Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

Darau pagal šį receptą:
"Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.
Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus."

BET PADAŽO SU POMIDORAIS NEDARIAU, O UŽPYLIAU PAPRASTU SULTINIU IS KUBELIO IR GAVOSI LABAI LIUKS wub.gif

Atsakyti
as cannelonni darau su baltu padazu man labai skanu
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 19:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius. 
Dedam i orkaite 30 min.  Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.


As einu daryti db pagal sita recepta, man labai jau skaniai atrodo is nuotraukyciu.. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
As dariau taip:
farsa (apie 200gr) sumaisiau su trupuciu svogunu, druskos, juoduju pipiru ir kiausiniu. Visa mase sudejau i makaronus (gavosi 10 makaronu). 50 gr sviesto istirpinau ir jame patroskinau kelis smulkiai pjaustytus pomidorus, ipyliau slakeli pieno, pora saukstu majonezo ir slakeli vandens. Makaronus sudejau i keptuve ir uzpyliau pomidoru mase. Baigiant kepti (po 30 min ant mazos ugnies, uzdengus), paplesiau kelias riekeles lydyto surio ir uzdejau ant virsaus.
Butu labai skanu dar truputelis zalumynu - kad ir poru.
Skanaus! smile.gif
Atsakyti
dariau ir as canelloni pagal Izidos recepta. Nu tai thumbup.gif tik as pomidoru i mesa 2vnt dejau ir i padaza 2vnt dejau..man pilnai uzteko, plius dar ypyliau apie 50ml grietineles i padaziuka, pagardinau baziliku thumbup.gif nu nerealu...itrauktas i receptu knygute jis mano thumbup.gif
Atsakyti
Dariau pagal IZIDOS receptuka - labai skanu! thumbup.gif
Tik as kimsau ne cannelloni, bet lameconi (dideles makaronines juros kriaukles smile.gif )... teko troskinti ne 30min, o net 1h! kadangi tos lameconi storos labai!
Itraukiau si receptuka i savo kulinarini albuma!
Atsakyti
siandien darau caneloni bet neapverdu makaronu, jauu itariu kad nieko neiseis
Atsakyti
QUOTE(auraaura @ 2010 01 22, 16:43)
siandien darau caneloni bet neapverdu makaronu, jauu itariu kad nieko neiseis

Iseis smile.gif
as visada i zalius kemsu ,buna labai skanu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas matete praeita "Sekmadienio rytas", kur Redita Dominaityte gamino Cannelloni? Ka ten jinai dejo idarui? g.gif , nepamenu doh.gif Farsa, idarytas alyvuoges, pomidorus...ka dar? Ir nesupratau, kokiu padazu uzpyle doh.gif Gal kas idemiau ziurejot smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 11 21, 14:22)
dariau ir as canelloni pagal Izidos recepta. Nu tai  thumbup.gif  tik as pomidoru i mesa 2vnt dejau ir i padaza 2vnt dejau..man pilnai uzteko, plius dar ypyliau apie 50ml grietineles i padaziuka, pagardinau baziliku thumbup.gif  nu nerealu...itrauktas i receptu knygute jis mano thumbup.gif

Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko biggrin.gif Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 01 24, 17:43)
Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko biggrin.gif Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą? g.gif

Gal dziuga g.gif bet as visada tarkuoju paprasta lydyta sury,man tinka jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2010 01 24, 18:43)
Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko biggrin.gif Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą? g.gif


Taip, as Dziuga naudoju smile.gif .
Atsakyti