Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Gusha @ 2012 02 02, 18:22)
kokiam laikui elektroepiliacija sunaikina plaukeli  rolleyes.gif

Visam. Tik to labai sunku pasiekti. Tam ne 1 metu reikia. Vienas dalykas - ant veido yra daugybe mieganciu plauku. Kol pradedi salinti vienus, kiti atsibunda ir paryskeja, kol pagausi visus, keliu metu, o gal ir daugiau reikia. Antras dalykas - labai sunku pataikyti, ir paciam, ir salone ne faktas, kad is 1 karto pataikys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 03 vasario 2012 - 12:38
QUOTE(Vika333 @ 2012 02 03, 12:31)
Visam. Tik to labai sunku pasiekti. Tam ne 1 metu reikia. Vienas dalykas - ant veido yra daugybe mieganciu plauku. Kol pradedi salinti vienus, kiti atsibunda ir paryskeja, kol pagausi visus, keliu metu, o gal ir daugiau reikia. Antras dalykas - labai sunku pataikyti, ir paciam, ir salone ne faktas, kad is 1 karto pataikys  unsure.gif

Na bet visam laikui tikri puikus rezultatai thumbup.gif Gal ir verta pasikankinti, manau tik pradzia sunki, kol perpranti visus niuansus, o po to turbut viskas paprasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 03, 14:32)
Na bet visam laikui tikri puikus rezultatai  thumbup.gif  Gal ir verta pasikankinti, manau tik pradzia sunki, kol perpranti visus niuansus, o po to turbut viskas paprasciau  biggrin.gif

VERTA, bet tikrai BE GALO DAUG kantrybes reikia. As bandzius po 1 plauka naikint lazeriu, pragaras, atvirai sakau - praaa-ga-ras! Su laiku atsiranda igudziu, bet jei plaukuotas plotas labai didelis, net auksine kantrybe nutruksta. As sakyciau, elektroepiliacija tai yra idealus variantas nedideliems plotams, YPAC tiktu veidui, apie kojas cia pamirskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 04 vasario 2012 - 20:35
QUOTE(Vika333 @ 2012 02 04, 20:33)
VERTA, bet tikrai BE GALO DAUG kantrybes reikia. As bandzius po 1 plauka naikint lazeriu, pragaras, atvirai sakau - praaa-ga-ras! Su laiku atsiranda igudziu, bet jei plaukuotas plotas labai didelis, net auksine kantrybe nutruksta. As sakyciau, elektroepiliacija tai yra idealus variantas nedideliems plotams, YPAC tiktu veidui, apie kojas cia pamirskit.

Pritariu Vikai. ax.gif Elektroepiliacija tinka plaukų šalinimui nuo nedidelių odos plotų: veidui, apie krūtų spenelius, na nebent bikini zona. g.gif O kokios kantrybės turėtų būti žmogus, pasiryžęs po vieną plauką išbadyti tuos niekadėjus nuo kojų, aš neįsivaizduoju. g.gif Nors rusų portale šia tema ir tokių atsiranda...tos moterys stulbinančiai kantrios doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

stengsiuosi įsijungti į jūsų pasnekesi sita tema . jau perskaiciau nemazai, bet kolkas galvoj viskas susimale.
as esu isbandziusi tik fotoepiliacija kolkas ( dariausi salone ) , nepadejo man ji , dabar ruosiuosi darytis elektroepiliacija, nes kaip suprantu tai veiksmingiau ir pigiau uz lazeri. mano didziausia problema yra juostele ant pilvo, nors plauku yra visur bet su kitais kantrai dar tvarkausi, bet del pilvo nebeturiu kantrybes. noriu grazaus pilvuko, bet su peiliuku ar pincetu graziai nepasidaro, na tik vienai dienaai, o kita diena jau lenda seriai sad.gif( useliai irgi dygsta tamsus , jau kelis paraunu su pincetu, tikiuosi elektroepiliacija pades...
kas einat i salona ja darytis, mazdaug po kiek pinigeliu sumokate per karta ?
Atsakyti
Aš du kartus dariausi salone ir abu kartus po 35 Lt sumokėjau.
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 02 07, 09:02)
Aš du kartus dariausi salone ir abu kartus po 35 Lt sumokėjau.

O kur dareisi?
Atsakyti
Klaipėdoje, Sothys salone. Daugiau nežinau, kur Klaipėdoje daro ax.gif
Atsakyti

Labukas paneles, radau Klaipedoje kad atlieka tokia procedura - Termo(radijo)depiliacija- plaukų visiškas pašalinimas ultraaukšto dažnio srove. KAZIN AR CIA TAS PATS KAS elektroepiliacija?
Stai ka raso apie sia procedura: http://g-r.lt/grozio...e-sviesa-rf.php
Atsakyti
Na man panašu, kad čia elektroepiliacija. Neradau tik, kiek kainuoja ten....
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 02 08, 22:19)
Labukas paneles, radau Klaipedoje kad atlieka tokia procedura - Termo(radijo)depiliacija- plaukų visiškas pašalinimas ultraaukšto dažnio srove. KAZIN AR CIA TAS PATS KAS elektroepiliacija?
Stai ka raso apie sia procedura: http://g-r.lt/grozio...e-sviesa-rf.php

Tai labai modernus termolizės aparatas su daugybe funkcijų: flashtermolizė ir daugybe įvairiausių termolizės nustatymų (taip pat vadinamu radiochirurginiu būdu galima panaikinti išsiplėtusius kapiliarus-tai vėlgi ta pati termolizė, tik su kita adata) bet tai iš esmės tas pats būdas. Kadangi šis aparatas kainuoja apie 21000 litų, tai manyčiau,kad jis atsipirktųkosmetikos salonui, procedūros kainos turėtų būti didesnės nei kitur. ax.gif Manyčiau, juo atliekant procedūras, turėtų visai neskaudėti, o dėl efektyvumo kas ten žino, visuomet galima ir net reikia pabandyti. ax.gif Bet vėlgi, lemiamas faktorius vis gi yra ne aparatas, o žmogus, tiek kiek jis įvaldęs tuos nustatymus ir rankos taiklumą. O į pažadus, kad per vieną kartą sunaikins plauką visiškai, reiktų žiūrėti atsargiai.
Eletrolizė ar termolizė-kažkuri iš jų naudoja aukšto dažnio srovę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 09 vasario 2012 - 10:11
QUOTE(Monsit @ 2012 02 09, 10:06)
Tai labai modernus termolizės aparatas su daugybe funkcijų: flashtermolizė ir daugybe įvairiausių termolizės nustatymų (taip pat vadinamu radiochirurginiu būdu galima panaikinti išsiplėtusius kapiliarus-tai vėlgi ta pati termolizė, tik su kita adata) bet tai iš esmės tas pats būdas. Kadangi šis aparatas kainuoja apie 21000 litų, tai manyčiau,kad jis atsipirktųkosmetikos salonui, procedūros kainos turėtų būti didesnės nei kitur.  ax.gif Manyčiau, juo atliekant procedūras, turėtų visai neskaudėti, o dėl efektyvumo kas ten žino, visuomet galima ir net reikia pabandyti. ax.gif  Bet vėlgi, lemiamas faktorius vis gi yra ne aparatas, o žmogus, tiek kiek jis įvaldęs tuos nustatymus ir rankos taiklumą. O į pažadus, kad per vieną kartą sunaikins plauką visiškai, reiktų žiūrėti atsargiai.
Eletrolizė ar termolizė-kažkuri iš jų naudoja aukšto dažnio srovę.

As neketinu pirkti jokio aparato kuris atlieka elektroepiliacija, nes man tai labai baisi procedura atrodo ir as pati nesugebeciau to, taciau radau Klaipedoje sioje klinikoje kur daviau nuoroda kad atlieka ta procedura tik pavadinimas kitos man tik svarbu zinoti ar tai cia tas pats kas elektroepiliacija?
Atsakyti