QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 10, 23:41)
ne ne, aš, o tiksliau Mb drėgmės patiekale pritrūko. valgant kokiam reste lazaniją ji tokia sultingesnė būna.. tai sakau gal čia galima kaip drėgniau padaryt? gal Bechamel padažą per tirštą padarau?
aaa matai kaip cia su tais vyrais buna
na nzn as tai darau paprastai ne jokius ten bechamel padazus o sultini paprasta is kubeliu (grybu ar vistienos) uzpilu vandeniu,sumaisau su grietine/grietinele ir suverciu keptus svieste pomidorus su prieskoniais (pipiriukai, druskyte, bazilikas),visa sita geri pilu ant prikimstu makaronu i skarda, o baigiant kepti barstau suriu, tai kazkaip niekad dar tos dregmes nepritruko
ir gaunasi tikrai skaniai, beje farsa visada as pakepinu su svogunu ir paprika pries kemsant.
Papildyta:
o skyscio turi buti kad apsemtu normaliai cannelloni, nes kepant dar isgarauoja dalis.
Tik auginant savo kūdikį supranti, kad vaikai - tai ne maži žmonės, o dideli pasaulio stebuklai...!