pledas
man labai gražu- bet gal kas patars kaip sujunginėt gražiai tas numegztas detales?
QUOTE(Soni @ 2007 07 11, 00:32)
Aš numezgiau labai paprastai- mezgiau stačiakampį, perlenkiau ir šoniukus susiuvau, gali pažiūrėt mano rankdarbiuose.
tai mezgant toki staciakampi, kiek reikia ant virbalu bendrai uzdeti akyciu aplink galvyte na noriu kad gautusi geras dydis... kad kai gims leliukas nereiktu griepti mezginio ir is naujo permegsti, juo labiau gal ir laiko nebebus tiek daug
Papildyta:
QUOTE(panelytes @ 2007 07 11, 13:47)
Galima numegzti apvalia kepuryte arba numezgus staciakampi jo trumpuosius sonus susiuti ir tada viena krasta sutraukti juostele. Neseniai kaip tik buvau radusi internete su aprasymais, bet dabar kaip tycia neberandu Jei dar reikes parasyk ir pabandysiu padeti.
jei rasi sia schemute butinai idek labai noreciau paziureti ir numegsti koki grozi. O gal kas pirstinaites leliukui (na tokias paprastas, be nykstuku) pamokytumet numegsti noriu viso komplektuko, nes jau batukus numezgiau
QUOTE(slatkiuke @ 2007 07 11, 20:10)
O gal kuri patartumete is kokiu siulu toki pleduka geriausia nerti? Man jis ir labai grazus.
nu aš jau pradėjau iš visokių galiukų tokį narplioti, mano bus visokių spalvų, kad tiktų prie vežimėlio Tik aš galvoju, kad bandysiu daryti tokį kaip kaip kaldrytę-vokelį- pasiųsiu koldrytę ploną ir ant viršaus prisiųsiu šitą mezginį, nežinau kaip čia gausis, pažiūrėsim Aš naudoju pusvilnę
QUOTE(mambu @ 2007 06 14, 16:05)
cia raso jog kudikiui aplink galvyte 38 o cia raso dydi ar cm apie galvyte?
QUOTE(sherla @ 2007 07 12, 10:23)
cia raso jog kudikiui aplink galvyte 38 o cia raso dydi ar cm apie galvyte?
cm. Tik mano mazylis gime didesnis, taiir galvytes apimtis buvo 40 cm...
QUOTE(erniuke @ 2007 07 11, 13:34)
Tai parodyk kepurytę
[CODE][QUOTE]
mielai parodyciau, bet niekaip negaliu ideti savo mazojo foto su kepure
QUOTE(erniuke @ 2007 07 11, 13:34)
Tai parodyk kepurytę
http://s189.photobuc...z61/Alidaphoto/
bandau ikelti nuotrauka
QUOTE(Alida @ 2007 07 12, 14:42)
labai gražu,o čia gal ir kostiumėlis tavo megstas?
o jau modeliukas koks mielas
QUOTE(momima @ 2007 07 12, 14:48)
jo kostimeli irgi pati mezgiau, dabar aparata isveze, kai gausiu pasidalinsiu savo darbais. O mazai kas pasako grazu zodi, o darbo ideta daug
Na aš prisižiūrėjus visokių grožių jūsų padarytų savo mergytėm padariau ir suknytes ir buvau papuošusi per krikštynas
neisšeina įdėti nuotraukų
QUOTE(momima @ 2007 07 12, 15:04)
Na aš prisižiūrėjus visokių grožių jūsų padarytų savo mergytėm padariau ir suknytes ir buvau papuošusi per krikštynas
As va pabandziau per photobucklet.com
Ir as daugiau mezgiau kol laukiausi, dabar laiko mazai, net liemenes vaikui neina pabaigti. bet reikia susiimti