QUOTE(freenwild @ 2013 01 31, 17:06)
Monsit, Kilo man klausimas, o kaip del psichologinio momento - nekilo problemu su saves pacios badymu adata? Ar ant tiek opi problema kad pavyko perzengti per save? Labai jau nemegstu tu adatu, visada nusisuku nuo ju kad protas nesigasdintu labiau uz kuna
Tikrai nekilo jokių baimingų minčių, nes buvo didžiulis noras. Galvojau tik ,kad kuo greičiau pradėti "badytis".
Daug buvau perskaičiusi elektroepiliacijos tema rusų forume ir galvojau, jei tiek moterų pačios sau šalina plaukus, kai kurios netgi ne su gamykliniais, bet savadarbiais aparatais ir joms gaunasi, tai kodėl man turėtų nepavykti su gamykliniu?
Jos net pačios pasidaro iš šaukštelio, laido ir lyg tai batareikos elektrolizės aparatuką ir šalina plaukus.
Mano problema buvo didžiulė-vos ne vyriška barzda, ūseliai retesni, ir šiaip storų juodų pavienių plaukų ant veido. Kai anksčiau naiviai buvau patikėjusi vaško procedūromis ir reikėdavo atsiauginti iki tam tikro ilgio,tai iš namų negalėjau net kojos iškelti, visi būtų žiūrėję.
Procedūrų pas kosmetologę dviejų per savaitę būtų buvę maža-per tris dienas jau daug plaukų būtų priaugę-kaip į darbą būtų reikėję eiti?
Pradžioje aš kas vakarą atlikdavau procedūras, per naktį raudonis praeidavo, ryte dar kremo užvarydavau, ir ramu.
Taip galėjau po truputį naikinti tuos nenaudėlius ir nekompleksuoti dėl ataugančių plaukų.
O kas dėl adatų baimės, tai tik savęs nuteikimo dalykas.
Aš anksčiau labai bijodavau injekcijų net į sėdynę kai man leisdavo, o kai tėvukas sirgo vėžiu ir reikėjo bet kada, ir naktį leisti nuskausminančius vaistus jam, priverčiau save tai daryti, nes nebuvo išeities. Po to aš jau šimtus kartų leidau injekcijas į sėdynę kaimynams ir draugams-niekad neatsisakau tokio malonumo
,visiems,kas paprašė ir sau galėčiau susileisti. Amžinalsį tėvukas žinojo mano didelę baimę ir netikėjo, kad aš galėčiau jam suleisti vaistus. Neveltui sakoma, kad baimę galima nugalėti tik pažvelgus jai į akis - darant tai, ko bijai. Kai jau vyksta tai, ko taip bijojai, suvoki, kad nėra taip, kaip įsivaizdavai.