Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Gusha @ 2012 01 31, 23:34)
Nu va, super, kad ir sia procedura jau galima pasidaryti namie  bigsmile.gif  Nors as tai gal nesusigundyciau, nes paniskai bijau adatu, o dar jei skausminga  doh.gif  Nepakanti as skausmams, bet labai smagu, kai likimo seses randa vis nauju budu. Net nebuciau pagalvojusi, kad yra jau ir tokie aparatai  rolleyes.gif

As tai pasirinkau lazeri, man jis labai padeda ir biski paprasciau, nereikia labai taikytis.

Sekmes kovojant su tuo nelemtu plaukuotumu, suprantu visas, kurios susiduria su ta problema ir labai pavydziu, kam tokia problema nesuprantama  blush2.gif

Tikrai ramiau gyventi toms, kurios neturi šios problemos ir laiko, ir pinigų, ir netgi nuotaikos atžvilgiu. Smagu, kad visos randam sau tinkamų būdų biggrin.gif Plaukų šalinimui nuo didelių odos plotų lazeris labai tinka, ypač jei matyti rezultatas. O per kiek procedūrų kartų Jums jis padėjo ir kiek laiko darotės jas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 02 01, 13:24)
Tikrai ramiau gyventi toms, kurios neturi šios problemos ir laiko, ir pinigų, ir netgi nuotaikos atžvilgiu. Smagu, kad visos randam sau tinkamų būdų biggrin.gif Plaukų šalinimui nuo didelių odos plotų lazeris labai tinka, ypač jei matyti rezultatas. O per kiek procedūrų kartų Jums jis padėjo ir kiek laiko darotės jas? ax.gif

Tikrai, neturincioms tos bedos gerokai paprastesnis gyvenimas thumbup.gif

As jau pasidariau kazkur 11-12 proceduru ir jau apie 1,5 metu trunka, ten kur isnyko, jau nebeauga, bet dar biski yra like iki idealaus rezultato, tad dar darbuosiuos toliau ax.gif Nors pvz. kojos ir bikini jau ir dabar labai tenkina, tik useliai, barzda ir plaukeliai ant pilvo kazko sunkiai pasiduoda, o bakenbardai jau gerai, ten buvo plonesni plaukeliai, tad realiai nedaug proceduru jiems reikejo. Rankoms irgi nedaug proceduru dariau irgi nestori plaukeliai buvo, dabar gerokai paplike, tad daugiau gal ir nebedarysiu ten, nes jau ir taip visiskai tenkina. Kitur plaukai kaip seriai, stori ir juodi doh.gif Nors sako, kad lazeriu geriau salinasi plaukai stori ir juodi, bet mano patirtis rodo, kad greiciau dingsta silpnesni ir ne tokie juodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 01 30, 12:27)
naminį fotoepiliatorių pasirinkot? tongue.gif

Sveikute, sirdyje silciau, kai skaitau jus. Kaip zinia, svarbiausia atrasti SAVO, labai faina, kad jum tiko thumbup.gif 4u.gif

O man, jo, fotikas prilipo ax.gif Bikinis, kojos super, net su slaunim kazkaip po biski susitvarko. O veido problema taip ir liko. Cia fotoepiliacija ne pats geriausias sprendimas g.gif Vis paskaitau ir pamastau, kad reikia i salona elektroepiliacija eit unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2012 02 01, 00:34)
Nu va, super, kad ir sia procedura jau galima pasidaryti namie  bigsmile.gif 

man atrodo tai profesionalus aparatas mastau.gif namuose is saukstelio ir batareiku susuka, ko tik nesugalvoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 01 vasario 2012 - 18:11
QUOTE(Gusha @ 2012 01 31, 23:34)
As tai pasirinkau lazeri, man jis labai padeda ir biski paprasciau, nereikia labai taikytis.

Gusha, pakeitėt ELOS į lazerį? ar čia ir turite omenyje ELOS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 01 vasario 2012 - 19:55
QUOTE(Vika333 @ 2012 02 01, 18:18)
man atrodo tai profesionalus aparatas mastau.gif namuose is saukstelio ir batareiku susuka, ko tik nesugalvoja  biggrin.gif

Suprantu, kad profesionalus biggrin.gif Nekalbu apie ta batareikini lotuliukas.gif Bet merginos namie naudoja, o as net nebuciau pagalvojusi, kad galima elektroepiliacija ir namie su aparatu darytis, kad tie aparatai tokie iperkami ir pan. mirksiukas.gif

QUOTE(Lyanna @ 2012 02 01, 19:54)
Gusha, pakeitėt ELOS į lazerį? ar čia ir turite omenyje ELOS?

Turiu omeny Elos, tiksliau pas mane E-light, bet tai tas pats. O lazeriu vadinu, nes liaudyje taip iprasta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 02 02, 02:51)
elektroepiliacija ir namie su aparatu darytis, kad tie aparatai tokie iperkami ir pan.  mirksiukas.gif

regejimo reikia gero, man paciai butu per daug sunku, ypac kai abidvi rankos kaires, pabandyk pataikyt doh.gif biggrin.gif Bet kiek kurybingumo ir optimizmo tame saukstely ant batareiku?! fantastika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 02 02, 11:58)
regejimo reikia gero, man paciai butu per daug sunku, ypac kai abidvi rankos kaires, pabandyk pataikyt  doh.gif biggrin.gif  Bet kiek kurybingumo ir optimizmo tame saukstely ant batareiku?! fantastika biggrin.gif

Nu jo, cia tai nerealiai kazkas pavare lotuliukas.gif As tai bijociau tokiu budu net bandyti, ale kai beda didele, jei nebutu lazeriu, ko gero ryzciausi net as doh.gif Nes tikrai labai uzknisantis reikalas tas plaukuotumas, ypac kai dabar visur plikumo kultas ax.gif
Atsakyti

Gusha,
Aš irgi ilgą laiką net nepagalvojau apie elektropeiliacijos procedūros galimybę namie g.gif Bet kai perskaičiau berods Lietuvos ryte straipsnį apie transvestitą, kad sunkiausia net ne pati lyties organo pakeitimo operacija, bet plaukų pašalinimas, trunkantis 2-3 metus sau pačiam šalinant plaukus nuo veido namie (o vyrų taigi visai visas veidas apaugęs storais plaukais), tada pradėjau "duotis" po internetą plaukų šalinimo aparato. Pradžioje radau tik labai brangius ispaniškus ir kitų šalių po 20000 litų ir daugiau su dešimtimis funkcijų, kol netyčia užmačiau Vikos333 nuorodą į rusų puslapį.Tai man net akyse nušvito lotuliukas.gif Visose kitose kūno vietose galima skusti, rauti,"lazeriuoti",galų gale pridengti, bet su veidu problema didžiulė-jis visados matomas.
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2012 02 02, 01:51)
Turiu omeny Elos, tiksliau pas mane E-light, bet tai tas pats. O lazeriu vadinu, nes liaudyje taip iprasta  rolleyes.gif

Gusha, tai Jūs ne į kosmetikos saloną einat šalinti plaukų lazeriu, o naudojat tą naminį fotoepiliatorių HP ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 02 vasario 2012 - 12:52
QUOTE(Monsit @ 2012 02 02, 12:54)
Gusha,
Aš irgi ilgą laiką net nepagalvojau apie elektropeiliacijos procedūros galimybę namie g.gif Bet kai perskaičiau berods Lietuvos ryte straipsnį apie transvestitą, kad sunkiausia net ne pati lyties organo pakeitimo operacija, bet plaukų pašalinimas, trunkantis 2-3 metus sau pačiam šalinant plaukus nuo veido namie (o vyrų taigi visai visas veidas apaugęs storais plaukais), tada pradėjau "duotis" po internetą plaukų šalinimo aparato. Pradžioje radau tik labai brangius ispaniškus ir kitų šalių po 20000 litų ir daugiau su dešimtimis funkcijų, kol netyčia užmačiau Vikos333 nuorodą į rusų puslapį.Tai man net akyse nušvito lotuliukas.gif Visose kitose kūno vietose galima skusti, rauti,"lazeriuoti",galų gale pridengti, bet su veidu problema didžiulė-jis visados matomas.
Papildyta:
Gusha, tai Jūs ne į kosmetikos saloną einat šalinti plaukų lazeriu, o naudojat tą naminį fotoepiliatorių HP ?

Taigi, man ir su lazeriu ant veido sunkiau ima, bet as juos iveiksiu thumbup.gif

As dariausi salone, o dabar pati turiu ta E-light salonini ir darausi pati. Nusprendziau, kad geriau nusipirksiu brangesni, bet geresni, kuris man tikrai padeda. Kazkaip neisdrisau rizikuoti ir metyti, kad ir tuos 1200 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 02 vasario 2012 - 13:09
QUOTE(Gusha @ 2012 02 02, 13:09)
Taigi, man ir su lazeriu ant veido sunkiau ima, bet as juos iveiksiu  thumbup.gif

As dariausi salone, o dabar pati turiu ta E-light salonini ir darausi pati. Nusprendziau, kad geriau nusipirksiu brangesni, bet geresni, kuris man tikrai padeda. Kazkaip neisdrisau rizikuoti ir metyti, kad ir tuos 1200 lt  mirksiukas.gif

Oi kaip įdomu. bigsmile.gif Kiek gi jis kainuoja ir kur jį galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 02 02, 16:30)
Oi kaip įdomu. bigsmile.gif Kiek gi jis kainuoja ir kur jį galima įsigyti? smile.gif

Tai su juo irgi isnyksta visam laukui ar tik kazkuriam laikui tarkim keleriem metam, kaip ir su lazeriu naikinant?
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2012 02 02, 17:07)
Tai su juo irgi isnyksta visam laukui ar tik kazkuriam laikui tarkim keleriem metam, kaip ir su lazeriu naikinant?

Aha, man irgi idomu, kokiam laikui elektroepiliacija sunaikina plaukeli rolleyes.gif
Atsakyti