Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(agee @ 2012 01 27, 07:57)
Monsit, žinokit perskaičiau visą temą, ir tuo aparatu pasidomėjau. Ačiū jums labai, kad dalinatės išsamiai  smile.gif  Man tiesiog ta elektroepiliacija naujiena kaip iš giedro dangaus. Pagalvojau, kad vis viena reik nueit į saloną pirmiau, nenoriu pult pirkt to aparato,  visgi kainuoja nemažus pinigus. O be to, ką gali žinot - gal ir salone procedūros man padės. Na bent labai tikiuosi, kad tikrai atrasiu būdą, kaip atsikratyti šios problemos.
Mačiau šioje temoje, kad dar viena moteris pirko Biomak aparatą, bet gaila, kad ji atsiliepimų neparašo čia.
Beje, gal galit įdėti nuorodą į tą rusišką forumą, kur būtent apie aparatą Biomak diskusijos eina, nes aš kažkaip radau tik kur apie savadarbius prietaisus merginos diskutuoja.
Vat ir man tas pats  doh.gif

Dabar rašau iš darbo,čia mano kompiuterio antivirusinė programa jau anksčiau užbokavo įėjimą į tą puslapį, į jį aš galiu įeiti tik iš namų kompo.Tikriausiai Jūs ir lankėtės tame puslapyje, kur rašo apie naminius prietaisus, tik reikia paspausti pagrindinį tos temos puslapį ir ten yra daug temų apie eletroepiliaciją, ten aš daug sužinojau, kaip juo naudotis. Be to, aš į šį puslapį įėjau, ir Jūs galit pabandyti, per šioje temoje 2010-10-06 d. Vika333 pateiktą nuorodą "naminis elektroepiliatorius"arba googlėje parašau užklausą "naminis elektroepiliatorius" ir išmeta temą "как сделать самодельный злектоепилятор", o į ją įėjus įeiti į "Главная" ir ten bus daug temų.
Labai džiaugiuosi tuo, kad mano patirtis kažkam gali praversti, bent viltis įsižiebia pradėti gyventi normaliai, nes tik pats patyręs gali suprasti, kaip tai trugdo gyventi visavertį gyvenimą, kai kiekvieną rytą turi rūpestį pirmiausia pulti išpešioti plaukus nuo veido. schmoll.gif Aš čia jau rašiau, dėl kokių priežasčių aš įsigijau pati elektroepiliacijos aparatą, o nevaikščiojau į kosmetologijos saloną.Pagrindinė tai ta, kad kiekvieną dieną jie atauga, atsiauginti visą barzdą neišeitų, kaip gi reiktų eiti į darbą doh.gif O aš pradžioje kiekvieną vakarą juos epiliuodavau, smakras būdavo labai raudonas, papurkšdavau Pantenolio putomis(jos gydo nudegimus) bet per naktį paraudimas praeidavo, o kokių šašelių retai likdavo. Tad aš galėjau jau nenaudoti pinceto, nereikėjo kompleksuoti vaikštant su barzda belaukian vizito pas kosmetologę ir visas procesas vyko greičiau. Kadangi aš ištisus 30 metų kiekvieną rytą pešiojau plaukus nuo veido: virš lūpos, pagrinde ant smakro ir pavieniai ant veido, jie visur buvo tamsūs ir kieti, tai ypač smakras jau buvo labai "nukankintas". Dabar net negaliu patikėti, kai po tiek metų visų plaukų šalinimo būdų išbandymo man pavyko: kiekvieną rytą džiaugiuosi veido švelnumu, kai būdavonet dienos bėgyje palietus ypač smakrą, jau durdavo plaukeliai. Aš išbandžiau elektroepiliacijos saloną prieš daug metų, bet kadangi nebuvo greito rezultato, man pasirodė tada, kad šis būdas nepadeda.Nuėjau keletą kartų,labai skaudėjo, o tie prakeiktieji vis ataugdavo.Tada išbandžiau lazerį, 2,5 mėnesio niekas neataugo, o paskui ataugo visi tokie pat stori.Nusivyliau labai ir nebėjau net į elektroepiliaciją,nusprendžiau tada, kad man niekas negali padėti. O dabar esu labai laiminga. ax.gif Aš neperšu šio aparato, tiesiog dalinuosi patirtimi. Jei plaukeliai buvo ilgą laiką išpešami, juos badyti gali tekti daug kartų, tikrai reikia daug kantrybės. Pradžioje(aš pradėjau kovo mėnesį) man atrodė, kad ši procedūra nelabai padeda, bet po kokių trijų mėnesių pamačiau rezultatą. O ant pilvo buvo truputis plaukų juostelė, tai jie labai greitai dingo, o gal dėl to, kad jie nebuvo pešiojami, taip spėju. Nes rusų forume moterys rašė, kad tai turi įtaką, jei jie nebuvo judinti, tada gan greitai nebeatauga. Na bet pirmiausia žinoma nueikit į saloną pabandyti, tai gan skausminga procedūra, nors dar skausmas priklauso ir nuo epiliacijos būdo.Be to, kiekvienas žmogus skausmą pakenčia skirtingai.Tik įsidėmėkit tai, kad plaukas turi lengvai išsiimti, o ne būti raunamas. jeišaknis išdeginama,plaukas lengvai išsiima. Nes ne visos kosmetologės dirba sąžiningai ir gal ne visos netgi sugeba. Jei kils neaiškumų, prašau klausti. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 27 sausio 2012 - 10:06
QUOTE(Monsit @ 2012 01 27, 11:03)
Tik įsidėmėkit tai, kad plaukas turi lengvai išsiimti, o ne būti raunamas. jeišaknis išdeginama,plaukas lengvai išsiima. Nes ne visos kosmetologės dirba sąžiningai ir gal ne visos netgi sugeba.

visiskai pritariu drinks_cheers.gif kosmetologas juk irgi zmogus, ir irgi taip pat gali tiesiog nepataikyt teisingai, kur reikia. Jei pataikot i tiksla, plaukas del elektros sroves yra atskiriamas nuo kapiliaru ir kitu audiniu, todel laisvai issima. O jei traukiat ir plaukas tvirtai sedi, reiskias jis dar yra prisijunges prie kapiliaru ir kt, ir jus tiesiog nepateiket. Va tik as nezinau, ar galima, jei pvz nepataikei, bandyt ta pati plauka pakartotinai paveikti per ta pacia procedura, ar geriau palikt ramybej iki kito karto g.gif Monsit, koki didnamaji stikla naudojat, kokia spacialia lupa su apsvietimu, ar ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 27 sausio 2012 - 10:27
QUOTE(Vika333 @ 2012 01 27, 10:23)
visiskai pritariu  drinks_cheers.gif  kosmetologas juk irgi zmogus, ir irgi taip pat gali tiesiog nepataikyt teisingai, kur reikia. Jei pataikot i tiksla, plaukas del elektros sroves yra atskiriamas nuo kapiliaru ir kitu audiniu, todel laisvai issima. O jei traukiat ir plaukas tvirtai sedi, reiskias jis dar yra prisijunges prie kapiliaru ir kt, ir jus tiesiog nepateiket. Va tik as nezinau, ar galima, jei pvz nepataikei, bandyt ta pati plauka pakartotinai paveikti per ta pacia procedura, ar geriau palikt ramybej iki kito karto  g.gif Monsit, koki didnamaji stikla naudojat, kokia spacialia lupa su apsvietimu, ar ka?

Vika333, visų pirma noriu Jums dar kartą padėkoti iš visos širdies. 4u.gif Tik Jūsų nuorodos apie elektroepiliatorių dėka aš šiandien džiaugiuosi, ryte žiūrėdama į veidrodį, atsikračiau didžiulės problemos. Pas mane šiaip padidėjęs viso kūno plaukuotumas, čia jau genai kalti,iš mamos paveldėjau, bet veidas buvo pati didžiausia problema.Labai labai Jums AČIŪ.
Tą patį plauką galima per tą pačią procedūrą paveikti net ir daug kartų, jei srovės stiprumas nedidelis. Aš pradžioje pasirinkdavau per mažą srovę, nes bijojau nudeginti odą iki randų, tai net po keleto ar net dešimties kartų plauką reikdavo išrauti, jis neišsiimdavo. schmoll.gif opaskui eksperimentavau ir jau po vieno ar dviejų kartų jis laisvai išsiimdavo. Bet kartais būna ir taip, kad jau per vieną impulsą galima nudeginti odą, ypač kai adata lenda ne gilyn, o po oda pasisuka arti odoseina išilgai,arba kai per daug smarki srovė. Kai jau pamatau,kad oda pabalo ar leidžiant stiprią srovę po keletp kartų plaukas neišsiima, geriau išraunu tą plauką, geriau kad oda kuomažiau nukentėtų. Juk kitą kartą būtinai pavyks.
Aš nenaudoju jokios lupos, tik darau prie gero apšvietimo, prie pat veido pasistatau dienos šviesos lempą, nes mano plaukai tamsūs, o geriausia kai šviečia saulė prie lango.Saulė labai išryškina kiekvieną plaukelį. Nebent kartais naudoju kitą veidrodžio pusę, kuri didina vaizdą.
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2012 01 27, 11:00)
As tai gal nakciai tepciau Bepanteno stora sluoksni, bet geriau pasitarkit su kosmetologe savo, ir gink die nekrapstykit ju, nes susiranduos, lai patys nukrenta
Papildyta:
Cia tam paciam forume yra, ten ir instrukcijos yra siu aparatu ir visko http://www.goideal.d...hp?bn=goideal_0
Rusiskom raidem aparato pavadinimas rasosi Биомак

Vika333 AČIŪ JUMS labai už nuoroda. bet beda kad nesuprantu rusiškai, vokiečių kalboj (ją galima pasirinkti) irgi ne kažin ką, reikes vertėjo į pagalba. Bet papasakokit kur jus ji pirkot ? Iš to pačio internetinio puslapio? Ar kazkur kitur?
Atsakyti
Mergaites, kurios darotes pacios namie - Vika, Monsit - ar epiliuojates ir kitas kuno vietas? Turiu naujiena - nuo epiliacijos ant blauzdos iskilo guzas, pasirodo, limfmazgio uzdegimas... Kai pradejo maust kirksnu limfmazgius, iskart meciau procedura, pradejau darytis blauzdas. Maniau, cia ne tokia jautri vietele, tikrai jokiu reakciju nebus, pasirodo, anaiptol.... Taigi, ne tokia jau jinai nekalta, ta elektroepiliacija...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 27, 14:51)
Mergaites, kurios darotes pacios namie - Vika, Monsit - ar epiliuojates ir kitas kuno vietas? Turiu naujiena - nuo epiliacijos ant blauzdos iskilo guzas, pasirodo, limfmazgio uzdegimas... Kai pradejo maust kirksnu limfmazgius, iskart meciau procedura, pradejau darytis blauzdas. Maniau, cia ne tokia jautri vietele, tikrai jokiu reakciju nebus, pasirodo, anaiptol.... Taigi, ne tokia jau jinai nekalta, ta elektroepiliacija...

Aš visados maniau, kad rizikinga liesti pažastis, aplamai tas vietas, kur yra limfmazgiai, nors moterys darosi net ir pažastis, kurių tikrai nepatartina badyti. Man prieš daug metų kai dariausi elektroepiliaciją kosmetikos salone, labai skaudėdavo, kai pataikydavo į kaklo limfmazgius, kur augo keletas plaukų, bet nieko nebuvo. Kiek skaičiau rusų kalba puslapiuose, tai labai retai būna,kad sureaguoja limfmazgiai. Žinoma, kad ši procedūra nėra nekalta, tai vistik yra odos deginimas karščiu arba šarmais ir nereikia tuo piktnaudžiauti. Bet aš kitos išeities neturiu ir, kaipsakant,tris kartus nusispjaunu, kol kas per 10 mėnesių nieko nebuvo. Aš darausi pagrinde veidą, keliolika plaukų pašalinau nuo pilvo. Bet yra moterų, kurios vargsta su kojomis,man neužtektų tiek kantrybės. O dėl kenksmingumo, tai dar neaišku, koks lazerio ir foto poveikis. Nemanau, kad tai gerai odai, ar neatsilieps po daugelio metų įvairiomis pasekmėmis. Vis tik tai irgi odos kaitinimas ir šiaip spindulių poveikis.
Papildyta:
QUOTE(swinga @ 2012 01 27, 14:14)
Vika333 AČIŪ JUMS labai už nuoroda. bet beda kad nesuprantu rusiškai, vokiečių kalboj (ją galima pasirinkti) irgi ne kažin ką, reikes vertėjo į pagalba. Bet papasakokit kur jus ji pirkot ? Iš to pačio internetinio puslapio? Ar kazkur kitur?

Swinga, aš elektroepiliatorių pirkau tiesiai iš gamintojo lenkų firmos Biomak. Ten užsidedi kosmetikos aparatai, yra trijų rūšių. Galima išsiversti su googlės ar kitokiu vertėju, nors ir netaisyklingai, bet mintį galima pagauti. smile.gif Bet pirma ko gero reikia nueiti pabandyti, kas tai per procedūra, į kosmetikos saloną. Yra žmonių, kurie labai jautrūs skausmui.Kad įsitikintumėt, kad Jums ši procedūra tinka.
Atsakyti
Be abejo, apie lazerio poveiki net nekalbam... Palyginus su juo, man si procedura tikrai nekaltai atrodo... Bet vat kaip, pasirodo, buna. Esu labai plona, riebaliniop audinio mazai, matyt, viskas labai arti odos issideste.
Atsakyti
Mergaitės, kurios namie turit elektroepiliatorių - ar nebaisu saut durti su adata? Ar neskauda? Juk net apie 0,5 cm reikia durti, kad pasiektum plaukų svogūnėlį.... Šeštadienį dariausi elektroepiliaciją salone, tai aš to elektroimpulso iš vis nejutau arba jutau labai silpną, o skaudėjo šiek tiek, kai adatą dūrė.
Jau svarstau įsigyti ir aš tą Biomak, tik bijau, ar pavyks pačiai sau durti blush2.gif Nes iš tikro, kaip Monsit sakė, man savaitę laukt iki kitos procedūros yra per ilgai, nes man barzda ir per porą dienų suveši. O dažniau nueit nepavyksta, kadangi po darbų namo lekiu, nes vaikas mažas yra.
Dar nežinau kokį iš aparatų rinktis - ar tą brangųjį Biomak EP 200, ar visu tūkstančiu pigesnį Biomak EP 300. Gaila, kad čia nėra daugiau moteriškių, turinčių šiuos aparatus, ir galinčų pakomentuoti. Aš kaip supratau tas EP 300 tik termolizės būdu veikia ir dar turi kažkokią koaguliacijos funkciją (nesuprantu kas tas yra doh.gif ), o EP 200 trimis būdais veikia. Monsit, kokiu būdu Jūs dažniausiai epiliuodavotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agee: 30 sausio 2012 - 08:26
QUOTE(agee @ 2012 01 26, 11:45)
Kaip džiaugiuos atradus šią temą.
Man problema plaukuotumo ant veido labai didelė - turiu vos ne vyrišką barzdą ir ūsiukus. Jau metai iš metų nesiskiriu kasdien su pincetu - ryte vakare pešiojuosi. Vakarais tai net po valandą laiko vonioj užtrunku  verysad.gif Ir visą tą laiką nieko nežinojau apie elektroepiliaciją  doh.gif 
Kiek perskaičiau temą, tai susidariau nuomonę, kad tikėtis 100 proc, jog plaukai visam laikui išnyks, neverta. Bet man kad nors ir kokie 60 proc sumažėtų plaukuotumas, tai būtų jau pažanga. Nes dabar man jau visas smakras skaudama vieta nuo pešiojimo patapusi, žmonėse nesirodau neužsitepusi sluoksnio pudros  verysad.gif  Galvojau, jog aš čia viena tokia nenormali esu su savo tokia problema.
Užsirašiau jau pirmai procedūrai. Esu pasirengusi ir skausmus iškęst, kad atsikratyčiau šios problemos. Labai tikiuosi, jog neteks nusivilti...
Ir ačiū merginoms bei moterims, kurios čia taip nuoširdžiai ir išsamiai dalinasi savo patirtimis...

Agee, jei problema tikrai tokia didelė ir ypač jei plaukeliai ant smakro ir virš lūpos tamsūs, tada tikrai verta įsigyti elektroepiliatorių pačiai. Nes kaip jau ir rašiau, kasdien juk nelakstysi pas kosmetologę, o ir vaikščioti kad ir keletą dienų "su barzda" nelabai išeina (man taip buvo). Be to, ir rezultatų galima daug greičiau pasiekti, nei einant pas kosmetologę kokį kartą per mėnesį. Aš per 10 mėnesių atsikračiau apie 95% tamsių veido plaukų.Ir mano smakras buvo baisus,nukankintas nuo kasdieninio plaukų pešiojimo, be storo kremo sluoksnio negalėjau net į kiemą išeiti. schmoll.gif O dabar per savaitę atauga vos keletas. ax.gif Ypač jei esat jauna, tikrai neverta vargti visą gyvenimą, kaip aš. O nepadėti negali,- nes jei padeda tranvestitams (o juk jiems net visas veidas būna plaukais apaugęs-juk jų hormonų fonas grynai vyriškas), jie ir tai per kokius 2-3 metus, kiek skaičiau, išnaikina veido plaukus.
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 30, 08:26)
Mergaitės, kurios namie turit elektroepiliatorių - ar nebaisu saut durti su adata? Ar neskauda? Juk net apie 0,5 cm reikia durti, kad pasiektum plaukų svogūnėlį.... Šeštadienį dariausi elektroepiliaciją salone, tai aš to elektroimpulso iš vis nejutau arba jutau labai silpną, o skaudėjo šiek tiek, kai adatą dūrė.
Jau svarstau įsigyti ir aš tą Biomak, tik bijau, ar pavyks pačiai sau durti  blush2.gif Nes iš tikro, kaip Monsit sakė, man savaitę laukt iki kitos procedūros yra per ilgai, nes man barzda ir per porą dienų suveši. O dažniau nueit nepavyksta, kadangi po darbų namo lekiu, nes vaikas mažas yra.
Dar nežinau kokį iš aparatų rinktis - ar tą brangųjį Biomak EP 200, ar visu tūkstančiu pigesnį Biomak EP 300. Gaila, kad čia nėra daugiau moteriškių, turinčių šiuos aparatus, ir galinčų pakomentuoti. Aš kaip supratau tas EP 300 tik termolizės būdu veikia ir dar turi kažkokią koaguliacijos funkciją (nesuprantu kas tas yra  doh.gif ), o EP 200 trimis būdais veikia. Monsit, kokiu būdu Jūs dažniausiai epiliuodavotės?

Pradžioje būna lyg ir baisoka, ranka neklauso, aparatas "neveikia" ar blogai veikia-juk viskam reikia patirties ir įgudimo. Jei įvedi ne tiksliai į plauko kanalą, ir kraujas pasirodo, nes kiekvienas plaukas turi kanalėlį, į kurį pataikius adata lengvai lenda ir nebūna kraujo.Aš pradžioje tai galvojau, kaip gali įbedus į odą nebūti kraujo, bet pataikius nebūna,ir aplamai jei nepataikai tiksliai į kanalėlį, adata nenori lįsti.Bet jei noras didelis,tai greit galima įprasti prie badymo.Aš pradžioje kiekvieną vakarą "badydavausi", net smakras būdavo tamsiai raudonas. Bet manau, kad dariau didelę klaidą, nes nepasirinkdavau tinkamo srovės stiprumo ir plaukai retai išsiimdavo lengvai, aš juos išraudavau,t.y.be reikalo badydavau smakrą. O Jums kosmetologė ar lengvai juos išimdavo, ar išraudavo? Tai labai svarbu.Koaguliacija-tai išsiplėtusių kapiliarų panaikinimas, bet šiai procedūrai reikalinga kitokia adata.Kol kas aš nesidomėjau, kaip teisingai ją atlikti, o ir adatos tos neturiu. Gal kada reiks pabandyti, nes turiu ant veido nušalusią dėmę su išsiplėtusiais kapiliarais. Galužtenka ir to EP300 su viena termolizės funkcija, nes ši funkcija yra pati trumpiausia, užima mažiausiai laiko. Aš prisiskaičiau puslapiuose rusų kalba, kad elelktrolizės būdu galima ne taip tiksliai pataikyti į šaknį, jos metu susidaro šarmas,kuris pasiskirsto po visą plauko kanalą.Norėjau kuo greitesnio rezultato, užtai ir įsigijau EP200.Bet elektrolizė gerokai ilgesnė procedūra,įkišus adatą reikia palaikyti kokias 20 sekundžių,o termolize-ne ilgiau 5 sekundžių.Blend metodas yra maišytas iš šių abiejų, teka abi srovės (nelabai aš suprantu apie jas, bet viena kintama, kita aukšto dažnio). Aš naudoju visas;kai neturiu kantrybės-termolizę,kai turiu daugiau laiko-elektrolizę ar blend metodą.Vakare dar pasiskaitysiu rusų forume moterų atsiliepimus apie EP300 ir Jums parašysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 27, 15:51)
Mergaites, kurios darotes pacios namie - Vika

as nedarau pati ir aparato sito neturiu, bandzius esu salone, bet nepakanti skausmui esu visiskai, as kita buda pasirinkus, irgi namini ir labai mane tenkina blush-anim-cl.gif

cia as tiesiog kol ieskojau sau kazka is ilgalaikiu salinimu, aptikau, kad ir elektroepiliacija namie daro, tai va idejau nuoroda, kad gal kam bus naudinga, visos gi kenciam ziauriai su tais plaukais blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Monsit, ačiū laaaaaabai, kad nepatingit tiek parašyti į mano klausimus 4u.gif
Aš kosmetologės paklausiau, kokiu būdu atlieka elektroepiliaciją - elektrolizės ar termolizės, tai ji kiek sutriko nuo tokio klausimo, lyg nesuprasdama ko aš paklausiau... Pasakė, kad elektrolizės......šiaip vienam plaukui tik kelias sekundes užtrukdavo. O kai plauką traukdavo, tai jausdavosi, kad ištraukia. Tai vat aš ir nesupratau, ar iš vis nieko nieko nesijaučia, kai elekros srovės paveiktas plaukas ištraukiamas? Kai man traukė plaukus, man neskaudėjo, nes ir taip man visiškai neskauda kai pati pešioju. Na tiesiog jutau, kaip ji man kiekvieną plauką ištraukia... Tai irgi susimąsčiau, ar ji pataikė į kanalą, ar ne g.gif
Ir man dar keista pasirodė, kad kosmetologė kaip ir abejojo elektroepiliacijos veiksmingumu unsure.gif Sakė, kad jos manymu, geriausiai yra lazeris. O aš apie tą lazerį tiek prisikaičius nusivylusių merginų atsiliepimų....
Monsit, aš Jums turbūt įkirėsiu savo klausimais blush2.gif Gal ir buvot minėjusi jau, tačiau neprisimenu, kuo Jūs dezinfekuojat odą po procedūros? Ir ar reikia tepti kokiu specialiu kremu po to.
Man po procedūros kabinete kelias valandas buvo patinę, bet ryte jau viskas buvo gerai, net nesimato jokių požymių įdūrimo, jokių paraudimų ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2012 01 30, 11:50)
as nedarau pati ir aparato sito neturiu, bandzius esu salone, bet nepakanti skausmui esu visiskai, as kita buda pasirinkus, irgi namini ir labai mane tenkina blush-anim-cl.gif

cia as tiesiog kol ieskojau sau kazka is ilgalaikiu salinimu, aptikau, kad ir elektroepiliacija namie daro, tai va idejau nuoroda, kad gal kam bus naudinga, visos gi kenciam ziauriai su tais plaukais  blush-anim-cl.gif

Vika, Jūs kiek užmačiau kitoje temoje, turite fotoepiliatorių? Na, man jei pavyks kada nors atsikratyti šerių nuo veido, galbūt pasidovanosiu sau ir fotoepiliatorių plaukams nuo kitų kūno vietų šalinimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agee: 30 sausio 2012 - 11:16