Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

QUOTE(rugiagele26 @ 2008 12 02, 16:02)
Atskiroj keptuvej ant sviesto pakepinau spinatus (kadangi jie buvo saldyti),


O jeigu špinatai švieži, tai kepinti nereikia ar kaip?
Atsakyti
Turiu klausimuką: Ką daryt kad tie makaronai taptų drėgnesni? Gal padažus netokius tirštus daryt? ar faršą praskiest? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 07 05, 12:31)
O jeigu špinatai švieži, tai kepinti nereikia ar kaip?


Na manau vistiek pakepinti reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 05, 16:10)
Turiu klausimuką: Ką daryt kad tie makaronai taptų drėgnesni? Gal padažus netokius tirštus daryt? ar faršą praskiest? blush2.gif  4u.gif

nelabai supratau klausima.... g.gif gal turejai omeny minkstesni o ne dregnesni? ax.gif
Atsakyti
Aš ir mėgstu canelloni, ir patinka, kad galima greitai ir lengvai pasigaminti. Kažkada išbandžiau (kai faršo namie neturėjau), kad puikiausiai tinka ir susmulkintas kumpelis, kuris džiūvo šaldytuve, sumaišytas su sūriu, kiaušiniu ir prieskoniais. O padažui naudoju paprasčiausią sultinį, su prieskoninėmis daržovėmis. O baigiant kepti uždedu ant viršaus sūrio ir grietinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 07 05, 20:00)
Na manau vistiek pakepinti reiketu  g.gif


Ačiū už atsakymą 4u.gif

Dariau šiandien Cannelonni pagal rugiageles26 receptą, bet dėjau ne bešamelio padažą, o pievagrybių sriubą iš pakelio, kaip čia kažkas buvo minėjęs. Visgi skaniau būtų su bešameliu smile.gif

QUOTE(emanacija @ 2007 07 27, 00:51)
Man nepatinka, kad Canelioni makaronai išsipučia, o faršas, atvirkščiai - susitraukia... Tai gaunaisi plonas sliekutis susiraukšlėjusio makaro viduj... Aš net ryžių dribsnių bandžiau dėt. Vaizdas pagerėjo, bet skonis nukentėjo... Bet čia jau taip turi būt, ar ne?


Man atrodo, kad tai būna, kai faršas yra žalias, nes ištirpsta ir nubėga riebalai, lieka pati mėsytė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Maria-: 06 liepos 2009 - 19:29
Pries kemsant canneloni reikia farsa pakept ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 07 06, 13:42)
nelabai supratau klausima.... g.gif  gal turejai omeny minkstesni o ne dregnesni? ax.gif

biggrin.gif ne ne, aš, o tiksliau Mb drėgmės patiekale pritrūko. valgant kokiam reste lazaniją ji tokia sultingesnė būna.. tai sakau gal čia galima kaip drėgniau padaryt? gal Bechamel padažą per tirštą padarau? g.gif

QUOTE(addicted @ 2009 07 07, 12:18)
Pries kemsant canneloni reikia farsa pakept  ax.gif

o man kažkaip keptas faršas čia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 10, 23:41)
biggrin.gif ne ne, aš, o tiksliau Mb drėgmės patiekale pritrūko. valgant kokiam reste lazaniją ji tokia sultingesnė būna.. tai sakau gal čia galima kaip drėgniau padaryt? gal Bechamel padažą per tirštą padarau? g.gif

aaa matai kaip cia su tais vyrais buna biggrin.gif na nzn as tai darau paprastai ne jokius ten bechamel padazus o sultini paprasta is kubeliu (grybu ar vistienos) uzpilu vandeniu,sumaisau su grietine/grietinele ir suverciu keptus svieste pomidorus su prieskoniais (pipiriukai, druskyte, bazilikas),visa sita geri pilu ant prikimstu makaronu i skarda, o baigiant kepti barstau suriu, tai kazkaip niekad dar tos dregmes nepritruko bigsmile.gif biggrin.gif ir gaunasi tikrai skaniai, beje farsa visada as pakepinu su svogunu ir paprika pries kemsant.
Papildyta:
o skyscio turi buti kad apsemtu normaliai cannelloni, nes kepant dar isgarauoja dalis.
Atsakyti
[quote=Izida,2007 06 23, 21:52]
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminau pagal si receptuka biggrin.gif Mmmmmmmm, ojojoj, koks skanumelis isejo wub.gif
Dekoju autorei uz ideja wub.gif

P.S. Tik as vietoj grietines dejau grietinele (labiau megstame) ax.gif
Atsakyti
[quote=*Alicija*,2009 07 17, 13:53]
[quote=Izida,2007 06 23, 21:52]


Gaminau pagal si receptuka biggrin.gif Mmmmmmmm, ojojoj, koks skanumelis isejo wub.gif
Dekoju autorei uz ideja wub.gif

P.S. Tik as vietoj grietines dejau grietinele (labiau megstame) ax.gif
[/quote]

Prasom ir skanaus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 10, 23:41)
o man kažkaip keptas faršas čia  schmoll.gif

tai,kad cia italu tradiciskas cannelloni gaminimo budas ax.gif
jie visados apkepa farsa
Atsakyti