Ačiū už atsakymus
O dėl kėlimo, kad dar nėr ką kelt.. man patys gražiausi visiškai paprasti, be jokių pagražinimų ir dar netaisyklingos formos, manau kad tai reiškia visiškai netechniškai pagaminti
O pradėjau tai kaip... labai domiuosi juvelyrika ir truputį rimčiau ja užsiimu. Vis ieškau visokių idėjų ir man viskas labai įdomu, kas susiję su tuo. Nu ir radau šitą temą....
Kadangi degikliuką jau turiu, darbo vietą šiokią tokią irgi, tai baltaxijoj tik nusipirkau porą stiklo lazdelių ir kaolino. Be granulių galvojau, ai, apsieisiu, kol tik žaidžiu. Taigi vakar pradėjau
Žodžiu, sugadinau krūvą stiklo, dabar jau lyg pavyksta padaryt taip, kad bent prie virbalo karoliukas nepriliptų.
O galutinis mano tikslas, tai kaip nors instaliuot vielutes, su kuriom dirbu, ir metalo plošteles į tuos stiklo karoliukus. Nežinau, kas čia gausis
Dar norėjau paklaust, o tos visos replytės, su kuriom lygina karoliukus, formuoja, ar jos padarytos iš kažkokio tais specialaus metalo, pateptos kažkuo, ar tinka ir paprastos senukinės ir juvelyrinės? Baltaxijoj net bijau klaust ko nors, nes ten viską iškart siūlo. O man, kol kas, norisi dirbti minimaliom priemonėm
Beje, neatsimenu, ar šitam, ar kitam forume radau, bet va čia lamworkininkų forumas, yra daug neblogos info
http://www.lampworke...orums/index.php