Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(Myja @ 2007 12 20, 00:18)
laba vakara... na superiskas izidos receptukas smile.gif 100 balu, kazkoks apsiryjimas.. biggrin.gif



QUOTE(ssiimmaa @ 2008 02 18, 17:58)
nufotografuoti nebespejau  blush2.gif  mmmmmmmmmmmmmmm kaip skanu  rolleyes.gif  thumbup.gif  saunuole izida!!!!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif  4u.gif


Malonu, kad patiko smile.gif . Reikes ir man savaitgali pasidaryti, seniai be dariau doh.gif .
Atsakyti
tik as i farsa idejau dar sauksta majonezo ax.gif kazkaip uzsimaniau jo kur nors idet biggrin.gif ir i padaza dejau konservuotus pamidorus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as paragauti siu makaronu, viskas puikiai pavyko ir labai skanu buvo smile.gif net nespejau nufotkint smile.gif Idara dariau is kiaulienos farso, pakepintu morku su porais, dar idejau marinuotu agurkeliu, viska sumaisiau su pomidoru padazu ir ivariais prieskoniais smile.gif
Prikimstus makaroncikus troskinau gilioje keptuveje apie 20min tada sudejau i skarda aptepliojau plonai majonezu ir apibarsciau fermentiniu suriu ir kepiau apie 10min 4u.gif skonis pasaka, jei kas dar neragavo, rekomenduoju ir as;)
Atsakyti
Oi, kaip užsimaniau pasigaminti Cannelloni smile.gif Rytoj šiaušiu į parduotuvę ir gaminsiu juos vakarienei.
Tik patarkit, ar juos geriau visgi apvirti, o tik paskui prikimšti faršo ir kepti orkaitėj tarkim, ar apvirt nereikia? g.gif
Atsakyti
As siandien irgi gaminsiu siuos makaronus pagal IZidos receptuka Manau turetu buti laabai skanu Esu viena karta gaminusi bet kepiau orkaiteje uzpylusi paprastu sultiniu Tai truko jiems kazko O cia su pomidoru padazu ir suriu Turetu buti niam niam wink.gif
Atsakyti
kadangi daugiausiai pagyrų sulaukė IZIDOS receptukas, tai ir aš jį ryžausi išbandyti smile.gif ir galiu pasakyt, kad tikrai nenusivyliau bigsmile.gif skanu thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, gaminau as siandien canelloni, kadangi neturiu orkaites, tai bandziau keptuvej. Farsa emiau kiaulienos + jautienos, pripjausciau i ji pievagrybiu, cesnaku, dejau gausiai prieskoniu, kiausini. Prikimsau makaronus, sudejau keptuvej vienu sluoksniu, uzpyliau padazu, kuri paruosiau is pomidoru tyres, mazo puoduko sultinio (is kubelio), prieskoniu. Ir ant nedideles ugnies troskinau uzdengtoj keptuvej apie pusvalandi, pries gala uztarkavau surio. Gavosi suuuuper skaniai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 21:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius. 
Dedam i orkaite 30 min.  Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.

user posted image

user posted image



Na šian dariau šitą meno šedevrą - vyras išgyrė nerealiai sakė - SUPER skonis wink.gif
Taigi ačiū už idėjas notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

ai tiesa aš faršą ėmiau kalakutienos ir kiaulienos per pusę wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 19 kovo 2008 - 20:24
QUOTE(Pigalica @ 2007 06 21, 12:18)
Aš jau ankščiau dėjau šį receptą į temą su nuotraukomis mirksiukas.gif

Cannelloni (greitasis variantas)

Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):

200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:

Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais

essen.gif

user posted image

Greita ir skanu thumbup.gif



Bandysiu ir aš pagal šį receptą ax.gif
Atsakyti
Dariau ir as ana savaite.
maniskiai buvo su varske.

varske sumaisyta su cesnaku, pipirais, druska ir kiausiniu.
makaronai sukimsti buvo troskinami keptuveje grietineles padaze.
pabaigoje uzbarsciau tarkuoto surio.

paprasta, bet man ir MB laabai patiko smile.gif


prisegu foto.Skanaus.
user posted image
Atsakyti
Ne paslaptis, kad viena ilgiausių Canellonni gaminimo dalių, kuri neatsispindi recepte, yra MAKARONŲ PRIKIMŠIMAS doh.gif

Esu pašėlusi Caneloni mėgėja, tad...

...patikrintas būdas, kaip greitai prikimšti Canellonni: paimate maišelį (pvz. šaldymui produktų skirtą), pridedate į jį įdaro, nukerpate kampą ir farširuojate, kaip su kulinariniu maišu. 4u.gif thumbup.gif

Naudodamosi tokia metodika, Canelloni galite prikimšti kuo tik širdis geidžia - troškintomis daržovėmis su sūriu, varške su špinatais, faršo įdaru, bulvių įdaru, ir daug daug kuo, nepriklausomai nuo masės konsistencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 19 birželio 2008 - 16:29
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 19, 17:19)
Ne paslaptis, kad viena ilgiausių Canellonni gaminimo dalių, kuri neatsispindi recepte, yra MAKARONŲ PRIKIMŠIMAS doh.gif

Esu pašėlusi Caneloni mėgėja, tad...

...patikrintas būdas, kaip greitai prikimšti Canellonni: paimate maišelį (pvz. šaldymui produktų skirtą), pridedate į jį įdaro, nukerpate kampą ir farširuojate, kaip su kulinariniu maišu. 4u.gif  thumbup.gif

Naudodamosi tokia metodika, Canelloni galite prikimšti kuo tik širdis geidžia - troškintomis daržovėmis su sūriu, varške su špinatais, faršo įdaru, bulvių įdaru, ir daug daug kuo, nepriklausomai nuo masės konsistencijos mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti