Izida, tobulas receptas, tikrai kartosiu n kartų

o jeigu noriu minkstesniu makaronu, reikia juos ikimsus idaro apvirti vandenyje?

Norejau paklausti ar gerai iskepa makaronai jei deciau dviem aukastais?
Mano kvadratine blekute nera didele, tai mastau jei deciau dviem aukstais makaronus
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.
Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.
Nusipirkau cannelloni makaronų ir galvoju kokį įdarą dėti. Populiariausiu, matau, mėsiški. Gal kas darot kokius įdarus vegetariškus? daržovėmis ar varške?