlyčiau tik toms, kurių plaukas šviesus ir pavienis, nes tamsų plauką asinaikinkite IPL arba lazeriu, o jei daug plaukų naikinsitės tai ilgainiui lieka odos nelygumai.
Aš prieš daug metų naikinausi, tai dabar ten (su amžiumi išryškėja labiau) lieka mažyčiai randeliai (nuo adatos dūrio), kurie atrodo kaip išsiplėtusios poros.
Atsakyti
Papildyta:
Klausykit panos - yra nauja alternatyva - į lietuvą kažin ar ją kas atsiveš, nes nu aparatas kosmosą kainuoją, o procedūros kaina sąlyginai nedidelė. Bet skausmo nėra! Viekai visokį plauką ir šviesų ir žilą ir kokį nori - nu elektrolizės alternatyva. Veikia audio garsu. Buvau šios naujienso pristatyme prieš mėnesį - įspūdinga tikrai, o ypač, kad neskauda.
o kas liečia elektrolizę tai siūlyčiau tik toms, kurių plaukas šviesus ir pavienis, nes tamsų plauką asinaikinkite IPL arba lazeriu, o jei daug plaukų naikinsitės tai ilgainiui lieka odos nelygumai.
Aš prieš daug metų naikinausi, tai dabar ten (su amžiumi išryškėja labiau) lieka mažyčiai randeliai (nuo adatos dūrio), kurie atrodo kaip išsiplėtusios poros.

Garsu veikiamos plaukų šaknys? Man neskamba įtikinamai, nes tada gal ir meditacijos pagalba ar užkalbėjimais galima panaikinti nepageidaujamus plaukus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramAja.: 02 balandžio 2014 - 11:43
QUOTE(angel007 @ 2014 04 02, 10:41)
yra nauja alternatyva

tai papasakokit placiau, jei buvot pristatyme mirksiukas.gif kaip vadinasi kompanija gaminanti tuos aparatus, kokios kainos ir t.t.

kodel manot, kad tai veiksminga ir geriau nei elektroepiliacija (kiti argumentai, be neskausmingo poveikio)?
Atsakyti
QUOTE(ramAja. @ 2014 04 02, 12:42)
Garsu veikiamos plaukų šaknys? Man neskamba įtikinamai...

Pasakoju, ką žinau: apdorojama po 1 plaukelį individualiai. Kiekvieną plaukelį reikia suimti pincetu, ir tuomet paleisti garsą, kadangi plaukas yra porėtas kaip sūris, jis puikiai tą garsą praleidžia iki pat šaknies, o jau tenais šakny įvyksta maitinančių kapiliarų koaguliacija.

Procesas gan ilgas, t.y. pati procedūra trunka ilgai, nes po 1 plauką apdorojama. Ir taip pat, kol išnyks visi plaukai, reikės tęsti procedūras 1,5-2 metų bėgy, kaip ir su lazeriu ar foto.

Netikiu, kad bus neskausminga. ax.gif Dermoje yra daugybė nervų galūnėlių, ir skausmas greičiausiai priklausys nuo to, kurioj kūno vietoj šalinsite. Jei tai bus ūseliai, nesvajokite kad procedūra praeis be skausmo.

Pakol kas aš nieko tikrai ypatingo apie šį būdą neradau. Palyginus su elektroepiliacija, geriau yra tik tas momentas, kad procedūra neinvazinė - nereikia kišti adatos; ir nereikia stengtis pataikyt teisingai į šaknį.

Labai norėčiau sužinoti tikslius techninius parametrus to aparato. Garsas garsui nelygu, jis gali ne tik gydyti, bet ir žudyt, arba pvz. būti visiškai neveiksmingu. Jei rasiu ką nors apie šių įrenginių bandymus ir nustatytus techninius standartus, prašysiu būtinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 05 gegužės 2014 - 15:57
Sveiki, galbut galbut kas zino kur Klaipedoje galima atlikti elektroepiliacija, niekur nerandu...Puolu i nevilti...sad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad angel007 nerašo verysad.gif
Bais įdomu, kas čia per naujovė, ir ar nebus čia tas pats ultragarsas, ar tikrai kažkoks "new sound" unsure.gif
Atsakyti
Tai yra ir neskausminga epiliacija elektrolizes budu. Gal yra bandziusiu? 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=3kkIlf6jRO8
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2014 07 13, 17:58)
Tai yra ir neskausminga epiliacija elektrolizes budu. Gal yra bandziusiu? 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=3kkIlf6jRO8

kazkaip nelabai itikinamai atrodo klipukas ax.gif kur bent gamintojo pavadinimas, ar cia tiesiog "epil body" ? nepaaiskinamas prietaiso veikimo principas. tepamas kazkoks gelis ant nuskustu koju ir veikiama siuo aparatu smile.gif
Atsakyti