Įkraunama...
Įkraunama...

Cannelloni (idaryti makaronai)

sveikos merginos,
labai noreciau pasigaminti cannelloni makaronus, taciau nzn nei vieno recepto, aisku galeciau perverst ne viena internetine receoptu svetaine ir tikrai ka nors rasciau, bet noretusi rekomendaciju is jau isbandziusiu ir zinanciu tikrai skaniu receptuku 4u.gif nes nesinori bandyt ir gaut spyga blush2.gif
taigi pasidalinkit patikrintais ir skaniais receptais kas jau bandet ir zinot 4u.gif
ACIU!
Atsakyti
QUOTE(p.s. @ 2007 06 14, 23:43)
sveikos merginos,
labai noreciau pasigaminti cannelloni makaronus, taciau nzn nei vieno recepto, aisku galeciau perverst ne viena internetine receoptu svetaine ir tikrai ka nors rasciau, bet noretusi rekomendaciju is jau isbandziusiu ir zinanciu tikrai skaniu receptuku  4u.gif  nes nesinori bandyt ir gaut spyga  blush2.gif
  taigi pasidalinkit patikrintais ir skaniais receptais kas jau bandet ir zinot  4u.gif
ACIU!


As darau labai paprastai: perku versienos farsa (galima ir kitoki, tiesiog man skaniausia), ruosiu ji kaip kotletams, tik nededu kiausinio. Prikemsu makaronus ir verdu pasudytam vandenyje. Kol verda padarau padaza is sviestuko ir grietines, jei labai tingiu, tai valgom tik su grietine, o kartais dar sudedu jau isvirusius makoaronus i blekute, apibarstau suriu ir kelioms minutems ikisu i orkaite. Tai butu taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Paulina*** @ 2007 06 15, 11:58)
As darau labai paprastai: perku versienos farsa (galima ir kitoki, tiesiog man skaniausia), ruosiu ji kaip kotletams, tik nededu kiausinio. Prikemsu makaronus ir verdu pasudytam vandenyje. Kol verda padarau padaza is sviestuko ir grietines, jei labai tingiu, tai valgom tik su grietine, o kartais dar sudedu jau isvirusius makoaronus i blekute, apibarstau suriu ir kelioms minutems ikisu i orkaite. Tai butu taip 4u.gif


Aš irgi taip darau tikrai labai skanu, kartais dar pridedu pievagrybių, pomidorų pjaustytų tikrai skanu. Užsimaniau net dabar pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Canelloni darau taip: paruosiu pomidoru padaza (tik svogunas ir konservuoti pomidorai ir bazilikas). Idarui pakepinu svoguna, morka,jei yra saliera arba pievagrybus, farsa (idealu puse per puse kiauliena ir jautiena), smulkiai supjaustau virta kiausini, kubeliais mocarela, imusu kiausini ir viska ismaisau. Sia mase, pripildau canelloni, uzpilu pomidoru padasu, ant virsaus truputis sviesto ir surio, uzdengiu ir pasaunu i orkaite.
Turi but skanu ir su ricotta ir spinaitas rolleyes.gif
Atsakyti
na va as kaip tik siandien tokius ir gaminu.
dariau taip:
pakepinau svoguniuka, paprikiuka ir marinuotus agurkiukus (kokius 2 vnt.). Viska labai smulkiai supjausciau.
atvesinau, tada i farsa ipjausciau zaliu alyvuogiu (priduoda super skonio) ir truputi tu pakepintu darzovyciu, santa marijos prieskoniu maltai mesai, ismaisau viska ir fsio. Kemsu makaronus. sudedu i bleka, sudedu likusias darzovytes ir kokius 5 sutarkuotus zalius pomidorus. Matyt galima ir konservuotus, susmulkintus. Pomidorais uzpilu makaronus. Ant virsaus papilu grietineles ir koki puse puodelio bulijono, pagaminto is kubelio. ir fsio. Dedam i orkaite arba mikrobange. Ant galo suriuko tarkuoto pabarstom, dar pakepam ir THE END. pabarstau baziliku.
Skanaus.
Atsakyti
O as labai paprastai is kalakutienos farso padarau mase kaip kotletam dedu ir kiausiniu, prikemsu i makaronus ir isverdu vandenyje. Valgom su grietines ir sviesto padazu. Skonis kaip koldunu.
Atsakyti
toks durnas klausimas: kai orkaiteje kepat Canneloni, tai juos kemsat zalius ar jau apvirtus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 06 21, 10:23)
toks durnas klausimas: kai orkaiteje kepat Canneloni, tai juos kemsat zalius ar jau apvirtus?  blush2.gif

Jei nori kišti į orkaitę žalius canneloni, padažas turi juos beveik apsemti. Tik tada jie išsitroškins ir bus ne kieti. Kimšti geriau žalius.
Kimšti galite ir varške maišyta su morkom ir kapotais žalumynais, varške su razinom. Padažas geriausia baltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 21 birželio 2007 - 11:13
Aš jau ankščiau dėjau šį receptą į temą su nuotraukomis mirksiukas.gif

Cannelloni (greitasis variantas)

Šiam patiekalui reikia(3 porcijos):

200g neriebaus faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100g fermentinio sūrio
prieskonių, pipirų
12 cannelloni makaronų
Paruošimas:

Svogūną sumalti su mesmalę arba blenderyje, sukrėsti į faršą, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišyti ir prikimšti makaronus gauta mase. Paruoštus makaronus sudėti į pateptą aliejumi gilią keptuvę, užpilti vandeniu, kad tik apsemtų makaronus, įberi prieskonių ir troškinti ant lietos ugnies apie 20-30 minučių, baigiant troškintis(likus 5 min iki pabaigos) galima dėti grietinę, tomatus, majonezą(kas, ką labiau mėgsta), pabarstyti petražolėm arba bazilikais

essen.gif

user posted image

Greita ir skanu thumbup.gif

Atsakyti
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius.
Dedam i orkaite 30 min. Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 06 23, 21:52)
Darau taip:
Produktai:
600 gr. farso (kiaulienos-jautienos).
1 didelis svogunas
1 pakelis cannelloni (250 gr.)
200-250 gr. grietines
50 gr. sviesto
kazkur 1-1,5 kg pomidoru (is akies visada dedu)
250 gr. kieto suriaus
3 skilteles cesnako
1 kiausinis
Druska, pipirai.

Gaminame farsa: mesa, keli pomidorai, svogunas, cesnakas, prieskoniai, kiausinis.
Viska gerai ismaisome ir prikimsam makaronus. Paruostus makaronus sudedam i patepta aliejumi gilia kepimo forma ir uzpilam padazu, kad apsemtu makaronus.
Padazas: pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti ant sviesto, kokias 5 min. patroskinti. Paskui susmulkinam su blenderiu, idedam grietine ir prieskonius. 
Dedam i orkaite 30 min.  Likus 5 min. iki pabaigos pabarstyti suriu.
Skanaus.

user posted image

user posted image


Norėjau paklausti, ar galima viską taip pat padarius, kepti mikrobangų krosnelėje.
Atsakyti
QUOTE(saimutė @ 2007 06 27, 10:35)
Norėjau paklausti, ar galima viską taip pat padarius, kepti mikrobangų krosnelėje.


As mikrobangeje nieko negaminu, bet pabandyk. Gal kiek ilgiau kepti reikes g.gif .
Atsakyti