Jei kelias sekundes,tada reiškia termolizė,nes elektrolize reikia palaukti gerokai, net nusibosta. Nelabai kosmetologė tiek laiko lauks, jei ir aš pati sau kartais pritrūkstu kantrybės.
O ji tai dar ir užsidirbti turi.
Na dar keisčiau, kai žmogus dirba savo darbą ir pats abejoja tuo ,ką jis dirba.
O jei jaučiasi, kaip plauką traukia (man irgi neskaudėdavo,kai pati sau raudavau,bet jaučiasi, kai plaukas išsirauna) ir išrauna, tada jis nelabai dar iki galo"nugalabytas". Kai tiksliai pataikau ir išdega šaknis, jis tiesiog be jokio jausmo išsiima, nėra to patempimo timptelėjimo jausmo.Tiesiog nebūna JOKIO JAUSMO.O dėl lazerio, kai tokia didelė problema, jis nelabai padėtų, o pinigų aš kažkada Vilniuje Sugiharos gatvėje kosmetologijos centre vien už vieną kartą nuo veido palikau netoli tūkstantėlio.Neataugo 2,5 mėnesio, o paskui vėl visi tokie pat stori kaip čia buvę sudygo.
Ten visąlaik žada, kad visam laikui pašalina,tik procedūras reikia kartoti-juk tai didžiuliai pinigai,kodėl gi nežadėti
Bet aš perskaičiau daugybę atsiliepimų apie lazerio poveikį plaukų šalinimui, ir tik labai maža dalis teigiamų.Visi norim greito ir lengvo būdo,užtai ir patikim ir užkimbam ant to kabliuko.Aš išbandžiau visus būdus šiai problemai spręsti:lazerį, fotoepiliaciją,vašką-ir visur žadėjo, kad plaukai nebeataugs.Visi jie tik gerokai sulėtina arba geriausia kuriam laikui sustabdo plaukų augimą, bet laikas bėga greitai,ir nelabai malonu po kurio laiko vėl matyti tokią pat problemą.
Po procedūros dezinfekuoti gal nereikia,nebent prieš patepti spiritu(aš tai tiesiog nuplaunu su muilu prieš procedūrą).Aš po procedūros užpurškiu Pantenolio putų, kai susigeria,vėl užpurškiu-jos yra nuo nudegimų.Ta vieta būna paraudusi ir kiek patinusi, bet per naktį praeina.
Su laiku atradau tokį srovės stiprumą, kad ir plaukas išsiima,ir visai neskauda arba tik labai nedaug skauda.
Aš irgi jau kokius 2,5 metų turiu naminį fotoepiliatorių Silk'n Pro,tada jam dar mokėjau apie 1800 litų,dabar mačiau jau bekainuoja 1100 litų.Naudojau jį daugybę kartų plaukų šalinimui nuo veido,kurį laiką plaukai ataugdavo lėčiau, jau buvau apsidžiaugusi,bet jo poveikis išliko labai neilgai, nustojus jį naudoti.Matyt, jo spinduliai per silpni storiems tamsiems plaukams paveikti.Jie man neiškrisdavo,kaip žadėjo jįperkant-kad plaukai turi patys pradėti kristi.
Naudojau jį ir kitų kūno vietų plaukų šalinimui-skusti reikėjo rečiau tuo metu, bet dabar kai nenaudoju keletą mėnesių, vėl nepastebiu jokio rezultato.Gal jis padeda, kieno plaukai nėra stori.