Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Vika333 @ 2013 05 23, 13:01)
Aptikau ir pamaniau, kad kas darot elektroepiliacija, turite zinoti:

Nuskausminimas gali sukelti plauku pagausejima?  g.gif

Dėkui, Vika333,

aš su nuskausminimu niekad nedariau. Veide galima iškentėti, jei ir labai skauda. Nors būna, kad ir visai neskauda. smile.gif Bet va jei kojas darant ar bikini tai jau be nuskausminimo tokį ilgą laiką aš tikrai nekentėčiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2013 05 28, 16:35)
Dėkui, Vika333,

aš su nuskausminimu niekad nedariau. Veide galima iškentėti, jei ir labai skauda. Nors būna, kad ir visai neskauda. smile.gif Bet va jei kojas darant ar bikini tai jau be nuskausminimo tokį ilgą laiką aš tikrai nekentėčiau. doh.gif

bet kazkaip priprantama smile.gif is pradziu atrodo astrus skausmas, o i proceduros pabaiga jau visai normaliai biggrin.gif

as del viso ko dar viena tablete nuo skausmo paimu (geriama). Nelabai ji ka keicia, bet gal biski prislopina skausma smile.gif

bet kuriuo atveju geriau uz injekcijas....

dar pastebejau jei gerai ishsimiegi ir jei ateini rami - niekur neskubejai ir t.t. tai kazkaip skausmas daug lengviau pakeliamas, bet to ryte kiek maziau skauda nei vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 05 28, 23:43)
bet kazkaip priprantama smile.gif is pradziu atrodo astrus skausmas, o i proceduros pabaiga jau visai normaliai  biggrin.gif 

as del viso ko dar viena tablete nuo skausmo paimu (geriama). Nelabai ji ka keicia, bet gal biski prislopina skausma smile.gif

bet kuriuo atveju geriau uz injekcijas....

dar pastebejau jei gerai ishsimiegi ir jei ateini rami - niekur neskubejai ir t.t. tai kazkaip skausmas daug lengviau pakeliamas, bet to ryte kiek maziau skauda nei vakare smile.gif

O man buvo taip, kaip pradėjau atlikinėt šias procedūras plaukų buvo gyvas velnias ir man neskaudėjo nei kiek, matomai nuo tu badymų apmirdavo ta oda ir ištindavo, kad jau nebejaučiau nieko, o noras buvo begalinis greičiau atsikratyti tų plaukų smile.gif Kai dabar likę keli plaukai nu skauda tai ne tas žodis, kumčius suspaudus guliu, trukčioju smile.gif Tai ir šnekam su kosmetologe, kad iš pradžių noras užmušė skausmą, o dabar jau kai yra rezultatas ir like keli plaukai atsibodo procedūros ir tapo skausmingos, bet aš iškenčiu ir iškęsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VNALR @ 2013 05 29, 07:02)
O man buvo taip, kaip pradėjau atlikinėt šias procedūras plaukų buvo gyvas velnias ir man neskaudėjo nei kiek, matomai nuo tu badymų apmirdavo ta oda ir ištindavo, kad jau nebejaučiau nieko, o noras buvo begalinis greičiau atsikratyti tų plaukų smile.gif Kai dabar likę keli plaukai nu skauda tai ne tas žodis, kumčius suspaudus guliu, trukčioju smile.gif Tai ir šnekam su kosmetologe, kad iš pradžių noras užmušė skausmą, o dabar jau kai yra rezultatas ir like keli plaukai atsibodo procedūros ir tapo skausmingos, bet aš iškenčiu ir iškęsiu smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Va čia tai tikra tiesa. 4u.gif Tikrai pradžioje buvo toks didžiulis pasiryžimas ir noras, kad tik bet kokia kaina jų atsikratyti. Buvo svarbu, kad atsirado reali galimybė tai padaryti, tikintis, kad ne mėnesiui kitam, o visam laikui. Noras tikrai buvo begalinis. verysad.gif smile.gif Ypač bloga padėtis man buvo su plaukais ant smakro-tikra barzda, o dar plaukai juodi ir stori. doh.gif Darydavau veidą po 1,5-2 val. kas vakarą ir nekreipdavau dėmesio į skausmą, tuo metu tiesiog susitelkdavau į patį darbo procesą.(Visa laimė, kad man gerai gydavo) Tiesiog su didžiule viltimi, kad jie neataugs. Ir tikrai, dabar, kai reikia išbesti po keletą plaukelių, juo labiau dabar jie beveik visi plonučiai ir šviesūs, ir režimą nustatau mažesnį, skausmo negaliu pakęsti. g.gif smile.gif Kartais net adatą ištraukiu anksčiau laiko. blush2.gif Tų plaukelių atsikratyti norisi, bet jau jie taip nemaišo ir nebėra jokio įkvėpimo. verysad.gif smile.gif Galų gale, aš bet kada juos galiu, tikrai to panorėjusi, sudoroti. mirksiukas.gif Dabar didesnė problema yra pataikyti, nes į tamsaus plauko šaknį pataikyti nesunku, o į plono ir šviesaus gan sudėtinga. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 29 gegužės 2013 - 08:42
QUOTE(Monsit @ 2013 05 29, 09:32)
skausmo negaliu pakęsti. g.gif  smile.gif Kartais net adatą ištraukiu anksčiau laiko. blush2.gif

o jus sau bandet saldyt visokiais purskalais? Lidokainu ar panasiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2013 05 29, 11:46)
o jus sau bandet saldyt visokiais purskalais? Lidokainu ar panasiai... smile.gif

Nebandžiau. smile.gif Aš ir šiaip esu skausmui gan pakanti. O dėl jau anksčiau mano paminėtų priežasčių jis man nebuvo toks svarbus. bigsmile.gif Be to, kai tą vietą aš jaučiu, man yra labai aišku, kada plaukas tikrai išsiima, o kada jaučiasi timptelėjimas, tai yra jis išraunamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 29 gegužės 2013 - 14:21
QUOTE(Monsit @ 2013 05 29, 14:19)
Nebandžiau. smile.gif Aš ir šiaip esu skausmui gan pakanti. O dėl jau anksčiau mano paminėtų priežasčių jis man nebuvo toks svarbus. bigsmile.gif  Be to, kai tą vietą aš jaučiu, man yra labai aišku, kada plaukas tikrai išsiima, o kada jaučiasi timptelėjimas, tai yra jis išraunamas.

Sveiki, mano klausimas tikriausiai bus adresuotas Monsit, nes skaiciau cia, kad ji yra pirkusi Biomak elektroepiliatoriu is gamintojo. Planuoju ir as pirkti Biomak EP200, ir turiu keleta klausimu del parsisuntimo ir apmokejimo.

Ju puslapyje maciau 2 apmokeimo budus: atsiakaityti kurjeriui pristacius prekes arba is anksto pervedus pinigus i Biomak saskaita. Kokiu budu jus apmokedavote? Kokios yra transportavimo islaidos? ar jos is karto irasomos i saskaita ar uz jas reikia moketi atsikrai? Puslapio vertimas is lenku kalbos nera labai geras, bet ten kazka raso apie tai, kad jei suma mazesne uz 300 zl tai reikia dar sumoketi uz pristatyma, o jeigu virsija - tai pristato nemokamai. Ar tai galioja ir siuntimui i Lietuva? Dekui is anskto uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Thai_mg @ 2013 07 21, 17:02)
Sveiki, mano klausimas tikriausiai bus adresuotas Monsit, nes skaiciau cia, kad ji yra pirkusi Biomak elektroepiliatoriu is gamintojo. Planuoju ir as pirkti Biomak EP200, ir turiu keleta klausimu del parsisuntimo ir apmokejimo.

Ju puslapyje maciau 2 apmokeimo budus: atsiakaityti kurjeriui pristacius prekes arba is anksto pervedus pinigus i Biomak saskaita. Kokiu budu jus apmokedavote? Kokios yra transportavimo islaidos? ar jos is karto irasomos i saskaita ar uz jas reikia moketi atsikrai? Puslapio vertimas is lenku kalbos nera labai geras, bet ten kazka raso apie tai, kad jei suma mazesne uz 300 zl tai reikia dar sumoketi uz pristatyma, o jeigu virsija - tai pristato nemokamai. Ar tai galioja ir siuntimui i Lietuva? Dekui is anskto uz atsakyma.

Labas, Thai,
iš Biomak į kitas šalis nemanau kad firma siųstų, iš anksto neapmokėjus už prekes. ax.gif Aš visuomet apmokėdavau iš anksto. Transportavimo išlaidos yra įrašomos į išankstinio apmokėjimo sąskaitą, kurią po prekių užsakymo Biomak gan greitai atsiunčia klientui. Jos nebuvo didelės, o vėliau papildomai užsisakant vien adatas, dar mažesnės. Bet man kainuodavo ir tarptautiniai banko pavedimai, nebent mokėtumėt kitais būdais. Bet jei planuojate įsigyti aparatą,turėtumėt žinoti, kad į šviesių ir plonų plaukų šaknis pataikyti gan sunku. unsure.gif Tad jį įsigyti verta, jei Jūsų plaukai tamsūs arba bent jau nešviesūs.(Nebent tada dažyti kokiais nors būdais g.gif )
Kadangi aš šioje temoje jau gan daug prirašiau elektroepiliacijos tema ir nenoriu rašinėti to paties, Jums siūlau pasiskaityti mano ir kitų dalyvių žinutes šioje temoje. Mano žinutės šia tema prasideda nuo 2011-09-06 d. iki dabar-ten rasite įvairios informacijos apie aparato įsigijimą ir naudojimą, kad kuo mažiau pakenktumėte savo odai iš nežinojimo. bigsmile.gif Šios temos 5 puslapyje 2011-09-08 d. mano žinutėje rasite informacijos apie apmokėjimą ir persiuntimą, 6 puslapyje 2011-09-13 d. mano žinutėje- apie adatas. O toliau- apie patirtį, naudojantis šiuo aparatu.
Jei perskaičius dar kiltų klausimų, prašau klausti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 23 liepos 2013 - 14:09
Labas, Monsit! Dėkui už išsamų atsakymą. Diskusiją šia tema forume perskaičiau visą, ši informacija man kaip tik ir padėjo apsispręsti dėl pirkimo.

Norėjau tik dar paklausti, ar atliekant elelktrolizę reikia dėtis ant rankos arba kojos raištį kaip ir termolizės metu? mačiau EP200 instrukcija internete, bet iš jos nesupratau, ar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2013 07 23, 14:07)
Labas, Thai,
iš Biomak į kitas šalis nemanau kad firma siųstų, iš anksto neapmokėjus už prekes. ax.gif Aš visuomet apmokėdavau iš anksto. Transportavimo išlaidos yra įrašomos į išankstinio apmokėjimo sąskaitą, kurią po prekių užsakymo Biomak gan greitai atsiunčia klientui. Jos nebuvo didelės, o vėliau papildomai  užsisakant vien adatas, dar mažesnės. Bet man kainuodavo ir tarptautiniai banko pavedimai, nebent mokėtumėt kitais būdais. Bet jei planuojate įsigyti aparatą,turėtumėt žinoti, kad į šviesių ir plonų plaukų šaknis pataikyti gan sunku. unsure.gif Tad jį įsigyti verta, jei Jūsų plaukai tamsūs arba bent jau nešviesūs.(Nebent tada dažyti kokiais nors būdais g.gif )
Kadangi aš šioje temoje jau gan daug prirašiau elektroepiliacijos tema ir nenoriu rašinėti to paties, Jums siūlau pasiskaityti mano ir kitų dalyvių žinutes šioje temoje. Mano žinutės šia tema prasideda nuo 2011-09-06 d. iki dabar-ten rasite įvairios informacijos apie aparato įsigijimą ir naudojimą, kad kuo mažiau pakenktumėte savo odai iš nežinojimo. bigsmile.gif Šios temos 5 puslapyje 2011-09-08 d. mano žinutėje rasite informacijos apie apmokėjimą ir persiuntimą, 6 puslapyje 2011-09-13 d. mano žinutėje- apie adatas. O toliau- apie patirtį, naudojantis šiuo aparatu.
Jei perskaičius dar kiltų klausimų, prašau klausti. smile.gif

Sveiki, Monsit!

Aš jau gavau aparatą ir vakar išbandžiau, tačiau turiu su juo problemų, man atrodo kažkas su juo negerai. Kadangi Jūs turite didesnę patirtį juo naudojantis, gal galėtume man padėti? Gal galėčiau parašyti savo klausimus Jums asmeniškai?
Atsakyti
QUOTE(Thai_mg @ 2013 08 02, 10:15)
Sveiki, Monsit!

Aš jau gavau aparatą ir vakar išbandžiau, tačiau turiu su juo problemų, man atrodo kažkas su juo negerai. Kadangi Jūs turite didesnę patirtį juo naudojantis, gal galėtume man padėti? Gal galėčiau parašyti savo klausimus Jums asmeniškai?

Žinoma, galit surašyti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Thai_mg @ 2013 08 01, 19:32)
Labas, Monsit! Dėkui už išsamų atsakymą. Diskusiją šia tema forume perskaičiau visą, ši informacija man kaip tik ir padėjo apsispręsti dėl pirkimo.

Norėjau tik dar paklausti, ar atliekant elelktrolizę reikia dėtis ant rankos arba kojos raištį kaip ir termolizės metu? mačiau EP200 instrukcija internete, bet iš jos nesupratau, ar reikia.

Be raiščio aparatas neveikia jokiu režimu.
Atsakyti
termolizes ar flash metodu nieko detis nereikia.
O galvanic ar blend - reikia detis elektroda.

Nezhinau koki jus ten elektroda ar raishti turite, bet manaji tai reikia ir sudrekinti. Bet pas mane kitoks aparatas (samodelnas)
Atsakyti