[quote=Monsit,2012 01 26, 17:39]
[quote=agee,2012 01 26, 11:45]
Kaip džiaugiuos atradus šią temą.
agee,
prašau perskaityti visą temą. Aš čia rašau būtent dėl tokių moterų, kurios taip kankinasi ir būtent su veido plaukuotumu. Aš taip pat vargdavau 30 metų ir tikrai negalvojau, kad ĮMANOMA PAŠALINTI PLAUKUS VISAM LAIKUI. Bet panašu, kad šitas būdas yra vienintelis. Jei nepadės šis būdas (o jis tikrai padės, jei tik užteks kantrybės
), tai nepadės joks kitas, o jau lazeris ar fotoepiliacija tai tikrai tik palyginti trumpam laikui
). Agee, jei tokia didelė problema, Jums nusibos lakstyti į elektroepiliacijos procedūras, nes jų reikia gan daug,jei plaukai buvo daug kartų išpešami (jų šaknys deformuotos ir jie auga į skirtingas puses). Aš pati negalėjau išeiti ryte "į žmones", kol nepadirbėdavau su pincetu
, o dabar jau senokai tai pamiršau. Šiai dienai ant veido tamsių plaukų beliko keletas-virš lūpos kokie trys tamsūs ir ant smakro apie keliolika (iš beveik vyriškos barzdos ir ūsų), ir tie patys tokie, kurių šaknys labai išsiklaipę į įvairias puses. Bet tai man jau nebėra jokia problema. Anksčiau aš net negalėjau niekur išvažiuoti, jei ryte nebuvo kur pasislėpti išpešioti tų prakeiktų plaukų, o jie būtinai ataugdavo per naktį
O dabar aš kur bebūčiau, atsikeliu rami, kad būsiu normali-kaip visos moterys, smakras bus švelnus.
Tas keletas plaukelių per savaitę ar pusantros jau nebetrukdo gyventi, nors būtų gerai, kad ir jų nebebūtų.
Bet išmuš ir tokia diena, kai taip bus. Agee, jei tokia didelė problema ir tikrai norit jos atsikratyti visam gyvenimui , jei esat pasiryžusi iškęsti skausmą, kartoti šią procedūrą daug kartų, siūlau perskaityti visą temą ir įsigyti elektroepiliacijos aparatą bent už kažkur apie 500 litų. Nes tiesiog nusibos vaikščioti į šias procedūras, o jeigu dar meitrė papultų "kreivarankė", taiir visai atrodys,kad procedūros nepadeda.Mes dabar visi labai nekantrūs pasidarėm,visi norim greito rezultato. Bet va man ir gan greitai praėjo apie 9 mėnesius, iš pradžių aš atlikdavau šias procedūras kas dieną po kokias pusantros valandos, o dabar kokį kartą į savaitę ar net rečiau po pusvalandį. Esu labai laiminga.
[/quote]
Kokį aparatą patartumėt pirkti? Ir kur