QUOTE(Evkis @ 2013 02 17, 18:11)
Na ir aš parašysiu, kaip sekasi taigi is maždaug 20 tamsesniu plaukeliu ant smakro ir kaklo ataugo 10 progresas yra, bet dar neisnaikinau visų (buvo 2procedūros) darem ir bikini, ten su stipresnė srove, jau praėjo 9 dienos, tam plote dar ne vienas neataugo antradieni keliausiu vėl
Paprastai reikia keleto procedūrų, taip kad kantrybės prireikia. Man plaukai ataugdavo kažkur per 10-12 dienų. Jei tiek laiko nepasirodydavo, tada jau žinojau, kad jiems kapiec.
Sveikos visos,
Gal kurios darėtės plaukų šalinimą lazeriu grožio namuose Versalis, Šiauliuose? Kokie atsiliepimai?Ar e-light lazeris yra patikimas ir veiksmingas?
Gal kurios darėtės plaukų šalinimą lazeriu grožio namuose Versalis, Šiauliuose? Kokie atsiliepimai?Ar e-light lazeris yra patikimas ir veiksmingas?
Na va, o man maždaug po pusantro mėnesio pradėjo atauginėti plaukeliai, bet aišku nebe tokie, plonesni ir šviesesni.. buvau taip nudžiugus, kad jie dingo, bet matyt, tiek užtruko jie ataugti.. Tikiuos jau po antro šovimo į tą patį plauką jo tikrai nebeliks
QUOTE(egggluttte @ 2013 03 11, 10:41)
Na va, o man maždaug po pusantro mėnesio pradėjo atauginėti plaukeliai, bet aišku nebe tokie, plonesni ir šviesesni.. buvau taip nudžiugus, kad jie dingo, bet matyt, tiek užtruko jie ataugti.. Tikiuos jau po antro šovimo į tą patį plauką jo tikrai nebeliks
Būtų keista ir labai pasisektų, jei jie po kokio vieno ar dviejų kartų nebeataugtų. Taip gal nelabai ir būna kam. Ir po antro šovimo jie gali ataugti. Ir ne tik gali, bet ko gero taip ir bus. Jei ne, tai Jūsų meistrė superinė. Tik keista, kad jie taip ilgai neataugo. Man atauginėjo daugybę kartų, bet po 10-14 dienų ir ataugdavo. Paskui po truputį jų mazėjo, kol dabar visai neatauga, bent jau daugelį mėnesių. Ši procedūra reikalauja kantrybės, pastovaus jos kartojimo ir laiko. Tik tada galima tikėtis rezultatų.
QUOTE(Monsit @ 2013 03 11, 11:24)
Būtų keista ir labai pasisektų, jei jie po kokio vieno ar dviejų kartų nebeataugtų. Taip gal nelabai ir būna kam. Ir po antro šovimo jie gali ataugti. Ir ne tik gali, bet ko gero taip ir bus. Jei ne, tai Jūsų meistrė superinė. Tik keista, kad jie taip ilgai neataugo. Man atauginėjo daugybę kartų, bet po 10-14 dienų ir ataugdavo. Paskui po truputį jų mazėjo, kol dabar visai neatauga, bent jau daugelį mėnesių. Ši procedūra reikalauja kantrybės, pastovaus jos kartojimo ir laiko. Tik tada galima tikėtis rezultatų.
Monsit, gal cia del sroves stiprumo, kuria naudojo meistre? kiek pamenu, procedura atliko su nuskausminimu, taigi, sunku pagal pojucius ivertint, kokio stiprumo ta srove galejo but. ko gero, pats sau taip smarkiai nedarysi as taip manyciau
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 11, 12:28)
Monsit, gal cia del sroves stiprumo, kuria naudojo meistre? kiek pamenu, procedura atliko su nuskausminimu, taigi, sunku pagal pojucius ivertint, kokio stiprumo ta srove galejo but. ko gero, pats sau taip smarkiai nedarysi as taip manyciau
Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų augimo ciklo ir čia yra svarbiau tinkamas srovės stiprumas nei kad kuo srovė stipresnė, tuo procedūra sėkmingesnė. šitam reikale svarbu yra tikslumas ir biologinės kiekvieno organizmo savybės, juk ir galvos plaukai ne pas visus vienodai auga ir yra ne vienodai tankūs. O jei plaukai prieš tai ilgą laiką buvo raunami, tai įvairūs šaltiniai rašo, kad vienu metu tik apie 20-30 procentų plaukų yra augimo fazėje, kiti tuo metu yra ramybės būsenoje ir pasirodo vienam žmogui po 10-12 dienų, kitam ir po kelių mėnesių.
Aš vis dar kovoju pagerėjimą tikrai matau bet dar atauga nelabieji... jau greitai eisiu 4 procedūrai, jau ir nuolaidą gavau kaip monslit ir rašė, bikini zonoje plaukeliai pasirodė kažkur po 12 dienų , bet nedaug jų ataugo o ant veido vis dar atauga, buvo jų apie 20 bet niekaip isnaikint visų negaliu, šiuo atveju gerai būtų turet pačiai tą aparatą , nes atrodo kad meistrė tiesiog nepataiko na kagi reik apsisarvuoti kantrybe
QUOTE(Evkis @ 2013 03 11, 15:22)
Aš vis dar kovoju pagerėjimą tikrai matau bet dar atauga nelabieji... jau greitai eisiu 4 procedūrai, jau ir nuolaidą gavau kaip monslit ir rašė, bikini zonoje plaukeliai pasirodė kažkur po 12 dienų , bet nedaug jų ataugo o ant veido vis dar atauga, buvo jų apie 20 bet niekaip isnaikint visų negaliu, šiuo atveju gerai būtų turet pačiai tą aparatą , nes atrodo kad meistrė tiesiog nepataiko na kagi reik apsisarvuoti kantrybe
Oho. tai Jums labai pasisekė. Buvo iš viso tik apie 20 plaukų???? Man jų buvo nezinau kiek šimtų vien ant smakro Ir dabar, po 2 metų, vis dar atauga po kokį vieną kitą šviesių, bet veidas švelnus, be tamsių storų plaukų.Nemanau, kad dėl keleto plaukų reiktų pačiai turėti aparatą. Keturios procedūros tikrai nėra daug, ypač jei plaukai buvo prieš tai išraunami. Pataikyti tiksliai nėra taip paprasta. Pabrėziu, reikia kartoti procedūras. Net lazeriu rašo, kad reikia kartoti, nors plaukai paprastai bent jau po keleto mėnesių atauga.Elektroepiliacijos procedūras reikia kartoti pastoviai nuo pat pradzių, kol nesumazėja plaukų. O paskui vis rečiau ir rečiau pagal poreikį.
Papildyta:
QUOTE(ramAja. @ 2013 03 11, 14:34)
Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų augimo ciklo ir čia yra svarbiau tinkamas srovės stiprumas nei kad kuo srovė stipresnė, tuo procedūra sėkmingesnė. šitam reikale svarbu yra tikslumas ir biologinės kiekvieno organizmo savybės, juk ir galvos plaukai ne pas visus vienodai auga ir yra ne vienodai tankūs. O jei plaukai prieš tai ilgą laiką buvo raunami, tai įvairūs šaltiniai rašo, kad vienu metu tik apie 20-30 procentų plaukų yra augimo fazėje, kiti tuo metu yra ramybės būsenoje ir pasirodo vienam žmogui po 10-12 dienų, kitam ir po kelių mėnesių.
Tikra tiesa. Kaip tik pati stipriausia srovė gali būti plauko folikulo nesunaikinimo priezastis, kad ir kaip keista būtų. Tą klaidą aš padariau pačioje pradzioje, todėl plaukas neišsiimdavo ir procedūrų trukmė pailgėjo. Gal viskas būtų vykę daug greičiau ir reikėję maziau procedūrų. Bet manau, kad iki visiško plaukų išnaikinimo reikia daugiau procedūrų ir tai uztrunka apie 2 metus, o gal ir daugiau, kad jau neataugtų nė vienas plaukelis. Bet tai nereiškia, kad procedūras reikia daryti daznai, paskui uztenka sunaikinti po keletą plaukų kas 2-3 savaites.Net jei man tie keli plaukeliai ir atauginėtų kas 2 savaites visą likusį gyvenimą, tai būtų tikrai paprasčiau juos panaikinti, nei kiekvieną rytą ir dar dazniau juos rauti su pincetu po kokią valandą laiko.
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2013 03 11, 11:28)
Mamulioka, ne srovės stiprumas turi lemiamą reikšmę. Kaip ir rašiau, aš pradzioje irgi padariau klaidą, nes galvojau, kad kuo didesnis srovės stiprumas, tuo greičiau atsikratysiu tų nelabųjų. O pasirodo, kad nustačius silpnesnę srovę, plaukas išsiima lengvai, o tai reiškia, kad jo folikulas maksimaliai sunaikintas. Kaip nebūtų keista, nustačius didziausius parametrus, į vieną plauką srovę gali leisti net po 6-9 kartus, ir plaukas vis vien neišsiima lengvai.Kuo didesnis nustatymas, tuo srovė teka trumpiau ir tikriausiai neuztenka sunaikinti plauko folikului. Tai tik mano nuomonė. O dėl pojūčių, kai aš atlieku be nuskausminimo, visuomet zinau, ar plaukas lengvai išsiima ar ne. Nors kai pats sau atlieki procedūras, vien pagal plauko ištraukimą tai gali suprasti, kada jo nereikia rauti. Meistrė, atliekanti procedūras, tai irgi puikiai mato ir jaučia. Tai tik jos geranoriškumo ir sązinės reikalas.
QUOTE(ramAja. @ 2013 03 11, 15:34)
Procedūrų skaičius priklauso nuo plaukų augimo ciklo
uoj, kad man rodos, jus labai klystat Yra 2 elektroepiliacijos budai: pincetinis ir adatinis. Pincetiniu budu salinant, yra labai svarbu augimo ciklas, nes pincetu paimtas plaukas tampa elektros laidininku, ir praveda srove iki svogunelio. Kai daroma adatine elektroepiliacija (o as taip suprantu, kad butent apie adatini buda jus snekat) - tai cia plauko augimo ciklas yra absoliuciai nesvarbus - adata ivedama ne i pati plaukeli, bet tiesiog palei plauka iki saknies, cia svarbu tik teisingai ikisti adata ir teisingoj vietoj prie pat kapiliaru sustot, jau cia pats plaukas jokios reiksmes neturi, jis reikalingas tik tam, kad mazdaug matytum, kur durt
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 12, 11:14)
uoj, kad man rodos, jus labai klystat Yra 2 elektroepiliacijos budai: pincetinis ir adatinis. Pincetiniu budu salinant, yra labai svarbu augimo ciklas, nes pincetu paimtas plaukas tampa elektros laidininku, ir praveda srove iki svogunelio. Kai daroma adatine elektroepiliacija (o as taip suprantu, kad butent apie adatini buda jus snekat) - tai cia plauko augimo ciklas yra absoliuciai nesvarbus - adata ivedama ne i pati plaukeli, bet tiesiog palei plauka iki saknies, cia svarbu tik teisingai ikisti adata ir teisingoj vietoj prie pat kapiliaru sustot, jau cia pats plaukas jokios reiksmes neturi, jis reikalingas tik tam, kad mazdaug matytum, kur durt
kalbėjau kaip tik apie adatinę elektroepiliaciją (jei plaukai šalinami elektriniu pincetu, ar tik ne elektrolizės būdu tai vadinasi?). viena, tai įtariu, kad dauguma yra bandžiusios "gydytis" pincetu, tie plaukai ne vienodai ataugę būna. antra, kaip rašo internete:
"Is hair regrowth possible with electrolysis?
Regrowth is possible, depending upon the stage of growth during electrolysis. <...> Electrolysis during the anagen stage is best for hair removal. "
Plauko augimo stadijų paveiksliukas:
QUOTE(ramAja. @ 2013 03 12, 20:01)
kalbėjau kaip tik apie adatinę elektroepiliaciją (jei plaukai šalinami elektriniu pincetu, ar tik ne elektrolizės būdu tai vadinasi?). viena, tai įtariu, kad dauguma yra bandžiusios "gydytis" pincetu, tie plaukai ne vienodai ataugę būna. antra, kaip rašo internete:
Regrowth is possible, depending upon the stage of growth during electrolysis. <...> Electrolysis during the anagen stage is best for hair removal. "
Neaa. Elektroepiliacija buna pincetine arba adatine. O adatine buna: termolize, elektrolize, blend, flash, sequential blend, sequential flash. Kas jusu parodytam augimo stadiju paveiksliuke trukdo ivesti adata iki tikslo, to raudono taskelio? Man atrodo, jokia cia augimo stadija nesvarbu, nebent plaukas iskrites visai, o kitas dar neprasikale, tada nesimato kur durt. Bet kaip tam paveiksliuke jusu, as nesuprantu, ko cia augimo stadija deta Kisk adata palei plauka ir tik tinkamam gyly sustot reikia
Stai merginos dar ka aptikau, tiesus plaukai, banguoti ir garbanoti. Garbanems neapsimoka turbut prasidet