Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(ingauk @ 2008 10 25, 14:39)
siandien darysiu tokius makaronus tik va padaza nezinau koki nes pomidorai man kazkaip nesideda  nei zali, nei troskinti ar dar kokie nors  schmoll.gif
ir dar klausimelis ar butinai reikia paskui dengti folija, o gal nereikia  g.gif

Aš dedu į uždengiamą indą juos, kartą nedengiau, tai išgaravus skysčiui viršutiniai makaronai apdžiuvo doh.gif Įtariu jeigu visą laiką žiūrėt, kad neišgaruotų skystis, tai nesudžiūtų g.gif
Atsakyti
O as kaneloni makaronus idarytus mesos farsu sudedu eilemis i kepimo inda, pakepinu svoguno, morkos ir sudedu ant makaronu kad dengtu juos, patepu pomidoru padazu. Tada pasidarau 0,5 ltr. vistienos sultinio, atvesinu , idedu gera sauksta grietines, viska ismaisau ir supilu ant makaronu. Turi butinai apsemti padazas makaronus. Ir i orkaite. Kepu 200, veliau 180 temp. nuo kepimo pradzios 30 min. Skanumelis tongue.gif Kepu neuzdengta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 25 spalio 2008 - 13:14
QUOTE(ingauk @ 2008 10 25, 13:39)
siandien darysiu tokius makaronus tik va padaza nezinau koki nes pomidorai man kazkaip nesideda  nei zali, nei troskinti ar dar kokie nors  schmoll.gif
ir dar klausimelis ar butinai reikia paskui dengti folija, o gal nereikia  g.gif

Niekad nedengiu folija.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2008 10 25, 14:23)
Niekad nedengiu folija.

aciu uz greita suregavima, galvojau iki kol darysiu niekas nearasys o cia vat kaip greitai viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif, aš tai irgi nusprendžiau pabandyti tuos makarončikus daryti, bandžiau peržiūrėti temą, nežinau, gal ir naujieną jums pasakysiu, nes niekur nemačiau kad kas taip darytų. prikimšusi visko kaip paprastai užpilsiu viską tiršta grybų sriuba iš pakučio, ne ta, kur reikia į puodeli per 3 min, bet tokia, kur reikia biški pavirt. jos ten būna apie litrą, tai labai skanus ir padažiukas gaunasi ir yra kur pasitroškinti. aš tai tokia sriubyte ir sparnelius užpilu kai kepu ar šiaip bulvytes orkaitėj, labai liuks skonis gaunasi. Pabandykit, sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavile: 02 lapkričio 2008 - 18:28
QUOTE(Izida @ 2008 10 25, 13:23)
Niekad nedengiu folija.

visada dengiu folija.
Atsakyti
jeigu darai su padažu- folijos nereikia,neprikepa tie makaronai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2008 10 25, 13:23)
Niekad nedengiu folija.

Visada dengiu folija.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 11 08, 12:14)
Visada dengiu folija.

O as dengiu pradzioje , iki pabaigos likus 5-10min nudengiu ,kad kiek apskrustu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavile @ 2008 11 02, 19:27)
Sveikutės biggrin.gif, aš tai irgi nusprendžiau pabandyti tuos makarončikus daryti, bandžiau peržiūrėti temą, nežinau, gal ir naujieną jums pasakysiu, nes niekur nemačiau kad kas taip darytų. prikimšusi visko kaip paprastai užpilsiu viską tiršta grybų sriuba iš pakučio, ne ta, kur reikia į puodeli per 3 min, bet tokia, kur reikia biški pavirt. jos ten būna apie litrą, tai labai skanus ir padažiukas gaunasi ir yra kur pasitroškinti. aš tai tokia sriubyte ir sparnelius užpilu kai kepu ar šiaip bulvytes orkaitėj, labai liuks skonis gaunasi. Pabandykit, sėkmės smile.gif

Liux ideja thumbup.gif reiks ismeginti, kaip tik prisipirkau maximoj makaronciku su nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 08 03, 19:34)
Sakesss kaip skaniai atrodo  tongue.gif ..dabar sedziu ,ziuriu i seile varvinu ,reiks butinai kada pasidaryt  mirksiukas.gif

biggrin.gif o as cia visko apsiskaicius bandysiu kombinuotai daryt biggrin.gif
nes is vieno recento vienas patiko is kito - kitas ax.gif
ziuresim kaip cia gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 07 17, 10:34)
Aš kadangi mėsos neesu didelė mėgėja, tai canelloni dažniausiai gaminu su įvairių sūrių įdaru ir dar su špinatais. Imu pvz. sūrį su mėlynaisiais pelėsiais, ricotta, dar kartais mozzarella, viską sumaišau, dar špinatų sutrintų įmaišau irgi, tada įmušu kiaušinį,  prikemšu makaronus, sudedu į indą, užpilu bešamel padažu ir užkepu su sūriu.

va nors viena receptuka radau be mesos doh.gif kazkaip su MB atsikandom tos mesos tai buna vakarieniu is darzoviu
nusprendeme darytis makaronus su darzovemis tik va nezinau koki cia idara sugalvojus g.gif
gal ka galite patarti? kol kas planuoju toki:
avokadas, kepinti svogunai ir morka, cesnakas, pomidoras ir surio (galvoju gal mocarella)

gal ka galit daugiau man patarti kokias kombinacijas? ir ar reiktu imusti i idara kiausini kad sukibima duotu? ar kokiu dziuveseliu ibarstyti? padekit nes nelabai didele kulinare esu kai prireikia eksperimentuoti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti