Darau pagal šį receptą:
"Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.
Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus."
BET PADAŽO SU POMIDORAIS NEDARIAU, O UŽPYLIAU PAPRASTU SULTINIU IS KUBELIO IR GAVOSI LABAI LIUKS
as cannelonni darau su baltu padazu man labai skanu
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 19:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.
Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.
Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.
As einu daryti db pagal sita recepta, man labai jau skaniai atrodo is nuotraukyciu..
As dariau taip:
farsa (apie 200gr) sumaisiau su trupuciu svogunu, druskos, juoduju pipiru ir kiausiniu. Visa mase sudejau i makaronus (gavosi 10 makaronu). 50 gr sviesto istirpinau ir jame patroskinau kelis smulkiai pjaustytus pomidorus, ipyliau slakeli pieno, pora saukstu majonezo ir slakeli vandens. Makaronus sudejau i keptuve ir uzpyliau pomidoru mase. Baigiant kepti (po 30 min ant mazos ugnies, uzdengus), paplesiau kelias riekeles lydyto surio ir uzdejau ant virsaus.
Butu labai skanu dar truputelis zalumynu - kad ir poru.
Skanaus!
farsa (apie 200gr) sumaisiau su trupuciu svogunu, druskos, juoduju pipiru ir kiausiniu. Visa mase sudejau i makaronus (gavosi 10 makaronu). 50 gr sviesto istirpinau ir jame patroskinau kelis smulkiai pjaustytus pomidorus, ipyliau slakeli pieno, pora saukstu majonezo ir slakeli vandens. Makaronus sudejau i keptuve ir uzpyliau pomidoru mase. Baigiant kepti (po 30 min ant mazos ugnies, uzdengus), paplesiau kelias riekeles lydyto surio ir uzdejau ant virsaus.
Butu labai skanu dar truputelis zalumynu - kad ir poru.
Skanaus!
dariau ir as canelloni pagal Izidos recepta. Nu tai tik as pomidoru i mesa 2vnt dejau ir i padaza 2vnt dejau..man pilnai uzteko, plius dar ypyliau apie 50ml grietineles i padaziuka, pagardinau baziliku nu nerealu...itrauktas i receptu knygute jis mano
Dariau pagal IZIDOS receptuka - labai skanu!
Tik as kimsau ne cannelloni, bet lameconi (dideles makaronines juros kriaukles )... teko troskinti ne 30min, o net 1h! kadangi tos lameconi storos labai!
Itraukiau si receptuka i savo kulinarini albuma!
Tik as kimsau ne cannelloni, bet lameconi (dideles makaronines juros kriaukles )... teko troskinti ne 30min, o net 1h! kadangi tos lameconi storos labai!
Itraukiau si receptuka i savo kulinarini albuma!
QUOTE(auraaura @ 2010 01 22, 16:43)
siandien darau caneloni bet neapverdu makaronu, jauu itariu kad nieko neiseis
Iseis
as visada i zalius kemsu ,buna labai skanu
Gal kas matete praeita "Sekmadienio rytas", kur Redita Dominaityte gamino Cannelloni? Ka ten jinai dejo idarui? , nepamenu Farsa, idarytas alyvuoges, pomidorus...ka dar? Ir nesupratau, kokiu padazu uzpyle Gal kas idemiau ziurejot ?
QUOTE(Nexta @ 2009 11 21, 14:22)
dariau ir as canelloni pagal Izidos recepta. Nu tai tik as pomidoru i mesa 2vnt dejau ir i padaza 2vnt dejau..man pilnai uzteko, plius dar ypyliau apie 50ml grietineles i padaziuka, pagardinau baziliku nu nerealu...itrauktas i receptu knygute jis mano
Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą?
QUOTE(bakatita @ 2010 01 24, 17:43)
Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą?
Gal dziuga bet as visada tarkuoju paprasta lydyta sury,man tinka jis
QUOTE(bakatita @ 2010 01 24, 18:43)
Tikrai superinis receptukas. mano vyras nevalgo makaronu, o šis patiekalas labai patiko Aš taip pat dėjau po du pomidorus į padažą ir į faršą. dar į faršą įpjausčiau alyvuogių žalių. Padažiuke dėjau porą šaukštų grietinės ir pyliau vandens, nemėgstu labai riebiai, gardinau baziliku. tikrai labai skaniai gavosi. tiesa, aš tarkavau mocarela ant viršaus, recepto autore rašo, kad kietą sūrį reikia tarkuoti, tai išeitų Džiugą?
Taip, as Dziuga naudoju .