QUOTE(Vika333 @ 2011 03 30, 09:43)
Labai dziaugiuosi, kad ta informacija buvo naudinga
As planavau is sauksto padaryt, del veido pagrinde norejau ir del slaunu. Bet taip ir nesumeistravau, nes i veida tikrai pati nepataikysiu, o slaunis jau fotkint pradejau. Kaip paciai sekasi? Ar pataikai visur pati?
Tikrai dar kartą ačiū, Vika. Bent viltis vėl užgimė atsikratyti nereikalingų plaukų ant smakro visų pirma. Nes labai sudėtinga kiekvieną rytą su pincetu juos rauti ir dar kad niekas nematytų.
Dabar aš juos šalinu kiekvieną vakarą po truputį. Gerai yra tai, kad galiu pati pasirinkti srovės stiprumą, procedūros laiką ir nesu priklausoma nuo kosmetologės patirties, įgūdžių ir geranoriškumo. Anksčiau esu bandžiusi šią procedūrą ir ji būdavo labai skausminga, o atliekant šiuo lenkų gamybos elektroepiliatoriumi elektrolizės būdu visiškai nėra jokio skausmo, bent man. Ir žymės lieka visai neilgai, nes neleidžiu maksimalios srovės, geriau kartoju du kartus mažesne. Nenoriu išdeginti odos, nes iš senų keleto procedūrų yra kokie pora nedidelių randelių veide likę. O apie kovos su nereikalingais plaukais rezultatus parašysiu po kokio gero mėnesio ar dviejų, nes dar tik pora savaičių praėjo, kai aš pradėjau daryti šias procedūras. Pataikyti visai nėra sunku iš tikrųjų. Ten yra dviejų rūšių adatos, tai vienos rūšies-uniprobe vadinasi- šitos net labai sunkiai lenda į odą, jei ten nėra plauko kanalo ir jos labai lanksčios. Jas aš turėjau tik tris, tai jau nulinko,(pradžioj iš nesupratimo jas brukdavau per jėgą)
reiks užsisakyti iš gamyklos daugiau. O kitos adatos yra labai aštrios, su jomis man nelabai patinka, nes lenda bet kur ir nesuprantu, ar pataikiau. Gal vėliau išmoksiu, viskam reikia laiko.
Pražioje neįsivaizdavau, kokių adatų ir kiek reiks, todėl nežinojau, kokių ir kiek užsisakyti, o dabar atsirado kažkiek patirties.
Kitas būdas-termolizė, yra labai greitas ir neskausmingas man, bet aš jo nelabai naudoju, skaičiau, kad elektrolizė yra efektyvesnis, nes galima ir ne visai tiksliai pataikyti į plauko svogūnėlį, nors ir ilgiau reikia adatėlę palaikyti. O blend metodas, kuris yra mano įsigytame aparate, yra sujungiantis abu būdus, bet juo man nepatinka, nes gaunasi tarsi koks nemalonus spazmas dūrio vietoje.
Tikrai yra sunkiau pačiai pataikyti į kai kurias vietas ant veido,bet jau prisitaikiau. Iš pradžių buvo sunku pataikyti kairėje veido pusėje, nes kaire ranka neišėjo, bet pasirodo, įmanoma, kai yra didelis noras.
Ir tikrai nėra sudėtinga ši procedūra, tik akys būna labai įtemptos.
Puslapyje rusų kalba skaičiau, kad moterys ir kojas taip epiliuojasi, nors tai ir ilgai užtrunkantis procesas. Reiks pabandyti, kai laiko turėsiu. Kai perskaičiau tavo nuorodą, irgi galvojau pasigaminti tą naminį elektroepiliatorių su šaukštu, bet ten negalima reguliuoti srovės stiprumo, atseit dūrio vietose atsiranda opelės ir tada ten radau nuorodas apie fabrikuose pagamintus elektroepiliatorius prieinama kaina. Maniškis kainavo su visomis išlaidomis apie 1800 litų, bet dar yra jų ir vien tik su termolize, tie kainuoja apie 600-800 litų. Bet jeigu tikrai pavyktų išsivaduoti nuo plaukų ant smakro, tai tikrai man visai negaila tų pinigų, juo labiau kad po procedūros žymės greitai pranyksta.
Ir plius man visai neskauda, tik laiko reikia, norisi tiksliau pataikyti.
Papildyta:
QUOTE(cosmmo @ 2011 03 30, 14:09)
kiek mokejot uz elektroepiliatoriu jeigu nepaslaptis? ir gal zinot kur daro kaune elektroepiliacija? nes kur ziurejau visur daro tik lazerine, visose tose klinikose kurios buvo cia paminetos...
Tikrai ne paslaptis.
Atsakyme Vikai parašiau, kad man su visomis parsisiuntimo iš Lenkijos išlaidomis kainavo apie 1800 litų, jame trys epiliacijos būdai:elektrolizė, termolizė ir mišrus blend. Bet ten yra ir vien tik su termolize, jų kaina apie 600 ir 800 litų(dviejų rūšių).
O kur Kaune atliekamos elektroepiliacijos procedūros nežinau.