QUOTE(VNALR @ 2013 05 29, 07:02)
O man buvo taip, kaip pradėjau atlikinėt šias procedūras plaukų buvo gyvas velnias ir man neskaudėjo nei kiek, matomai nuo tu badymų apmirdavo ta oda ir ištindavo, kad jau nebejaučiau nieko, o noras buvo begalinis greičiau atsikratyti tų plaukų
Kai dabar likę keli plaukai nu skauda tai ne tas žodis, kumčius suspaudus guliu, trukčioju
Tai ir šnekam su kosmetologe, kad iš pradžių noras užmušė skausmą, o dabar jau kai yra rezultatas ir like keli plaukai atsibodo procedūros ir tapo skausmingos, bet aš iškenčiu ir iškęsiu
Va čia tai tikra tiesa.
Tikrai pradžioje buvo toks didžiulis pasiryžimas ir noras, kad tik bet kokia kaina jų atsikratyti. Buvo svarbu, kad atsirado reali galimybė tai padaryti, tikintis, kad ne mėnesiui kitam, o visam laikui. Noras tikrai buvo begalinis.
Ypač bloga padėtis man buvo su plaukais ant smakro-tikra barzda, o dar plaukai juodi ir stori.
Darydavau veidą po 1,5-2 val. kas vakarą ir nekreipdavau dėmesio į skausmą, tuo metu tiesiog susitelkdavau į patį darbo procesą.(Visa laimė, kad man gerai gydavo) Tiesiog su didžiule viltimi, kad jie neataugs. Ir tikrai, dabar, kai reikia išbesti po keletą plaukelių, juo labiau dabar jie beveik visi plonučiai ir šviesūs, ir režimą nustatau mažesnį, skausmo negaliu pakęsti.
Kartais net adatą ištraukiu anksčiau laiko.
Tų plaukelių atsikratyti norisi, bet jau jie taip nemaišo ir nebėra jokio įkvėpimo.
Galų gale, aš bet kada juos galiu, tikrai to panorėjusi, sudoroti.
Dabar didesnė problema yra pataikyti, nes į tamsaus plauko šaknį pataikyti nesunku, o į plono ir šviesaus gan sudėtinga.