Man cannelloni patys mėgemiausi su varškės ir špinatų įdaru (apvirtus špinatus sumaišai su varške, galima dėti šiek tiek kmynų, įvairių prieskonių, šlakelį grietinėlės arba pienuko). Canneloni įdarau neapvirtus, tada juos beveik visus užpilu beshamel padažu (sviesta kepinti su miltais, tada skiesti pienu, deti druskos).
Niamu, niamu
QUOTE(Izida @ 2007 06 27, 10:38)
As mikrobangeje nieko negaminu, bet pabandyk. Gal kiek ilgiau kepti reikes .
Reiks pabandyt. Esam naujakūriai, todėl orkaitės vis neapsisprendžiam kokios norim , o pasigaminti kažką tokio skanaus labai norisi. Pabandysiu gal išeis kas, nes šiaip tai šlauneles irgi kepu mikrobangėje ir gaunasi neprasčiau nei orkaitėje, ir apskrunda.
QUOTE(saimutė @ 2007 06 27, 10:58)
Reiks pabandyt. Esam naujakūriai, todėl orkaitės vis neapsisprendžiam kokios norim , o pasigaminti kažką tokio skanaus labai norisi. Pabandysiu gal išeis kas, nes šiaip tai šlauneles irgi kepu mikrobangėje ir gaunasi neprasčiau nei orkaitėje, ir apskrunda.
Tai manau, kad ir Cannelloni iseis .
QUOTE(Majaa @ 2007 06 27, 11:56)
Man cannelloni patys mėgemiausi su varškės ir špinatų įdaru (apvirtus špinatus sumaišai su varške, galima dėti šiek tiek kmynų, įvairių prieskonių, šlakelį grietinėlės arba pienuko). Canneloni įdarau neapvirtus, tada juos beveik visus užpilu beshamel padažu (sviesta kepinti su miltais, tada skiesti pienu, deti druskos).
Niamu, niamu
Niamu, niamu
Reiks pameginti jau labai skaniai skamba :)tik kas cia per padazas ir kur jo buna pirkti ?
QUOTE(Majaa @ 2007 06 27, 10:56)
Man cannelloni patys mėgemiausi su varškės ir špinatų įdaru (apvirtus špinatus sumaišai su varške, galima dėti šiek tiek kmynų, įvairių prieskonių, šlakelį grietinėlės arba pienuko). Canneloni įdarau neapvirtus, tada juos beveik visus užpilu beshamel padažu (sviesta kepinti su miltais, tada skiesti pienu, deti druskos).
Niamu, niamu
Niamu, niamu
Tikrai labai skanu Aš gaminu tokius pat tik padažą pagardinu muskato riešutu.
Beje, taip pat darau ir lazanja.
QUOTE(raimonda23 @ 2007 06 27, 13:57)
Reiks pameginti jau labai skaniai skamba :)tik kas cia per padazas ir kur jo buna pirkti ?
Kiek žinau Beshamel padaž pirkti nebūna Jis gaminamas iš miltų, sviesto, pieno, prieskonių... paprasčiau, tai yra "lietuviškai" - baltasis padažas
Bechamel padažui:
50 g. sviesto, 50 g. miltų, 900 ml pieno, malto muskato.
Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami
miltai, tada letai, visuomet maišant pilamas pienas. Padažas
pagardinamas muskatu ir kt. prieskoniais ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių
pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
toks pat padažas gaminamas ir lazanijai.
As tai į faršą dar varškės arba grybų dedu, mums labai skanu
Ir dar pora tokiu makaroniuku išverdu su labai smulkiais makaronais daržovem ir gaunasi sriubytė.
Ir dar pora tokiu makaroniuku išverdu su labai smulkiais makaronais daržovem ir gaunasi sriubytė.
Šiandien šiuos makaronus gaminau orkaitėj su grietine ir tomatu skanumėlis gaila sūrio neturėjau.
visi receptai su farsu , kazin jei jo neturi (man daznai taip buna arba buna saldiklyje per didelis gabalas) tai gal galima kazkuo kitu pakeisti? tarkim kokiu kumpeliu.. gal kas toki recepta zino?
maciau bea lazaniju temoj nebloga savo recepta pasiule su varske, kumpeliu, suriu ir t.t. man labai patiko ir butinai isbandysiu, bet bijau, kad sokiruosiu namiskius su tokiu deriniu tai jiems koki priimtinesni derini padaryciau..
be to, siuos makaronus galima pakeisti lazanijos lakstais. juos apvirti tada prideti idaro ir susukti
maciau bea lazaniju temoj nebloga savo recepta pasiule su varske, kumpeliu, suriu ir t.t. man labai patiko ir butinai isbandysiu, bet bijau, kad sokiruosiu namiskius su tokiu deriniu tai jiems koki priimtinesni derini padaryciau..
be to, siuos makaronus galima pakeisti lazanijos lakstais. juos apvirti tada prideti idaro ir susukti
QUOTE(prunskiene @ 2007 07 10, 11:16)
visi receptai su farsu , kazin jei jo neturi (man daznai taip buna arba buna saldiklyje per didelis gabalas) tai gal galima kazkuo kitu pakeisti? tarkim kokiu kumpeliu.. gal kas toki recepta zino?
maciau bea lazaniju temoj nebloga savo recepta pasiule su varske, kumpeliu, suriu ir t.t. man labai patiko ir butinai isbandysiu, bet bijau, kad sokiruosiu namiskius su tokiu deriniu tai jiems koki priimtinesni derini padaryciau..
be to, siuos makaronus galima pakeisti lazanijos lakstais. juos apvirti tada prideti idaro ir susukti
maciau bea lazaniju temoj nebloga savo recepta pasiule su varske, kumpeliu, suriu ir t.t. man labai patiko ir butinai isbandysiu, bet bijau, kad sokiruosiu namiskius su tokiu deriniu tai jiems koki priimtinesni derini padaryciau..
be to, siuos makaronus galima pakeisti lazanijos lakstais. juos apvirti tada prideti idaro ir susukti
Ooo,kiek receptų sužinojau su faršu .Na o aš darau su šlapianka (daktariška dešra).sumalu,įdedu prieskonių,galima batono,kiaušnį įmušti.Aš tokį įdarą dėdavau į cepelinus
QUOTE(avinuke @ 2007 07 13, 10:21)
as gal cia nelabai sutrukdysiu jei uzklausiu
kur rasti malto muskato? nes kiek ieskojau visose parduotuvese prie prieskoniu, tai nera
kur rasti malto muskato? nes kiek ieskojau visose parduotuvese prie prieskoniu, tai nera
Tikrai yra Aš turiu nusipirkus Valdorfo maltus muskatus, bet tikrai neabejoju, kad kitos prieskonių firmos taip pat turi šį prieskoniuką