Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(Izida @ 2010 01 25, 15:41)
Taip, as Dziuga naudoju smile.gif .

As dar karta snd gaminau Jusu canelloni, nu super labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Kai aš gaminu canelloni – ruošiu tokį padažiuką – grietinę sumaišau su mėgstamu kečupu (aš naudoju Suslavičiaus, nes pagal konsistenciją jis - vienas labiausiai tinkančių) ir apipylus makaronus šaunu į orkaitę smile.gif Baigiant kepti - apibarstau bet kokiu fermentiniu sūriu mirksiukas.gif

PS. makaronus naudoju apvirtus, kemšu apkeptu faršu su priedas, nes taip man greičiau


Atsakyti
Ruošiuosi gamint pagal Izidos receptą. Tik tok neaiškumas - faršo prieš tai nereikia apkept? Tiesiog sumaišyt viską ir dėt į makaronus? O pomidorus naudojat žalius, ar konservuotus savo sultyse?
Atsakyti
Pasiūlykite įdarus be mėsos, nes jos nevalgau 4u.gif
gal kažką su grybais būtų galima sugalvoti g.gif radau receptą su varškes, bet man varškė šiaip nepatinka, o su canelloni man tai kažkas ne taip schmoll.gif

p.s beje, gal kas patars...kažkada prikimšau canelloni su sojos padažu + prieskoniai...bekepant sojos faršas išsipūtė ir makaronai suplyšinėjo g.gif kaži, ką padariau blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 06, 14:05)
Pasiūlykite įdarus be mėsos, nes jos nevalgau 4u.gif
gal kažką su grybais būtų galima sugalvoti g.gif radau receptą su varškes, bet man varškė šiaip nepatinka, o su canelloni man tai kažkas ne taip schmoll.gif

p.s beje, gal kas patars...kažkada prikimšau canelloni su sojos padažu + prieskoniai...bekepant sojos faršas išsipūtė ir makaronai suplyšinėjo g.gif kaži, ką padariau blogai? g.gif

Cikadele 4u.gif -
noriu Tau pasiūlyti tokį įdarą:
aliejuje,arba svieste,pakepini svogūniuką+česnakiuką,{išvirtus dž.grybus,supjaustytus}supjaustytas paprikas,šiaudeliais.
Lengvai patroškiname,įberiame ciberžolės,baltų pipirų,arba kitų savp megstamu prieskoniu.
Įdarome mokoronus.
Jeigu nemėgsti grybų galima įdėti cukinijos ,baklažano,graikiškų riešutų.
Skanaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2010 02 06, 13:59)
Ruošiuosi gamint pagal Izidos receptą.  Tik tok neaiškumas - faršo prieš tai nereikia apkept? Tiesiog sumaišyt viską ir dėt į makaronus? O pomidorus naudojat žalius, ar konservuotus savo sultyse?


Farso apkepinti nereikia. As naudoju zalius pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 06, 14:09)
Cikadele 4u.gif -
noriu Tau pasiūlyti tokį įdarą:
aliejuje,arba svieste,pakepini svogūniuką+česnakiuką,{išvirtus dž.grybus,supjaustytus}supjaustytas paprikas,šiaudeliais.
Lengvai patroškiname,įberiame ciberžolės,baltų pipirų,arba kitų savp megstamu prieskoniu.
Įdarome mokoronus.
Jeigu nemėgsti grybų galima įdėti cukinijos ,baklažano,graikiškų riešutų.
Skanaus 4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif dekui, man labai patraukliai skamba...ypač su graikiškais riešutais, tikriausiai kažkokio pikantiško skonio priduoda g.gif juos reikia susmulkinti g.gif
grybų kaip tik turim savo džiovintų- natūralių, iš savo miško wub.gif
o padažiuko prie jų nereikia? šiaip canelloni padažo nedarau, bet galima išbandyti kažką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 06, 16:16)
bigsmile.gif dekui, man labai patraukliai skamba...ypač su graikiškais riešutais, tikriausiai kažkokio pikantiško skonio priduoda g.gif juos reikia susmulkinti g.gif
grybų kaip tik turim savo džiovintų- natūralių, iš savo miško wub.gif
o padažiuko prie jų nereikia? šiaip canelloni padažo nedarau, bet galima išbandyti kažką ax.gif

Cikadele 4u.gif prašome 4u.gif
O,kas liečia padažiuką, gali daryti baltą, gali derinti su pomidorų tyre,{čia Tavo fantazijos}
Šiame mano paminetame varijante reikia pažaisti su prieskoniais,kokius tu mėgsti.
Skanaus 4u.gif sekmės atrasti dar neatrastą skonį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2010 02 06, 16:32)
Farso apkepinti nereikia. As naudoju zalius pomidorus.


Aišku, Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 06, 13:05)
Pasiūlykite įdarus be mėsos, nes jos nevalgau 4u.gif
gal kažką su grybais būtų galima sugalvoti g.gif radau receptą su varškes, bet man varškė šiaip nepatinka, o su canelloni man tai kažkas ne taip schmoll.gif

p.s beje, gal kas patars...kažkada prikimšau canelloni su sojos padažu + prieskoniai...bekepant sojos faršas išsipūtė ir makaronai suplyšinėjo g.gif kaži, ką padariau blogai? g.gif


Aš siūlyčiau supjaustyti morkas, svogūnus, papriką, kitas mėgstamas daržoves (pvz. brokolius ar žiedinius kopūstus, grybus ar kt.), viską pakepti aliejuje, paskaninti mėgstamais prieskoniais, druskyte... ir prikimšti makaronus. Galima ant viršaus padaryti padažiuko arba jeigu kimši virtus makaronus - tiesiog apibarstyti sūriu ir pašildyti orkaitėje, kol sūris išsilydis smile.gif

PS. manau, kad gaminant su sojos mėsa ją reikia pirmiausia pamirkyti, kad ji išsipūstų, jei ji buvo neišsipūtus, todėl makaronai ir suplyšo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cult: 09 vasario 2010 - 13:25
Laba. Pasidarėme pagal Izidos receptuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mes darom taip:

Sausus makaronus prikimsti paruostu faršu,
i kepimo inda pritarkuoti nemazai morku (geriau su smulkia tarka)

Makaronus pasudytame vandenyje apvirti 5-7 min ir deti i kepimo inda ant makaronų.
Apvirus visus makaronus i tą vandenuką, kuriame jie ,,apvirinejo'' cool.gif įdėti: sviestuko gabaliuką (na gal ketvirtį pok, ar mažiau, kaip kam norisi, galima ir be jo)
kečiupo
jei reikia dar druskytes
ir ipilti vandenuko, kuriame butu istirpinti keli šaukštai miltų.

Visa sita turinį užpilt ant makaronų, kad juos apsemtų, ir ant viršaus uztarkuot sūrio.

kepti 200 laipsnių orkaitej apie 40 min.
Atsakyti