Siandien MB gaminau Cannelloni idaryta farsu, tai taip skaniai gavosi, kad persivalgem, o MB visa diena tik ir svaigsta kaip skaniai pavalge
O dariau pasiskaiciusi kruvas jusu receptuku ir siek tiek kai ka pakeisdama:
400g jautienos farso;
200g Cannelloni makaronu;
1 nedidele cesnako galvute;
1 didelis svogunas;
2 Sviezi pomidorai;
1 Kiausinis;
1 pokelis Lasagnia Fix prieskoniu;
2 skardnes pjaustytu konservuotu pomidoru savo sultyse;
50g tarkuoto surio;
Prieskoniu: Raudonelio, Provanso zoleliu; sviezio baziliko lapeliu; svieziai maltu pipiru;
5 saukstai alyvuogiu aliejaus.
Farsa sumaisiau su svogunais, smulkintais cesnakais,pjaustytu svieziu pomidoru, imusiau kiausini, idejau puse pokelio Lasagnia fix prieskoniu.
Cannelloni makaronus prikimsau farso.
Gilu kepimo inda istepiau trupuciu al.aliejaus;
Padazas: i keptuve supyliau pjaustytus konservuotus pomidorus, truputi al.aliejaus, likusia dali lasagnia fix prieskoniu, oregano, provanso zoleliu, sutrinto cesnako pora skilteliu, grustu pipiriuku.
I kepimo inda dejau prikimstus Cannelloni ir ant virsaus pyliau pagaminta karsta padaziuka.
Kepti 35 min 200C orkaiteje.
Viduryje kepimo siek tiek su Mentele sujudinau visus makaronus, kad padazas nubegtu i tarpelius tarp ju.
I gala kepimo, likus 2 min, virsu apibarsciau tarkuotu suriu ir svieziais baziliko lapeliais. palikau pabuti dar 2 min orkaiteje ir viskas, skanaus.
Gavosi neskystai, kadangi papildomo vandens nepyliau, taciau makaronai buvo minksti. gavosi lyg sluoksniais: makaronai,pomidorai,suris.