Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(Ragany @ 2011 11 07, 14:17)
HELP! o kaip ta farsa paruost, ji reikia pirma pakepinti ar i zalia sudet tuos pomidorus, ir kitus dalykus??????????


Į žalią, nieko nereikia kepinti.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2011 11 07, 16:39)
Į žalią, nieko nereikia kepinti.

dekui, o kokio karstumo orkaitej kepti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 11 07, 17:52)
dekui, o kokio karstumo orkaitej kepti reikia?


200 visada nustatau.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2011 11 07, 18:59)
200 visada nustatau.

Aciu, katik sudejom kept 4u.gif
Atsakyti
Gavosi nuostabiai, Izida aciu 4u.gif Vyras nesitrauke nuo skardos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 07 lapkričio 2011 - 21:29
QUOTE(Voveruška @ 2009 05 16, 16:01)
Cannelloni  4u.gif

Faršą kaip kotletams, bet dar įdėjau pomidorų padažo, ir sukimšau į makaronus. Kadangi neturėjau pieno bolognese padažui, tai užpyliau makaronus pomidorų padažu ir biški vandens, taip, kad apsemtų viską.  Ant viršaus užtarkavau džiūgos ir paprasto sūrio.

Kepiau orkaitėje 180 laipsnių apie 40 min.


Kaip suprantu, padažas privalo apsemti makaronus? Man makaronų viršus gavosi vos vos kietokas, bet skaniai susivalgė. Norisi kitą kartą minkštesnių makaronų.
Padažiuką dariau tik iš pomidorų tyrės, makaronų neapviriau ir padažas siekė tik pusė makaronų. Matyt reikia pilti dar vandens? ax.gif
Atsakyti
Mano mažylis (nu nevisai mažas, jau 8 metų) valgo cannelloni ir mąsto: taigi čia kaip lazanija, tik apvaliai smile.gif
Lazanijos taip ir neišmokau gamint, bet šitie makaronai yra gėris.
Atsakyti
Pirmąkart gaminu canelloni ne su faršu, o su lašiša, rikota ir baltu padažu. Receptas nuo AGNESI CANNELLONI dėžutės.
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 11, 00:42)
Kaip suprantu, padažas privalo apsemti makaronus? Man makaronų viršus gavosi vos vos kietokas, bet skaniai susivalgė. Norisi kitą kartą minkštesnių makaronų.
Padažiuką dariau tik iš pomidorų tyrės, makaronų neapviriau ir padažas siekė tik pusė makaronų. Matyt reikia pilti dar vandens?  ax.gif

Vandens nereikia,padazo turi buti gausiai,gausiai,gausiai ir viskas pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2012 02 18, 12:09)
Pirmąkart gaminu canelloni ne su faršu, o su lašiša, rikota ir baltu padažu. Receptas nuo AGNESI CANNELLONI dėžutės.

Gal kuri turite sita receptuka? Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
Siandien MB gaminau Cannelloni idaryta farsu, tai taip skaniai gavosi, kad persivalgem, o MB visa diena tik ir svaigsta kaip skaniai pavalge biggrin.gif
O dariau pasiskaiciusi kruvas jusu receptuku ir siek tiek kai ka pakeisdama:

400g jautienos farso;
200g Cannelloni makaronu;
1 nedidele cesnako galvute;
1 didelis svogunas;
2 Sviezi pomidorai;
1 Kiausinis;
1 pokelis Lasagnia Fix prieskoniu;
2 skardnes pjaustytu konservuotu pomidoru savo sultyse;
50g tarkuoto surio;
Prieskoniu: Raudonelio, Provanso zoleliu; sviezio baziliko lapeliu; svieziai maltu pipiru;
5 saukstai alyvuogiu aliejaus.

Farsa sumaisiau su svogunais, smulkintais cesnakais,pjaustytu svieziu pomidoru, imusiau kiausini, idejau puse pokelio Lasagnia fix prieskoniu.
Cannelloni makaronus prikimsau farso.
Gilu kepimo inda istepiau trupuciu al.aliejaus;
Padazas: i keptuve supyliau pjaustytus konservuotus pomidorus, truputi al.aliejaus, likusia dali lasagnia fix prieskoniu, oregano, provanso zoleliu, sutrinto cesnako pora skilteliu, grustu pipiriuku.
I kepimo inda dejau prikimstus Cannelloni ir ant virsaus pyliau pagaminta karsta padaziuka.
Kepti 35 min 200C orkaiteje.
Viduryje kepimo siek tiek su Mentele sujudinau visus makaronus, kad padazas nubegtu i tarpelius tarp ju.
I gala kepimo, likus 2 min, virsu apibarsciau tarkuotu suriu ir svieziais baziliko lapeliais. palikau pabuti dar 2 min orkaiteje ir viskas, skanaus. smile.gif
Gavosi neskystai, kadangi papildomo vandens nepyliau, taciau makaronai buvo minksti. gavosi lyg sluoksniais: makaronai,pomidorai,suris.


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nightfly: 22 lapkričio 2012 - 16:23
Izida, tobulas receptas, tikrai kartosiu n kartų wub.gif
Atsakyti