Kaip gražu
O aš tada gal nemoku megsti, nes mezgu 3 nr virbalais, bet vis tiek toks kaip laisvas mesginys gaunas
QUOTE(Mulan @ 2007 09 14, 12:39)
Kaip gražu
O aš tada gal nemoku megsti, nes mezgu 3 nr virbalais, bet vis tiek toks kaip laisvas mesginys gaunas
Ačiū
o ant siūlų kas užrašyta ? koks rekomenaduojamas virbalų storis.? Aš čia mezgiau irgi su 3 ar tai su 3,5, nepamenu tiksliai
QUOTE(SoJa @ 2007 09 14, 13:42)
Ačiū
o ant siūlų kas užrašyta ? koks rekomenaduojamas virbalų storis.? Aš čia mezgiau irgi su 3 ar tai su 3,5, nepamenu tiksliai
Tai ir parašyta 3 nr Bet gal aš laisvai mezgu
SoJa labai grazus ir kruopstus darbas tavo . As net pagalvojau ,kad cia pirktinis komplektukas ,nes taip lygiai numegztas . O kokio cia amziaus panelei? Gal gali papasakot,kaip kepuriuka mezgei: kiek akiu dejai,keliais virbalais,o svarbiausiai kaip tas ausytes tokias fainas padarei? as visada galvodavau kad jas atskirai reik numegzt o po to prisiut,bet cia itariu ne tas variantas
QUOTE(jurgitasta @ 2007 09 14, 14:05)
SoJa labai grazus ir kruopstus darbas tavo . As net pagalvojau ,kad cia pirktinis komplektukas ,nes taip lygiai numegztas . O kokio cia amziaus panelei? Gal gali papasakot,kaip kepuriuka mezgei: kiek akiu dejai,keliais virbalais,o svarbiausiai kaip tas ausytes tokias fainas padarei? as visada galvodavau kad jas atskirai reik numegzt o po to prisiut,bet cia itariu ne tas variantas
Ačiū
Šiaip tai idėja pasiskolinta iš čia
Komplektukas skirtas 7-8 mėn. mergytei. Užsakovė norėjo, kad būtų su ausytėm, tai jas ir prikūriau
Kepuriuką mezgiau apvaliai virbalais su "žilka". Akių skaičiaus nepamenu Mezgiau iš apačios į viršų. Tada tose vietose kur turėjo būt ausys ištraukiau reikiamą skaičių akių ir mezgiau žemyn, paskui pradėjau mažinti. Ant viršaus apnėriau vašeliu. Taip prie to paties mezginio primegztos ausytės man pasirodė gražesnės nei prisiūtos
Nežinau ar aiškiai čia aprašiau
soja, labai gražu, aš irgi rezgu tokią mintį iš šio pavyzdžio megzt tik dabar pirštinytes pradėjau, nes jos reikalingiausios...
Mulan, merinosų vilna pati geriausia ir šilčiausia žiemai vaikiukui, nes labai šilta ir švelni nežinau, kodėl tau nesigauna... aš irgi su 3 nr mezgu
Mulan, merinosų vilna pati geriausia ir šilčiausia žiemai vaikiukui, nes labai šilta ir švelni nežinau, kodėl tau nesigauna... aš irgi su 3 nr mezgu
QUOTE(wikonda @ 2007 09 14, 12:56)
Dar nepradėjau tik kaupiuosi informacijos Bet tikėsiuos pagelbos Reiks lekti pirkti siulų ti neisivaizduoju kiek tu špulikių ar kaip čia pavadinus. Mano šiam modeliukui
as kai nzn kiek reikes gr siulu - tai atsispauzdinu nuotrauka (na kurioje pavaizduotas megstukas) ir nueinu i parduotuve ir pardaveja mielai pakonsultuoja ir visada pataike man pasakyti kieki
QUOTE(sherla @ 2007 09 14, 16:05)
as kai nzn kiek reikes gr siulu - tai atsispauzdinu nuotrauka (na kurioje pavaizduotas megstukas) ir nueinu i parduotuve ir pardaveja mielai pakonsultuoja ir visada pataike man pasakyti kieki
Čia pas mamytes forume radau šio megstuko schemutę Nu kai tik bus siuliukai kipsiu į darbelį O jei kas bus keblu klausiu patarimo Ačiū labai visom už patarimus man tai labai svarbu
Tik pabaigiau ir dar neskalbiau
mano mažajai princesei
mano mažajai princesei
graži "morkytė" mergytė