QUOTE(agee @ 2012 01 27, 07:57)
Monsit, žinokit perskaičiau visą temą, ir tuo aparatu pasidomėjau. Ačiū jums labai, kad dalinatės išsamiai Man tiesiog ta elektroepiliacija naujiena kaip iš giedro dangaus. Pagalvojau, kad vis viena reik nueit į saloną pirmiau, nenoriu pult pirkt to aparato, visgi kainuoja nemažus pinigus. O be to, ką gali žinot - gal ir salone procedūros man padės. Na bent labai tikiuosi, kad tikrai atrasiu būdą, kaip atsikratyti šios problemos.
Mačiau šioje temoje, kad dar viena moteris pirko Biomak aparatą, bet gaila, kad ji atsiliepimų neparašo čia.
Beje, gal galit įdėti nuorodą į tą rusišką forumą, kur būtent apie aparatą Biomak diskusijos eina, nes aš kažkaip radau tik kur apie savadarbius prietaisus merginos diskutuoja.
Vat ir man tas pats
Mačiau šioje temoje, kad dar viena moteris pirko Biomak aparatą, bet gaila, kad ji atsiliepimų neparašo čia.
Beje, gal galit įdėti nuorodą į tą rusišką forumą, kur būtent apie aparatą Biomak diskusijos eina, nes aš kažkaip radau tik kur apie savadarbius prietaisus merginos diskutuoja.
Vat ir man tas pats
Dabar rašau iš darbo,čia mano kompiuterio antivirusinė programa jau anksčiau užbokavo įėjimą į tą puslapį, į jį aš galiu įeiti tik iš namų kompo.Tikriausiai Jūs ir lankėtės tame puslapyje, kur rašo apie naminius prietaisus, tik reikia paspausti pagrindinį tos temos puslapį ir ten yra daug temų apie eletroepiliaciją, ten aš daug sužinojau, kaip juo naudotis. Be to, aš į šį puslapį įėjau, ir Jūs galit pabandyti, per šioje temoje 2010-10-06 d. Vika333 pateiktą nuorodą "naminis elektroepiliatorius"arba googlėje parašau užklausą "naminis elektroepiliatorius" ir išmeta temą "как сделать самодельный злектоепилятор", o į ją įėjus įeiti į "Главная" ir ten bus daug temų.
Labai džiaugiuosi tuo, kad mano patirtis kažkam gali praversti, bent viltis įsižiebia pradėti gyventi normaliai, nes tik pats patyręs gali suprasti, kaip tai trugdo gyventi visavertį gyvenimą, kai kiekvieną rytą turi rūpestį pirmiausia pulti išpešioti plaukus nuo veido. Aš čia jau rašiau, dėl kokių priežasčių aš įsigijau pati elektroepiliacijos aparatą, o nevaikščiojau į kosmetologijos saloną.Pagrindinė tai ta, kad kiekvieną dieną jie atauga, atsiauginti visą barzdą neišeitų, kaip gi reiktų eiti į darbą O aš pradžioje kiekvieną vakarą juos epiliuodavau, smakras būdavo labai raudonas, papurkšdavau Pantenolio putomis(jos gydo nudegimus) bet per naktį paraudimas praeidavo, o kokių šašelių retai likdavo. Tad aš galėjau jau nenaudoti pinceto, nereikėjo kompleksuoti vaikštant su barzda belaukian vizito pas kosmetologę ir visas procesas vyko greičiau. Kadangi aš ištisus 30 metų kiekvieną rytą pešiojau plaukus nuo veido: virš lūpos, pagrinde ant smakro ir pavieniai ant veido, jie visur buvo tamsūs ir kieti, tai ypač smakras jau buvo labai "nukankintas". Dabar net negaliu patikėti, kai po tiek metų visų plaukų šalinimo būdų išbandymo man pavyko: kiekvieną rytą džiaugiuosi veido švelnumu, kai būdavonet dienos bėgyje palietus ypač smakrą, jau durdavo plaukeliai. Aš išbandžiau elektroepiliacijos saloną prieš daug metų, bet kadangi nebuvo greito rezultato, man pasirodė tada, kad šis būdas nepadeda.Nuėjau keletą kartų,labai skaudėjo, o tie prakeiktieji vis ataugdavo.Tada išbandžiau lazerį, 2,5 mėnesio niekas neataugo, o paskui ataugo visi tokie pat stori.Nusivyliau labai ir nebėjau net į elektroepiliaciją,nusprendžiau tada, kad man niekas negali padėti. O dabar esu labai laiminga. Aš neperšu šio aparato, tiesiog dalinuosi patirtimi. Jei plaukeliai buvo ilgą laiką išpešami, juos badyti gali tekti daug kartų, tikrai reikia daug kantrybės. Pradžioje(aš pradėjau kovo mėnesį) man atrodė, kad ši procedūra nelabai padeda, bet po kokių trijų mėnesių pamačiau rezultatą. O ant pilvo buvo truputis plaukų juostelė, tai jie labai greitai dingo, o gal dėl to, kad jie nebuvo pešiojami, taip spėju. Nes rusų forume moterys rašė, kad tai turi įtaką, jei jie nebuvo judinti, tada gan greitai nebeatauga. Na bet pirmiausia žinoma nueikit į saloną pabandyti, tai gan skausminga procedūra, nors dar skausmas priklauso ir nuo epiliacijos būdo.Be to, kiekvienas žmogus skausmą pakenčia skirtingai.Tik įsidėmėkit tai, kad plaukas turi lengvai išsiimti, o ne būti raunamas. jeišaknis išdeginama,plaukas lengvai išsiima. Nes ne visos kosmetologės dirba sąžiningai ir gal ne visos netgi sugeba. Jei kils neaiškumų, prašau klausti. Sėkmės