Aš irgi dar lankausi toms procedūroms, tik man jau užtenka į mėnesį kartą ir tai jau mažai plaukelių jau keli mėnesiai kaip ūselius naikinuos nes ant smnakro jau mažai belike. Bet kiek teko girdėti, kad elektroepiliacijos nerekomenduoja darytis vasara, nes saulė kenkia? Monsit padiskutuok šį klausimą Kaip apsisaugoti po procedūrų nuo saulės, nes nebesinori nutraukti tokio gero rezultato vasarai ir laukti vėl rudens
QUOTE(VNALR @ 2013 05 22, 10:52)
Aš irgi dar lankausi toms procedūroms, tik man jau užtenka į mėnesį kartą ir tai jau mažai plaukelių jau keli mėnesiai kaip ūselius naikinuos nes ant smnakro jau mažai belike. Bet kiek teko girdėti, kad elektroepiliacijos nerekomenduoja darytis vasara, nes saulė kenkia? Monsit padiskutuok šį klausimą Kaip apsisaugoti po procedūrų nuo saulės, nes nebesinori nutraukti tokio gero rezultato vasarai ir laukti vėl rudens
Nerekomenduojama dėl galimų odos pigmentacijos pokyčių. Nors tie pokyčiai nebūtinai turi būti, bet geriau nerizikuoti. Gali tose vietose atsirasti balti taškeliai (hipopigmentacija) arba dėmelės (hiperpigmentacija). Jauname amžiuje tai mažiau tikėtina, bet irgi gali būti polinkis. Tad geriau saugotis UVA ir UVB spindulių, nors ir šiaip žinome, kad jų perteklius odai nėra gerai. O apsauga vienintelė: kai tenka būti saulėje, veidą tepti didesnio SPF kremu, o jei tenka būti ilgiau, tepti pakartotinai. Pavyzdžiui, aš turiu SPF 29, tai reiškia, kad jis UV nepraleidžia 290 min., tai yra, virš 4 valandų. Ir ne pro šalį dėvėti galvos apdangalą, kokią skrybėlę ar kepurę, kad ant veido kristų šešėlis. Nebūtina atsisakyti džiaugtis saulės šviesa ir būti joje.
Tarp kitko, ir kiti plaukų šalinimo būdai, kaip fotoepiliacija ar lazeris, taip pat gali sukelti odos pigmentacijos pokyčius, ir netgi didesnius. Nors teigiama, kad dvi savaites nebūti saulės šviesoje iki ar po procedūrų, bet jų gali ir nepakakti. Tai labai individualu. Aš pernai visą vasarą pravaikščiojau rankomis, numargintomis baltomis neįdegančiomis dėmėmis, nors fotoepiliaciją buvau dariusi tik žiemą.
Taip pat tuo pačiu patarčiau atsargiai elgtis su tualetiniu vandeniu ar kvepalais, būnant saulės šviesoje.Aš anksčiau labai mėgdavau kvėpinti kaklą žemiau ausų-na ir ką gi, jau daug metų, vos tik gauna UV spindulių, tos vietos tampa negražiai tamsiai rudos.(šiaip būna rusva spalva, irgi negraži, bet taip nekrenta į akis). ir joks kremas to rudumo nemaskuoja. O tarp to rudumo dar vienas kitas baltas taškelis nuo elektroepiliacijos, kadangi man ten augo keletas juodų plaukų, kuriį dabar nebėra, bet taškeliai likę. Taip kad geriau pasisaugoti, kad ateityje nekiltų bereikalingų kosmetinių problemų. Nors, kartojuosi, tai nebūtinai turi būti.
Aptikau ir pamaniau, kad kas darot elektroepiliacija, turite zinoti:
"Наблюдения общих хирургов показывают, что во многих случаях у пациентов при проведении местного обезболивания происходит локальное усиление роста волос. Тем самым электроэпиляция, сопровождаемая местным обезболиванием, может приводить к обратному эффекту, стимулируя рост волос в зоне воздействия анестетика."
Nuskausminimas gali sukelti plauku pagausejima?
"Наблюдения общих хирургов показывают, что во многих случаях у пациентов при проведении местного обезболивания происходит локальное усиление роста волос. Тем самым электроэпиляция, сопровождаемая местным обезболиванием, может приводить к обратному эффекту, стимулируя рост волос в зоне воздействия анестетика."
QUOTE(Vika333 @ 2013 05 23, 14:01)
Aptikau ir pamaniau, kad kas darot elektroepiliacija, turite zinoti:
taip, raso butent tai... idomu siuo metu lankau proceduras be nuskausminimo, vadinasi taip ir efektyviau. Jau atlikta 10 proceduru, rezultatas tikrai matosi, bet kol kas dar atauga gal po kokiu 15-20 kartu pavyks ishsinaikinti visai
QUOTE(lisik @ 2013 05 23, 19:17)
taip, raso butent tai... idomu siuo metu lankau proceduras be nuskausminimo, vadinasi taip ir efektyviau. Jau atlikta 10 proceduru, rezultatas tikrai matosi, bet kol kas dar atauga gal po kokiu 15-20 kartu pavyks ishsinaikinti visai
O kas tai yra nuskausminimas? Man papurskia lidokaino, bet tai man net nesureaguoja ir jauciu viskas, ar tai cia vistiek yra nuskausminimas? Ar nuskausminimas vyksta kokiais duriais po oda? Siaip man irgi rezultatas yra puikus, esu patenkinta kad uztenka i menesi karta lankytis
QUOTE(VNALR @ 2013 05 23, 19:48)
O kas tai yra nuskausminimas? Man papurskia lidokaino, bet tai man net nesureaguoja ir jauciu viskas, ar tai cia vistiek yra nuskausminimas? Ar nuskausminimas vyksta kokiais duriais po oda? Siaip man irgi rezultatas yra puikus, esu patenkinta kad uztenka i menesi karta lankytis
Epil salone naudoja vaistus injekcijoms, man nuo injekciju liko melynes. Ten kur lankausi dabar tiesiog purskia - manau irgi lidokaina - ir siek tiek uzshaldo. Skausmas pakenciamas, melyniu nelieka. Rezultatais dziaugiuosi kadangi zinau, kad elektroepiliacija - katrybes reikalaujantis procesas, skaiciuoju apsilankymus ir zinosiu kiek kartu reikes idealiam rezultatui pasiekti siaip sake, kad bikini tai leciausiai nykstanti sritis, t.y. ten geriausia kraujotaka ir plaukai kovoja uz ishlikima ilgiausiai
VNALR, o kaip tavo oda po šių procedūrų? Mano tai labai pažeista paliko. Dabar po paskutinės procedūros jau daugiau nei 2 savaitės praėjo, bet labai randuotas smakras yra. Iš viso jau turėjau 7 procedūras pas tą kosmetologę.
Beje, 3 kartus šalino plaukus nuo žandų, bet ten tik po keliolika plaukų buvo. Tai ir čia likę rudos žymės, nors paskutinį kartą gal prieš kokį pusantro mėnesio ten šalino.
Tai vat, man yra didelė baimė, kad susižalosiu veidą aš per tas procedūras. Nors plaukų tikrai mažėja.
Beje, 3 kartus šalino plaukus nuo žandų, bet ten tik po keliolika plaukų buvo. Tai ir čia likę rudos žymės, nors paskutinį kartą gal prieš kokį pusantro mėnesio ten šalino.
Tai vat, man yra didelė baimė, kad susižalosiu veidą aš per tas procedūras. Nors plaukų tikrai mažėja.
QUOTE(lisik @ 2013 05 24, 11:46)
Epil salone naudoja vaistus injekcijoms, man nuo injekciju liko melynes. Ten kur lankausi dabar tiesiog purskia - manau irgi lidokaina - ir siek tiek uzshaldo. Skausmas pakenciamas, melyniu nelieka. Rezultatais dziaugiuosi kadangi zinau, kad elektroepiliacija - katrybes reikalaujantis procesas, skaiciuoju apsilankymus ir zinosiu kiek kartu reikes idealiam rezultatui pasiekti siaip sake, kad bikini tai leciausiai nykstanti sritis, t.y. ten geriausia kraujotaka ir plaukai kovoja uz ishlikima ilgiausiai
na kiek teko girdeti, tai labiausiai sunku kovoti su veido plaukais, nes cia greiciausiai vyksta tas atsinaujinimas ir jie labai sunkiai pasiduoda naikinimui, taciau juk mes moterys del grozios galima daug iskesti
Papildyta:
QUOTE(agee @ 2013 05 27, 10:31)
VNALR, o kaip tavo oda po šių procedūrų? Mano tai labai pažeista paliko. Dabar po paskutinės procedūros jau daugiau nei 2 savaitės praėjo, bet labai randuotas smakras yra. Iš viso jau turėjau 7 procedūras pas tą kosmetologę.
Sveikute, na man atrodo visai normaliia tas veidas, kur siek tiek jautresne oda ten buna demeliu, bet su laiku jos praeina, o ant smakro jei tik isiziuri labai atidziai matosi durio skylutes, bet kosmetologe kalbejo apie mezoterapija berods neadatine su kazkokiu roleriu, tai tos proceduros naikina randus, tai sako kai pabaigsim galetumem padaryti, nors siaip man sakau netrukdo ir man atrodo kad nieko baisaus po siu proceduru, praejus kelioms savaitems nebelieka jokiu zymiu tamsiu
QUOTE(agee @ 2013 05 27, 10:31)
VNALR, o kaip tavo oda po šių procedūrų? Mano tai labai pažeista paliko.
tai pora savaiciu dar visai nieko, as kai syki bandziau kojas daryt, tai man visa menesi gijo
QUOTE(VNALR @ 2013 05 27, 10:49)
na kiek teko girdeti, tai labiausiai sunku kovoti su veido plaukais, nes cia greiciausiai vyksta tas atsinaujinimas ir jie labai sunkiai pasiduoda naikinimui
tikrai taip nes veido plaukuotumas neretai buna susijes su hormonu disbalansu, todel sunkiausiai isnaikinamas
o del bikinio tai turejau omeny kad ilgiau nei kojos, pazastys ir panasiai, t.y. kitos vietos, kuriose paprastai visos turi plaukeliu
QUOTE(lisik @ 2013 05 27, 11:40)
tikrai taip nes veido plaukuotumas neretai buna susijes su hormonu disbalansu, todel sunkiausiai isnaikinamas
o del bikinio tai turejau omeny kad ilgiau nei kojos, pazastys ir panasiai, t.y. kitos vietos, kuriose paprastai visos turi plaukeliu
Tai jau taip, auga tie plaukeliai kur nereik Kiek tenka vargti juos naikinant Labai jau dideli plotai koju ar bikinio, vienos proceduros metu neiskentet, kiek reikia vargti vajej