kepuriukas
atiduodu jūsų verdiktui savo mamos megztą kepurytę būsimai anūkei
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 13, 16:57)
tik truputi panasi i lakuno kepuryte
QUOTE(sherla @ 2007 09 13, 18:05)
tik truputi panasi i lakuno kepuryte
tai čia kaip tik dabar bus parsivežimui, na kai paauks reiks užsisakyti nykštuko kepurytės
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 13, 16:57)
Kokia simpatiška Bet po apačia dėsi medvilninę tikriausiai?
Ir megztukėlis ir lialia
Sveikos mamytės nutariau išmokti megsti Manau man padėsit visai žaliai šiame reikale. Noriu pabandyti savo 1.5 metukų sūneliui tokį grožį Ar ne per sunku šis modeliukas kaip pradedančiai?
Ir dar klausimėlis, man patinka labai siūlai nerimui "Irisas" vadinasi, o ar tiktų mezgimui kažkas panašaus? Iš anksto dėkui
Sory už didelę nuotrauką dar nemoku sumažinti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 14, 11:12)
Sveikos mamytės nutariau išmokti megsti Manau man padėsit visai žaliai šiame reikale. Noriu pabandyti savo 1.5 metukų sūneliui tokį grožį Ar ne per sunku šis modeliukas kaip pradedančiai?
Ir dar klausimėlis, man patinka labai siūlai nerimui "Irisas" vadinasi, o ar tiktų mezgimui kažkas panašaus? Iš anksto dėkui
Manau megstukas nera sudetingas, tik piesinuka, tavo atveju, geriau issiuvineciau nei ismegsciau. Nes ismegsti pakankamai sudetinga (reikia nuolat siulus keisti ir akytes atitaikyti)
Kas liecia siulus - tai "irisas" yra medvilniai siulai, tai gali pasirinkti siulus mezdimui irgi medvilninius. Bet kiek zinau medvilniniu siulu mezginys megsta "nuvaziuoti" i sona
QUOTE(sherla @ 2007 09 14, 11:48)
Manau megstukas nera sudetingas, tik piesinuka, tavo atveju, geriau issiuvineciau nei ismegsciau. Nes ismegsti pakankamai sudetinga (reikia nuolat siulus keisti ir akytes atitaikyti)
Kas liecia siulus - tai "irisas" yra medvilniai siulai, tai gali pasirinkti siulus mezdimui irgi medvilninius. Bet kiek zinau medvilniniu siulu mezginys megsta "nuvaziuoti" i sona
Dar nepradėjau tik kaupiuosi informacijos Bet tikėsiuos pagelbos Reiks lekti pirkti siulų ti neisivaizduoju kiek tu špulikių ar kaip čia pavadinus. Mano šiam modeliukui
Norėjau paklausti iš kokių siūlų megzti šaliką ir kepurę, kad būtų šilti Parduotuvėj pasiūlė tik merinosų vilnos, bet tikrai nesigauna nieko gera