Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(Vika333 @ 2012 01 30, 10:50)
as nedarau pati ir aparato sito neturiu, bandzius esu salone, bet nepakanti skausmui esu visiskai, as kita buda pasirinkus, irgi namini ir labai mane tenkina blush-anim-cl.gif

cia as tiesiog kol ieskojau sau kazka is ilgalaikiu salinimu, aptikau, kad ir elektroepiliacija namie daro, tai va idejau nuoroda, kad gal kam bus naudinga, visos gi kenciam ziauriai su tais plaukais  blush-anim-cl.gif

Ačiū, tikrai buvo naudinga. smile.gif O Jūs tikriausiai naminį fotoepiliatorių pasirinkot? tongue.gif
Atsakyti

Jei kelias sekundes,tada reiškia termolizė,nes elektrolize reikia palaukti gerokai, net nusibosta. Nelabai kosmetologė tiek laiko lauks, jei ir aš pati sau kartais pritrūkstu kantrybės. g.gif O ji tai dar ir užsidirbti turi. tongue.gif Na dar keisčiau, kai žmogus dirba savo darbą ir pats abejoja tuo ,ką jis dirba. bigsmile.gif O jei jaučiasi, kaip plauką traukia (man irgi neskaudėdavo,kai pati sau raudavau,bet jaučiasi, kai plaukas išsirauna) ir išrauna, tada jis nelabai dar iki galo"nugalabytas". Kai tiksliai pataikau ir išdega šaknis, jis tiesiog be jokio jausmo išsiima, nėra to patempimo timptelėjimo jausmo.Tiesiog nebūna JOKIO JAUSMO.O dėl lazerio, kai tokia didelė problema, jis nelabai padėtų, o pinigų aš kažkada Vilniuje Sugiharos gatvėje kosmetologijos centre vien už vieną kartą nuo veido palikau netoli tūkstantėlio.Neataugo 2,5 mėnesio, o paskui vėl visi tokie pat stori kaip čia buvę sudygo. schmoll.gif Ten visąlaik žada, kad visam laikui pašalina,tik procedūras reikia kartoti-juk tai didžiuliai pinigai,kodėl gi nežadėti tongue.gif Bet aš perskaičiau daugybę atsiliepimų apie lazerio poveikį plaukų šalinimui, ir tik labai maža dalis teigiamų.Visi norim greito ir lengvo būdo,užtai ir patikim ir užkimbam ant to kabliuko.Aš išbandžiau visus būdus šiai problemai spręsti:lazerį, fotoepiliaciją,vašką-ir visur žadėjo, kad plaukai nebeataugs.Visi jie tik gerokai sulėtina arba geriausia kuriam laikui sustabdo plaukų augimą, bet laikas bėga greitai,ir nelabai malonu po kurio laiko vėl matyti tokią pat problemą. doh.gif
Po procedūros dezinfekuoti gal nereikia,nebent prieš patepti spiritu(aš tai tiesiog nuplaunu su muilu prieš procedūrą).Aš po procedūros užpurškiu Pantenolio putų, kai susigeria,vėl užpurškiu-jos yra nuo nudegimų.Ta vieta būna paraudusi ir kiek patinusi, bet per naktį praeina.
Su laiku atradau tokį srovės stiprumą, kad ir plaukas išsiima,ir visai neskauda arba tik labai nedaug skauda.
Aš irgi jau kokius 2,5 metų turiu naminį fotoepiliatorių Silk'n Pro,tada jam dar mokėjau apie 1800 litų,dabar mačiau jau bekainuoja 1100 litų.Naudojau jį daugybę kartų plaukų šalinimui nuo veido,kurį laiką plaukai ataugdavo lėčiau, jau buvau apsidžiaugusi,bet jo poveikis išliko labai neilgai, nustojus jį naudoti.Matyt, jo spinduliai per silpni storiems tamsiems plaukams paveikti.Jie man neiškrisdavo,kaip žadėjo jįperkant-kad plaukai turi patys pradėti kristi. schmoll.gif Naudojau jį ir kitų kūno vietų plaukų šalinimui-skusti reikėjo rečiau tuo metu, bet dabar kai nenaudoju keletą mėnesių, vėl nepastebiu jokio rezultato.Gal jis padeda, kieno plaukai nėra stori.
Atsakyti
Nu va, aš pabuvau labai nekantri ir užsisakiau iš lenkų Biomak EP200 blush2.gif Lauksiu, kol atsiųs sąskaitą, tikiuosi eis jiems per Paypal'ą sumokėti.
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 30, 13:58)
Nu va, aš pabuvau labai nekantri ir užsisakiau iš lenkų Biomak EP200  blush2.gif Lauksiu, kol atsiųs sąskaitą, tikiuosi eis jiems per Paypal'ą sumokėti.

Neskubėkit taip. Kartu reikėjo užsisakyti papildomai adatų, nes prie aparato atsiunčia tik penkias,o jos nėra stiprios.Aš jau du kartus ar tris papildomai sakiausi, o tai papildomos transporto išlaidos ir tarptautinio pavedimo mokestis.(Net nežinau, kas tas Paypal per sistema).Kol pinigainesumokėti, galima lengvai anuliuoti užsakymą.Būtinai reikia papildomai užsisakyti adatų, nes jos gan plonos ir gležnos. Yra dviejų rūšių, bet su tvirtesnėmis labai sunku pataikyti teisingai.
O Jūs užsisakėt pirma užsiregistravusi Biomako puslapyje? Tai Jūs tą brangesnį aparatą įsigysit,gal lukterėkit dar kokią dienelę, aš pasiskaitysiu rusų kalba moterų atsiliepimus apie EP300 ir Jums parašysiu.Vis tik kainųskirtumas 1000 litų. Labai jau čia daug prirašiau, gal kam neįdomu, aš Jums parašysiu asmenine žinute.
O apie adatas pasiskaitykit šioje šio forumo temoje, kai aš parašiau atsakymą Svajunei 2011-09-13 dieną.
Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 30 sausio 2012 - 15:56
Aš pirmiau prisiregistravau, o tada užsisakiau. Paėmiau daugiausiai 4 dydžio adatų Uni-Probe, dar po keletą 3 ir 5 dydžio.
Monsit, būsiu labai dėkinga, jei parašysit dėl EP300. Tuomet aš dar lauksiu ir nemokėsiu jiems.
Aš ir pati bandžiau tame forume skaityti, bet dar nelabai gaudausi, kokioje temoje geriausia informacijos ieškoti...
Beje, nežinau, ar aš gerai rusiškai supratau, bet kai merginos apie EP300 kalbėjo, jos minėjo, kad kažką ant rankos reikia užsidėti, kad kontakto nėra. Ar iš tikro ten ant rankos kažkas dedasi, ar aš tikrai ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 30, 16:12)
Aš pirmiau prisiregistravau, o tada užsisakiau. Paėmiau daugiausiai 4 dydžio adatų Uni-Probe, dar po keletą 3 ir 5 dydžio.
Monsit, būsiu labai dėkinga, jei parašysit dėl EP300. Tuomet aš dar lauksiu ir nemokėsiu jiems.
Aš ir pati bandžiau tame forume skaityti, bet dar nelabai gaudausi, kokioje temoje geriausia informacijos ieškoti...
Beje, nežinau, ar aš gerai rusiškai supratau, bet kai merginos apie EP300 kalbėjo, jos minėjo, kad kažką ant rankos reikia užsidėti, kad kontakto nėra. Ar iš tikro ten ant rankos kažkas dedasi, ar aš tikrai ne taip supratau?

Agge, elektrodas dedasi ant rankos ar kojos būtent EP200, kurį ir aš turiu. Tai nėra labai patogu, bet be jo aparatas neveikia.Šis elektrodas tiesiog ušrišamas (yra specialilipni juosta)ant rankos ar kojos, po juo būtina padėti sudrėkintą skudurėlį dėl kontakto, kadangi jei aparatas veikia elektrolizės būdu, būtinai reikalinga grandinė. Aš jau įpratau, tainet pamiršau parašyti, kad jei salone nieko nepririša atn rankos ar kojos,tai aparatas veikia tik termolizės būdu.EP200 be šio elektrodo neveikia jokiuo būdu, būtinai reikia jį naudoti.Taip išeina,kad EP300 naudotis paprasčiau ir kaipjau minėjau, termolizės būdas yra greitesnis.Rusų forume skaičiau,kad moterys juo patenkintos, ten daug neblogų atsiliepimų apie šį aparatą.Jame yra termolizės flash metodas, t.y.patobulinta termolizė.O EP200 paprasta termolizė plius du kiti būdai.O pasakyti kuris yra veiksmingesnis, gal nelabai ir kas gali.Aš naudoju visus metodus, todėl irgi negaliu daryti jokių išvadų.Kai turiu daugiau laiko,žaidžiu su elektrolize,kai skubu, naudoju termolizę.Žinoma,turint finansinių galimybių, gal geriau įsigyti aparatą su daugiau funkcijų.Ši tema rusų kalba ir prasidėjo nuo to, kad moterys pačios pasigamindavo primityvius elektrolizės aparatus iš elementų,laido, šaukštelio,foto blykstės ir jie gerai šalindavo plaukus, tik kadangi srovės stiprumo jais negalėdavo reguliuoti, tai dažnai likdavo odos nudegimai.Ir tik paskui sužinojo, kad galima pačioms įsigyti palyginti nebrangius aparatus.Aš jau gerokai anksčiau jais domėjausi, bet pati internete buvau radusi už 20000 litų. doh.gif O šiaip plaukų šalinimui elektrolizės būdu jau virš 100 metų ir jis buvo išrastas įaugusių blakstienų šalinimui.
Agge, spręsti Jums. Ar jau gavote sąskaitą iš Biomak, nes jie gan greitai ją atsiunčia.Kaip ir aparatą, vos tik gauna pinigus, iš karto atsiunčia pranešimą su siuntos numeriu, pagal kurį gali sekti prekės judėjimą.Man kai atsiuntė sąskaitą zlotais,aš dar paprašiau atsiųsti ir eurais, pasiskaičiavau, kurią valiutą man bus pigiau pirkti. Tik jų sąskaitų numeriai skirtingoms valiutoms yra skirtingi.
Atsakyti
Sąskaitą gavau jau vakar. Atsiuntė ir banko sąskaitos numerį eurais, bei Paypal adresą zlotais. Tik tiek, kad zlotais didesnė suma gaunasi, reikės paskaičiuoti, gal apsimokės net bankinį pavedimą daryt ir tuos 40 Lt už pavedimą sumokėti, nei per Paypalą mokėti (ten pavedimas nieko nekainuoja).
Šiandien pasiskaitinėjau rusų forume, tai ten rašė, kad ir su EP 300 reikia užsidėti tą elektrodą ir sudrėkintą skudurėlį. Šiaip dabar mėtausi šiek tiek, galvoju kad gal verta anuliuoti mano užsakymą ir pirkti pigesnį variantą, nes irgi kaip supratau, elektroepiliacija juo yra sėkminga. Tik tiek, kad nemažai atsilipimų, jog dažnai EP300 kontakto nėra (aparatas prašo laidus patikrinti). O apie EP200 išvis nedaug atsiliepimų radau, matyt moterys daugiau tą pigesnį aparatą perka.
Dar dėl adatų noriu paklaust - skaičiau, kad adatos reikalingos tokio storio, kokio storio plaukas yra. Mano šeriai tai storoki, tai turbūt teisingai padariau, jog daugiausiai 4 dydžio uniprobe užsisakiau?
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 31, 09:48)
Sąskaitą gavau jau vakar. Atsiuntė ir banko sąskaitos numerį eurais, bei Paypal adresą zlotais. Tik tiek, kad zlotais didesnė suma gaunasi, reikės paskaičiuoti, gal apsimokės net bankinį pavedimą daryt ir tuos 40 Lt už pavedimą sumokėti, nei per Paypalą mokėti (ten pavedimas nieko nekainuoja).
Šiandien pasiskaitinėjau rusų forume, tai ten rašė, kad ir su EP 300 reikia užsidėti tą elektrodą ir sudrėkintą skudurėlį. Šiaip dabar mėtausi šiek tiek, galvoju kad gal verta anuliuoti mano užsakymą ir pirkti pigesnį variantą, nes irgi kaip supratau, elektroepiliacija juo yra sėkminga. Tik tiek, kad nemažai atsilipimų, jog dažnai EP300 kontakto nėra (aparatas prašo laidus patikrinti). O apie EP200 išvis nedaug atsiliepimų radau, matyt moterys daugiau tą pigesnį aparatą perka.
Dar dėl adatų noriu paklaust - skaičiau, kad adatos reikalingos tokio storio, kokio storio plaukas yra. Mano šeriai tai storoki, tai turbūt teisingai padariau, jog daugiausiai 4 dydžio uniprobe užsisakiau?

Gaila, aš nežinojau apie Paypal. Bankinį pavedimą internetu valiuta aš galėjau padaryti tik įsigijusi generatorių, o darant banke jis būtų daugiau kainavęs. Na bet Jūs matau suprantate tuos dalykus.
Net nežinojau, kad ir EP300 reikia užsidėti elektrodą, visur rašė, kad termolizės procedūrai jo nereikia.Gal kad ji yra patobulinta. g.gif Aš irgi manau, kad daugiau moterų renkasi pigesnį variantą.Aš irgi kiek skaičiau, kad ir EP300 pakankamai veiksmingas.Be to, su EP200 elektrolizės funkcija reikia daug daugiau laiko ir kantrybės,nes įvedus adatą tenka ilgokai laukti pyptelėjimo,t.y.procedūros pabaigos.Tame forume nemažai moterų plaukus šalina nuo kojų su EP300, na tikrai jų padūkusi kantrybė bigsmile.gif ,o su EP200 elektrolizės funkcija tai užsitęstų iki begalybės, nes gi nesėdėsi prie vieno plauko po 0,5 minutės doh.gif Su veidudar galima pažaisti, bet irgi jos pritrūksta. EP300 tinka tik vienos rūšies adatos-Uniprobe,ir labiausiai būtent 4 dydžio,nes plonesnės labai greitai nulinksta, o storesnės net nelenda į odą. Pas mane irgi plaukai buvo stori,jie juk išstorėja ir nuo pešiojimo.
Atsakyti
Tik tiek, kad nemažai atsilipimų, jog dažnai EP300 kontakto nėra (aparatas prašo laidus patikrinti). O apie EP200 išvis nedaug atsiliepimų radau, matyt moterys daugiau tą pigesnį aparatą perka.

Dar neparašiau, kad kontakto rodo kad nėra ir EP200 arba tiesiog nebūna srovės tada, kai:
nepilnai kontaktuoja kuri nors jungtis
arba (ir dažniausiai) dėl vielutės adatos viduje nekontaktavimo su pagrindu:ta adata-tai vielutė, perkišta per plastmasinį laikiklį,kuris įsisuka į pagrindą.Ta vielutė plastmasinio laikiklio apačioje yra užlenkta ir ta vieta net procedūros metu (arba ir iš karto) nebesiliečia su pagrindu.Vadinasi, dingsta visa jungties grandinė. Tada reikia išsukti adatą(t.y. su visu plastmasiniu galiuku) ir pincetu patiesinti adatos apatinįgalą, kad jis liestųsi su pagrindu.Net procedūros metu, matyt todėl. kad nuo nuolatinio įbedimo į odą ir ištraukimo adatos vielutė truputį pasislenka, net nepastebima akiai, grandinė nebėra ištisinė ir aparatas neveikia.Bet ir EP200 taip gan dažnai būna.Kadangi akiai tai nepastebima,sunku net įtarti.Aš kai įsigijau aparatą, iš karto galvojau, kad jis neveikia,kad man atsiuntė sugedusį aparatą, bet kai pakeičiau adatą, pradėjo veikti.Taip kad taip būna dėl to, kad adata būna nepilnai įsukta ir neliečia metalinio pagrindo,arba tiesiog reikia patiesinti jos metalinįgaliuką, kuris turi liestis su metalu.

Atsakyti
Uch, Monsit, ačiū už paaiškinimą dėl kontakto nebuvimo. Aš vis dėl to, pasiskaičius rusų forume, anuliavau savo užsakymą dėl EP200 ir užsisakiau EP300. Pataupysiu pinigėlius, tikiuosi neteks nusivilti ax.gif
Manau, kad kai gausiu aparatą, aš Jus, Monsit, dar pakankinsiu savo klausimais blush2.gif
Beje, rašiau AŽ Svaj@nei, nes ji turi EP300, bet matyt ji nesilanko forume...
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 31, 13:40)
Uch, Monsit, ačiū už paaiškinimą dėl kontakto nebuvimo. Aš vis dėl to, pasiskaičius rusų forume, anuliavau savo užsakymą dėl EP200 ir užsisakiau EP300. Pataupysiu pinigėlius, tikiuosi neteks nusivilti  ax.gif
Manau, kad kai gausiu aparatą, aš Jus, Monsit, dar pakankinsiu savo klausimais  blush2.gif
Beje, rašiau AŽ Svaj@nei, nes ji turi EP300, bet matyt ji nesilanko forume...

Manau,kad ir teisingai padarėte. Ne tik pinigėlius pataupysit, bet ir laiką procedūrų trukmei smile.gif
Prašom "kankinti" bigsmile.gif , jei tik galėsiu padėti. Tik žinokit, kad kantrybės reiks. Bet manau dėl savęs mes labiau stengiamės, negu tie žmonės, kurie iš to gyvena ir jiems svarbu kuo daugiau užsidirbti. Visko galima išmokti, pradėti reikia atsargiai ir pirma pabandyti ne ant veido ax.gif nuo mažesnės srovės ir ją pamažu didinti.Pradžioje geriau išrauti plauką ir pažiūrėti, kokiame gylyje yra šaknis, ją sulyginti su adatos ilgiu, į kurią pusę ji galbūt pasikreipusi po oda, nes rovimo dalis jų pooda auga ne tiesiai, keičia augimo kryptį. Be to, reikia stebėti, kad adata lįtų gilyn, o neitų po oda išilgai pagal paviršių-tada didžiausia odos paviršiaus nudegimo tikimybė.Kai oda ima balti, toje vietoje gaunasi nedidelis nudegimas(kuris man greit užgyja, bet čia jau gali būti individualiai).
Aš taip pat rašiau Sv@unei, bet ji neatsakė.Matyt, kad nesilanko.
Na tai sėkmės Jums ir kantrybės. smile.gif
Atsakyti
Nu va, super, kad ir sia procedura jau galima pasidaryti namie bigsmile.gif Nors as tai gal nesusigundyciau, nes paniskai bijau adatu, o dar jei skausminga doh.gif Nepakanti as skausmams, bet labai smagu, kai likimo seses randa vis nauju budu. Net nebuciau pagalvojusi, kad yra jau ir tokie aparatai rolleyes.gif

As tai pasirinkau lazeri, man jis labai padeda ir biski paprasciau, nereikia labai taikytis.

Sekmes kovojant su tuo nelemtu plaukuotumu, suprantu visas, kurios susiduria su ta problema ir labai pavydziu, kam tokia problema nesuprantama blush2.gif
Atsakyti