Tiek visokių grožybių prisižiūrėjau, net akys apraibo Šaunuolės mamos
turiu klausima. va kai mezgat megstukus, ziuriu kitos isimat rankoves kitos ne. bet tada reikia ir pacia rankove mezgant atitinkamai ja uzbaigti. Bet gal galima ir be to apsieiti?
taip pat kitas klausimukas. kaip su kelnytem kokios formos reiketu megsti detales? ar tiesiog du staciakampius ? na bet cia irgi butu lengviausias variantas
taip pat kitas klausimukas. kaip su kelnytem kokios formos reiketu megsti detales? ar tiesiog du staciakampius ? na bet cia irgi butu lengviausias variantas
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 15, 12:48)
turiu klausima. va kai mezgat megstukus, ziuriu kitos isimat rankoves kitos ne. bet tada reikia ir pacia rankove mezgant atitinkamai ja uzbaigti. Bet gal galima ir be to apsieiti?
Aš tai šiek tiek išimu kūno dalį, ir šiek tiek rankovę. Bet kai mezgama mažiems vaikams, tai manau, galima ir neišimti... Kiek mačiau žurnaluose kelnių mezgimo, tai ten tokia spec. forma mezgama...
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 15, 13:10)
nunarpliojau
Gražus megztinis.
mamytes, gal galit patarti kur galeciau rast miegmaisiuku megztu pavyzdeliu.
ieva-pieva, o cia kaklas prisiutas? nu ta prasme, atkirai megstas?
na va, galiu ir as parodyti savo pirma blyna. bet va kaklas man nlabai patinka
cia rankoves isimenejau megstama pagrindine dali, o pacias rankoves dariau tik platejancia nuo rieso, ir tai riesas labai jau siauras gavosi, bet ranka lenda tingiu permegsti
cia rankoves isimenejau megstama pagrindine dali, o pacias rankoves dariau tik platejancia nuo rieso, ir tai riesas labai jau siauras gavosi, bet ranka lenda tingiu permegsti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 15, 13:10)
super grozis spalvos labai grazios
Kokio amziaus mazyliui cia tas megstukas? gal butu galima ismatavimus (na centimetrais mazdaug) ACIU
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 16, 07:38)
atskirai megztas, bet ne prisiųtas. susiuvau šonus, surinkau akis ant virbalo ir mezgiau kelias eiles
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2007 08 16, 08:22)
super grozis spalvos labai grazios
Kokio amziaus mazyliui cia tas megstukas? gal butu galima ismatavimus (na centimetrais mazdaug) ACIU
mažuliukui mezgiau pagal marškinėlius 0-3 mėn.
ilgis - 21, plotis - 23, rankovė - 11 cm
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 16, 09:29)
atskirai megztas, bet ne prisiųtas. susiuvau šonus, surinkau akis ant virbalo ir mezgiau kelias eiles
oho . neisivaizduoju kaip tai daroma
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 16, 09:29)
mažuliukui mezgiau pagal marškinėlius 0-3 mėn.
Tikriausiai man bus aiskiausiai jei nusipirksiu busimam mazyliui kokius marskinukus ir pagal juos megsiu....Na bet megstukas tai super, negaliu atsiziureti. Reiks per savaitgali ir man sunarplioti