pupainga shaunus darbeliai
Jurana - man labai patiko pirmoji suknyte,o kazin is kokiu cia siuliuku megzta, medvilniniu, akrilano ar kt?
is tikruju tai nezinau kokie siuliukai cia, bet manau , kad bus akrilas( truputi lyg blizga).
QUOTE(jurana @ 2007 07 10, 21:10)
is tikruju tai nezinau kokie siuliukai cia, bet manau , kad bus akrilas( truputi lyg blizga).
aciu, man ir atrodo, kad cia jie
QUOTE(sherla @ 2007 07 10, 22:12)
noriu numegsti busimam leliukui paprasta ziemine kepuryte. Gal galite kas nors ideti nuoroda ar mezgimo schema aciu
Aš numezgiau labai paprastai- mezgiau stačiakampį, perlenkiau ir šoniukus susiuvau, gali pažiūrėt mano rankdarbiuose.
Oi kokiu grozybiu prisiziurejau as cia, mergytes, ir kiek ideju visokiu
QUOTE(sherla @ 2007 07 10, 23:12)
noriu numegsti busimam leliukui paprasta ziemine kepuryte. Gal galite kas nors ideti nuoroda ar mezgimo schema aciu
Sveikos mamos, as leliukui kai mezgaiu zieminuke tai kaip kojine. Visai nieko gavosi
Papildyta:
QUOTE(Alida @ 2007 07 11, 12:08)
Sveikos mamos, as leliukui kai mezgaiu zieminuke tai kaip kojine. Visai nieko gavosi
Norejau patikslinti, kad kepure mezgiau su 5 virbalais.
Tai parodyk kepurytę
QUOTE(sherla @ 2007 07 11, 00:12)
Galima numegzti apvalia kepuryte arba numezgus staciakampi jo trumpuosius sonus susiuti ir tada viena krasta sutraukti juostele. Neseniai kaip tik buvau radusi internete su aprasymais, bet dabar kaip tycia neberandu Jei dar reikes parasyk ir pabandysiu padeti.