Mano paskutiniai darbeliai naujai lėlytei
KEPURYTĖ
GOLFUKAS
KOSTIUMUKAS
[quote=Soni,2007 10 10, 14:20]
Šaunūs darbeliai!!!!
Kaip supratau laukiate dukrytės Na, po dviejų berniukų- tai tikra palaima!! Linkiu didelės sėkmės!
Šaunūs darbeliai!!!!
Kaip supratau laukiate dukrytės Na, po dviejų berniukų- tai tikra palaima!! Linkiu didelės sėkmės!
[quote=ai-and-ai,2007 10 10, 12:27]
Šaunūs darbeliai!!!!
[/quote]
Ačiū Teks ružavai rengti , jei bus bachūras Žada mergytę, todėl pamišau ant mergaitiškų rūbelių, juo labiau, kad dičkis mano megztų jau nenori nešioti, o mažiukas irgi visokių parėdų turi
Šaunūs darbeliai!!!!
[/quote]
Ačiū Teks ružavai rengti , jei bus bachūras Žada mergytę, todėl pamišau ant mergaitiškų rūbelių, juo labiau, kad dičkis mano megztų jau nenori nešioti, o mažiukas irgi visokių parėdų turi
QUOTE(Soni @ 2007 10 10, 13:20)
Nevystancios geles...
QUOTE(brenda mama @ 2007 10 10, 11:02)
Aš saviškei esu numezgusi dvi tokias labai paprastas liemenes - darbo porai vakarų, o derinti prie kitų drabužių labai paprasta
Loretoidas, mane apžavėjo tai, į ką visada atkreipiu dėmesį, bet pačiai dažniausiai kantrybės pritrūksta - drabužėlių APDAILA. Kaip čia taip gražiai tą kaklą pagaminti?
ir mes norim pasirodyti
QUOTE(Skarlet @ 2007 10 10, 18:21)
Loretoidas, mane apžavėjo tai, į ką visada atkreipiu dėmesį, bet pačiai dažniausiai kantrybės pritrūksta - drabužėlių APDAILA. Kaip čia taip gražiai tą kaklą pagaminti?
Nuleidinėju ne pirmas akis, o 3-4 ar net 4-5 (gerojoje pusėje) Taip pat darau ir megztinių rankovėms, tada kraštinės akys lieka lygios ir pavyksta dailiai susiūti.
Nežinau, ar pavyko paaiškinti, parodyti būtų paprasčiau
Papildyta:
rita-x, dailus megztukas ir dar kepurytė man labai patiko
Loteroidas, rita-x, mezginiai labai gražūs
Man irgi labai patiko megstukai ir liemenės
Grazus labai rubeliai,senokai bemezgiau ,apsileidau .Noriu savo metinukui numegzti liemene arba megztuka ,gal galetumet padeti, imestumet kokia nuoroda, ieskau ieskau,bet tiek daug visko .Buciau labai dekinga
kokiu cia grozybiu yra
http://www.hundemued...ybekleidung.php
http://www.hundemued...ybekleidung.php