Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

Дорогие форумчанки, прошу помощи! подскажите пожалуйста, где в Вильнюсе есть хороший мастер по электроэпиляции, чтобы результат был и шрамы не оставались. давно мучает проблема нежелательных волос на лице... наконец-то решилась бороться с этой проблемой. подскажите плиз, куда можно обратиться. я из другого города и не знаю, куда лучше пойти.... откликнетесь пожалуйста! я уже близка к отчаянию...
Atsakyti
Sveikos, žiūriu kantrios Jūs, be nuskausminimo elektroepiliaciją daryt. Grynai eksperimento tikslais pabandėm kai bikini darė vieną pusę normaliai nuskausmint (suleidžiant vietinio anestetiko), kitą specialiu tepalu. Tai tas tepalas odą, aišku, truputį nuskausmino, bet juk svogūnėlį degina tai giliau... Taigi, kitą kartą jokių daugiau eksperimentų - tik su nuskausminimu. Beje, mano kosmetologė medikė ir puikiai išmano vietinės nejautros subtilybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSpurga @ 2013 09 11, 11:46)
Sveikos, žiūriu kantrios Jūs, be nuskausminimo elektroepiliaciją daryt. Grynai eksperimento tikslais pabandėm kai bikini darė vieną pusę normaliai nuskausmint (suleidžiant vietinio anestetiko), kitą specialiu tepalu. Tai tas tepalas odą, aišku, truputį nuskausmino, bet juk svogūnėlį degina tai giliau... Taigi, kitą kartą jokių daugiau eksperimentų - tik su nuskausminimu. Beje, mano kosmetologė medikė ir puikiai išmano vietinės nejautros subtilybes  mirksiukas.gif

Juk jau buvo rašyta, kad skausmingumas priklauso nuo kūno srities. Veido elektroepiliacija nėra tokia skausminga ir nuskausminimo bent jau man visiškai nereikia.
O dėl kosmetologės, gal galėtumėte pasidalinti kontaktais - ir jai būtų nauda, ir forumietėms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSpurga @ 2013 09 11, 11:46)
Sveikos, žiūriu kantrios Jūs, be nuskausminimo elektroepiliaciją daryt. Grynai eksperimento tikslais pabandėm kai bikini darė vieną pusę normaliai nuskausmint (suleidžiant vietinio anestetiko), kitą specialiu tepalu. Tai tas tepalas odą, aišku, truputį nuskausmino, bet juk svogūnėlį degina tai giliau... Taigi, kitą kartą jokių daugiau eksperimentų - tik su nuskausminimu. Beje, mano kosmetologė medikė ir puikiai išmano vietinės nejautros subtilybes  mirksiukas.gif

o kur darotes elektroepiliacija? ar tik ne Epil salone?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 09 11, 12:49)
o kur darotes elektroepiliacija? ar tik ne Epil salone?

pas meistrę Iriną, ji dirba savarankiškai, tel. +370 654 06480. Tik kiek žinau ji planavo porą sav. atostogauti (ne LT) iki spalio 1 d., tai gal geriau po to skambinkit wink.gif
Beje, ji daro ir paprastas depiliacijas - cukrumi arba vašku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSpurga @ 2013 09 13, 12:01)
pas meistrę Iriną, ji dirba savarankiškai, tel. +370 654 06480. Tik kiek žinau ji planavo porą sav. atostogauti (ne LT) iki spalio 1 d., tai gal geriau po to skambinkit wink.gif
Beje, ji daro ir paprastas depiliacijas - cukrumi arba vašku  4u.gif

dekuj uz atsakyma smile.gif as turiu savo meistre, tik buvo idomu kas dar naudoja injekcijas nuskausminimui, nes lyg tol girdejau kad tai daroma tik Epil 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anna27 @ 2013 09 11, 00:12)
Дорогие форумчанки, прошу помощи! подскажите пожалуйста, где в Вильнюсе есть хороший мастер по электроэпиляции, чтобы результат был и шрамы не оставались. давно мучает проблема нежелательных волос на лице... наконец-то решилась бороться с этой проблемой. подскажите плиз, куда можно обратиться. я из другого города и не знаю, куда лучше пойти.... откликнетесь пожалуйста! я уже близка к отчаянию...

Vot neskolko salonov v Vilniuse. Gde lutshe delajut, ne znaju, ja tolko nachiala s etim borotsa, poka bojus i posovetovat konkretno:
http://www.elektroep...ontaktai-11/lt/ (ob etom salone v forume bolshe negativa)
http://www.biodrogaspa.lt/en/waxing/ (vashe nichevo ne slishala ob etom)
http://www.medicina....ras-UAB/2106421 (ob etom vrode kak bolshe polozhitelnix otzyvov)

Bolshe v Vilniuse mest s eleptroepil. ne znaju...
Atsakyti
Na ka gi, pasidalinsiu patirtim. As vis dar pati maitinu, bet jau laukti nera ko doh.gif Vakar pagaliau nuvaziavom su sese pas meistre. Abi mes su usais, as dar ir su barzda doh.gif po gimdymo mano reikalai dar labiau suprastejo. Pataikem pas meistre Angele. Usiukus mane atkalbinejo daryt, neva sviesus, o pradejus su elektroepiliacija gali atrodyt ne kaip, sasai, randukai, demeles, duobutes... Mergaites, ar taip baisiai? Bet barzda sake, jau reik naikint, nes su pincetu prisizaidzius jau esu, ir pulinuku yra, ir iaugineja po oda,ir daug kietesnis ir storesnis plaukas. Sesei sake usiukus pradzioj praretinti (nes ji tamsesne uz mane, ir tie usiukai labiau pastebimi), po kokius 15 plaukeliu is kiekviens puses, kad tinimas svelnesnis butu. Tai ji penktadieniui uzsirase cool.gif
Na as pradejau nuo barzdos, usiukus pabijojau liesti ta pacia diena. Ar kai isimamas plaukas is vis neturi buti jauciama nieko? Nes as kazka visgi po to elektros iznibimo lyg ir jauciau kai plauka isima g.gif Jau po visko, su azotu kazkiek atvesino ir uztepliojo kremuko. Siandien paraudimas yra, bet galvojau, kad bus blogiau. Meistre liepe kuo maziau barzda liesti, neslapinti, atsargiai miegoti, nepudruoti, kad kuo graziau gytu...
Mergaites, sakykit, ar bus randu? Kaip su tais usais, suprantu, kad is karto po proceduros dar kokia savaite graziai neatodysiu, bus ir patinimas ir paraudimas... Bet tarkim po dvieju savaiciu, na - po menesio, ar dar lieka kazkas pastebimo? Kaip su tuom duobutem ? Ar lieka kokios zymes?

Papildyta:
Tiesa, ar kuo tepat tas vietas?
As tepu Avene Cicalfate Antibakteriniiu atkuriamuoju kremu g.gif
Kaip su tuo slapinimu? Kaip prausiates ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 24 rugsėjo 2013 - 15:43
na, po Angeles tai gal tikrai randai ir bus, jinai pati savo darba, matyt, jau per tiek metu gerai pazista biggrin.gif
eikit pas Virginija, ji kitoj pamainoj, jos kaitaliojasi
man sako tiesiog neplaut 24 valandas (as nesiprausiu tik iki ryto), kartais net pamirstu po proceduros ir atejusi namo kaip visad vakare "nusivalau makiaza", kurio ner tongue.gif jau dabar nieko blogo neivyksta. o siaip galit kokiu bepanten melynu kremuku pasitept, jis uzgydo visokius suerzinimus. kuo toliua, tuo sudirginimas bus mazesnis
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2013 09 24, 15:43)
Na as pradejau nuo barzdos, usiukus pabijojau liesti ta pacia diena. Ar kai isimamas plaukas is vis neturi buti jauciama nieko? Nes as kazka visgi po to elektros iznibimo lyg ir jauciau kai plauka isima  g.gif  Jau po visko, su azotu kazkiek atvesino ir uztepliojo kremuko. Siandien paraudimas yra, bet galvojau, kad bus blogiau. Meistre liepe kuo maziau barzda liesti, neslapinti, atsargiai miegoti, nepudruoti, kad kuo graziau gytu...
Mergaites, sakykit, ar bus randu? Kaip su tais usais, suprantu, kad is karto po proceduros dar kokia savaite graziai neatodysiu, bus ir patinimas ir paraudimas... Bet tarkim po dvieju savaiciu, na - po menesio, ar dar lieka kazkas pastebimo? Kaip su tuom duobutem ? Ar lieka kokios zymes?

Papildyta:
Tiesa, ar kuo tepat tas vietas?
As tepu Avene Cicalfate Antibakteriniiu atkuriamuoju kremu  g.gif
Kaip su tuo slapinimu? Kaip prausiates ?  biggrin.gif

Annushka,
Kai jaučiasi plauko timptelėjimas, jį išraunant,reiškia, kad plaukas dar laikosi šaknimi įsikabinęs ir nenori pasiduoti. biggrin.gif Kai pataikyta tiksliai į plauko šaknį ir ji tiesiog lengvai atsiskiria, nesijaučia visai. Nepataikius tiksliai į plauko šaknį, plaukas tiesiog išraunamas, o pabandykit jį rauti ir, žinoma,tai jausite.
Randų susidarymas yra labai individualus dalykas, priklausantis nuo odos individualių savybių, nuo procedūros metu buvusios srovės stiprumo, nuo teisingo adatos įvedimo ir pan. Vienoms moterims labai tinsta-tokia individuali odos reakcija, greitai oda nudega, o kitoms reaguoja mažiau, greitai atsistato. Aš kadaise kas vakar badydavau smakrą, jis patindavo ir būdavo net violetinis, o ryte jau tinimas būdavo praėjęs, o smakras vis dar raudonas. Jūs pati pamatysit, kaip Jūsų oda gis. O Jums jau po dviejų savaičių ar po mėnesio procedūrų nebereiks?
Man dabar oda nebedirginama per ilgą laiką atsistatė ir randų tai tikrai nėra. Gal viena kita nedidelė duobutė. Bet tai kiekvienam gali būti skirtingai. Žinoma, odą reikia gydyti ir maitinti. Aš po procedūrų purkšdavau Pantenolio purškalu-jis yra grynai nuo nudegimų, o kitą dieną tepdavau riebiu kremu-bet čia jau reikia žiūrėti, kokia Jūsų oda. Mano ji būdavo labai perdžiūvusi nuo nuolatinio deginimo. Po procedūrų aš kitą vakarą prausdavausi, vėl prieš darydama procedūras.(Tol, kol dariau kas vakarą ar kas antrą-paskui vis rečiau) Tą patį vakarą tai tikrai neplaudavau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2013 09 26, 15:55)
Annushka,
Kai jaučiasi plauko timptelėjimas, jį išraunant,reiškia, kad plaukas dar laikosi šaknimi įsikabinęs ir nenori pasiduoti. biggrin.gif Kai pataikyta tiksliai į plauko šaknį ir ji tiesiog lengvai atsiskiria, nesijaučia visai. Nepataikius tiksliai į plauko šaknį, plaukas tiesiog išraunamas, o pabandykit  jį rauti ir, žinoma,tai jausite.
Randų susidarymas yra labai individualus dalykas, priklausantis nuo odos individualių savybių, nuo procedūros metu buvusios srovės stiprumo, nuo teisingo adatos įvedimo ir pan.

Monsit, o Jus sau salinat tik veido plaukelius ar bandet bikini ir kojas? as vis gundausi isigyti aparata, galvoju daryciau sau kojas - atrodo nera sudetinga ir lengviau sau paciai nei bikini... gal turit patirties ir galetumet pakomentuot? 4u.gif
Papildyta:

meistre pas kuria lankausi naudoja kazkoki italiska aparata, klausiau jos del Biomak, tai sake turi namie ir naudoja sau, bet apie ji nieko gero negali pasakyt - nes greitai ikaista ir srove tai perdaug silpna tai per stipri, zodziu kaip ir neitin geros kokybes. Bet gal cia nuo modelio priklauso, naujesni speju tikrai nera blogi, kurie turi kelis depiliacijos metodus ir kraujagysliu uzdarymo funkcija, pavyzdziui, sitas:

http://www.biomak.in...;products_id=30
Atsakyti
[quote=lisik,2013 09 26, 15:55]
Monsit, o Jus sau salinat tik veido plaukelius ar bandet bikini ir kojas? as vis gundausi isigyti aparata, galvoju daryciau sau kojas - atrodo nera sudetinga ir lengviau sau paciai nei bikini... gal turit patirties ir galetumet pakomentuot? 4u.gif
Papildyta:

meistre pas kuria lankausi naudoja kazkoki italiska aparata, klausiau jos del Biomak, tai sake turi namie ir naudoja sau, bet apie ji nieko gero negali pasakyt - nes greitai ikaista ir srove tai perdaug silpna tai per stipri, zodziu kaip ir neitin geros kokybes. Bet gal cia nuo modelio priklauso, naujesni speju tikrai nera blogi, kurie turi kelis depiliacijos metodus ir kraujagysliu uzdarymo funkcija, pavyzdziui, sitas:

LISIK,
Aš šalinau: kieta juoda barzda, netankūs ūseliai, juodi plaukai apie krūtų spenelius ir juostelė nuo bambos zemyn. Dabar atauga po vieną kitą plauką ant veido, lengviausiai pasidavė plaukai ant pilvo(gal kad jie maziausiai buvo šalinti rovimo būdu). Dabar jau net tingiu traukti aparatą kartą per dvi savaites dėl keleto plaukelių. mirksiukas.gif Bandziau ir kojų bei bikini plaukus šalinti. Mano pastebėjimai: bikini ir kojas sau pačiai šalinti būtų labai skausminga, nes veidas palyginus su tomis vietomis yra ne tokia jautri vieta. Be to, kojų dideli plotai. Bikini zona gana sudėtinga, nes ne tik labai skausminga, bet reiktų ilgą laiką nulenkus sprandą įtemptai darbuotis. Iš priekinės dalies būtų nelengva, o zemiau- vargu ar įmanoma. Nezinau kaip, bet yra kas įsigudrina sau net pazastis viena ranka epiliuoti-bet čia jau reikia talento. doh.gif biggrin.gif Taigi-kojas būtų nesunku epiliuoti sau, bet reiktų susizinoti nuskausminimo būdus. Kadangi man veidas nebuvo skausminga, ypač su aparatu EP200 elektrolize, tai man nebuvo aktualu ir patirties šioje srityje neturiu. Rusijoje moterys naudoja kazkokią emlą, apriša ir po valandos ar daugiau atlieka procedūrą. Jei ketintumėt pati sau atlikti procedūras kojų ar bikini-pirmiausia susizinokit dėl nuskausminimo, nes vargu ar iškentėtumėt tiek laiko, o ir vardan ko save taip kankinti??? doh.gif smile.gif
Dėl Biomak aparatų: jie neįkaista, kaip teigia ta meistrė. smile.gif Aš procedūras atlikinėjau kasvakar po 1,5-2 val. iš eilės, ir jis tikrai nekaista. Tiesiog kiekvienas mes skirtingomis dienomis esame nevienodai laidūs elektros srovei:tai priklauso nuo suvartoto skysčių kiekio ir pan. Taigi tie patys aparato nustatymai vieną dieną gali būti geri ir plaukas lengvai pasišalina, o kitą dieną prie tokių pačių nustatymų plauką gali tekti jėga traukti. lotuliukas.gif Reiškia, reiktų keisti nustatymus. EP300 pigesnis ir patikimesnis, bet nuo jo lieka didesnės zymės, nors plaukus jis šalina gerai, bet gan skausminga-termolizė. Apie EP200 yra nemazai atsiliepimų, kad jį gavus, jis neveikia arba jame būna "netvarka"-čirškia, birbia ir pan,, net svilėsiais smirdi. schmoll.gif Bet gamintojas, zinoma, juos keičia-reikia siųsti atgal ir vėl grązina. Bet juk taip visiems nebūna, be to, yra grązinimo garantija 2 metus. EP200 yra trys epiliacijos būdai, apie kuriuos aš jau nemazai prirašiau šiame forume. smile.gif Su visais šiais aparatais galima naikinti išsiplėtusius veido ar kitų vietų kapiliarus, ką aš zadu šią ziemą išbandyti. smile.gif
Atsakyti