QUOTE(VNALR @ 2012 11 06, 15:27)
Dar klausimelis ar kita diena po proceduros galima uzdeti makiazo?
Aš be makiažo nelabai ir būčiau anksčiau ėjusi į gatvę kitą dieną, nes smakras raudonas dar būdavo. Vis tik aš jį po 1-1,5 val. beveik kas vakarą ar kas antrą kankindavau ir badydavau. Būtinai uždėdavau maskuojančio kremo sluoksnį. O Jūs paklauskit kosmetologės, ką ji apie tai mano?
QUOTE(Monsit @ 2012 11 06, 16:38)
Aš be makiažo nelabai ir būčiau anksčiau ėjusi į gatvę kitą dieną, nes smakras raudonas dar būdavo. Vis tik aš jį po 1-1,5 val. beveik kas vakarą ar kas antrą kankindavau ir badydavau. Būtinai uždėdavau maskuojančio kremo sluoksnį. O Jūs paklauskit kosmetologės, ką ji apie tai mano?
Na ji rekomenduoja nedeti
Pataisu sporu miltelius panaudoti, bet as jauciu kad man patynimas baigia praeiti ir ziuresiu kaip jausiuos ryt, bet ryt reikia i zmones iseiti nesinori raudonu smakru jei jis toks bus eiti
QUOTE(VNALR @ 2012 11 06, 15:43)
Na ji rekomenduoja nedeti
Pataisu sporu miltelius panaudoti, bet as jauciu kad man patynimas baigia praeiti ir ziuresiu kaip jausiuos ryt, bet ryt reikia i zmones iseiti nesinori raudonu smakru jei jis toks bus eiti
Na kazkiek raudonis turėtų praeiti, bet ne visiškai. Aš tai naudodavau antiseptinį rudą pieštuką,lyg tai Nivea firmos būdavo ir ant viršaus dar rudo kremo uztepdavau. Antiseptinis aš įsivaizduoju, kad nuo spuogų galima tepti. Man tai tikdavo, o kaip kitaip į darbą eiti.
QUOTE(Monsit @ 2012 11 06, 19:46)
Na kazkiek raudonis turėtų praeiti, bet ne visiškai. Aš tai naudodavau antiseptinį rudą pieštuką,lyg tai Nivea firmos būdavo ir ant viršaus dar rudo kremo uztepdavau. Antiseptinis aš įsivaizduoju, kad nuo spuogų galima tepti. Man tai tikdavo, o kaip kitaip į darbą eiti.
Sveiki, Monsit, as cia pirma karta bet su tokia pat didziule problema kaip ir buvo pas jus. Perskaiciau visa tema. Labai labai jums didelis aciu uz tiek naudingos informacijos. Juk vertingiausi ir yra praktiniai pastebejimai ir patarimai, o ne kazkokios teorines zinios. Iki vakar vakaro net nezinojau, kad yra elektroepiliatoriu, kuriuos imanoma ipirkti paprastam zmogui
Taigi, pirksiu ir as sita aparaciuka. Kazkuriai forumietei pradzioje patarete pirkti pigesni EP-300, bet kiek supratau is jusu paskutiniu zinuciu (pagal moteru atsiliepimus is rusu forumu) vis tik EP-200 yra geresnis variantas. Su aparatu ir jo isigijimu kaip ir viskas aisku, tik niekaip tame lenku puslapyje nerandu adatu. Gal galetumete padeti ? Buciau labai dekinga
Ir dar klausimas, ar galesiu jus pakamantineti, kai atsisiusiu ta aparata, del naudojimosi. Turiu omeny kaip pradeti . Suprantu, kad tai individualu, bet bent apytiksliai nuo kokio galingumo pradeti, kad nereiktu labai daug laiko skirti "dviracio isradinejimui", o pradeti darbuotis prie tos nepakenciamos problemos - juk "kelias" tikrai netrumpas
QUOTE(Marishka @ 2012 11 14, 13:55)
Sveiki, Monsit, as cia pirma karta bet su tokia pat didziule problema kaip ir buvo pas jus. Perskaiciau visa tema. Labai labai jums didelis aciu uz tiek naudingos informacijos. Juk vertingiausi ir yra praktiniai pastebejimai ir patarimai, o ne kazkokios teorines zinios. Iki vakar vakaro net nezinojau, kad yra elektroepiliatoriu, kuriuos imanoma ipirkti paprastam zmogui
Taigi, pirksiu ir as sita aparaciuka. Kazkuriai forumietei pradzioje patarete pirkti pigesni EP-300, bet kiek supratau is jusu paskutiniu zinuciu (pagal moteru atsiliepimus is rusu forumu) vis tik EP-200 yra geresnis variantas. Su aparatu ir jo isigijimu kaip ir viskas aisku, tik niekaip tame lenku puslapyje nerandu adatu. Gal galetumete padeti ? Buciau labai dekinga
Ir dar klausimas, ar galesiu jus pakamantineti, kai atsisiusiu ta aparata, del naudojimosi. Turiu omeny kaip pradeti . Suprantu, kad tai individualu, bet bent apytiksliai nuo kokio galingumo pradeti, kad nereiktu labai daug laiko skirti "dviracio isradinejimui", o pradeti darbuotis prie tos nepakenciamos problemos - juk "kelias" tikrai netrumpas
Sveika, Marishka,
visų pirma, ar kada esate išbandžiusi šią procedūrą salone? Ar žinote savo odos reakciją į dūrius, ar labai jautri Jūsų oda? Tikrai EP 200 turi daugiau funkcijų, todėl lengviau pasirinkti tinkamą plaukų šalinimo būdą. O nuo EP 300, pasirodo, gali smarkiai tinti ir lieka nemažos žymės. Tikrai tai nėra greitas plaukų šalinimo būdas. Aš šalinu jau virš 1,5 metų, ir tai dar po kokį plaukelį išlenda, bet jau nėra tų storų juodų ir kietų. Gal kiek jų mano organizmas naujai atgamina, juo labiau, kad mano tie metai, kai per menopauzę mažėja estrogenų, o pas mus giminėje tokiame amžiuje visoms moterims pradeda augti plaukai ant smakro ir virš lūpos, tik aš viena su šia problema vargau nuo jaunystės. Bet dabar visą savaitę net netyrinėju veido iš arti, esu rami, kai anksčiau net po kokius tris kartus per dieną raudavau plaukus, nes durdavo palietus veidą ir matydavosi. Dabar kokį kartą per savaitę ar 1,5 išsitraukiu aparatą išdeginti keliems plaukeliams.
Žinoma, aš patarsiu, kai atsisiųsit aparatą, nes pati klaidų pradžioje pridariau ir dėl to procesas užtruko ilgiau, nei tikriausiai turėjo. Bet vis vien pirma patarčiau išbandyti šią procedūrą salone, jei nebandėte. Aparatas nepigus, reikia įsitikinti,kad tikrai Jums ši procedūra būtų priimtina.
O adatų Biomakpuslapyje reikia ieškoti prie Akcesoria,jei lenkiškai (Aksesuarai tur būt), tada pasirinkti "do epilacji i koagulacji" ir geriausia adatos uniprobe Nr.kat.00304 ir pasirinkti dydį. Dar yra adatos Balet, jos tvirtesnės ir kietesnės,bet per aštrios ir man tai sunku su jomis pataikyti.
Sėkmės. Galite rašyti į AŽ.
QUOTE(egggluttte @ 2012 11 17, 00:11)
Bet cia visai kitas dalykas, ne elektro
Bent kazkas dar likes saziningas, gerai pavadino, fotoDEpiliacija
QUOTE(egggluttte @ 2012 11 17, 01:11)
Jo.... tam pasiūlyme tiek visokių pavadinimų, kad sunku ir suprasti, apie ką ten eina kalba - fotodepiliaciją, elektrodepiliaciją ir paskui jau elektroepiliaciją. Svarbiausia pabrėžti, kad "visam gyvenimui", juk ko moterys dėl to nepadarys... Spekuliacijos visiškos!
Va va, matyt ne taip ir supratau, ačiū, kad mane pataisėte
Sveikos, su Naujaisiais Metais visas
Pagaliau po ilgu paiesku radau Kaune gydytoja dermatologe, kuri atlieka elektroepiliacija, taigi ryžto truksta, bet reikes spjauti i visas baimes ir apsilankyti...atsibodo vargti su pincetu..
bet klausimas, gal pirmiausia reikia apsilankyti pas endokrinologa del augančių tamsiu plaukelių ant veido, t.y. smakro, skruostu ... išsitirti, gal organizme slypi problema.
Gal galetumete patarti šiuo klausimu?
Ačiukas.
Pagaliau po ilgu paiesku radau Kaune gydytoja dermatologe, kuri atlieka elektroepiliacija, taigi ryžto truksta, bet reikes spjauti i visas baimes ir apsilankyti...atsibodo vargti su pincetu..
bet klausimas, gal pirmiausia reikia apsilankyti pas endokrinologa del augančių tamsiu plaukelių ant veido, t.y. smakro, skruostu ... išsitirti, gal organizme slypi problema.
Ačiukas.
QUOTE(swinga @ 2013 01 01, 04:06)
Sveikos, su Naujaisiais Metais visas
Ačiukas.
Ačiukas.
Su Naujaisiais!
Galit išsitirti. Ir tai visai nesunku. Tai paprasčiausias kraujo tyrimas ir pagal jį nustato androgenus, testosteroną ir dar kažkokį hormoną. Tik kažin, ar šis tyrimas nemokamas, nes aš seniai tyriausi Vilniuje Grybo gatvėje. Mano buvo visi šie hormonai normoje, ir šitie hormonai(vyriški), ir estrogenai(moteriški), bet lengviau nuo to man nebuvo, kai rytą vakarą tekdavo "smagiai" pasidarbuoti su pincetu. Tiesiog tai genetika, kažkaip androgenai veikia plaukų folikulus ir jie auga moterims nebūdingose vietose. Žinoma, pabandykit išsitirti. Juk geriau daugiau žinoti apie savo organizmą, ypač jei kas nors ne taip.
Papildyta: