Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroepiliacija

QUOTE(mamulioka @ 2012 01 24, 18:15)
Nebuna taip greitai  schmoll.gif

o tai jus bandet, kiek jums kartu uzteko?
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 01 25, 17:09)
o tai jus bandet, kiek jums kartu uzteko?

As veida jau gal 2 metus darausi, kas menesi vaikstau. Aisku, zymiai tu plaukeliu pamazejo, bet visam laikui neisnyksta. Keliose vietose buvo normaliu, ilgesniu ir tamsesniu plaukeliu, o ne gyvaplaukiu, po apgamu salinimo vis ataugdavo ir ataugdavo. Tai vat tiems visiskai isnykt prireike gal kokiu 5-6 kartu. Dabar TIKRAI jie jau nebeatauga. O su tuo veidu tai zinokit visaip buna, gal jei hormoninis fonas organizme liuks, kazkam po 5 proceduru ir isnyksta, nezinau...

Mane apsedo elekroepiliacijos manija.... Pradejau blauzdas darytis, vakar dare 4 karta. Na, kol kas dar ataugineja. Aisku, jau nebe tokia bezdzioniuke, kaip buvau, bet atauga dar nemazai
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 25, 18:02)
As veida jau gal 2 metus darausi, kas menesi vaikstau. Aisku, zymiai tu plaukeliu pamazejo, bet visam laikui neisnyksta. Keliose vietose buvo normaliu, ilgesniu ir tamsesniu plaukeliu, o ne gyvaplaukiu, po apgamu salinimo vis ataugdavo ir ataugdavo. Tai vat tiems visiskai isnykt prireike gal kokiu 5-6 kartu. Dabar TIKRAI jie jau nebeatauga. O su tuo veidu tai zinokit visaip buna, gal jei hormoninis fonas organizme liuks, kazkam po 5 proceduru ir isnyksta, nezinau...

Mane apsedo elekroepiliacijos manija.... Pradejau blauzdas darytis, vakar dare 4 karta. Na, kol kas dar ataugineja. Aisku, jau nebe tokia bezdzioniuke, kaip buvau, bet atauga dar nemazai

Pas mane irgi ant veido ploni bet tankus, siaip vyras niekad nepriekaistavo tik del saves susigalvojau. Noriu, kad bent jau per puse sumazetu blush2.gif Bet tai vienintele procedura po kurios tikrai mazeja plaukeliu. Man siandien antra dien po proceduros atsirado saseliu tose vietose tai berysio atrodo, kazi per kiek laiko praeina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 26 sausio 2012 - 08:35
Kaip džiaugiuos atradus šią temą.
Man problema plaukuotumo ant veido labai didelė - turiu vos ne vyrišką barzdą ir ūsiukus. Jau metai iš metų nesiskiriu kasdien su pincetu - ryte vakare pešiojuosi. Vakarais tai net po valandą laiko vonioj užtrunku verysad.gif Ir visą tą laiką nieko nežinojau apie elektroepiliaciją doh.gif
Kiek perskaičiau temą, tai susidariau nuomonę, kad tikėtis 100 proc, jog plaukai visam laikui išnyks, neverta. Bet man kad nors ir kokie 60 proc sumažėtų plaukuotumas, tai būtų jau pažanga. Nes dabar man jau visas smakras skaudama vieta nuo pešiojimo patapusi, žmonėse nesirodau neužsitepusi sluoksnio pudros verysad.gif Galvojau, jog aš čia viena tokia nenormali esu su savo tokia problema.
Užsirašiau jau pirmai procedūrai. Esu pasirengusi ir skausmus iškęst, kad atsikratyčiau šios problemos. Labai tikiuosi, jog neteks nusivilti...
Ir ačiū merginoms bei moterims, kurios čia taip nuoširdžiai ir išsamiai dalinasi savo patirtimis...
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 01 26, 12:45)
Man problema plaukuotumo ant veido labai didelė - turiu vos ne vyrišką barzdą ir ūsiukus. Jau metai iš metų nesiskiriu kasdien su pincetu - ryte vakare pešiojuosi. Vakarais tai net po valandą laiko vonioj užtrunku  verysad.gif Ir visą tą laiką nieko nežinojau apie elektroepiliaciją  doh.gif 
Kiek perskaičiau temą, tai susidariau nuomonę, kad tikėtis 100 proc, jog plaukai visam laikui išnyks, neverta. Bet man kad nors ir kokie 60 proc sumažėtų plaukuotumas, tai būtų jau pažanga. Nes dabar man jau visas smakras skaudama vieta nuo pešiojimo patapusi, žmonėse nesirodau neužsitepusi sluoksnio pudros  verysad.gif  Galvojau, jog aš čia viena tokia nenormali esu su savo tokia problema.
Užsirašiau jau pirmai procedūrai. Esu pasirengusi ir skausmus iškęst, kad atsikratyčiau šios problemos. Labai tikiuosi, jog neteks nusivilti...
Ir ačiū merginoms bei moterims, kurios čia taip nuoširdžiai ir išsamiai dalinasi savo patirtimis...

Jei Vilniuje, tai rekomenduok, kur užsirašei smile.gif
Atsakyti
Aš Klaipėdoje, Sothys salone
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 01 24, 17:07)
plaukeliai isnyksta vienom po poros, kitom po penkiu kartu

ne kartu, bet metu turbut norejot pasakyt? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 25, 18:02)
Dabar TIKRAI jie jau nebeatauga.

jei yra daug kantrybes, tai tikrai labai geras budas. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(agee @ 2012 01 26, 12:45)
susidariau nuomonę, kad tikėtis 100 proc, jog plaukai visam laikui išnyks, neverta.

O as manau, kad verta. Elektros srove trenkia gan stipriai, ten susiklijuoja viskas ir amen plaukui biggrin.gif Svarbu pataikyt tiksliai kur reikia, sunku turi but...
Papildyta:
QUOTE(gegne2 @ 2012 01 26, 09:34)
atsirado saseliu tose vietose tai berysio atrodo, kazi per kiek laiko praeina?

ant veido per savaite mzdg, ir krapstyt ju negalima, sake kaip priziuret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 26 sausio 2012 - 14:55
[quote=agee,2012 01 26, 11:45]

agee,
prašau perskaityti visą temą. Aš čia rašau būtent dėl tokių moterų, kurios taip kankinasi ir būtent su veido plaukuotumu. Aš taip pat vargdavau 30 metų ir tikrai negalvojau, kad ĮMANOMA PAŠALINTI PLAUKUS VISAM LAIKUI. Bet panašu, kad šitas būdas yra vienintelis. Jei nepadės šis būdas (o jis tikrai padės, jei tik užteks kantrybės ax.gif ), tai nepadės joks kitas, o jau lazeris ar fotoepiliacija tai tikrai tik palyginti trumpam laikui smile.gif ). Agee, jei tokia didelė problema, Jums nusibos lakstyti į elektroepiliacijos procedūras, nes jų reikia gan daug,jei plaukai buvo daug kartų išpešami (jų šaknys deformuotos ir jie auga į skirtingas puses). Aš pati negalėjau išeiti ryte "į žmones", kol nepadirbėdavau su pincetu ax.gif , o dabar jau senokai tai pamiršau. Šiai dienai ant veido tamsių plaukų beliko keletas-virš lūpos kokie trys tamsūs ir ant smakro apie keliolika (iš beveik vyriškos barzdos ir ūsų), ir tie patys tokie, kurių šaknys labai išsiklaipę į įvairias puses. Bet tai man jau nebėra jokia problema. Anksčiau aš net negalėjau niekur išvažiuoti, jei ryte nebuvo kur pasislėpti išpešioti tų prakeiktų plaukų, o jie būtinai ataugdavo per naktį doh.gif O dabar aš kur bebūčiau, atsikeliu rami, kad būsiu normali-kaip visos moterys, smakras bus švelnus. ax.gif Tas keletas plaukelių per savaitę ar pusantros jau nebetrukdo gyventi, nors būtų gerai, kad ir jų nebebūtų. tongue.gif Bet išmuš ir tokia diena, kai taip bus. Agee, jei tokia didelė problema ir tikrai norit jos atsikratyti visam gyvenimui , jei esat pasiryžusi iškęsti skausmą, kartoti šią procedūrą daug kartų, siūlau perskaityti visą temą ir įsigyti elektroepiliacijos aparatą bent už kažkur apie 500 litų. Nes tiesiog nusibos vaikščioti į šias procedūras, o jeigu dar meitrė papultų "kreivarankė", taiir visai atrodys,kad procedūros nepadeda.Mes dabar visi labai nekantrūs pasidarėm,visi norim greito rezultato. Bet va man ir gan greitai praėjo apie 9 mėnesius, iš pradžių aš atlikdavau šias procedūras kas dieną po kokias pusantros valandos, o dabar kokį kartą į savaitę ar net rečiau po pusvalandį. Esu labai laiminga. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monsit,2012 01 26, 17:39]
[quote=agee,2012 01 26, 11:45]
agee,
prašau perskaityti visą temą. Aš čia rašau būtent dėl tokių moterų, kurios taip kankinasi ir būtent su veido plaukuotumu. Aš taip pat vargdavau 30 metų ir tikrai negalvojau, kad ĮMANOMA PAŠALINTI PLAUKUS VISAM LAIKUI. Bet panašu, kad šitas būdas yra vienintelis. Jei nepadės šis būdas (o jis tikrai padės, jei tik užteks kantrybės ax.gif ), tai nepadės joks kitas, o jau lazeris ar fotoepiliacija tai tikrai tik palyginti trumpam laikui smile.gif ). Agee, jei tokia didelė problema, Jums nusibos lakstyti į elektroepiliacijos procedūras, nes jų reikia gan daug,jei plaukai buvo daug kartų išpešami (jų šaknys deformuotos ir jie auga į skirtingas puses). Aš pati negalėjau išeiti ryte "į žmones", kol nepadirbėdavau su pincetu ax.gif , o dabar jau senokai tai pamiršau. Šiai dienai ant veido tamsių plaukų beliko keletas-virš lūpos kokie trys tamsūs ir ant smakro apie keliolika (iš beveik vyriškos barzdos ir ūsų), ir tie patys tokie, kurių šaknys labai išsiklaipę į įvairias puses. Bet tai man jau nebėra jokia problema. Anksčiau aš net negalėjau niekur išvažiuoti, jei ryte nebuvo kur pasislėpti išpešioti tų prakeiktų plaukų, o jie būtinai ataugdavo per naktį doh.gif O dabar aš kur bebūčiau, atsikeliu rami, kad būsiu normali-kaip visos moterys, smakras bus švelnus. ax.gif Tas keletas plaukelių per savaitę ar pusantros jau nebetrukdo gyventi, nors būtų gerai, kad ir jų nebebūtų. tongue.gif Bet išmuš ir tokia diena, kai taip bus. Agee, jei tokia didelė problema ir tikrai norit jos atsikratyti visam gyvenimui , jei esat pasiryžusi iškęsti skausmą, kartoti šią procedūrą daug kartų, siūlau perskaityti visą temą ir įsigyti elektroepiliacijos aparatą bent už kažkur apie 500 litų. Nes tiesiog nusibos vaikščioti į šias procedūras, o jeigu dar meitrė papultų "kreivarankė", taiir visai atrodys,kad procedūros nepadeda.Mes dabar visi labai nekantrūs pasidarėm,visi norim greito rezultato. Bet va man ir gan greitai praėjo apie 9 mėnesius, iš pradžių aš atlikdavau šias procedūras kas dieną po kokias pusantros valandos, o dabar kokį kartą į savaitę ar net rečiau po pusvalandį. Esu labai laiminga. 4u.gif
[/quote]
Kokį aparatą patartumėt pirkti? Ir kur smile.gif
Atsakyti
ant veido per savaite mzdg, ir krapstyt ju negalima, sake kaip priziuret?
[/quote]

Ne g.gif
Atsakyti
Monsit, žinokit perskaičiau visą temą, ir tuo aparatu pasidomėjau. Ačiū jums labai, kad dalinatės išsamiai smile.gif Man tiesiog ta elektroepiliacija naujiena kaip iš giedro dangaus. Pagalvojau, kad vis viena reik nueit į saloną pirmiau, nenoriu pult pirkt to aparato, visgi kainuoja nemažus pinigus. O be to, ką gali žinot - gal ir salone procedūros man padės. Na bent labai tikiuosi, kad tikrai atrasiu būdą, kaip atsikratyti šios problemos.
Mačiau šioje temoje, kad dar viena moteris pirko Biomak aparatą, bet gaila, kad ji atsiliepimų neparašo čia.
Beje, gal galit įdėti nuorodą į tą rusišką forumą, kur būtent apie aparatą Biomak diskusijos eina, nes aš kažkaip radau tik kur apie savadarbius prietaisus merginos diskutuoja.

QUOTE(Monsit @ 2012 01 26, 17:39)

Anksčiau aš net negalėjau niekur išvažiuoti, jei ryte nebuvo kur pasislėpti išpešioti tų prakeiktų plaukų, o jie būtinai ataugdavo per naktį

Vat ir man tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 01 27, 08:54)
Ne g.gif

As tai gal nakciai tepciau Bepanteno stora sluoksni, bet geriau pasitarkit su kosmetologe savo, ir gink die nekrapstykit ju, nes susiranduos, lai patys nukrenta
Papildyta:
QUOTE(agee @ 2012 01 27, 08:57)
Beje, gal galit įdėti nuorodą į tą rusišką forumą, kur būtent apie aparatą Biomak diskusijos eina

Cia tam paciam forume yra, ten ir instrukcijos yra siu aparatu ir visko http://www.goideal.d...hp?bn=goideal_0
Rusiskom raidem aparato pavadinimas rasosi Биомак
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 27 sausio 2012 - 10:03