QUOTE(mieguista avytė @ 2008 11 01, 15:39)
svirplele, as namie dirbu su metalais ir nenaudoju deguonies baliono, jei ruosies pirkt degikli, dar jo neturi, tai dirbt su sidabru puikiausiai pakanka vien dujinio degiklio
o gal zinai, kur pirkt stiklo lazdeliu karoliuku darymui? as dariau juos firmoj, tik mum neisdave is kur ta stikla siuncias (jie siusdavos). Gal yra lietuvoje kur pirkt?
siuo metu mokaus stikla, savo pirmus vitrazus greit pabaigsiu... mmm
taip laukiu rezultato
Kaip ir sakiau, galit užsukt i www.baltaxia.lt, paspaudus nuorodą "produktai" , gali pasirinkti glazūros, krosnelės ar stiklas. stiklo nuorodoj duoda dviejų firmų katalogus. Ten panaršę, dievaži, VISKO rasit :vitražinio, vamzdeliniovenecijietiško (ar kaoks jis ten,na, su gelių motyvais) dažų, įrankių, emalių.... ech..... aš pati dar nieko nepirkau (būtent stiklo, nes glazūrų esu dažna pirkėja), gali tiesiog pasiskambinti ir pasiklausti, tik prieš tai kodus nusirašyk dalykų, kurie tave domina... Jeigu kas neaišku, parašyk man i až, detaliau ką pakonsultuosiu. O brenerius turiu du, vienas grynai propanui, o kitas su deguonimi, bet šitas mano breneriukas labai mažiukas, specialiai labai smulkioms detalėms.
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.