Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(addicted @ 2009 07 17, 15:30)
tai,kad cia italu tradiciskas cannelloni gaminimo budas  ax.gif
jie visados apkepa farsa

nesiginčysiu. bet man kepimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 21:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius. 
Dedam i orkaite 30 min.  Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.

user posted image

user posted image

negavau normalių makaronų, tai kimšau kriauklytes pakepintu paukštienos faršu. į pomidorus dar dėjau skartinę pomidorų savo sultyse.
gavosi labai skanu.
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 22, 09:20)
negavau normalių makaronų, tai kimšau kriauklytes pakepintu paukštienos faršu. į pomidorus dar dėjau skartinę pomidorų savo sultyse.
gavosi labai skanu.
AČIŪ

o man su kriauklytem nieko gero nesigavo schmoll.gif kaip su vamzdeliais
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 07 31, 18:15)
o man su kriauklytem nieko gero nesigavo  schmoll.gif  kaip su vamzdeliais

gal tu su mažosiom kriaukltėm darei?
Atsakyti
Aš kriaukles apverdu, tada lengviau prikišti eina ax.gif o vamzdeliai tai mūsų mėgiamiausi essen.gif
Atsakyti
as tai gaminu su vistyte..krutinele susipjaustau smulkiai pridedu makaronu prieskoniu pipiriuku druskytes majonezo..tada prikemsu makaroniukus..i keptuve uzpilu vandenuku ir prie baigiant virti(troskinti) idedu majonezo sumaisyto su pomidoru padazu..
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 21:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius. 
Dedam i orkaite 30 min.  Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.

user posted image

user posted image

na bandysiu as ir siandien pagal si recepta pasidaryti, visos taip giria ji biggrin.gif
nes kiek anksciau dariau tai nesigaudavo niekas, keiti budavo arba isirdavo.

Atsakyti
Izida jusu receptas nuostabus thumbup.gif clap.gif essen.gif valgau ir negaliu atsivalgyti thumbup.gif
Atsakyti
aš pamačiau temą ir prisiminiau kaip skanu essen.gif .
O darau taip: pakepinu farša su daržovėmis (svogūnai, česnakai, pomidorai, paprika, kukurūzai, morkos). Kepti labai daug nereikia, tik apkepti. Tada prikemšu makaronus, sudedu į troškinimo indą. Sluoksnis makaronų, sluoksnis balto padažo, vėl makaronai, vėl padažas tik jau raudonas ir t.t. Darau, kad būtų nemažai skysčio (užpilti makaronai), dar tarp sluoksnių ir sūrio kartais užbarstau, o kai kada tik baigiant kepti. Viską į orkaitę ir tada jau niam niam thumbup.gif yahoo.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 08 01, 18:04)
gal tu su mažosiom kriaukltėm darei?

dariau su didelem kriauklyem ir lengvai man jos prisikiso, bet va nei skonis nei isvaizda tokiu kaip vamzdeliu tikrai nesigavo man schmoll.gif
Atsakyti
o kazin kas gautusi jei ant prikimstu makaronu sudetu i skarda, uzpilciau vietoj padazo, maggi ideja ta boloness padaza makaronam kur yra, padaryciau ji ir uzpilciau, kazin kas gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saullytia @ 2009 08 29, 10:15)
o kazin kas gautusi jei ant prikimstu makaronu sudetu i skarda, uzpilciau vietoj padazo, maggi ideja ta boloness padaza makaronam kur yra, padaryciau ji ir uzpilciau, kazin kas gautusi g.gif

Tai tas ir gautųsi - cannelonni su bolongese badažu biggrin.gif Jeigu jis pakankamai skystas, tai turėtų viskas būti neblogai.
Atsakyti